SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim Pazar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13159)

erkan35 03.10.2007 04:16

--->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim

saolun arkadaşlar böyle şeyler yapmanız çok güzel elbette geliriz inşallah

izmirliyigido 03.10.2007 08:53

İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi

1- Yalçın KINIK (izmirliyiğido)- 1 kişi
2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kisi..
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
9- coosivaslicoo - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
11-

Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz...

izmirliyigido 03.10.2007 08:54

--->: -->: --->: -->: Izmirdeki Yigidolar Icin Ift

[QUOTE=ertugrulss;256859][B]aaa üstüme gelmeyün yaw sanki herkes geldi bi ben kaldım :D gelecez inşallah harbi güzel olur yaw gelmek istiyoooooooom:D[/B][/QUOTE]

Valla ben seni yazdım kardeşim. İnşallah aramızda görürüz seni de.

.

izmirliyigido 03.10.2007 08:56

--->: -->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Va

[QUOTE=myway;256833][B]Bizim yemek menusu 20 milyon dan az olacak gardasim . Biraz daha ogrenci isi olacak 13-14 milyon olabilir. Net rakami ve menuyu de burdan aciklayacagim ...[/B][/QUOTE]

Mustafa'cım arkadaşlar biraz da fiyatına bakarak program yapmak istiyorlar. Artık bugün bu konuyuda netleştirelim. Bugün bir ara telefonla konuşalımda, Beyaz Saray'ı arayıp menüyü ve fiyatı ayarlayalım derim. Ne dersin Mustafa'cım?

.

ÖzAnadoluPide 03.10.2007 15:31

[QUOTE=myway;256831][B]Oz anadolu kebab tan da iftara katilacak kisi sayisini bekliyoruz...Hayirli isler bol kazanclar..
[/B][/QUOTE]

selam dün 16 dan sonra mail attım ama

GuNaY 03.10.2007 15:48

[QUOTE=ÖzAnadoluPide;257001]selam dün 16 dan sonra mail attım ama[/QUOTE]

[B]Forumada yazsan iyi olur bence, çok kişinin katıldığını görmek bizleri mutlu ediyor :)[/B]

izmirliyigido 03.10.2007 16:43

İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.

[B][COLOR="black"][U]Menü[/U][/COLOR][/B]

1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı)
2- Mevsim Salata
3- Çorba
4- Et Yemeği / veya İskender Kebap
5- Pilav
6- Tatlı
7- Kola / Fanta / veya ayran
8- Çay (ikram)

[B]Fiyatı:[/B] Kişi başına [B]10,00 YTL[/B]

[B]Yer:[/B] Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı)
[B]Tarih:[/B] 05.10.2007 - Cuma
[B]Saat:[/B] 18:30

.

Agcalli 03.10.2007 16:47

[QUOTE=izmirliyigido;257049]İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.

[B][COLOR="black"][U]Menü[/U][/COLOR][/B]

2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)

[B]Tarih:[/B] 05.10.2007 - Cuma

.[/QUOTE]

Valla çok hoş hem fiyat olarak hem yemekler olarak. InşAllah katılım beklenenin üzerinde olur.

izmirliyigido 03.10.2007 17:14

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AZ ÖNCE TARİHİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM. İFTAR BULUŞMAMIZ [B]7-EKİM-PAZAR [/B]AKŞAMI OLACAKTIR. DÜZELTİR, ÖZÜR DİLERİM.

İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur.

Menü

2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)

[B]Tarih:[/B] 07.10.2007 - Pazar

.

puar 03.10.2007 17:17

[QUOTE=izmirliyigido;257065]ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AZ ÖNCE TARİHİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM. İFTAR BULUŞMAMIZ [B]7-EKİM-PAZAR [/B]AKŞAMI OLACAKTIR. DÜZELTİR, ÖZÜR DİLERİM.

Menü

2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)

[B]Tarih:[/B] 07.10.2007 - Pazar

.[/QUOTE]

hakkettende güzel Allah muhabbetinizi artırsın ne diyelim :)

MekansızKral58 03.10.2007 17:18

S.a kardeş zaten böyle bir organızasyonu sivaslı kardeşlerimizden olabilirdi ve oldu biz allahın izniyle ordayız kardeş 3 kişi gelcez

puar 03.10.2007 17:23

[QUOTE=MekansızKral58;257068]S.a kardeş zaten böyle bir organızasyonu sivaslı kardeşlerimizden olabilirdi ve oldu biz allahın izniyle ordayız kardeş 3 kişi gelcez[/QUOTE]

yakışır sivaslı hemşehrime istenildim herşey oluyor bravo kardeşim.

myway 03.10.2007 17:25

-->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7

[QUOTE=MekansızKral58;257068]S.a kardeş zaten böyle bir organızasyonu sivaslı kardeşlerimizden olabilirdi ve oldu biz allahın izniyle ordayız kardeş 3 kişi gelcez[/QUOTE]

[B]Orda gorusmek uzere kardesim .
Izmirden bu organizasyonu duyup da gelmeyen kalmasin.
Duyanlar duymayanlara anlatsin:)[/B]

myway 03.10.2007 17:49

-->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim P

[QUOTE=myway;254223][B] Saygideger buyuklerim ve Sivasli Gardaslarim.Ben Izmirde universite ogrencisiyim.Ismim Mustafa. Almanyada Istanbulda Yigidolar biraraya gelip iftarlar duzenliyorlar. Bizim neyimiz eksik mantigiyla yola cikip:) Izmirdeki Yigidolari bir iftar yemegi vesilesiyle bulusturmayi dusundum ben de..[/B][COLOR="Red"]Izmirde bir ilki beraber basaralim.[/COLOR]
[B]
Sivasspor.com da Izmirdeki Yigidolari iftar yemeginde toplamaya araci olmus olur boylece.Genis katilimli bir organizasyon yaparsak cok guzel olur. Hatta katilima gore bu tur organizasyonlari ileride de devam ettirip geleneksel hale getirebiliriz.
[/B]
Bu konuda Izmirdeki Yigidolardan destek bekliyorum. Pazar gunu genelde calisanlarin mesaisi olmamasi okula gidenlerin okulu olmamasi sebebiyle kalabalik olacagimizi tahmin ediyorum.
[COLOR="Red"]
IZMIRDEKI YIGIDOLAR ICIN IFTAR VAKTI!!![/COLOR]

Menü

2- Mevsim Salata
3- Çorba
5- Pilav
6- Tatlı
8- Çay (ikram)

Fiyatı: Kişi başına 10,00 YTL

Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı)
Tarih: 07.10.2007 - Pazar
Saat: 18:30

[COLOR="Red"]İletişim Numarası:[/COLOR] [B]0546 656 25 06 Mustafa (myway)[/B]
[COLOR="red"]Mail:[/COLOR] [email]patron_3558@hotmail.com[/email]

NOT:Katilmak isteyenler foruma kac kisi gelceklerini belirtirlerse onceden ona gore organizasyonu daha cabuk netlestiririz. En azindan gelecek kisi sayisina gore onceden rezervasyon yapariz.Arkadas es dost cagirabilirsiniz:)

[/COLOR]

[B]Saygilar... Selamlar...[/B][/QUOTE]
[B]
Menu ve fiyat da belirlendi arkadaslar. Adres konusunda sikinti cekmeyeceginizi tahmin ediyorum . Yine de bilmeyenler olursa yardimci oluruz. YUukarda belirttigim numaradan yada msn adresinden bana ulasabilirsiniz.

Izmirdeki tum yigidolari aramizda gormek istiyoruz ...

Gorusmek uzere...
[/B]

ertugrulss 03.10.2007 18:39

-->: --->: -->: --->: -->: Izmirdeki Yigidolar Ici

[B]Abi Allah razı olsun inşallah gelmek için elimden geleni yapacam %90 gelecem galiba :) şükür hemşolarla biaraya gelecez ne mutlu:D[/B][QUOTE=izmirliyigido;256884]Valla ben seni yazdım kardeşim. İnşallah aramızda görürüz seni de.

.[/QUOTE]

myway 03.10.2007 20:23

-->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim P

[B]Iftar yemegımız sadece 10 mılyon. Bu konuda rakipsiziz.:)

Izmırd e bu organızasyonu duymayan kalmasın gardaslar ..

Pazar gunu gorusmek uzere [/B]

izmirliyigido 04.10.2007 09:48

1- Yalçın KINIK (izmirliyiğido)- 1 kişi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
11- MekansızKral58 - 3 kişi
12-

Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz...

puar 04.10.2007 09:59

şimdiden 15 kişi oldunuz ilk günkü msjları okursanız ne kadar çok yol kat ettiğiniz ortada başarılarınız devamnı diliyorum emeği gecen arkadaşlara.

izmirliyiğido35 04.10.2007 13:08

allahtan bişey olmazsa bende geliyorum cihan (izmirliyiğido)
1 kişi pazar günü görüşmek üzere mekan 35 vatan 58

