![]() |
--->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
hoca önemli ama ilk önce düzgün bir takımın olacak.yerli hoca da yada yabancı fark etmez mucize beklemeyin lütfen!iyi futbol iyi topcu ile oynanir.bir teknik adamın her nekadar planı vizyonu vs.yok ise de iyi oyuncu iyi oynayip sahada gerekeni yapar!çünkü bu onun ekmek parası bu onun sorumluluğu!sen kalk oynama hiç bişey verme sonra da hocalar suçlu olsun yok öyle şey.pecze iyi bir insan ve iyi de bir hoca dır mutlaka!bekleneni de verememiş olabilir ancak tek suçlu o değilki!transferleri bi kenra atalım ki transferler geçen yıl dan bir gömlek üstün bikere! sorun belki ayni erciyes deki gibi takım kimyasında bence asıl sorunu burda aramak lazım!yeni hoca geldiğnde yine maç kaybedilecek yeni hocaya herşeye de çare olamaz takım içinde bazı değişikliklere gitmek gerekir.bakın önümüzde bir erciyes örneği var!loreantı aldılar!sivas da çok başarılı idi fakat erciyes de bir kıpırdanma yok!neden?bu hocadan değil oyuncuların durumundan kaynaklanan bir olaydır! pecze gitt fakat gerçekten sorunlar hal oldumu????gitmesi gerekirmiydi?olabilir tabii!ama tek çözüm bu değil güzel bir temizlik lazım kötü giden kulüplerin tüm birimlerinde yoksa iki maç iyi 3 maç kötü yani mehter takımı gibi olunur!ee böyle bi durumda ahmet de gelse veli de gelse hasan da gelse bieşy değişmiyecek!
|
buna cok sevindim aslinda geç bile kalmistik :)
|
-->: PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
ARKADAŞLAR PECZENİN GÖNDERİLMESİ İÇİN STATDA EN ÇOK BAĞIRANLARDAN BİRİYDİM.DEMEMK Kİ YÖNETİM BİZİ DUYDU.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN GİTTİ PECZE.AALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.GERÇEKDEN BU KULÜBE HİÇ BİŞEY VERMEDİ.BİDE ARKADAŞLAR DİYOR Kİ RIZA ÇALIMBAY KESİNLİKLE TÜRKİYEDE Bİ KULÜB ÇALIŞTIRMAK İSTEMEDİĞİNİ ÇOK ÖNCELERDEN SÖLEDİ.ONUN İÇİN RIZA ÇALIMBAY SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ.BENCE DAUM,GÜVENÇ KURTAR,RIDVAN DİLMEN,İSMAİL KARTAL BÖYLE ADAMLAR GELEBİLİR.İNŞALLAH BİDE YASİRLE İLHAN GİDERSE TAMAMDIR BU İŞ.AYRICA ARKADAŞLAR BU SENE KESİNLİKLE DÜŞMEYİZ,ÇÜNKÜ PECZE GİTTİ.CANIM SİVASIMIN YÖNETİCLERİ EN GÜZELİNİ YAPIYOLAR.MECNUN BAŞKANIMIN ELLERİNİ ÖPERİM.BÜYÜKSÜN BAŞKAN..
|
TEKNİK TREKTÖR ARAMAYA GEREKYOK ÇÜNKÜ SİVASIN İÇİNDEN ÇIKAN ÖZBEÖZ SİVASLI OLAN VE SİVASLI OLDUĞU İÇİNDE GURUR DUYAN R I Z A
Ç A L I M B Y A Y VAR AMA BİZİM YÖNETİCİLERİMİZ BUNU ANLAMAK İSTEMİYOR BAŞDADA BÜLENT EFEDİ ÇÜNKÜ BÜLENT EFENDİDEN KAT KAT ÜSTÜN ONUN İÇN SIRA BÜLENT EFENDİDE DARISI ONADA GELECEK VE BU MUTLU HABERİDE DUYACAGIZ ÇÜNKÜ SİVASDA NİCE BÜLENT EFENDİDEN DAHA SİVASLI OLAN HEMŞERİLERİMİZ VAR BUNU UNUTMAYIN SAYIN BÖÖÖYÜÜK YÖNETİCİLERİMİZ NE BULDUNUZ BU BÜLENT EFENDİDEN ANLAMIYORUM İYİ GÜNLER DİLER GELECEK GÜNLER VE BAŞARILI OLACAĞIMIZ GÜNLER ÇOK YAKINDA BİLİYORUM AMA BÜLENT EFENDİ İLE DEĞİLLLLLL |
Hayirli olsun. Nerede geçen seneki Sivasspor, nerede bu seneki Sivasspor. Tanimak mümkün deil. Gurbette takimimizla gurur duyuyor, gögsümüzü kabarta kabarta geziyorduk. Yine gurur duyuyor ama gögsimüzü kabartamiyoruz.
|
Bence Riza Çalimbay Büyük Antrenör. Gelirse basarili olur saniyorum.
|
[COLOR="Blue"]sivassspor toplantısını yapmış karar vermiş haca gidecek diye ve karar onaylanmış hocamızda gitti onun yerine gelecek hocanın sivasspora fardası olur inşallah bu yoğurt tutar giden hocamızada verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz saygılar[/COLOR]
|
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
oh be gitti çok şükür şanslı günler bizi bekliyor |
PECZE İLE YOLLAR AYRILDI..
[B]Mr. Pecze'ye hizmetlerinden dolayı teşekkürler.[/B]
[I]Demek yine bana hüsran Bana yine hasret var Yine bana esmer günler düştü eyvah Yine bana hüsran bana yine hasret var Yine bana sensiz günler düştü..[/I] [B]Bu arada takım Uygun Hoca'ya emanetmiş. Devre arasına kadar kendisi idare edecek galiba. Gerçi 2 yıldır takımı kendisi kurduruyordu da... Hayırlısı olsun bakalım... Uygun Hoca'nın teknik direktörlüğünü de test etmek bize kısmet oldu... [/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Lorant'ı daha çok arayacağız demişti değer verdiğim bi abi,sanırım haklı çıktı,gelen gideni aratıyormuş...İnşaallah bundan sonrası için düzelir...Hayırlısı olsun...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |