![]() |
--->: STY 17.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]sıralamada bile yokum bu kadar da olmaz.gerçi son 4 hafta katıldım ama [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]BU HAFTA KANGALLI58YASIN.......................29 PUAN ILE 42.
GENEL KANGALLI58YASIN.............................86 PUAN ILE 133. EH NE YAPAK SAGLIK OLSUN BEN HIC COK TAHMIN VEREMEDIM CÜNKÜ HEP ZAMANIM YOKTU BUNDAN SONRA BÖYLE OLMAZ ILK ÜCÜDE KUTLARIM!!!!![/FONT][/B] |
ah ah
2 hafta tahmin yapamadım birinciliği kaptırdım.sağlık olsun 2.devre şampiyonluk benim :) ilk 3 ü tebrik ederim.başarılar |
-->: STY 17.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]son beş haftada başlamama rağmen ilk 100 e girmişim olsun buda yeter.ikinci sezon korkun bendenn.güner gardaş hakkını helal et emeğinin farkındayız.[/B][/FONT][/COLOR]
|
Güner kardeş emeğine sağlık teşekkür ederiz... Yorduk seni koca 17 hafta boyunca ama ben seni düşündüm bir kaç hafta oynamadım hesaplaması kolay olsun diye :D neyse şaka bir yana siteye renk kattın. tekrar teşekkürler...
|
--->: -->: STY 17.Hafta PUAN DURUMU ve GENEL PUAN DURUMU
[QUOTE=Kovalsky;173464]Son haftalarda düşüşe geçtim kaçırdık ilk yarıyı
Yarışma için sağol güner kardeşim.[/QUOTE] aynen gardaşım ya son 3 haftada bayyaa bi düşüş yaşadım.. ödülleri kaybettim.. kazanan arkadaşları tebrik ederim |
[QUOTE=Blackkite;174333]Güner kardeş emeğine sağlık teşekkür ederiz... Yorduk seni koca 17 hafta boyunca ama ben seni düşündüm bir kaç hafta oynamadım hesaplaması kolay olsun diye :D neyse şaka bir yana siteye renk kattın. tekrar teşekkürler...[/QUOTE]
[B]Teşekkür ederim. Ben yorulmuyorum merak etmeyin siz tahminlerinizi yapın. :) Eğer liderliği hedefliyorsanız öncelikle her hafta mutlaka tahmin yapmalısınız yoksa çok zor.[/B] |
2 - 3 hafta bazi nedenlerle katilamadim yinede 87. siradayim.
|
ikinci yarı shoew yapıcam kampa girdim..
|
[B][I][COLOR="Navy"][B][I]319 = Arkadasin arasinda
451 = puanla 11 = sirada yer almak basaridir 2.ci devre performansimi yükseltip ilk 5 icinde yer almaya calisacagim Bütün Arkadaslara basarilir diliyor[/I][/B][/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |