![]() |
-->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
saten bizde böyle yenilince sattı yenınce emegimiz denizlinin bu maçı alması dogal adamlar son haftalrada basarılı düşmek istemiyolar gelecek hafta Fb ile maçıları var bu maçı almak zorundaydılar ve aldılar artık Bjk maçını yenıp yolumuza devam ederiz inş.
|
--->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
keşke 1 puan alsaydık kayserı berabere kalmış.....
|
yenildigimize çok üzüldüm kayseride puan kaybetmişti güzel olurdu
|
[QUOTE=SivasliErhan;212122]yazik yaaa 2-0 yenildik yaa... baskan maci satiyormu yoksa ??? bu macin arkasinda kesin baska seylerde var !!!! bu kafa ile avrupa cok zor !!![/QUOTE]
kardeş başkan maçı niye satsın yenince satınmı alıyorduki yenilince satsın sivasspor yönetiminde kime ne derseniz diyin ama başkanımız hakkında olumsuz yorumlar yapmayın o 38 yıllık hasrete son verenlerin başında geliyor |
Kahrolsun, her hafta öyle oluyor, rakipler puan kayip ediyor ve bizde kayip ediyoruz. Sivasspor UEFA ya cok ama cok zor gider, birakin uefaya gitmeyi ligi alt siralarda bitirmemiz bile sürpriz olmaz bence.
|
denizli evinde bu maça cok asılacağı belliydi, zaten ligin ilk devresinde bizi yendiler aslında iyi bir kadroları var, maçı kazanamadık diye bu kadar söylenmeye gerek yok, her hafta yenecek olsaydık şampiyon olurduk zaten, fb-gs trabzon ve kayserinin haline bakın ve sivassporun bu yere gelmesindeki başarıyı görmezden gelmeyin. başkan ve bülent hocaya ve tüm futbolculara sevgilerimi gönderiyorum sizlerle her zaman gurur duyuyoruz yenseniz de yenilseniz de....................
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"][COLOR="DarkSlateBlue"]Balilinin sari kart sinirinda oldugu icin hoca oynatmamis Yani BJK macina Baliliyi oynatmak istiyor. Denizli macina futbolculari konsantra etmesi hocanin cok zor kafalari haftaya oynayacaklari BJK macinda macida lig tv canli verdigine göre kendilerini pazarlayacaklari mac BJK maci böyle bir macta galibiyet almak cok zor hayirlisi insallah haftaya BJK yi yeneriz.....[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=yigido Atilla;212180][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"][COLOR="DarkSlateBlue"]Balilinin sari kart sinirinda oldugu icin hoca oynatmamis Yani BJK macina Baliliyi oynatmak istiyor. Denizli macina futbolculari konsantra etmesi hocanin cok zor kafalari haftaya oynayacaklari BJK macinda macida lig tv canli verdigine göre kendilerini pazarlayacaklari mac BJK maci böyle bir macta galibiyet almak cok zor hayirlisi insallah haftaya BJK yi yeneriz.....[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
ya el insaf yani bazı şeylerden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya...futbolcular adına başkanlar adına ne kadar emin konuşuyorsunuz ya..yok kendini pazarlayacakmış yok maçı satmış yazık ya günah yaa.:( |
arkadaslar futbol bu yenmekte var yenilmekte hickimseyi suclamamiza gerek yok dusme hattindaki takimlar cok tehlikeli ve buda ortada takimimiza sonuna kadar guveniyorum yenselerde yenilselerde
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=yigiter187;212182]ya el insaf yani bazı şeylerden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya...futbolcular adına başkanlar adına ne kadar emin konuşuyorsunuz ya..yok kendini pazarlayacakmış yok maçı satmış yazık ya günah yaa.:([/QUOTE]
Herkes kendi fikrini söyler katılırsın katılmazsın orası seni bağlar ama bu kadarda lüzumsuz bir şekilde eleştirilmez maçı bugün bende dinledim ve burada yorum yapan arkadaşların çoğuna katılıyorum deplasmanlarda iyi oynayan Sivasspor'u göremedik... Hep top dolaştıran bir Sivasspor vardı sahada cılız atakları vardı ancak hiçde ciddi bir şekilde Denizli kalesine gidemedi... İyi oynamadı Sivasspor ayağına kadar gelen Uefa fırsatını yine tepti... İnşaallah bu kayıplara pişman olmayız iki Denizli ve Ankara maçlarını kaybettik eğer dısarda oynadığımız iki maçı kazanabilseydik bugün Kayseri'yi geçmiştik... Bunlarıda düşünerek yazmanı tavsiye ederim... NOT: Kullandığın Türkçe'ye de dikkat et, yağ satmıyorsun burada...[/FONT][/B] |
[QUOTE=musab58;212197][B][FONT="Comic Sans MS"]
Herkes kendi fikrini söyler katılırsın katılmazsın orası seni bağlar ama bu kadarda lüzumsuz bir şekilde eleştirilmez maçı bugün bende dinledim ve burada yorum yapan arkadaşların çoğuna katılıyorum deplasmanlarda iyi oynayan Sivasspor'u göremedik... Hep top dolaştıran bir Sivasspor vardı sahada cılız atakları vardı ancak hiçde ciddi bir şekilde Denizli kalesine gidemedi... İyi oynamadı Sivasspor ayağına kadar gelen Uefa fırsatını yine tepti... İnşaallah bu kayıplara pişman olmayız iki Denizli ve Ankara maçlarını kaybettik eğer dısarda oynadığımız iki maçı kazanabilseydik bugün Kayseri'yi geçmiştik... Bunlarıda düşünerek yazmanı tavsiye ederim... NOT: Kullandığın Türkçe'ye de dikkat et, yağ satmıyorsun burada...[/FONT][/B][/QUOTE] sivas iyi oynadı,kötü oynadı orası farklı bir konu....ama insanın kendi takımını onursuzlukla (maç sattı,kendini pazarlayacak vb....) suçlaması kadar çirkin birşey yoktur ki sen de büyük ihtimalle o düşüncede olanlar arasında bulunuyorsun yazdıklarına bakılırsa...fenerbahçeyle 2-2 biten maç öncesinde de sivassporumuzu onursuzlukla suçlayanlar oldu hatırlarsan bu forumda...lüzümsüzler bunlardır...kazansaydık etseydiklerle bir yere gelinmez..yok kayseriyi geçecekmişiz..ona bakacak olursak kayseri de tüm maçlarını alsaydı şampiyondu..böyle faydasız hesaplarla bir yere gelinmez... [B]NOT="YA" TÜRKÇEDE ÜNLEM BİLDİREN BİR NİDADIR...SENİN ANLADIĞIN YAĞ İSE ÇEŞİTLİ AMAÇLAR İÇİN KULLANILAN KAYGAN BİR MADDEDİR..ALGINDA HATA OLMALI DİKKAT ET BİRAZ!! NOT 2= 10 YILDIR İNGİLİZCEYLE AŞIRI DERECEDE HAŞİR NEŞİR OLAN BİRİSİYİM....4 YIL İSE ARAPÇA VE ALMANCA ÖĞRENMİŞ BİRİSİYİM..BUNA RAĞMEN TÜRKÇEYİ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR İYİ KULLANMAYA GAYRET GÖSTERİRİM.(SİNİRLİ OLDUĞUM ZAMANLAR DIŞINDA)..BİR DE KARŞIMDAKİ İNSAN ANLAMAK İSTEDİĞİ GİBİ ANLARSA O DA ONUN SORUNUDUR...VESSELAM![/B] |
cok kotu oldu boyle beklemıyordum denızlıyı 4 karsılasmamız var bu 5 . buda gıtı...insalah bıdakıne
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=yigiter187;212207]sivas iyi oynadı,kötü oynadı orası farklı bir konu....ama insanın kendi takımını onursuzlukla (maç sattı,kendini pazarlayacak vb....) suçlaması kadar çirkin birşey yoktur ki sen de büyük ihtimalle o düşüncede olanlar arasında bulunuyorsun yazdıklarına bakılırsa...fenerbahçeyle 2-2 biten maç öncesinde de sivassporumuzu onursuzlukla suçlayanlar oldu hatırlarsan bu forumda...lüzümsüzler bunlardır...kazansaydık etseydiklerle bir yere gelinmez..yok kayseriyi geçecekmişiz..ona bakacak olursak kayseri de tüm maçlarını alsaydı şampiyondu..böyle faydasız hesaplarla bir yere gelinmez...
