![]() |
--->: Kapanacak Tribüne Slogan
Bence slagona gerek yok...Reklam alınıp para kazanılmalı...şimdi para kazamnma zamanı...
|
bence YİĞİDONUN MEKANINDA YİĞİDONUN DEDİĞİ OLUR olabilir yada YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU STAT olabilir yada YİĞİDOLARIN MEYDANI OLABİLİR
|
[B][COLOR="Indigo"]Sms Kampanyası ile ilgili birşeyler de yazılabilir aslında bu bölüme. [/COLOR][/B]
|
yav şampiyon sivasspor güzel olur biz mütavazı takımız abartmayalım şampiyonluk yeter bize:)
|
Burası Yiğitler Şehri Sivas...
|
oooo maratonnn başlıyorrr
maraton.....sivasspor canımız.... açık....kırmızı beyaz kanımız.... numaralı...yiğidodur namımız... havuz açık...doğuştan sivaslıyız... hep beraber lay lay layyyy layy layyy layyyy |
kangalı fealn bosverin en iyisi diğer tribunleri kapatalım efsane kadro olsun birde bulent uygunn
|
[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/url] sivasspor a oy at kimin taraftarı çokmuş görsünler
|
en büyük sivasspor
ve büyük bir cifte minare portresi... |
[COLOR="Red"]SERT İKLİMİN MERT YİĞİDOSU[/COLOR]
OLABİLİR MESELA |
[QUOTE=puar;299275]oooo maratonnn başlıyorrr
maraton.....sivasspor canımız.... açık....kırmızı beyaz kanımız.... numaralı...yiğidodur namımız... havuz açık...doğuştan sivaslıyız... hep beraber lay lay layyyy layy layyy layyyy[/QUOTE] ewet süper olur bu tezahurat inşallah uygulanır |
[COLOR="Red"][B] ------YİĞİDOLAR-----[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]şeklindeki bir yazı da hoş olur bence!..[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Bence ora boş kalmamalı. Hele bu seneki başarımızdan sonra mutlaka bir slogan eklenmeli. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=ReFRaCToRY;300884][COLOR="Red"][B] ------YİĞİDOLAR-----[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]şeklindeki bir yazı da hoş olur bence!..[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Böyle birşey yazılsa bile olur bence. Boş kalmasın da. [/COLOR][/B] |
bence sivaslı yiğidolar ya da yiğidolar olabilir
|
[B][COLOR="Blue"]MEKAN YİĞİDO[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]OLSA GÜZEL OLUR......................[/COLOR][/B]
|
Evet orası çok güzle oluyor ben gittim baktım tamamlandığı zaman süper tribün oluR.Sivassporumuzada bu yakışıR.
|
bencede guzel olur zaten sampıyonuz
|
[B][COLOR="Indigo"]Şampiyon olursak Şampiyon yazarız o zaman ..[/COLOR][/B] :)
|
