![]() |
--->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
[QUOTE=leblebi82;167968]ödemeyi yanılmıyorsam GSGM il müdürlüğüne yapıyorlar.[/QUOTE]
gardaş federasyon trabzona ceza kesiyor şuşu sebepler diye..koltuk kırma diye kesecek ve gozlemcı zaten yazmıştır raporuna şu kadar koltuk kırıldı dıye neyse odeyecek :D |
--->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
Yaziklar olsun cünkü egtimsizlikden ileri gelen birsey koltuklari kirmak ile elelrine ne geciyor spor kardeslik centilmenliktir bunu anlaya bilseler isde yapmazlardi yaziklar olsun deriz ...Saygilarim ile
|
-->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
kardeş kusura bakma ama trabzonlu taraftarlar bordomavi.net te de bayağı bir hakrette bulunup bizi küçük gördüler.umarım ağızlarının paylarını almışlardır
|
biz bağnaz değiliz.bizim için her takım aynıdır.istanbul takımklarına da bizans takımları demeyiz.ya da tarbzonsporlularda görmüştüm bu lafı "memleketsiz köpekler istanbul takımlarını destekler" ben hayatımda böyle ahlaksız,çirkin bir laf duymadım.eğer sizin tarfatralık anlayışınız bu sözün üzerine inşa ediliyorsa ben sizin bildiğiniz takımlardan değilim.üstelik stadımızda kırmızı beyazdan başka renk ben göremedim
|
[QUOTE=TRABZONSPORUM;167999]kardeşşş sizmi trabzonsporlulara dar edersiniz anlayamadım???? herhalde daha tanımamışsınız TRABZONLULUK TRABZONSPORLULUK nedemektir öyle boşa ahkam kesmeyle bu işler olmuyor merak etme[/QUOTE]
olm sen delikanlı olsan buraya gelip laf salatası yapmazsın... biz ne trabzonlar gorduk.. siz kendi halinize acıyın... trabzonluluk yrnılınce koltuk kırmak illa bize sovun dmektir biz bunu gorduk bu hafta sonu.başka birşey gostermedınız.. |
--->: -->: KOLTUKLARI KIRDILAR!
[QUOTE=TRABZONSPORUM;168001]evet çok büyük taraftarsınız!!!! kendi şehir takımınızı desteklemekten çok istanbulun 3 eziklerini desteklemekmi büyüklüktür?????satadyumunuzda kırmızı beyaz renk dururken neden sarı lacivert renkler hakim açıklarmısınız???boylemi büyüklük oluyor !!!!!!!!!![/QUOTE]
kardeşim o bızım iç problemımız .. biz yıllardır super lıgde oynamadık...daha ikinci senemiz...bu gıbı ınsanlarda zamanla yok olup bıtecektır kafanı yorma..sadece nickimi oku anladıgın sana yeter;) |
[QUOTE=mermerbey58;168010]OLMUŞ BİTMİŞTİR.PARAYI ÖDER KULÜBÜNÜZ.AMA BİZİMDE AYNI KARŞILIK VERMEYE HAKKIMIZ YOK.5 OTOBÜS SEYİRCİSİ YOKKİ TS NİN.MİLYONLARCA VAR.SİVASSPORUDA ÇOK SEVDİKLERİNİ BİLİYORUZ.3-5 KİŞİ İÇİN TS SEYİRCİSİNE KÖTÜ DİYEMEYİZ.AMA YAPILAN BU KOLTUK KIRMA HATASINIDA ÖDEMEK ZORUNDA KALACAK TS KULÜBÜ.BU İŞ BUKADAR.TS YE BAŞARILAR DİLERİM.[/QUOTE]
evet kardeş biz en baştadada dedik 5 otobus trabzonlu geliyor adlı topicte herkes hoş gelmiş sefa getirmiş dedi.ancak bu arkadaş kımse gelıp burda ileri geri yapıyor.sankı tek buyuk trabzon tek şehir takımına sahip çıkan trabzon gıbılerınden... biz trabzona başarıda diledik ama olmuyor tabı butun bunları tum trabzonlulara mal etmek yanlış aradakı çuruk elmaları ayıklamak gerek |
BİDE UTANMADAN KADINLARA ATTILAR
|
çook kötü bi davranış valla kınuyorum seni trabzon taraftarrı
|
EYYYY TRABZON TARAFTARI.DAHA YENEMEDİNİZ BİZİ.ÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN.GÖRÜYORUZ İŞTE.HE HE...............
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51. |