[B]NOT="YA" TÜRKÇEDE ÜNLEM BİLDİREN BİR NİDADIR...SENİN ANLADIĞIN YAĞ İSE ÇEŞİTLİ AMAÇLAR İÇİN KULLANILAN KAYGAN BİR MADDEDİR..ALGINDA HATA OLMALI DİKKAT ET BİRAZ!! NOT 2= 10 YILDIR İNGİLİZCEYLE AŞIRI DERECEDE HAŞİR NEŞİR OLAN BİRİSİYİM....4 YIL İSE ARAPÇA VE ALMANCA ÖĞRENMİŞ BİRİSİYİM..BUNA RAĞMEN TÜRKÇEYİ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR İYİ KULLANMAYA GAYRET GÖSTERİRİM.(SİNİRLİ OLDUĞUM ZAMANLAR DIŞINDA)..BİR DE KARŞIMDAKİ İNSAN ANLAMAK İSTEDİĞİ GİBİ ANLARSA O DA ONUN SORUNUDUR...VESSELAM![/B][/QUOTE] Futbolcuların İstanbul takımlarıyla oynanan maçlarda daha istekli oynadıkları bir gerçektir ve bunun adı kendini o takımlara pazarlamaktır... Eğer iyi oynamazsa piyasası olmaz fiyatı artmaz pazarlamaktan kasıt bunlardır... Ben herkesin fikri kendinedir, düşüncemi savunuyorum ancak sen benim söylediklerime dahi tahammül gösteremiyorsun... Kayseri'ye gerek yoktur, biz acemice kaybettiğimiz puanları kaybetmesek belkide Fener ile Beşiktaş arasında yarışıyorduk ancak kaybetmek var, kaybetmek var ayırt edilmesi gereken husus burası Sivasspor'un geçen yıl oynadığı maçlar biliyorum ki kusura bakma ama onursuzluğun en alasıydı bana burada onları söylettirme sende bilirsin... Bu maç geride kaldı ama bana bunun masumane bir mağlubiyet olduğunu kimse anlatmasın... Gelelim Türkçe konusuna; ben sizin eğitim hayatınızı sormadım ki... "Ya" nın Türkçe'de ne olduğunu görevini iyi biliyorum ancak bir ünlem belirten kelimenin cümlede çok kullanılması kullananın kelime dağarcığının ne kadar geniş(!) olduğunu gösterir... Bilmem anlatabildim mi???[/FONT][/B] |
[QUOTE=musab58;212212][B][FONT="Comic Sans MS"]
Futbolcuların İstanbul takımlarıyla oynanan maçlarda daha istekli oynadıkları bir gerçektir ve bunun adı kendini o takımlara pazarlamaktır... Eğer iyi oynamazsa piyasası olmaz fiyatı artmaz pazarlamaktan kasıt bunlardır... Ben herkesin fikri kendinedir, düşüncemi savunuyorum ancak sen benim söylediklerime dahi tahammül gösteremiyorsun... Kayseri'ye gerek yoktur, biz acemice kaybettiğimiz puanları kaybetmesek belkide Fener ile Beşiktaş arasında yarışıyorduk ancak kaybetmek var, kaybetmek var ayırt edilmesi gereken husus burası Sivasspor'un geçen yıl oynadığı maçlar biliyorum ki kusura bakma ama onursuzluğun en alasıydı bana burada onları söylettirme sende bilirsin... Bu maç geride kaldı ama bana bunun masumane bir mağlubiyet olduğunu kimse anlatmasın... Gelelim Türkçe konusuna; ben sizin eğitim hayatınızı sormadım ki... "Ya" nın Türkçe'de ne olduğunu görevini iyi biliyorum ancak bir ünlem belirten kelimenin cümlede çok kullanılması kullananın kelime dağarcığının ne kadar geniş(!) olduğunu gösterir... Bilmem anlatabildim mi???[/FONT][/B][/QUOTE] tamam sen sivassporun onursuz olduğunu düşünmeye devam et...eğitim hayatımı anlatmadım,diğer dillerle çok içli dışlı olduğum için türkçemde kayma olabileceğini söylemek istemiştim.ama dedim ya eğer karşımdaki anlamak istediği gibi anlarsa o da onun sorunu diye...evet "ya" ifadesini çok kullandım..çünkü "ya" şaşkınlık bildirir,hayret bildirir..çünkü insanın tuttuğu takımı onursuzlukla suçlaması son derece şaşırtıcıdır..ne kadar "ya" kullansam azdır...dün balili,mehmet,bülent hoca çok yaşa diye bağır bugünse onlara onursuz de...böyle bir şeye "ya" lar yetmez...şahsen sivassporun onursuz bir takım olduğunu düşünsem o an bu takımı bırakırım..zira onursuz bir takımı destekleyecek kadar onursuz olamam...got it? sizin bildiğiniz türkçe kelime sayısından daha fazla benim ingilizce kelimem vardır....zira türkçe bilmeyen ingilizceyi çözemez..türkçeyi bilmek içinse bolca kitap okumak lazımdır..kitap okumaksa kelime dağarcığını zenginleştiren bir aktivitedir...inşallah yine anlamak istediğin gibi anlamazsın zira netten çıkıyorum cevap hakkım olmayacak. |
ŞU AN ÇOK ÜZGÜNÜM...
İNSAN MEMLEKETİNİN TAKIMINI NASIL MAÇ SATMAKLA SUÇLAR... TAMAM SUÇLARSIN ANCAK BUNU SİTEDE YAZMAK ÇOK BÜYÜK AYIP... MİSAFİR Bİ ZİYARETÇİ ŞU YORUMLARI OKUSA BİZLER HAKKINDA ÇOK KÖTÜ DÜŞÜNÜR... YAZIK ÇOK YAZIK... BİZİM TARAFTARIMIZ BÖYLE OLMAMALI... HER ZAMAN TAKIMIN YÖNETİMİN ARKASINDA DURMALI... OLAN SADECE SİVASSPOR A OLUR... ALİM ALLAH Bİ GAZETECİ ŞU YORUMLARI GÖRSE BİZİ TÜRKİYEYE REKLAM EDER... SİTE YÖNETİCİLERİNE ÖNERİM LÜTFEN BU MESAJLARI YAYINDAN KALDIRIN... |
beyler bizim takımımız bu bütçeyle 5.ciliğe kadr yükselmiş geçen sene başarılı takımlar arasına girmiş hala siz maç satmış yok öle yapmış diosnz başkanada dil uzatmayın mecnun başkan bizi süper lige çıkaran tek kişidir 38 yıl sonra ve belkide başkanımız olmasaydı hala 2.ligde sürünecektik emin olunki bülent hocada olmazdı basımızda şükretçeğinz yere burda laf yapıosnz şuanda ilk 10 içinde olmak başarıdır süper ligde geçmişimiz daha 2 yıl oldu bakın göztepeyede aklınız basınıza gelsin denizlisporu yenmek önmli deil haftaya beşiktaşı yenelim o zmn hep birlikte kutlayalım birbirimizi yemeyelim arkadaslar lütfen saygılarımla
|
beyler burda sivassporumuzu yücelteceğimiz yere yerden yere vuruosnz lütfen yenince şampiyon sivas yenilince maç satıolar lütfen böle polemiklere girmeyelim maç satma olsaydı kadıköyde fenerbahceye satılırdı ama baskanımız ve futbolcularımız yiğidoluklarını gösterdiler helal olsun onlara bizi mutlu ediyorlar
|
[QUOTE=yigiter187;212222]...şahsen sivassporun onursuz bir takım olduğunu düşünsem o an bu takımı bırakırım..zira onursuz bir takımı destekleyecek kadar onursuz olamam...[/QUOTE]
güzel memleketimin güzel takımını maç satmakla çok çirkin bi şekilde suçlayanlara daha önce bu takımın aslanları en güzel cevabı veriyorlardı sahada, bu kez olmadı.. bu kez onlar adına ben iki kelam edeyim dedim ama bu cümlen yeter sanırım herkese yigiter,bana yazacak bi şey kalmaz bunun üstüne... [COLOR="DarkRed"][B]eğer sivasımı onursuzlukla suçlayanınız varsa tutmayın kardeşim bu takımı, onursuz bi takımı destekleyecek kadar onursuz olmayın [/B][/COLOR]diyecem ama bana yakışmayacak.. saygılar |
beyler burda maç satmayı tartışıoz yha bu takım değilmiydi inönüde bjkyı yenen trabzonu yenen fble berabere kalan lütfen destekleyelim
|
[QUOTE=EYÜPLÜ58;212251]beyler burda maç satmayı tartışıoz yha [B]bu takım değilmiydi inönüde bjkyı yenen trabzonu yenen fble berabere kalan [/B]lütfen destekleyelim[/QUOTE]
evet gardaşım bu takımdı ve şimdi sivasıma çok iğrenç bu suçlamayı yapanlar o vakitler çok seviniyorlardı, bu takım o takımları yendi diye.. yazık .. |
[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;212257]evet gardaşım bu takımdı ve şimdi sivasıma çok iğrenç bu suçlamayı yapanlar o vakitler çok seviniyorlardı, bu takım o takımları yendi diye.. yazık ..[/QUOTE]
abi bundan 3 sene önce nerelerdydik unutmayalım halimize şükredelim bu bütçeyle bu kadr oluyor biz başarılı bir takımız bu futbolculara yazık emeklere yazık çok çabuk kirletiolar bu adamlar bunları haketmedi |
neyse gardaş belki böyle bi sezonu ömrümüz yettiğince göremeyeceğiz, bu seneki güzellikleri yaşatan herkese biz teşşkkür edelim.. İYİKİ SİVASSPORLUYUZ ..
|
valla gardaş gerçek taraftar takımına sahip çıkandır gerisi yalan herşey için teşekkürler başkanım,hocam ve futbolcular hepiniz var gücünüzle çalıştınız
|
Tesekkurler arkadaslar,
Bende Sivassporu bundan sonraki maclarinda basarilar diliyorum. |
canlari sag olsun olur inşallah bjk yeneriz
|
Bu gün kaybettiğimiz 3 puanla birlikte uefa yı da kaybetmiş oluyoruz.Şimdi önümüzde çok zorlu 3 tane maç var üst üste gelen bu zorlu maçlardan çıkaracağımız puan yada puanlar şampiyonluk mücadelesi veren takımların kaderini etkiliyecek olması ve en önemlisi bu maçlardan puan yada puanlar çıkartamassak kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz gibi bir şey olacak.Ligin 16.sırasında bulunan takımla aramızda sadece 9 puan fark var tablo bunu gösterirken kaybedilecek 9 puan bizi nerelere getirecek.Geçmişte kaybettiğimiz özellikle iç -sahada kaybedilen puanların önemini o zaman anlıyacağız.Uzun lafın kısası durumumuz hiçte rahat değil şampiyonluk sivastan daha sonra bursadan gececek.
|
-->: --->: DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
[QUOTE=hakandemirezen;212279]Bu gün kaybettiğimiz 3 puanla birlikte uefa yı da kaybetmiş oluyoruz.Şimdi önümüzde çok zorlu 3 tane maç var üst üste gelen bu zorlu maçlardan çıkaracağımız puan yada puanlar şampiyonluk mücadelesi veren takımların kaderini etkiliyecek olması ve en önemlisi bu maçlardan puan yada puanlar çıkartamassak kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz gibi bir şey olacak.Ligin 16.sırasında bulunan takımla aramızda sadece 9 puan fark var tablo bunu gösterirken kaybedilecek 9 puan bizi nerelere getirecek.Geçmişte kaybettiğimiz özellikle iç -sahada kaybedilen puanların önemini o zaman anlıyacağız.Uzun lafın kısası durumumuz hiçte rahat değil şampiyonluk sivastan daha sonra bursadan gececek.[/QUOTE]
abi takımımız şuan çok rahat durumda beşiktaşı içerde yenicek gücteyiz ligden düşme gibi bir korkumuz yok inşalla kalan maçlarımızı kazanırız |
Denizli cok tersimize geliyor gibime geldi.Gecen senede sanssiz sekilde yenilmistik ama neyse.Artik bu maci unutup önümüzdeki zor maclara konsantre olmaliyiz.Insallah telafisini "büyüklerden" cikaririz
|
DENİZLİSPOR:2 SİVASSPOR:0
Maç sonucunu çok fazla büyütmeye gerek yok bence. Gönül isterdi ki yenelim yada beraberlikle dönelim, olmadı. Her hafta kazansak zaten şampiyon oluruz. :D
Bu hafta 4 Eylül'de Beşiktaş'a güzel bir ders verip, herşeyi unuturuz. [B][COLOR="Red"]Şimdi birlik zamanı...[/COLOR][/B] |
canları saoğlsun korkmayın onlar buyuk takımları çok seviyor ozellikle beşiktaşı balili ve mehmet çok seviyor
|
HAYALLERİMİZ SUYA DÜŞTÜ AMA YİNEDE HEP DESTEK TAM DESTEK SONRAKİ MAÇLARI ALIRIZ DERT DEĞİL
|
CANINIZ SAĞ OLSUN DAHA ALACAĞIMIZ ÇOOOOOOOOOOOOK MAÇ VAR FUTBOL BU YENMEKTE VAR YENİLMEKTE
|
[QUOTE=Ensar;212127]Denizli 2 Sivas 0 Bu Sonucun ve Malubiyetin tek sorumlusu Bülent Hoca yanlis basladi Cetkovla degilde Baliliyle baslamis olsaydi durum daha farkli olurdu cünki onlar stres ve seyirci baskisi ve arti kontrolsuz olacakti tek amaclari konrolsuz olarak saldiracaklardi bizde hizli adamimizla baliliyle Kontratakdan degerlendirecektik yapamadik neden ileriye cikan toplari hizla kaleye götürecek adam yoktu yani bizim yapacagimizi onlar yapti 2.ci golü buldu bunu Hoca Cikip üslenmeli benim yanlis adamla baslamamdan yenilginin tek sorumlusu benim demeli yoksa bu böyle gitmez isdikrar yok devami yok vede gelmiyor iki haftadir takiminda oynamayan adamla Deplasmanda baslanirmi yanlis yapti sonucunu takim üstlendi ayip yapmayacaktin Hoca üzdün taraftari takimdan giden adamlarida sayarsak sirasiyla Hatanin ne kadar büyüklügünü daha cabuk anlarsin vede taraftarda bunun farkinda[/QUOTE]
HAYRET BİŞEY YA NEDEN HER MAÇIN SUÇLUSU HOCA OLUYOR DENİZLİ İYİ OYNAMIŞKİ MAÇI ALDILAR BU KADAR DAHA FAZLA KURCALAMAYA GEREK YOK NE BİLİYOR SUN BELKİ BALİLİ KENDİ DEDİ ALLAH ALLAH YAW:mad: |
:mad:[QUOTE=yigiter187;212182]ya el insaf yani bazı şeylerden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya...futbolcular adına başkanlar adına ne kadar emin konuşuyorsunuz ya..yok kendini pazarlayacakmış yok maçı satmış yazık ya günah yaa.:([/QUOTE]
:mad: ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ KONUŞUYORSUNUZ MAÇ SATTI DİYEREK KULÜBÜMÜZÜ ÇOK AĞIR SUÇLUYORSUNUZ NE YANİ BİZİM GALİP GELDİĞİMİZ MAÇI BİZ SATINMI ALIYORUZ ÇOK YAZIK ZAVALLI O ZAMAN LİGDE HERKES MAÇ SATIN ALIYOR MAÇ SATIYOR :mad: HEH ZATEN BİZİM LİGİMİZDE SATILIK DEĞİLMİ :mad: |
[QUOTE=musab58;212212][B][FONT="Comic Sans MS"]
Futbolcuların İstanbul takımlarıyla oynanan maçlarda daha istekli oynadıkları bir gerçektir ve bunun adı kendini o takımlara pazarlamaktır... Eğer iyi oynamazsa piyasası olmaz fiyatı artmaz pazarlamaktan kasıt bunlardır... Ben herkesin fikri kendinedir, düşüncemi savunuyorum ancak sen benim söylediklerime dahi tahammül gösteremiyorsun... Kayseri'ye gerek yoktur, biz acemice kaybettiğimiz puanları kaybetmesek belkide Fener ile Beşiktaş arasında yarışıyorduk ancak kaybetmek var, kaybetmek var ayırt edilmesi gereken husus burası Sivasspor'un geçen yıl oynadığı maçlar biliyorum ki kusura bakma ama onursuzluğun en alasıydı bana burada onları söylettirme sende bilirsin... Bu maç geride kaldı ama bana bunun masumane bir mağlubiyet olduğunu kimse anlatmasın... Gelelim Türkçe konusuna; ben sizin eğitim hayatınızı sormadım ki... "Ya" nın Türkçe'de ne olduğunu görevini iyi biliyorum ancak bir ünlem belirten kelimenin cümlede çok kullanılması kullananın kelime dağarcığının ne kadar geniş(!) olduğunu gösterir... Bilmem anlatabildim mi???[/FONT][/B][/QUOTE] :mad: SALLA BAKALIM O ZAMAN FB BJK HER MAÇI SATIN ALIR ŞAMPİON OLACAKLARYA KESİN SATIN ALIRLAR :mad: SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ BE MAÇ SATMAK O KADAR KOLAYMI |
kardeşlerimm bu takımm neden hedeflerine ulaşabilmek için savaşmıyoo
ligdeki durumu itibarıyla kalma mücadelesi veren bir ekibe nasıl olurda yeniliriz ya bu durumdaydenn elindeki topçularınn hepsini hangi akla hizmet satıyosunn maç çavirebilecek kaç tane topçun var ki senin kardeşimm yaa |
