![]() |
-->: --->: CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
TURKIYE CUMHURIYETI¨NIN CUMHURIYET BAYRAMI KUTLU OLSUN
NE MUTLU TÜRK¨ÜM VE SIVAS¨LIYIM DIYENE |
-->: CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
[img]http://www.karpuz.com/ata/renkli/012.jpg[/img]
29 EKİM En güzel günümüzdür, Demokrasi ürünüdür, Atatürk'ün eseridir, Yirmi Dokuz Ekimler. Vatandaşın hür sesi, Vatanımın neşesi, Kucaklıyor herkesi, Yirmi Dokuz Ekimler. Cumhuriyet kuruldu, Türk'ün sesi duyuldu, Törenlerle kutlandı, Yirmi Dokuz Ekimler. Fethi BOLAYIR Cumhuriyetimizin kuruluşunun 83. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun. |
cumhurıyet bayramı tum cumhurıyet bekcılerıne kutlu olsunn
|
--->: CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Padişah kulu değil,çağdaş,laik demokratik Türkiye Cumhuriyet'nin özgür bireyleri olmamıza sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Onun silah arkadaşları saygıyla anıyorum.bize bu günleri yaşattığı için sonsuz teşekkür ederim!!!Bize bıraktığın Cumhuriyeti canımızla kanımızla korumaya kararlıyız,sen rahat uyu Atam!!!
|
[CENTER][img]http://img172.imageshack.us/img172/3724/bayrakhr9.gif[/img]
[img]http://img172.imageshack.us/img172/586/cumhuriyetbayramirh2.gif[/img] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]CUMHURİYET'İMİZİN 83. YILI KUTLUOLSUN.[/FONT][/COLOR][/CENTER] |
[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,
Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun...[/COLOR] Cumhur = Halk Cumhuriyet = Halkın, kendi kendisini yönetmesi Halkımız, tarih boyunca hiç bir zorbanın boyunduruğu altına girmemiştir ve girmeyecektir...! Buna heveslenenlerin de hevesleri hep kursaklarında kalmıştır ve bundan sonra da kalacaktır...! 3 kıtada at oynatmış, gemileri ceylanlar gibi dağlardan sektirmiş, gittiği yere adalet götürmüş... Kahramanmaraş' ta, Gaziantep' te, Şanlıurfa' da, Çanakkale' de, Dumlupunar' da, Kocatepe' de, Beşparmak Dağları' nda, Allahuekber Dağları' nda, İzmir' de, Sakarya' da....... Kahramanlık destanları yazmış, şanlı bir tarihin mirası ve şanlı bir ecdadın torunları olarak... Kökü tarihin derinliklerinden gelen ve ebede uzanan çizgide, milli ve manevi değerlerimizi var gücümüzle korumaya and içmişiz...! [COLOR="Red"]29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun...[/COLOR] . . . [/COLOR][/B] |
herkese mutlu bayramlar Ramazan bayramı hediyemizi Sivasspordan aldık şimdi sıracumhuriyet bayramı hediyemizde
|
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ TÜM ULUSUMUZA HAYIRLI OLSUN
ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN MİLLETİMİZE HEDİYE ETTİĞİ CUMHURİYET BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM.TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK ÖNDERİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIMIZI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK ATAM SEN RAHAT UYU TÜRK MİLLETİ EMANETİNİ EN İYİ ŞEKİLDE MUHAFAZA EDİYOR VE EDECEK DE BU GÜZEL ÜLKEMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞAN İÇ VE DIŞ KUVVETLERE BU BAYRAM EN İYİ CEVAP OLACAKTIR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖRDFÜKÇE EMELLERİNİN GERÇEKLEŞMEYECEĞİNİ DAHA İYİ ANLARLAR BU VATAN TÜRK YURDU SEVMEYEN ŞEREFSİZ ÇEKSİN GİTSİN KANLA ALINDI ANCAK KANLA VERİLİR BU MESAJI İYİ ANLARLAR UMARIM
|
[B]MİLLİ EGEMENLİK MİLLETİM NAMUSUDUR;HAYSİYETİDİR.
TÜRKİYE'DE TÜRKLERİNDİR .[COLOR="Red"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN[/B] [FONT="Arial Black"] [COLOR="Black"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU[/COLOR][/FONT] |
cumhuriyetimizin temel taşı ve cumhuriyetimizin kuruluşunu sağlayan sivasımızın cumhuriyet bayramını kutlarım.unutmasınlar ki SİVAS TÜRKİYE,nin temel taşıdır.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:10. |