![]() |
--->: SİVASSPOR-1 VESTELMANİSASPOR-1
Vestel ile Sivas yenişemedi..
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Vestel Manisaspor, hazırlık maçında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi.. Mücadeleye Vestel Manisaspor hızlı başladı. Vestel Manisaspor 15. dakikada Sinan ile öne geçerken, Sivasspor 30. dakikada Anderson ile skorda dengeyi sağladı. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde her iki takımın da geliştirdiği ataklar sonucu değiştirmedi ve 90 dakika 1-1'lik sonuçla sona erdi. KAYNAK AJANSSPOR |
--->: Vestel ile Sivas yenişemedi..
[I][CENTER][B]sivasspor için eksiklerini görmek açısından hazırlık maçları iyi olur lid başlamadan umarım herşey sivassporun istediği gibi olurda ikinci yarı başarılarına devam eder..[/B][/CENTER][/I]
|
inşLLAAHH dahadfa iyi olacaz......................................................
kardeş bende ligtv den haberi aldım. |
Aynı fikirdeyim. Bende Balili attı diye sevinmiştim..
|
hazirlik maclarinin sonuclari önemlin degil ama sonucta yeniyormusuz son 5 dk da gol yemsiiz
pardon manisa 1-0 öne gecmis bizde golu anderson atmis golu |
balili mi anderson mu golü kim atmış önemli degil andersonun satılmadıgına sevindim takımın dengeleri bozulmasın anderson güzel futbolcu 2. yarıda daha güzel goller atacak
|
Vestel Sivas'la Yenişemedi
Vestel Manisaspor, Antalya’daki dördüncü hazırlık maçında Sivasspor’la karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Mücadeleye Vestel Manisaspor hızlı başladı. 13.dakikada Sinan takımı adına mutlak bir pozisyonundan yararlanamadı. 15.dakikada Holosko’nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Sinan Vestel Manisaspor’u öne geçiren golü Sivasspor ağlarına bıraktı. 18.dakikada Selçuk’un ortasına Oumar kafayı vurdu, kaleci topu son anda kornere çeldi. 30.dakikada Musa’nın ortasına Anderson kafayı vurdu, top ağlarla buluştu: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. 55.dakikada Sezer ceza sahası dışından sert vurdu, top az farkla auta çıktı. 66.dakikada Mehmet Yıldız’ı vuruşunda kaleci Ufuk gole izin vermedi. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar gol getirmeyince 90 dakika 1-1 tamamlandı. Sivasspor: 1 Vestel Manisaspor: 1 Hakemler: Suat Tıknas, Kadir Tanıyan, Durmuş Özkök Sivasspor: Akın (Harun), Hasan, Servet, Hakkı, Hayrattin, Sergio, Serdar, Musa, Wolter (Balili), Anderson (Mehmet Yıldız), Yasir Vestel Manisaspor: Fevzi (Ufuk), Şener (Enes), Ümit (Ersan), Burak, Kalabane, Uğur, Selçuk İnan, Sezer Öztürk, Oğuz, Holosko (Ahmet), Sinan Özkan GOLLER: 15 Sinan, 30 Anderson bu da baska bır kaynaktan artık her sey acıklıga kavustu |
SİVASSPOR:1 V-MANISA:1
İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Sivasspor Vestel Manisaspor, ile Hazırlık Maçında Karşı Karşıya Geldi. Büyük Çekişmeye Sahne Olan Karşılaşma Karşılıklı Atılan Gollerle 1-1 Berabere Sona Erdi.
Mücadeleye Vestel Manisaspor hızlı başladı. Vestel Manisaspor 15. dakikada Sinan ile öne geçerken, Sivasspor 30. dakikada Anderson ile skorda dengeyi sağladı. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde her iki takımın da geliştirdiği ataklar sonucu değiştirmedi ve 90 dakika 1-1'lik sonuçla sona erdi. Hakemler: Suat Tıknas, Kadir Tanıyan, Durmuş Özkök Sivasspor: Akın (Harun), Hasan, Servet, Hakkı, Hayrattin, Sergio, Serdar, Musa, Wolter (Balili), Anderson (Mehmet Yıldız), Yasir Vestel Manisaspor: Fevzi (Ufuk), Şener (Enes), Ümit (Ersan), Burak, Kalabane, Uğur, Selçuk İnan, Sezer Öztürk, Oğuz, Holosko (Ahmet), Sinan Özkan GOLLER: 15 Sinan, 30 Anderson |
-->: SİVASSPOR:1 V-MANISA:1
atrkadaşlar hepinizden özür dilerim.bende haberi ligtv.den aldım?benim hatam deil,haberi aldığım sitenin yanlışı?
|
inşallah bu kamp dönemi bizim için çok iyi geçer.1-1 lik sonuçta iyi bi skor bana göre?
bu kamp dönemi çok önemli............................ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24. |