VEDE HOCAYI SUÇLAYAN ARKADAŞLAR SİZE SÖYLÜYORUM GEÇEN HAFTA HOCAYA ÖVGÜ YAĞDIRANLAR BU HAFTA DEĞİŞMİŞ BAKIYORUMDA UNUTMAYIN Kİ B.UYGUN BU TAKIMI ALDIĞINDA BİZ NERDEYSE DÜŞME HATTINDAYDIK AMA ŞU ANDA İLK 5İ KOVALIYORUZ GEÇEN SENE FB Yİ ŞAMPİONLUKTAN EDEN BİR TAKIMA YENİLMİŞİZ ÇOKMU DİĞER MAÇLARDA İYİ OYNAR BİZDE İYİ NOKTAYA GELİRİZ BU KADAR BASIT YAW HAFTAYA BJK MAÇINI ALIRIZ ŞAHSEN BJK LİYİM AMA O MAÇI SİVAS ALACAK İNŞALLAH
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;212366]VEDE HOCAYI SUÇLAYAN ARKADAŞLAR SİZE SÖYLÜYORUM GEÇEN HAFTA HOCAYA ÖVGÜ YAĞDIRANLAR BU HAFTA DEĞİŞMİŞ BAKIYORUMDA UNUTMAYIN Kİ B.UYGUN BU TAKIMI ALDIĞINDA BİZ NERDEYSE DÜŞME HATTINDAYDIK AMA ŞU ANDA İLK 5İ KOVALIYORUZ GEÇEN SENE FB Yİ ŞAMPİONLUKTAN EDEN BİR TAKIMA YENİLMİŞİZ ÇOKMU DİĞER MAÇLARDA İYİ OYNAR BİZDE İYİ NOKTAYA GELİRİZ BU KADAR BASIT YAW HAFTAYA BJK MAÇINI ALIRIZ ŞAHSEN BJK LİYİM AMA O MAÇI SİVAS ALACAK İNŞALLAH[/QUOTE]
hem beşikliyim diyon hem de sivassporlu nasıl oluyor bu iş anlamıyom ben....:confused: anadolu çoğalmadıkça onlar azalmayacak.. |
[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=ABDULLAH DUMAN;212359]:mad: SALLA BAKALIM O ZAMAN FB BJK HER MAÇI SATIN ALIR ŞAMPİON OLACAKLARYA KESİN SATIN ALIRLAR :mad: SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ BE MAÇ SATMAK O KADAR KOLAYMI[/QUOTE]
Önce yorum yazarken nasıl hitap edeceğini öğren kahvede muhabbet etmiyorsun... Benim görüşüm o yönde katılırsın katılmazsın farklı bir konu ancak düzgün yorum yap klavye basından ahkam kesmekle olmuyor bu işler...[/FONT][/B] |
[B][COLOR="Red"][B]Denizlisporun 3 puana bizden daha fazla ihtiyaci vardi, iyi oynadilar ve kazandilar, onlari tebrik etmeliyiz.
Bu gibi maclara gereginden fazla asilipta dusman kazanmaya hic gerek yok.Kimbilir insallah olmaz ama onumuzdeki yillarda biz de onlarin durumunda olursak onlarda bize ayni sekilde oynarlar. Ustelik her maglubiyetten sonra hocayi suclamanizi cok anlamsiz ve kasitli buluyorum.Zaten defansin iki banko oyuncusu eksik, yerine oynattigi adamda sakatlanip cikti.Hoca ne yapsin.Baliliye gelince,Eger Balili ilk onbirde baslamis olsaydi stresli Denizli taraftari Balilinin ustune gelecek ve onun kart yemesini saglayacaktiSon haftalardaki Baliliye karsi uygulanan saldiriyi bilen Uygun futbolcusunu ilk 11 de baslatmayarak hem ona bir uyarida bulunmus oldu hemde Sivassporun imajini korudu.Keske dun Baliliyi hic oyuna almasaydi, o zaman Balili de hatasini iyi anlamis olurdu.Ama onu sonradan oyuna almasida,sizin yapacaginiz bu acimasiz elestirilere bir onlem olsun diye. Caniniz sagolsun cocuklar. Tebrikler kazanan Denizli. Tebrikler Bulent Uygun...[/B][/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59. |