SEMİH-58 04.10.2007 13:17

izmirde bu kadar sivaslı var mıydı yav hayırlı olsun...

basayev58 04.10.2007 15:58

tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
yoğun iş temposu yüzünden foruma nadir girebiliyorum.Bir dokuz Eylül üni.mezunu olarak yiğido kardeşimin böyle bir organizasyon düzenlemesine çok sevindim.sene 2001 Sivasspor yıllar sonra İzmir'e geliyor ALtay maçı var,bende kuzenimle hazırlık okuyorum dokuzçeşmelerde.dayım o zaman Sivassporda yönetici,almışız afişleri üniversite bulduğumuz her boşluğa her panoya asmışız,HAydi Yiğidolar maça yazıyordu afişlerde.Bide İzmirli yiğido abimiz hatırlar, 2 araçlık konvoy yapmıştık şampiyon olduğumuz sene,Karşıyakada turlamıştık.Şimdi organize olma anlamında daha iyi işler başarma zamanı...Şuanda Ispartada teftişteyim ve haftasonunda İzmir planım olmamasına rağmen gelmek için elimden geleni yapacağımdan emin olun.
Kolay gelsin.

izmirliyigido 04.10.2007 16:11

[QUOTE=basayev58;257403]tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
yoğun iş temposu yüzünden foruma nadir girebiliyorum.Bir dokuz Eylül üni.mezunu olarak yiğido kardeşimin böyle bir organizasyon düzenlemesine çok sevindim.sene 2001 Sivasspor yıllar sonra İzmir'e geliyor ALtay maçı var,bende kuzenimle hazırlık okuyorum dokuzçeşmelerde.dayım o zaman Sivassporda yönetici,almışız afişleri üniversite bulduğumuz her boşluğa her panoya asmışız,HAydi Yiğidolar maça yazıyordu afişlerde.Bide İzmirli yiğido abimiz hatırlar, 2 araçlık konvoy yapmıştık şampiyon olduğumuz sene,Karşıyakada turlamıştık.Şimdi organize olma anlamında daha iyi işler başarma zamanı...Şuanda Ispartada teftişteyim ve haftasonunda İzmir planım olmamasına rağmen gelmek için elimden geleni yapacağımdan emin olun.
Kolay gelsin.[/QUOTE]

HATIRLADIM SENİ KARDEŞİM... İNŞALLAH PAZAR AKŞAMI TEKRAR ARAMIZDA GÖRÜRÜZ SENİ DE.

.

izmirliyigido 04.10.2007 16:12

1- Yalçın KINIK (izmirliyigido)- 1 kişi
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
12- izmirliyiğido (Cihan) - 1 kişi
13-

yigido_sampiyon 04.10.2007 21:24

arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.
pazar günü bulaşmak üzere.

bide önceden bir yerlere isim yazdırmak falan lazım mı?

serinos 04.10.2007 23:26

bizde ailecek oradayız 3 yetişkin bi ufaklık var zaten beyaz saray bizim evin dibinde iftarda oradayız pazar akşamı herşey sivas için:D

RüStü ElmaS 05.10.2007 02:55

İzmir ve çevresinde yaşayan Yiğidolar için bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.

Bu fırsat kaçtığında, bir sene beklemek zorunda kalırsınız, ve seneye kim öle, kim kala. Benden söylemesi.

Haydi Yiğidolar, tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmak için bu fırsatı değerlendirelim.

İzmir' de yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olalım ve birlikte organizeler düzenleyelim, birlik olalım.

Haydi Yiğidolar, İzmir' deki varlığınızı göstermek için büyük bir fırsat.

ertugrulss 05.10.2007 03:00

[B]Haklısın abi bundan güzel fırsatmı olur bunu devam ettirmek gerek herse :) herşey SİVAS için SİVASSPOR için:)[/B][QUOTE=RüStü ElmaS;257594]İzmir ve çevresinde yaşayan Yiğidolar için bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.

Bu fırsat kaçtığında, bir sene beklemek zorunda kalırsınız, ve seneye kim öle, kim kala. Benden söylemesi.

Haydi Yiğidolar, tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmak için bu fırsatı değerlendirelim.

İzmir' de yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olalım ve birlikte organizeler düzenleyelim, birlik olalım.

Haydi Yiğidolar, İzmir' deki varlığınızı göstermek için büyük bir fırsat.[/QUOTE]

izmirliyigido 05.10.2007 08:47

[QUOTE=yigido_sampiyon;257512]arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.

bide önceden bir yerlere isim yazdırmak falan lazım mı?[/QUOTE]

ÖNCEDEN İSİM, ŞİMDİLİK BU FORUMA YAZARSANIZ KİŞİ SAYISINI BELİRLENMESİ AÇISINDAN YETERLİ. PAZAR AKŞAMI GÖRÜŞMEK ÜZERE..

.

izmirliyigido 05.10.2007 08:51

2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kişi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
13- yigido_sampiyon - 2 kişi
14- serinos - 4 kişi
15-

[B][U]İrtibat için:[/U][/B]

Yalçın KINIK (izmirliyigido) - 0532 360 71 00
Mustafa ALSANCAK (myway) - 0546 656 25 06

.

izmirliyigido 05.10.2007 09:48

3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
14- serinos - 4 kişi
15- Mustafa Moroğlu - 1 kişi
16-

İrtibat için:

.

Agcalli 05.10.2007 13:07

İzmirdede baya bir Sivas aşığı varmış be helal olsun hemşerilerimize

ümit ergüt 05.10.2007 14:07

[B][CENTER][COLOR="Red"]Slm sivaslı hemşerilerim öncelikle böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için mustafa kardeşimize teşekkür ederiz.Bu güzel iftar vaktinde buluşmak ümidiyle allaha emanet olun!:)[/COLOR][/CENTER][/B]

myway 05.10.2007 15:43

[QUOTE=ümit ergüt;257704][B][CENTER][COLOR="Red"]Slm sivaslı hemşerilerim öncelikle böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için mustafa kardeşimize teşekkür ederiz.Bu güzel iftar vaktinde buluşmak ümidiyle allaha emanet olun!:)[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

[B]İlgi gösteren tüm kardeşlerimizden de Allah razı olsun . Güzel bir organizasyon olacak inşallah. Sivasspor.com aracılıgı ıle pazar akşamı iftarda görüşmek üzere ....[/B]

myway 05.10.2007 15:45

[QUOTE=basayev58;257403]tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
Kolay gelsin.[/QUOTE]

[B]Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler. İnşallah sizleri de aramızda görürüz.Cumartesi gününe kadar bana telefonla gelip gelemeyeceğiniz hakkında ulaşırsanız sevinirim. Çünkü kişi sayısını tam netleştirirsek daha güzel olacak.
Selamlar...,Telefon numaram : 0546 656 25 06... [/B]

myway 05.10.2007 15:47

[QUOTE=izmirliyiğido;257315]allahtan bişey olmazsa bende geliyorum cihan (izmirliyiğido)
1 kişi pazar günü görüşmek üzere mekan 35 vatan 58[/QUOTE]

[B]görüşmek üzere cihan kardeşim . ilgin için teşekkür ederim..[/B]

myway 05.10.2007 15:48

[QUOTE=yigido_sampiyon;257512]arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.

bide önceden bir yerlere isim yazdırmak falan lazım mı?[/QUOTE]

[B]kardeşim cumartesi gününe kadar bana kaç kişiyle gelecegini bildirmen yeterli telefon numaram 0546 656 25 06 görüşmek üzere...[/B]

myway 05.10.2007 15:50

[QUOTE=serinos;257539]bizde ailecek oradayız 3 yetişkin bi ufaklık var zaten beyaz saray bizim evin dibinde iftarda oradayız pazar akşamı herşey sivas için:D[/QUOTE]

[B]ohh valla en çok da sizin işinize gelmiş organize nin beyaz saray da olması:D evin dibindeymiş. pazar akşamı görüşmek üzere inşallah. Hep beraber Sivasspor un liderliğini de kutlamış olacagız:) ınsallah tabi:)[/B]

GuNaY 05.10.2007 16:35

[B]İzmir'de güzel olacak maşallah :)[/B]

myway 05.10.2007 16:42

[QUOTE=GuNaY;257800][B]İzmir'de güzel olacak maşallah :)[/B][/QUOTE]

[B]İnşallah bakalım abi...
Rakibimiz sizsiniz ama valla 25 adım öndesiniz bizden:D
Çok fazla sivaslı var istanbulda ordu gibisiniz maşşallah.
izmirde de yağmasa da gürlüyo derler ya hah aynen öyleyiz :)
Ama umuyorum ki biz de geniş bi katılıma ulaşacagız . İlk organizasyon olmasına rağmen...[/B]

izmirliyigido 05.10.2007 16:50

3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
14- serinos - 4 kişi
15- Mustafa Moroğlu - 1 kişi
16- Adem Yücepurs - 1 kişi
17-

[B]İrtibat için:[/B]

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:58.