![]() |
--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Arkadaşlar, konu kişisel tartışmalara doru ilerliyor.. Konu sadece sivas dışında yaşayan vede ikinci bir takım tutan kişilerle alakalı değil. Konu tüm sivaslılar ile alakalı.. Sivaslı olupta , dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın bir başka takımı sivassporun üstünde tutması çok yanlış vede olamaması gereken birşey.
Konu böyle devam ederse hiçbir sonuç çıkmaz .. Herkes, benim düşüncem doğru diye inat ediyor.. Böyle çözüm üretilmez. Eğer gerçekten sivasspor için birşey yapmak istiyorsak. Öncelikle bireysel olarak kendimizi kontrol etmeliyiz. Biz ne kadar sivaslıyız ve ne kadar sivassporluyuz... Eğer gerçekten sivasspora destek sağlamak gerekiyorsa, bireysel olarak üzerimize düşüne vazifeyi yapmalıyız .. Bildiğiniz gibi birey, toplumları oluşturur. birlik beraberlik içinde bir camia oluşturmak istiyorsak, öncelikle buna kendimizden başlamayılız. Daha sonra çevremizdekileri. Bireysel olarak , sivasspora katkı sağlayabilirsak. No problem. Not : Bende sivaslıyım diye söylenip , rakip taraftarın tirbünlerinden maçı izlemek , çok anlamsıız .. Sempati duyabilirsiniz başka takımlara ama sivas maçında sempati tuttuğunuz takımı desteklemek yerine, kendi topraklarınızla , gardaşlarınızla birarada olup , coşkulu bir şekilde tezahürat yapmak en güzeli vede dorusu. İşte bunu yapabiliyorsanız , kaç takım tutarsanız tutun önemli değil .. 1967 DEN BERİ DEĞİL, ATALARIM SİVAS'A AYAK BASTIĞINDAN BERİ SİVASSPORLUYUUUUUUUUUM.. SİVASLI DOĞDUK, SİVASLI ÖLECEĞİZ .. Saygılarımla Doğuştan Sivaslı |
erhan abi son yazdıklarında sonuna kadar arkandayım kalkıpta fb gs olayını sivas tribününe atıyorlar geçen yıl kadıköyde biri gs pankartı açmıştı istiklal marşı sırasında hatırlarsın oyüzden onunla kavga ettim orda ne gereği var ki bizim tribünümüzde sivasspor vardır banane başka takımdan onu açacağın yer fb gs maçıdır yanlışmıyım hem herkes istediği takımı tutar ben hep sivassporluydum bunu herkes bilir örnek
|
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Sevgili hemşolar.Ben Sivaslıyım, Sivassporluyum diyen herkese saygı duymak lazım. Eğer önceki tuttuğu takımla Sivasspor maç yapıyor ve Sivassporu tutuyorsa ona saygıyla yaklaşmak lazım. Ben önce beşiktaş lı idim. Ama kesinlikle BJK Sivasspor maçlarında Sivassporluyum. Soruyorum sizlere Mecnun başkanım Sivassporlu mu FB. li mi? Bence Sivassporlu. Hepinize saygı ve sevgiler.
|
[QUOTE=hakandemirezen;197760]NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.[/QUOTE] sonuna kadar katılıyorum kardes sana helal olsun... |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Biz hiç birleşdik mi Sivaslılar olarak bir düşünün gurbettekilerin memleket hasretini dindirmek için bir araya gelmeleri hariç...[/FONT][/B]
|
--->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
[QUOTE=1967_CLuB_MuRaT;198787][B]Ya REcep Abi bırak allah aşkına demogoji yapmayı...27 YTL verip Fener tribününe giriyosun ondanda Burda samça sapan polemikler tartışmalarla gündemi işgal ediyorsunuz..Senin Ne olduğunu Pazar Günü herkes gördü Benden sana tavsiye fazla yazma yazdıkca batıyosun..Hem Sivas tribününe gelme hemde herkese burdan cevap yetiştir..Bu ne perhiz Ne lahana turşusu!![/B]:mad:[/QUOTE]
RECEP_YÜKSEL´isimli üyeden Alıntı KARDEŞ ÖNCELİKLE 2 LİGDEYKEN 1 -TARFATAR YENECEK UMUUYU GELİYORDU 2 - BİLETLER 27 YTL DEĞİLDİ 3 - ŞİFRELİ YADA ŞİFRESİZ TV VERMİYORDU 4 - TARAFTARLAR BU KADAR KAVGA ETMİYORDU ---(BİR HAFTA ÖNCE FENER TRÜBÜNÜ OLAYI) 5 - NE DE OLSA 2500 KİŞİ GİDER BANA GEREK YOK MANTIĞI BUNLAR BAZILARI SAYGILAR BEN BUNLARI KENDİM İÇİN YAZMADIM GENEL YAZDIM KİŞİLEŞTİRMEK İSTİYORSA AYRI OLAY KARDEŞ SİVASDAKİ DİĞER TAKIM TARAFTARALARINI ÖNCE YANINZDAKİ X TAKIM TARFATARLARINI DEĞİŞTİRİN ONDAN SONRA DIŞARDAKİLERLER UĞRAŞIN |
yakında bodrum sivassporlular dernegini kuruyoruz..Bırakın artık diger takımları herkes sivasspor icin seferber olsun gün bugündür..
|
Kimin hangi takımı tuttuğu kimseyi ilgilendirmez.bazısı sadece sivası tutar bazısı hem üç büyüklerden hemde sivas bazıları sadece üç büyükleri tutar.ben hem galatasaraylı hemde sivassporlu olarak:sivasspor süper lige çıkınca gönül verdiğin üç büyükleri bırakmak kolaymı(asla bırakmam)düşünün sivassporu bırakabiirmisiniz?adama dönek derler.en iyisi heriki takımıda tutmak.hem siz sivassporla üç büyükleri aynı kefeye mi koyuyorsunuz?birisi milyon dolarlık,tesisleri şahane diğeri ise tam zıttı.üç büyüklerin tek oyuncusu bütün sivassporun bütçesi ediyor.üç büyükler şampiyonluğa oynuyor sivasspor hedefini kümede kalmak olarak koyuyor(bana göre böyle bir hedef olamaz)
|
[B][I]
[U][COLOR="red"]BİR KALBE [COLOR="Navy"]İKİ[/COLOR] AŞK SIĞMAZ,[/COLOR][/U] YA [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR] - YADA DİĞERLERİNDEN BİRİ Saygılar sunuyorum.[/I][/B] |
abi bursa maçında marotan trubınunde dikkat ettiyseniz bir fb formalı bir kişi vardı hiç utanmadımı acaba
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]BİRLEŞENLER BÖLÜNÜR, BİRLİK İÇİNDE OLANLAR BÖLÜNÜR....
BİZ HİÇBİR ZAMAN BİRLİK İÇİNDE OLMADIK, OLAMIYORUZ DA....[/CENTER][/FONT][/B] |
Arkadaşlar ben'de koyu bir galatasaray taraftarı idim hatta ve hatta sivasspor lige çıktığı zaman ben hala galatasaraylıyım diyordum ve ne zamana kadar galatasaray sivasspor maçına gittiğimde ve oradaki sivaslıların sivas sevdasını gördüğümde o inanmışlıklarını gördüğümde inan ben kendimden utandım bence istanbulda ankara izmirde antalyada berlinde amsterdamda yaşayan sivaslıları 2. 3. takımlarını tutsunlar eğer bizler gerçek sivasspoırluyuz dersek o inanmışlığımı gerçekten gösterebilirsek eğer onlarda bu sevdada bu davada ciddi olduklarımızı anlarlarsa onlarında 1. takımı sivasspor olacaktır bence bu tartışmalara bir son vermek lazım yoksa çok ağır incitici sözler kullanılmaya başlanmış aklın ve mantığın yolu birdir.. ve bizler kendi davamızda samimi olalım ve kimseyi rencide etmeyelim herkez kendi üzerine düşeni yaparsa ben inanıyorum butun sivaslılar bu davada var olacaklardır sivas'ın sivassporun şerefsi ve namusu butun sivaslılarındır her bir sivaslı akrabadır her bir sivaslı gardaştır gardaş gardaşa hakaret etmesin bu çok ama çok üzücü birlik olmak için çalışalım karşımızdakini kazanmaya çalışalım onları kaybetleye değil kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun sevgi ve saygılarınla
|
[B][I][COLOR="Blue"]SİVASSPOR İÇİN HER ZAMAN HER YERDE BİRLİK OLUP BÖLÜNMEMELİYİZ
SİVASSPOR BÖLÜNMEZ TARAFTAR BÖLÜNMEZ!!![/COLOR][/I][/B] |
sivasımıza gönül verelim yürekten .hep birlikte güç olalım
|
Sivaslı hemşehrilerim.Sizlere birşey sormak istiyorum.Biz Sivasspor başarısız olduğu için mi yıllardır,Sivassporumuzu tutmadık.Yoksa uzak olduğumuz için mi? Geçmişe dönersek yanılırız? İleriye bakmamız gerek.Şu anda SİVASSPOR 1.ligde ve tam destek olmak gerek.Başka Sivas yok ve giden ne yazıkki zor dönüyor.Herkesin gönlünde bir takım yatar.Başka bir takımı tutmak ta bence vatan hainliği değil.Fakaaaat eğer ilimizin kalkınmasını istiyorsak,özellikle Sivas'taki hemşehrilerimiz mutlaka destek olmalı.Yoksa çok ama çok yazık.İlimizin tanıtımını çok iyi yapmalıyız.
|
hakan abi az kaldı.delikanlı varsa fb forması gs forması veya bjk forması giysin bundan sonra.
sende hatalısın bu konularda fb atkısı salladığını biliyorum senin. bende bjk forması giymiştim bende hatalıyım.ve diğerleri..... bir insan 2 takım tutabilir.kimse karışamaz.ama tuttuğu takımların formasını giyecek şekilde olmalı.sivassa sivas fb ise fb.maça göre hareket etmeliler. hakan abi tepki almıştı,bende tepki almıştım.sivasta yaşayanları gördük.fb atkısı salladılar.şimdi biz istanbuldaki yiğidolar olarak üstteyiz.ve şimdi kalben diyoruz MAÇLARDA VARSA DELİKANLI BİRİ GİYSİN BAŞKA TAKIM FORMASI. benimde çıkışım muhteşem olacak.bunuda söyleyeyim.düşmanlıksa düşmanlık.kardeşlikse kardeşlik.büyüğümüz diyerek saygımızı 2 sene gösterdik.olmadı. EN İYİ TARAFTAR İSTANBULDAKİ SİVASLILARDIR.GEREKİRSE TAKIMIMIZI İSTANBULA TAŞITTIRIRIZ.KİMSE BİZE BAŞKA TAKIM TUTUYORSUN MUHABBETİ YAPMASIN.SİVAS 4 EYLÜLÜ GÖRDÜK SARI LACİVERT OLDU. hakan abi çok haklı. |
[B][COLOR="Red"][U]Sivasspor taraftarı bölünmez her zaman heryerde...
Kendilerine birlik çıkıp desteklerler...[/U][/COLOR][/B] |
birilerinin iki takımı desteklemesı sorun degıl tek sorun o ıkı takımı destekleyen arkadasların destekledıgı dıger takımla sıvasımız oynadıgında o dıger takımın kazanmasını ıstemesı ardındanda donup ben sivassporluyum demesı bıze koyan. en basit örnek bjk macı. bu sitede delıkanlılık yapanlar, benden koyu sivas taraftarı yok diyenler, sivas için canımızı veririz diyenler bjk hakkımızı gasp ettiğinde neden sevndiler bahaneleri fener sampıyon olmasınmıs. ya bize ne fenerden bjkden gsden onlar bırbırını yesın bırakın biz sivasımıza bakalım. birlik ola meselesine gelincede az olup öz olmak çok olup ..k olmaktan iyidir. çünkü ben eminimki sahte sivassporlular içimizden temizlenmedikçe birlikte olsak bi işe yaramaz. kaleyi içten yıkmak her zaman daha kolaydır.
|
[QUOTE=hakandemirezen;197760]NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.[/QUOTE] bolunmek bızlere yakısmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz;) ;) ;) |
BİZE KOYANDA 4 EYLÜLDE FB ATKISI SALLANMASI.
AYRICA HERKEZ UYARMIŞ.BENDE SÖYLEYEYİM.POLEMİK YARATILSIN DİYE AÇILMADI KONU. SİVASTAKİLERDE TOPARLASIN KENDİNİ.İSTANBULDAKİLERE SİVASSPORLU DEĞİLSİNİZ DEMESİNLER.4 EYLÜLDE FENER ŞOV YAPILMASINA İZİN VERİLDİKTEN SONRA. HERKEZE BİR ŞEY KOYAR.ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRA YAŞANMASIN AÇISINDANDIR.POLEMİK DIŞI ÖRNEK ALINMALI VE BİRDAHA TEKRARLANMAMALI.AMA SÖYLENMESİ GEREKENDE SÖYLENMELİ.İSTANBULDA BUNDAN SONRA KIRMIZI BEYAZ ŞOV VAR.SİVASI BİLEMEYİZ.HERKEZ KENDİNİ SİLKELESİN.BİRDE 50-60 KİŞİYLE MAÇLARDAYIM BUNDAN SONRA.GİYEN VARSA GİYSİN BAKALIM.BEN ŞAHSEN KARŞIYIM ARTIK. KONUŞMAK HAKKIMIZ.3 AY BURDA SİVASSPOR DÜŞMANI OLDUK SÖZLE.AMA HERŞEY ORTADA.BUNDAN SONRA DİKKAT EDİLMELİ. GENEL OLARAK.... |
artık birleşme zamanı birlik zamanı
hedefler çok farklı birlik beraberlikle inşallah hedeflerimize ulaşacağız... |
[QUOTE=FatihCan;203896]Arkadaşlar ben'de koyu bir galatasaray taraftarı idim hatta ve hatta sivasspor lige çıktığı zaman ben hala galatasaraylıyım diyordum ve ne zamana kadar galatasaray sivasspor maçına gittiğimde ve oradaki sivaslıların sivas sevdasını gördüğümde o inanmışlıklarını gördüğümde inan ben kendimden utandım bence istanbulda ankara izmirde antalyada berlinde amsterdamda yaşayan sivaslıları 2. 3. takımlarını tutsunlar eğer bizler gerçek sivasspoırluyuz dersek o inanmışlığımı gerçekten gösterebilirsek eğer onlarda bu sevdada bu davada ciddi olduklarımızı anlarlarsa onlarında 1. takımı sivasspor olacaktır bence bu tartışmalara bir son vermek lazım yoksa çok ağır incitici sözler kullanılmaya başlanmış aklın ve mantığın yolu birdir.. ve bizler kendi davamızda samimi olalım ve kimseyi rencide etmeyelim herkez kendi üzerine düşeni yaparsa ben inanıyorum butun sivaslılar bu davada var olacaklardır sivas'ın sivassporun şerefsi ve namusu butun sivaslılarındır her bir sivaslı akrabadır her bir sivaslı gardaştır gardaş gardaşa hakaret etmesin bu çok ama çok üzücü birlik olmak için çalışalım karşımızdakini kazanmaya çalışalım onları kaybetleye değil kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun sevgi ve saygılarınla[/QUOTE]
Evet arkadaşım doğru yerde ve doğru düşüncedesin. Yiğido herşeyden önce kendisine güvenir, karakterlidir, delikanlıdır, doğruluğu elden bırakmaz. Bütün bunlar için de inanç lazım, önce inanmak gerek. Ayaklarımızı yere sağlam basacağız ve inanacağız, elbet birgün şampiyon olacağız! Unutmayın YİĞİDO İNANIR! |
herşey cok güzel diyorsunuzda arkadaslar dün bülent hocanın acıklamalarını okudum maddi yetersizlikden dolayı biz şampiyonluğa oynayamayız diyor iyide trabzon sampiyon olurken kac parası vardı ben söyleyeyim hiç inanalım yeterki neden olmasın bizim takımın diğer büyüklerden eksiği yok gercek yiğido olalım yeter
|
SIVASSPORU COK SEVIYORUM.ama YALANI ASLA SEVMEM GOZUMU GALATASARAYLI OLARAK ACTIM:AMA SIMDI ILK ÖNCE SIVASIMI DESTEKLIYORUM:SONRADA GALATASARAYI:YALAN SÖYLEYEMEM GALATASAYI BIRAKIRIM DIYE;AMA SONUNA KADAR SIVASIMIDA DESTEKLERIM:
|
Sivassporumuzu desteklemek yerine bir birimizle kısır cekişmelerin içine girmiş kırıcı kelimeler kullanarak insanları futboldan sivasspordan soğutuyoruz bence önce birlik ve beraberlik nasıl sağlanır onu tartışmalıyız herkes önce karşısındakine tahamül etmeli vay sen sivassporu az seviyorsun ben senden fazla seviyorum sen istanbul takımlarını tutuyorsun sen sivassporlu değilsin gibi cekişmeleri bırakıp sivasspor taraftarlarını türbünlere nasıl getirmeliyiz sloganlarımız neler olmalı bu sloganlariçin bir yarışma düzenleyelim tribün adabını bilen bilmeyen herkese defalarca anlatmalıyız küfürü bizim stadyumda barındırmayalım tezahüratlarımızı birlik beraberlik içinde hareket edelim diye projeler üretmeliyiz kimse kimsenin neyi ne kadar sevdiğini bilemez başkasının adına karar vermeyelim bir araya gelip sivasspora nasıl faydalı oluruz ne yaparsak takımımıza yarar sağlarız maddi ve manevi olarak nasıl yardımda bulunuruz sivaslı olup istanbulda yaşayan sivaslı kardeşlerimize karşı ön yargılı davranmanın ne sivasta yaşayanlara nede istanbulda yaşayanlara bir faydası var bakın eleştire eleştire istanbulda sivassporun seyirci sayısı ne kadar düştü unutmayalımki istanbulda yaşayan kardeşlerimiz sivassporun tarihinde en büyük seyirci rekorlarını kırdılar bizler bu rekorların sayısını artırıp tekrar nasıl kırarız diye araştırmalar yapacağımız yerde herkes aklına geleni yazıp ciziyor lafımız nereye gidiyor birisine zararı dokunurmu demeden ve en önemli noktalardan biriside es kaza istanbul daki kardeşlerimizden birisi bir tavsiye mesajı yazsa hemen muhallefet ediliyor şayet yanış bir konu acmışsa elbeteki eleştirilsin ama sacma sapan olmasın burda amac sivassporu daha iyi yerlere getirmek SİVASSPOR KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR ben sivaslıyım diyen herkesin takımıdır eleştiriler amacını aşmamalıdır sınırlı olmalıdır
|
--->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
[QUOTE=altuntas58;262411]Sivassporumuzu desteklemek yerine bir birimizle kısır cekişmelerin içine girmiş kırıcı kelimeler kullanarak insanları futboldan sivasspordan soğutuyoruz bence önce birlik ve beraberlik nasıl sağlanır onu tartışmalıyız herkes önce karşısındakine tahamül etmeli vay sen sivassporu az seviyorsun ben senden fazla seviyorum sen istanbul takımlarını tutuyorsun sen sivassporlu değilsin gibi cekişmeleri bırakıp sivasspor taraftarlarını türbünlere nasıl getirmeliyiz sloganlarımız neler olmalı bu sloganlariçin bir yarışma düzenleyelim tribün adabını bilen bilmeyen herkese defalarca anlatmalıyız küfürü bizim stadyumda barındırmayalım tezahüratlarımızı birlik beraberlik içinde hareket edelim diye projeler üretmeliyiz kimse kimsenin neyi ne kadar sevdiğini bilemez başkasının adına karar vermeyelim bir araya gelip sivasspora nasıl faydalı oluruz ne yaparsak takımımıza yarar sağlarız maddi ve manevi olarak nasıl yardımda bulunuruz sivaslı olup istanbulda yaşayan sivaslı kardeşlerimize karşı ön yargılı davranmanın ne sivasta yaşayanlara nede istanbulda yaşayanlara bir faydası var bakın eleştire eleştire istanbulda sivassporun seyirci sayısı ne kadar düştü unutmayalımki istanbulda yaşayan kardeşlerimiz sivassporun tarihinde en büyük seyirci rekorlarını kırdılar bizler bu rekorların sayısını artırıp tekrar nasıl kırarız diye araştırmalar yapacağımız yerde herkes aklına geleni yazıp ciziyor lafımız nereye gidiyor birisine zararı dokunurmu demeden ve en önemli noktalardan biriside es kaza istanbul daki kardeşlerimizden birisi bir tavsiye mesajı yazsa hemen muhallefet ediliyor şayet yanış bir konu acmışsa elbeteki eleştirilsin ama sacma sapan olmasın burda amac sivassporu daha iyi yerlere getirmek SİVASSPOR KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR ben sivaslıyım diyen herkesin takımıdır eleştiriler amacını aşmamalıdır sınırlı olmalıdır[/QUOTE]
tecrube konuşuyor başka soze gerek yok. |
Bence, bu konunun başlığı"Neden bölündük" değilde "Neden birleşemiyoruz" Olmalıydı Hakan'cığım.Çünkü; Sivasspor'umuz Süperlige yeni çıkmış sayılır henüz üçüncü sezonumuzu yaşıyoruz.Farklı takımları neden tutuyorlara gelince,bunuda normal karşılamak gerek, bu kadar acımasız olup hainlikle felan suçlamaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.Bugün Türkiye'nin hangi iline giderseniz gidin üç kullübün taraftarıyla karşılaşırsınız hatta Trabzonspor'uda katabiliriz.Kimileri ben eskiden şu takımdım ama,onu içimden söküp attım birdaha asla dönmem gibi yazmışlar.Bu bana pek samimi gelmedi açıkcası,buna alınmasınlar bu arkadaşlarım.Yine kalplerinin bir köşesinde mutlaka yerleri duruyordur,sözde diyebilirler.Bende uzun yıllar yaşadığım şehirdeki süperlig takımını tutardım ve maçlarınada giderdim,fakat Sivasspor'da 3.ligten bu yana maçlarını takip eder puan durumlarnı not alırdım.Hep süperlige ne zaman çıkar keşke çıkabilse hayalleri kurardım.İstanbul'da ne zaman maçı olsa gitmeye çalışırdım.İşin esas tarafı, Sivasspor'umuz Süperlige çıkınca "Bir koltuğa iki karpuz sığarmı" mantığı gündeme geldi.Açıkcası Süperligte tuttuğum İst.Takımıyla Sivasspor'umuzun ilk maçını o anki yaşadığım duyguyu anlatmak mümkün değil,yaşayan bilir derlerya.Öyle birşeyki ikiside yense sevineceksin ikiside yenilse üzüleceksin garip bir duygu.Birleşme konusuna gelince,ben bunu zamana bağlıyorum.Şu dikkatimi çekti bunu hep gözlemledim geçen yıllardan beri,Sivasspor'umuz yenildiği hafta sitedeki yoğunluk azalıyordu, yendiği hafta yoğunluk oldukça fazlaydı.Bu şunu gösteriyo bence,ileriki yıllarda göstereceği başarı hatta şampiyonluklar aldığı zaman,zorlasanızda ist.takımlarını tutanları durmazlar Sivasspor'u seçerler zaten. Endişe eden arkadaşlarada hak veriyorum bunları başarabilmemiz için, birlik beraberlik aynı saflarda yer almak gerekiyor,mühim olan kimseyi kırmadan incitmeden o safa çekebilmek yalnış safta duranları.
Herkese sevgi ve saygılar |
ÖNCELİKLE SİVASLI OLUP SİVASSPOR'U TUTMAYANLARA DİYECEK BİŞİ BULAMIYORUM...
BENİM BİLDİĞİM SAMSUNLU OLUP SİVASSPOR HASTASI OLAN ARKADAŞLARIM VAR, ÇOCUK 17 YAŞINDA SİVASSPOR AŞIĞI.. AMA SEN GEL GÖRKİ BİZİMKİLER SİVASLI AMA SİVASSPOR'U TUTMUYOR... YAZIK, SİVASSPOR DIŞINDA HABERLERDE,GAZETELERDE SİVAS HABERİ DUYMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL. AMA BUNUN DEĞERİNİ BİLMİYORUZ... SİVASSPOR SEVDALISI OLMAK AYRICALIKTIR... AMA HİİİÇ UMURUMDA DEĞİL, BİZ HER ZAMAN HER YERDE HER ŞARTTA SİVASLIYIZ, SİVASSPORLUYUZ... İNADINA ***SİVASSPOR*** |
ADIMIZ YIGIDO MEMLEKETIMIZ SIVAS GARDAS KIMIN GÜCÜ YETER YIGIDOYA KAFA TUTMAYA avusturyali yigido
|
10 tane grup var sivastakilerin birleşme zamanı bu takım hepimizin güç birliği oluşturup hep birlikte lig sonu çoşkuyu yaşayalım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:09. |