![]() |
--->: Eski Oyuncularımız
[B][COLOR="Indigo"]Beyler benim bildiğim Serkan Erçetin ile kaleci Vedat Kaburtu'yu Mardinspor'a vermiştik. [/COLOR][/B]
|
-->: Eski Oyuncularımız
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=serrrkan;185094]CAN ARAT:FB
Timur Adana demir spor Mohammed ali:diyarbakırspor serkan erçetin:elazığspor Mahmut-Yusuf:Tokatspor Vedat:Mardinspor Yavuz:Bursaspor Mehmet zengin:Eskişehirspor Murat duman:Sakaryaspor Raymon Kalla:Sombo(antrenör)nijerya Hakan bayraktar:Eyüpspor Fatih tutar:etimesgut şeker spor(1 yıllık kiralık)[/QUOTE] Yanlış çok burda mesela Hakan Bayraktar o Malatyaspor'da...[/COLOR][/FONT][/B] |
arkadaslar bi ara yusuf akbel diye bir adam vardı almanyadan gelen st.pauiliden gelmişti o şuan eyüpsporda ali tuna ile birlikte
|
birde görkem görk eyüpsporda çok başarılı oldu ve ç.rizespor transfer etti yeni aldılar
|
Kimler gelmiş kimler geçmiş ya.Danny i unutamam:D
|
kadir-yozgatspor
çetin limanoğlu-dardanelspor görkem görk-rizespor yusuf akbel-eyüpspor ufuk ateş-ist.büyükşehir bldiye mehmet zengin-giresunspor serdar uçgan-yozgatspor remzi kızılşimşek-i.demirçelikspor tayfun özkan-muğlasporyusuf peken-kiralık usakspor |
--->: -->: Eski Oyuncularımız
[QUOTE=EYÜPLÜ58;185170]kadir-yozgatspor
çetin limanoğlu-dardanelspor görkem görk-rizespor yusuf akbel-eyüpspor ufuk ateş-ist.büyükşehir bldiye mehmet zengin-giresunspor serdar uçgan-yozgatspor remzi kızılşimşek-i.demirçelikspor tayfun özkan-muğlasporyusuf peken-kiralık usakspor[/QUOTE] [COLOR="Indigo"][B]bu liste daha doğru galiba. Kadir'i ben de Yozgat'ta biliyordum.[/B][/COLOR] |
--->: Eski Oyuncularımız
Andersonu da ç.rizeye verdik.. ç.rize-antalya maçında seyrettim birkaç pozisyonu olmuş ama değerlendirememiş.
|
remzi kızılşimşek Divriği Demirçelik te mi ? :S
|
KARDEŞ divriği demir çelik değil iskenderunda
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:53. |