![]() |
[i][size=6]Rüstü Elmas Adanada Karpuz Tarlasi almis artik Siteyle ilgilenmek istemiyormus ispati
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [img]http://www.sivasspor.com/modules/Forums/images/avatars/65717655242bb27183580b.jpg[/img] Avatarina bakin!! Salvarda nasil yakismis :D Cariklari nasil?muhahahahaha[/size] :lol: [/i] |
abi ora neremiş çayır çimen :lol: ....ömürsün cağlayan abi...akşam akşam oldüm gülmekten :D :) :lol: 8)
|
[quote=CAGLAYAN] [i][size=6]Rüstü Elmas Adanada Karpuz Tarlasi almis artik Siteyle ilgilenmek istemiyormus ispati
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [img]http://www.sivasspor.com/modules/Forums/images/avatars/65717655242bb27183580b.jpg[/img] Avatarina bakin!! Salvarda nasil yakismis :D Cariklari nasil?muhahahahaha[/size] :lol: [/i][/quote] GAKGO58 İLE BERABER KOCAELINDE MISIR VE CILEK TARLASI OLDUGUNU BENDEN DUYMAYIN :lol: :lol: |
[i][size=6]yerini kimseye söylemiyor!!! Karpuz tarlasini istila edip Karpuzlari yolariz diye korkuyor gardas Istersen bir dene adresi iste [/size] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/i]
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...yok ya inanmam... :roll: :lol:
|
[quote=5841][quote=CAGLAYAN] [i][size=6]Rüstü Elmas Adanada Karpuz Tarlasi almis artik Siteyle ilgilenmek istemiyormus ispati
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: : :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [img]http://www.sivasspor.com/modules/Forums/images/avatars/65717655242bb27183580b.jpg[/img] Avatarina bakin!! Salvarda nasil yakismis :D Cariklari nasil?muhahahahaha[/size] :lol: [/i][/quote] GAKGO58 İLE BERABER KOCAELINDE MISIR VE CILEK TARLASI OLDUGUNU BENDEN DUYMAYIN :lol: :lol:[/quote] [i][size=6]neeeeeeeeee? Gercektenmi :roll: vay be adamlar bayagi isi götürüyormusta bizim haberimiz yokmus [/size] :idea: [/i] |
HA..ŞUNUDA SOYLEYEYIM BUNLAR VARYA BUTUN PARALARIDA KOCELINDE OKTAY USTANIN YERINDE EN AZ 4 DER TANE ETLI EKMEK YIYORLAR HABERINIZ OLSUN GIZLIDEN YAPIYORLAR
|
ya çağlayan abi sen taaa alamanyalardasın haberin yok normalde....ben 24 burdayım benimde haberim yok :roll: :lol:
|
[quote=5841]HA..ŞUNUDA SOYLEYEYIM BUNLAR VARYA BUTUN PARALARIDA KOCELINDE OKTAY USTANIN YERINDE EN AZ 4 DER TANE ETLI EKMEK YIYORLAR HABERINIZ OLSUN GIZLIDEN YAPIYORLAR[/quote]
olamaz bizden habersiz?????? |
[quote=puar][quote=5841]HA..ŞUNUDA SOYLEYEYIM BUNLAR VARYA BUTUN PARALARIDA KOCELINDE OKTAY USTANIN YERINDE EN AZ 4 DER TANE ETLI EKMEK YIYORLAR HABERINIZ OLSUN GIZLIDEN YAPIYORLAR[/quote]
olamaz bizden habersiz??????[/quote] [i][size=6]yok yaa Essahmi?[/size][/i] |
[quote=CAGLAYAN][quote=puar][quote=5841]HA..ŞUNUDA SOYLEYEYIM BUNLAR VARYA BUTUN PARALARIDA KOCELINDE OKTAY USTANIN YERINDE EN AZ 4 DER TANE ETLI EKMEK YIYORLAR HABERINIZ OLSUN GIZLIDEN YAPIYORLAR[/quote]
olamaz bizden habersiz??????[/quote] [i][size=6]yok yaa Essahmi?[/size][/i][/quote] [color=darkred][b]yalan abi kuyruklu yalan...3 taneden fazla etliekmek yiyorsam terbiyesizim.. :lol: :lol: [/b][/color] |
[quote=CAGLAYAN][quote=5841][quote=CAGLAYAN] [i][size=6]Rüstü Elmas Adanada Karpuz Tarlasi almis artik Siteyle ilgilenmek istemiyormus ispati
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: : :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [img]http://www.sivasspor.com/modules/Forums/images/avatars/65717655242bb27183580b.jpg[/img] Avatarina bakin!! Salvarda nasil yakismis :D Cariklari nasil?muhahahahaha[/size] :lol: [/i][/quote] GAKGO58 İLE BERABER KOCAELINDE MISIR VE CILEK TARLASI OLDUGUNU BENDEN DUYMAYIN :lol: :lol:[/quote] [i][size=6]neeeeeeeeee? Gercektenmi :roll: vay be adamlar bayagi isi götürüyormusta bizim haberimiz yokmus [/size] :idea: [/i][/quote] [i][size=6]Misir ile Cilek Tarlasidami yalan Gakgo?[/size][/i] |
galatasaray sonunda bombayı patlattı ve FIGO VE RUI COSTAYI aldı. kaynak:ÖZHAN CANAYDIN :D :D :D :D :D :D
|
ayrıca vestel manisa sponsor değiştirdi.artık vestel değil diğer bir beyaz eşya üreticisi olan FAKİR MANİSA OLDU HAYIRLI OLSUN . :D :D :D
|
yalan söölemek için çaba sarfeden insanlar sizi :))
[b]ben erkeğim..[/b] hazauzhuazhu... :P (: |
[quote=dilaraa]yalan söölemek için çaba sarfeden insanlar sizi :))
[b]ben erkeğim..[/b] hazauzhuazhu... :P (:[/quote] olabilir..... :lol: |
puar abi ne olur yavaş benden gençsin sana yetişemiyorum bari her mesajdan sonra gideceğini yazda bende seni kolay bulayım yada
ÇAAAĞĞĞĞLLLLAYAN ABİİİİİİ, ŞU PUARA BEŞİNCİ YILDIZI VERİNDE ABİ AÇILMIŞ ŞU TOPİCLERİ RAHATÇA BULUP OKUYALIM ABİ NE OLUR KURTAR BENİ ŞU PUARIN GAZABINDAN :D :D |
:D ...abi yok ya tek ilgim sivasspor.com şu anda ona yoğunladım ondandır... :) nede olsa sivaslıyız dimi..ayrıca ...neyse sen onu biliyorsun...
|
en gözel puar gardasim heheh....muhahahha :lol: :lol:
|
[quote=ElbeyLi58]en gözel puar gardasim heheh....muhahahha :lol: :lol:[/quote]
Sefa üzülme ya, sende yakışıklısın. |
yakışıklı...hemde çok...kadıkoyde....kızları peşinden az koşturmadı :)
|
[quote=Orhan_Nilay][quote=ElbeyLi58]en gözel puar gardasim heheh....muhahahha :lol: :lol:[/quote]
Sefa üzülme ya, sende yakışıklısın.[/quote] yalan mi sizden gözel olmayimda biras gözelimdir :D |
[quote=puar]yakışıklı...hemde çok...kadıkoyde....kızları peşinden az koşturmadı :)[/quote]
esah mi diyon gardas :roll: :roll: |
heee valla...
|
[quote=puar]heee valla...[/quote]
gardas gözünü yerim senin ben bisey yapmadim :roll: |
demeyaaa...altı yolda..boğa heykelinin orda hatırlıyonmu :roll: :D
|
[quote=puar]demeyaaa...altı yolda..boğa heykelinin orda hatırlıyonmu :roll: :D[/quote]
hmm..... gardas hatirlemiyom ne olduki orda :?: |
yazsammı ne olduğunu... :roll: :arrow: :?:
|
[quote=puar]yazsammı ne olduğunu... :roll: :arrow: :?:[/quote]
gardas yaz, ben merak ettim yalan diyon degilmi :?: :roll: :?: |
IBRAHIM TATLISES "ÖZEL UCAGIM SIVASSPORUN VE TARAFTARININ
EMRINDE, ALIN TEPE TEPE KULLANIN" DEMIS :o :o :o |
VESTEL MANISA SIVASSPORU KARDES TAKIM ILAN ETMIS... :!: :!: :!:
|
:lol: [b]okulu uzatmadan bitirdim [/b]:lol:
|
Sambacılar, Sivas Halayı çekmeyi öğreniyorlarmış.
|
[size=6][color=blue][b]orhan _nilay beni sivasta cay icmeye davet etti :lol: :lol: :lol:
kızma sakın aynur abla ama bu forma uygun oldu :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]orhan _nilay beni sivasta cay icmeye davet etti :lol: :lol: :lol:
kızma sakın aynur abla ama bu forma uygun oldu :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote] Neyse borcum olsun Günay :lol: |
[quote=Orhan_Nilay][quote=gunay][size=6][color=blue][b]orhan _nilay beni sivasta cay icmeye davet etti :lol: :lol: :lol:
kızma sakın aynur abla ama bu forma uygun oldu :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote] Neyse borcum olsun Günay :lol:[/quote] [size=6][color=blue][b]yok artık abla sivasa gelmisken ısmarlamadın simdi istanbula gecince borc diyorsun aaaaaaaa :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
Çağlayan bey, söz verdi artık beni ''gereksiz'' e atmayacak. :arrow:
|
[size=6][color=blue][b]aynur abla borcunu odemeye en kısa sürede söz verdi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]aynur abla borcunu odemeye en kısa sürede söz verdi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote]
sana Erkek sözü Günay :lol: |
[b]ben aslında anti sivaslıyım 4 büyükler sivastan tırstıkları için beni nasıl bir takımdır bu sivas diye bilgilendirmeleri için ajan olarak tuttular[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |