![]() |
futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .
takımımıza yararı olsunda zaman la kadroya gireceğine inanıyorum |
[quote=dragon_58]futbolcumuz gökhan hakkında fazla bi bilgim yok .
takımımıza yararı olsunda zaman la kadroya gireceğine inanıyorum[/quote] zamanla kadroya girdi zaten..ama formsuz |
BURDAN BUTUN SİVASLI YİĞİDOLARA SELAM YANI FUTBOLCULARA BİZİM İCİN HEPSİ MÜKEMMEL OYUNCULAR AMA BİRİ VARKI O HIRCIN OFIRTINA GİBİ AMA HAKEMLERLE COK OYNUYOR HAKEMLERDEN UZAK DUR GÖKHAN SEN BİZE LAGZIMSIN SENI OPÜYORÜM
SARKISLALI YİGİDO ATİİİİİİİ |
seviyorum gökhan seni hırslı olan futbolcuyu severim ben
sendede onu gördüm |
bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte
|
Herkesin bir performans düsüklük zamani vardir.
Tanidigimiz Sivassporlu Gökhan bu performans düsüklügünün kisa zamanda hakkindan gelecektir, ve icindeki gercek Gökhani göstereceginden kesinlikle eminiz. :k9: |
manisada oyundan çıkarken tribüne gelip bizi slmlaması süperdi..
YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ |
[quote=fenerli_EREN]bence gökhanda muhteşem bir düşüş gözlenmekte[/quote]
Gökanı eleştirmek istemiyorum ama ondan bir yiğido olarak çok şey bekliyorum...Eğer gökan eski formunda olsa sivasspor şuanda enaz 10 puan fark atmıştı...GÖKANIN ESKİ GÜNLERE ESKİ GOLLERİNE TEKRAR DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ.... ..............YENİÇERİ GÖKHAN YENİÇERİ....... |
Gökhan, Sivasspor takımında kredisi tükenecek en son futbolcudur. Adam manyak ya. Ama evlilik yaramadı malesef :k12:
|
evet bencede evlilik yaramadı katılıyorum sana...ya gerçektende kredisi gönlümüzde tükenmez...ADAMIN MANYAK OLDUĞUNA KATILIYORUM ....SENİ YİNEDE SEVİYORUZ.... :twisted:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:27. |