![]() |
[quote=ultraSivas_58]BİZ KİMLERİ BEKLİYORDUK.TÜRK HOCALAR ARASINDA.RAŞİT HOCAMI DERSİN HATTA TAMAM DEDİK RAŞİT ÇETİNER GELİYOR DERKEN PİYANGODAN WERNER ÇIKTI.... :lol:[/quote]
[size=7][b][i]Hayırlısı olsun be Onur İnşallah başarılı olur...[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][quote=cevik][quote=serhankaburcuk][quote=RüstüElmas]Werner Loranta yigidolara yakisir bir sekilde karsilama yapin arkadaslar.
Bizler maalesef uzakta oldugumuz icin, maalesef bu karsilamada bulunamayacagiz. Ama Sivas`taki Yigidolar sizler yeni hocamiz Werner Lorant`a güzel bir karsilama gösterisi yapiniz. Bizler Almanyada yasayan yigidolar icin, Sivassporumuzla artik alman kamaoyununda ilgilenecek olmasi ayri bir zevk veriyor. Artik Sivassporumuz Almanyada hep gündemde kalacaktir. Insaallah basarilariyla gündemde kalir.[/quote] [size=7][b][i]Abi üzülmeyin biz sizin içinde destek veririz [/i][/b][/size][/quote] SERHANIM İSTESEYDİN BEN SANA CEVİKPEN İN TİŞÖRT LERİN DEN YOLLARDIM MURATA SELAM :roll: :roll: :roll: :roll: BİZİM YERİMİZE DE KARŞILAYIN SERHAN[/quote] [size=7][b][i]Hay hay abim ne demek...İstersen senin dükkanın reklamınıda yaparız...[url]WWW.çevikpen.com.tr[/url] diye...Hatta Djmurat tişörtüne yazdırdı bile... :lol: :lol: :lol: [/i][/b][/size][/quote] |
[quote=ultraSivas_58]WERNER LORANT SİVAS'A HAYRAN KALACAK..ÇÜNKÜ BİZ VARIZ.... :lol:[/quote]
varollllllllllllllllllll gardasim... :wink: |
[quote=elbeyli58][quote=ultraSivas_58]WERNER LORANT SİVAS'A HAYRAN KALACAK..ÇÜNKÜ BİZ VARIZ.... :lol:[/quote]
varollllllllllllllllllll gardasim... :wink:[/quote]WERNER BABA ÇOK SEVİNECEK İYİ Kİ SİVASA GELDİM DİYECEK... :lol: |
[quote=ultraSivas_58][quote=elbeyli58][quote=ultraSivas_58]WERNER LORANT SİVAS'A HAYRAN KALACAK..ÇÜNKÜ BİZ VARIZ.... :lol:[/quote]
varollllllllllllllllllll gardasim... :wink:[/quote]WERNER BABA ÇOK SEVİNECEK İYİ Kİ SİVASA GELDİM DİYECEK... :lol:[/quote] gardasim nede olsan Sivasliyik bis Misafir perveris almanari severis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Insaallah basarilariyla söz ettirir.
|
[quote=RüstüElmas]Insaallah basarilariyla söz ettirir.[/quote]
İNŞALLAH BAŞARACAGINA İNANIYORUM |
[quote=cevik][quote=RüstüElmas]Insaallah basarilariyla söz ettirir.[/quote]
İNŞALLAH BAŞARACAGINA İNANIYORUM[/quote] abi saten Lorent gecmisindede Basarili bir Hoca 1860 Münihi 3.ligten alip 1 lige tasidi ondan sonra UEFA´ya hayirli olsun :lol: |
[quote=ultraSivas_58]BİZ KİMLERİ BEKLİYORDUK.TÜRK HOCALAR ARASINDA.RAŞİT HOCAMI DERSİN HATTA TAMAM DEDİK RAŞİT ÇETİNER GELİYOR DERKEN PİYANGODAN WERNER ÇIKTI.... :lol:[/quote]
[i][size=6]Iste SIVASLI Mütavaziligi!! HERKESE SARILIP KUCAKLAR ALIR BAGRINA BASARLAR SIVASLIYIM GURURLUYUM[/size][/i] |
Arkadaslar,
türk basinindan cok, alman basini bu konuda televizyon ve gazetelerde büyük haberler cikacaktir. Lütfen güzel ve kalabalik bir karsilama yapalim. Alman basininin yapacagi haberler ve bunu seyreden almanlar ve biz gurbettekiler, yigidolarimizla gurur duyalim. Bu bizim disaridaki imajimiz icin cok önemli, cünkü artik herkes Sivasspordan bahsedecektir, inanin bu biz yurtdisinda yasayan Sivaslilar icin, cok ama cok gurur verici olacaktir. Böyle firsatlari cok iyi degerlendirmemiz gerek. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:33. |