![]() |
-->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK
[QUOTE=king38;158425]Sevgili Sivaslı Kardeşlerimiz,Elbette önemli olan dostluk ve kardeşlik,bizler hem komşu hem hemşehriyiz,müsabakada siz galip gelirsiniz yada biz galip geliriz,bunlar önemli değil,önemli olan müsabaka sonunda elele ,omuz omuza stadı terketmektir.Sizleri Kayseri de sevgi ve muhabetle bekliyoruz sevgili Yiğido gardaşlarımız,ayrıca sitenize girip bazı hoş olmayan yazılar yazan arkadaşlar adına sizlerden de özür dileriz.Gerçek Kayserili taraftarın kalbinde Sivasspor sevgisi herzaman sıcacık ve alev alev yanaktadır.Hepinize hayırlı Ramazanlar dilerim .Bu Pazar günü cümlenizi Kayseriye bekliyoruz..........Selamlar[/QUOTE]
Helal olsun sana gardas taraftar böyle olur işte |
--->: ÖNEMLi OLAN DOSTLUK
Kayseri umduğunu bulamayacak bu hafta , en az beraberlik alacağız, sayın ünsalda iftarını afiyetle yapsın ona puan falan lazım değil o camii geliştirme derneğinin sözcülüğünü yapıyor sanki, bu takıma hal bu kişimi sözcülük yapacak, kolay gelsin, iyi motive etti futbolcuları
|
[QUOTE=kayseri_38;158416]Arkadaşlar slm.İlk başta sivasspor kayseriye gelip puan almayı unutsun.İkincisi bu sene kümede kalırsınız.Üçüncüsü davullarınız içeri alınmıyormuş bunu söyliyen en büyük yalanı söyler geçen sene ilk maçta gördük davullar içeri alınmıyorsa sizin davul tokmaklarının bizim seYircilere fırlatan kimdi.Arkadaşlar dostluk diyorsunuz hep lafta kalıyor buraya gelip koltukları kırıp atıyorsunuz.Biz ise medeni şekilde gelip 5 atıp gidiyoruz aramızdaki fark burda.Ha bide balili gibi futbolcularınız olduğu sürece sivas hiç bir yere gelemez.[/QUOTE]
ONCELIKLE SAYIN SITE YONETEcilerinden affimi istiyorumm,neden dersenizz oncee kibar yazi yazip sonra dostluktann bahsedenn boylee sahsiyetsiz kisiler insanii tahrik ediyorrr bunlarr inanin bana cemiyet mikroplariii...sitemize gelmis guzelll,,,dileklerini sunmus guzelll,,ama bakinnn insani sinir etmek icinde kibarca hakaret ediyorr boylesi insanlardan 100 tane ciksa ALLAH askina ne olur soyleyinnn dostluk kardeslik nerde??? bizzz cabuk tahrik olan yapiya sahibizz adammm sitesinden sirf hakaret icin gelmisss,,cok uzuldum ALLAHIMDANNN sirf buu cemiyet mikroplarini utandirmak icin sivasimizIN GALIP gelmesini diliyorummmm..TEKRARDANN OZUR DILERIM |
SİVASLI ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRBİRİMİZE KIRICI OLMAYALIM,YUKARIDAKİ ALINTI YAPTIĞINIZ KAYSERİLİ ARKADAŞIN YAZDIKLARI SİZİN KADAR BİZLERİDE ÜZDÜ,AMA BİR KİŞİNİN BU YORUMU SADECE KENDİSİNİ BAĞLAR.BİZLER [url]www.kayserispor.org[/url] SİTESİ OLARAK HERZAMAN DOSTLUK ,KARDEŞLİK VE BERABERLİĞİN YANINDA OLDUK.BU HAFTADA ÇOK CENTİLMENCE BİR MÜSABAKA OLACAĞINA EMİNİM.GEÇEN YIL KAYSERİDE OLAN MÜSABAKADA BAZI KAYSERİLİLERİN ÇOK BÜYÜK TEPKİSİ OLMUŞTU,AMA UNUTULMAMALIDIRKİ BU TEPKİ SİVASSPORA YADA TARAFTARINA DEĞİL,BİZİM ESKİ OYUNCUMUZ SİZİNDE ŞU ANDAKİ OYUNCUNUZ BALİLİ' NİN İLK DAKİKALARDA ATTIĞI GOLDEN SONRA KAYSERİSPOR TEKNİK EKİBİNE,YÖNETİCİLERİNE VE TARAFTARLARINA YAPMIŞ OLDUĞU FAİRPLAY DIŞI VE TAMAMEN KIŞKIRTICI HAREKETTİRKİ,SİVASSPOR YÖNETİ BİLE BU HAREKETİ HAKSIZ BULMUŞ BALİLİYİ KINAMIŞLARDIR.BU FUTBOLCU O HAREKETİYLE KAYSERİSPOR LA OLAN KUYRUK ACISINI YANSITMIŞ,BUNADA SİVASSPORU VE KAYSERİSPORU ALET ETMİŞTİR.NEYSE KİŞİLER GEÇİCİ DOSTLUK BAKİDİR.YİĞİDOLARDA BİZİM BAKİ DOSTUMUZ,HEMŞEHRİMİZ KARDEŞLERİMİZDİR,SEVİNÇLERİ SEVİNCİMİZ,ÜZÜNTÜLERİ ÜZÜNTÜMÜZDÜR,BU HAFTADA ONLARI STADIMIZDA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIMIZDAN,SONUÇ NE OLURSA OLSUN KAZANAN TAKIMI HEP BERABER ALKIŞLAYACAĞIMIZDAN VE TÜM TÜRKİYEYE BİR FAİR PLAY VE KARDEŞLİK DERSİ VERECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN....SAYGILAR KAYSERİDE BULUŞMAK GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE......
|
fikret bey takimi iyi motive ediyor ama su bilinmeliki kisiler gecicidir esas olan sivasspordur fikret ünsalda gecicidir o gider yerine sivasspora daha faydali yararli bir basin sözcüsü gelir aslinda fikret ünsal hic konusmasa sivasa daha hayirli is yapmis olur ama malesef bunu arasira yapiyor zamanla kendini gelistirecegini umut ediyorum ve biraz az konusmasini rica ediyorum cünkü adam sanki ifdar davetlisi yaninda götürdügü takimda semahzenleri galibiyet istemiyor bir iftar yemegine fit oluyor.sayin fikret ünsal orucunu allah kabul etsin o allahla kul arasindaki manevi bir olay bu senin safligin temizlin inancin. sivas sporla ne alakasi var.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;158376]Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Kayserispor maçında kendileri için neticenin önemli olmadığını belirterek, “Önemli olan 90 dakikadan sonra bizim iftar yemeğinde pekiştireceğimiz dostluk” dedi.
Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılacakları Kayserispor'un yöneticilerinin gerçekten kendilerini son derece memnun eden bir açıklama yaparak dostluk mesajı verdiklerini hatırlattı. Ligde Kayseri'nin iki takımıyla ayrı, diğer takımlarla ayrı bir rekabet içinde olduklarını ifade eden Ünsal, “Ligdeki 15 takımla biz ciddi bir rekabet içindeyiz. Ama Kayserispor ve Kayseri Erciyespor ile tatlı bir rekabet içerisindeyiz. Onlarla dostluğumuz bakidir” dedi. Pazar gün oynanacak maçta netice ne olursa olsun hiç fark etmeyeceğini anlatan Ünsal, ''Galibiyet, beraberlik, mağlubiyet bizim için fark eden birşey yok. Bizim için dostluk önemli. Biz de aynı mesajları onlara gönderiyoruz. Önemli olan 90 dakikadan sonra bizim iftar yemeğin de pekiştireceğimiz dostluk. Maçta her takıma da başarılar diliyorum'' diye konuştu. LİGDEN DEĞİL, İDDAA'DAN ÇEKİLECEĞİZ Ünsal, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın basında yer alan ligden çekilebilecekleri yönündeki açıklamaları ile ilgili soru üzerine, şunları kaydetti: “O ligden çekilme olayı 3 büyük kulüp dışındaki kulüplerin topluca bir isteği. Çünkü iddaa gelirlerini yüzde 50'den daha aşağıya düşürdüler ve ödeme zamanını çok uzattılar. Onun için kulüpler şu anda ciddi bir zorluğa girdi. Planlarımızı ona göre yapmıştık. Bu kulüpleri ciddi bir sıkıntıya sokuyor. Bunun için bu kulüpler birliğinin kararı, sadece bizim kararımız değil. Ligden değil, iddaa'dan çekileceğiz onu da yanlış anlamasın kimse. Çünkü mecbur değiliz biz orada olmaya. Bizi çeksinler iddaa'dan. Biz ligden niye çekilelim? Tüm kulüpler, kulüpler birliğine üye 17 kulüp ligden çekilme değil, iddaad'an çekilme kararı almak üzereler. Önümüzdeki toplantıda o olacak zannediyorum.” Yeniülke[/QUOTE] [B][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Külüb basin sözcüsü Fikret ünsal .. Mac sonunda neticenin hic önemli olmadigini söylüyor. Ligde kacinci oldugumuz dan haberi yok ORUC FIKRET ÜNSALIN BASINA VURMUS: sen hic bir yere gitme sivasta kal iftaraini sivasta ac kayseriye sakin gitme basinin önünde de sacmalarsin [/COLOR][/FONT][/B] |
Arkadaşlar msj verilen cevapları okudum.Lütfen biraz objektif olalım ama geçen sene kayseride olaylar sivasspor tribünlerinden başlamadı mı?Balilinin yaptığı terbiyesizlige karşı yönetiminiz baliliye arkadaş sen iki şehir arasındaki ilişkileri bozuyorsun diye para cezası veremezmiydi?Şimdi size soruyom ben sivasta yaşadıgım sürece halk her zaman Kayseriye karşı bi sevgisi vardı peki maç başlayınca niye olay çıkıyor bi düşünün?
|
[QUOTE=kayseri_38;158568]Arkadaşlar msj verilen cevapları okudum.Lütfen biraz objektif olalım ama geçen sene kayseride olaylar sivasspor tribünlerinden başlamadı mı?Balilinin yaptığı terbiyesizlige karşı yönetiminiz baliliye arkadaş sen iki şehir arasındaki ilişkileri bozuyorsun diye para cezası veremezmiydi?Şimdi size soruyom ben sivasta yaşadıgım sürece halk her zaman Kayseriye karşı bi sevgisi vardı peki maç başlayınca niye olay çıkıyor bi düşünün?[/QUOTE]
[B]Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Bizler burada insanlararası iletişim kurallarına uygun ve insanların birbirlerine daima saygı göstermesi için elimizden geleni yapıyoruz. Anlattığınız gibi bir olay olmuş olabilir. Doğruluğu hakkında bir bilgi sahibi değilim. Ancak ne olursa olsun kırıcı olmamak gerekir. Şöyle örneklendirecek olursak Kan davaları ile ilgili haberleri hep duyduk. Birisi birini öldürdü diğeri ötekini... Sonuçta kimin eline ne geçti!!! Herzaman heryerde ÖNCE İNSAN. Sivaslısı da bir Kayserilisi de bir Ankaralısı da... Ülkemizde birşeylerin iyi olmasını istiyorsak, daima ilerlemek istiyorsak hep birlikte kardeşlik duyguları içerisinde birbirimize sahip çıkmalıyız. Öfkeyle kalkan zararla oturur. [/B] |
Evet bende aynısını diyorum ama sivaslı kardeşlerimiz bunu anlamak istemiyor.Ben kendime yediremiyorum vergilerimizle yani senin verdiğin parayla,benim verdiğim parayla koltukları kırıp sahaya fırlatmalarını içime sindiremiyorum.Artık bazı zihniyetlerin değişmesi lazım.
|
[QUOTE=kayseri_38;158575]Evet bende aynısını diyorum ama sivaslı kardeşlerimiz bunu anlamak istemiyor.Ben kendime yediremiyorum vergilerimizle yani senin verdiğin parayla,benim verdiğim parayla koltukları kırıp sahaya fırlatmalarını içime sindiremiyorum.Artık bazı zihniyetlerin değişmesi lazım.[/QUOTE]
[B]Zamanla herşey daha güzel olacaktır müsteri olun. Hangi takımın taraftarı yapmıyorki. Yeri geliyor sizin taraftarınız yeri geliyor bizim taraftarımız yapıyor yeri geliyor bi başka takımn taraftarı yapıyor. Mesele de burada başlıyor zaten. Taraftar sitelerinin bu olayları çoğaltmasında veya azaltmasında katkıları oluyor. Bu nedenle maç önceleri ve maç sonraları tarafların birbirlerinin sitelerine girip kışkırtıcı yazılar yazması yerine ortamı rahatlatıcı dostluk mesajları yazmasının bir parça da olsa bu olayların azalmasına katkıda bulunacağı kanaatindeyim. Yani fazla geçmişi karıştırmanın bir anlamı yok olan olmuş bunu herkese maletmek yanlış olur. Önemli olan bundan sorna bu tür olayların olmaması değilmi??[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:05. |