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN MERHABA HEPİNİZE SEVGİLİ YİGİDOLAR.ŞAHSIM ADINA KONUŞAYIM GERCEKTEN ÇOK ANLAMLI BİR KONUYA DEGİNMİŞSİNİZ.STSDIMIZ GERCEKTEN GÜZEL OLDU BUNU BİZ HAYAL EDEMEZKEN BİLE ŞİMDE NERELERDEYİZ DİYE HEP KENDİ KENDİME SORUYORUM.BEN ÇOK ESKİ BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM GÖRENLER BENİ HEMEN TANIRLAR.ŞÖYLE ESKİLERE BAKIYORUMDA DUYGULANMAMAK ELDE DEGİL.3.LİGDE İKEN ÇORUMLARLA TOKATLARLA ÇARSAMBABLD.LERLE BAYBURTLARLA TURHALLARLA ERBAALARLA OYNARKEN ŞUANDA FENERLE CİMBONLA KARTALLA OYNUYOR VE ONLARA KAFA TUTUYORUZ DÜŞÜNSENİZE 4EYLÜLÜMÜZE ÖRNEGİN ROBERTO CARLOS PUAN MÜCADELESİNE GELECEK TURİSTLİK GEZİYE DEGİL BİZ BUNLARI HAYAL BİLE EDEMEZDİK AMA İNANIN BU BASARIDA HEPİMİZİN EMEGİ HEPİMİZİN BİREY BİREY BASARISI VAR.BUNDAN TAM 10 SENE ONCE BİR ACILIŞ MACIMIZA FENER GELMİŞTİ AMA YEDEKLERİ GÖNDERMİŞLER 4EYLÜL FULL ÇEKTİ DÜSÜNSENİZE OANDA YIGIDONUN DÜSUNCESİNİ FENER GELİYOR VAYBE HADİ DOLDURALIM 4EYLÜLÜ OYSA SİMDİ 3PUAN MÜCADELESİNE GELİYOR VE SATDDA YER YER BOŞLUKLAR VAR LÜTFEN BU ANLATTIKLARIMIZI TEKRAR BEYNİMİZDE BİRKEZ DAHA MUHASEBESİNİ YAPALIM VE ONA GÖRE DAVRANALIM.DÜŞÜNENİZE BİZİM YERİMİZDE OLMAK İSTEYEN NEKADAR ÇOK TAKIM VAR.İŞTE BU DUYGILARLA LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM DÜŞÜNÜN BAŞKA NEYİMİZ VARKİ SİVASSPORDAN BAŞKA GERCEKTEN BAŞKA SEVİNECEGİMİZ MUTLU OLABİLECEGİMİZ BASKA BİRSEYİMİZ YOK.YANİ BAŞKA SİVASSPOR YOK. GELELİM ASIL MESELEYE BÜYÜK STADLARDA HEP ŞAŞALI YAZILAR İLE BU SLOGANLAR HEP GÖZÜMÜZE ÇARPMİSTIR.AMA GELİN GERCEKTEN SİVASIMIZI ANLATAN SİVAS İNSANIMİZİN MERTLİGİNİ ANLATAN HANİ DEDİKYA SUYU SERT İNSANI MERT OLAN SEHRİMİZİ ANLATAN ORDAKİ İNSANLARIN YASAYIŞ TARZINI ANLATAN SLOGAN YAZALIM BU BAGLAMDA ^^^^CUMHURİYRTİN TEMELİ BURADA ATILDI 4EYLÜL 1919^^^ BENCE COK ŞIK ANLAMLI BİR OKADARDA DEPLASMANA GELEN TAKIMA VE DEPLASMAN SEYİRCİSİNE HAVAMIZI YAPMIŞ OLURUZ DÜŞÜNSENİZE GELEN DEPLASMAN SEYİRCİSİ BU SLOGANDAN NASIL ETKİLENMEZKİ. DİGER BİR HUSUS İSE O TRİBÜNE ÖMRÜNÜ SİVASSPORA ADAMIŞ SİVASSPOR İÇİN YAPMAYACAGI TEK BİRŞEY BİLE OLMAYAN EFSANE AMİGOMUZ İHSAN DEGİL EHSAN ABİMİZİN ADINI VERELİM BÖYLECE EFSANE AMİGOMUZU ÖLÜMSÜZLESTİRMİŞ VE ONA ÖDEMEYE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİGİ VEFA BORCUMUZUN BİR KISMINI ÖDEMİŞ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLECE HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM..... ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİRTEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN |
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUNM GERCEKTEN ÇOK ANLAMLI BİR KONUYA DEGİNMİŞSİNİZ.STSDIMIZ GERCEKTEN GÜZEL OLDU BUNU BİZ HAYAL EDEMEZKEN BİLE ŞİMDE NERELERDEYİZ DİYE HEP KENDİ KENDİME SORUYORUM.BEN ÇOK ESKİ BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM GÖRENLER BENİ HEMEN TANIRLAR.ŞÖYLE ESKİLERE BAKIYORUMDA DUYGULANMAMAK ELDE DEGİL.3.LİGDE İKEN ÇORUMLARLA TOKATLARLA ÇARSAMBABLD.LERLE BAYBURTLARLA TURHALLARLA ERBAALARLA OYNARKEN ŞUANDA FENERLE CİMBONLA KARTALLA OYNUYOR VE ONLARA KAFA TUTUYORUZ DÜŞÜNSENİZE 4EYLÜLÜMÜZE ÖRNEGİN ROBERTO CARLOS PUAN MÜCADELESİNE GELECEK TURİSTLİK GEZİYE DEGİL BİZ BUNLARI HAYAL BİLE EDEMEZDİK AMA İNANIN BU BASARIDA HEPİMİZİN EMEGİ HEPİMİZİN BİREY BİREY BASARISI VAR.BUNDAN TAM 10 SENE ONCE BİR ACILIŞ MACIMIZA FENER GELMİŞTİ AMA YEDEKLERİ GÖNDERMİŞLER 4EYLÜL FULL ÇEKTİ DÜSÜNSENİZE OANDA YIGIDONUN DÜSUNCESİNİ FENER GELİYOR VAYBE HADİ DOLDURALIM 4EYLÜLÜ OYSA SİMDİ 3PUAN MÜCADELESİNE GELİYOR VE SATDDA YER YER BOŞLUKLAR VAR LÜTFEN BU ANLATTIKLARIMIZI TEKRAR BEYNİMİZDE BİRKEZ DAHA MUHASEBESİNİ YAPALIM VE ONA GÖRE DAVRANALIM.DÜŞÜNENİZE BİZİM YERİMİZDE OLMAK İSTEYEN NEKADAR ÇOK TAKIM VAR.İŞTE BU DUYGILARLA LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM DÜŞÜNÜN BAŞKA NEYİMİZ VARKİ SİVASSPORDAN BAŞKA GERCEKTEN BAŞKA SEVİNECEGİMİZ MUTLU OLABİLECEGİMİZ BASKA BİRSEYİMİZ YOK.YANİ BAŞKA SİVASSPOR YOK.
GELELİM ASIL MESELEYE BÜYÜK STADLARDA HEP ŞAŞALI YAZILAR İLE BU SLOGANLAR HEP GÖZÜMÜZE ÇARPMİSTIR.AMA GELİN GERCEKTEN SİVASIMIZI ANLATAN SİVAS İNSANIMİZİN MERTLİGİNİ ANLATAN HANİ DEDİKYA SUYU SERT İNSANI MERT OLAN SEHRİMİZİ ANLATAN ORDAKİ İNSANLARIN YASAYIŞ TARZINI ANLATAN SLOGAN YAZALIM BU BAGLAMDA ^^^^CUMHURİYRTİN TEMELİ BURADA ATILDI 4EYLÜL 1919^^^ BENCE COK ŞIK ANLAMLI BİR OKADARDA DEPLASMANA GELEN TAKIMA VE DEPLASMAN SEYİRCİSİNE HAVAMIZI YAPMIŞ OLURUZ DÜŞÜNSENİZE GELEN DEPLASMAN SEYİRCİSİ BU SLOGANDAN NASIL ETKİLENMEZKİ. DİGER BİR HUSUS İSE O TRİBÜNE ÖMRÜNÜ SİVASSPORA ADAMIŞ SİVASSPOR İÇİN YAPMAYACAGI TEK BİRŞEY BİLE OLMAYAN EFSANE AMİGOMUZ İHSAN DEGİL EHSAN ABİMİZİN ADINI VERELİM BÖYLECE EFSANE AMİGOMUZU ÖLÜMSÜZLESTİRMİŞ VE ONA ÖDEMEYE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİGİ VEFA BORCUMUZUN BİR KISMINI ÖDEMİŞ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLECE HEPİNİZE |
bence buyukce bir kangal resmi uste altina anadolu aslani.aslan kangalin ve dolayisiyla sivassporun gucunu liderligini temsil eder dite dusunuyorum.
|
dort eylul cehenemine hos geldiniz.dort eylul gecilmez diye bir slogan da olabilir
|
bence
şu sivasın önü bir uzun alan bir tek seni sevdim gerisi yalan |
[B][COLOR="Indigo"]Bu sezonu Şampiyon olarak kapatabilsek oraya hatıra sloganı mükemmel olur. [/COLOR][/B]
|
ii olur fakat önce stadı yaptıralımda .
|
-->: Kapanacak Tribüne Slogan
oraya en uygun slogan
-YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER- VEYA -CUMHURİYET ŞEHRİ SİVAS- |
[B][COLOR="Indigo"]Bugün oraya bazı yazıların asıldığını farkettim. Ama tam okuyamadım.[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=submarıneyıgıdo;335970]
^^^^CUMHURİYETİN TEMELİ BURADA ATILDI 4EYLÜL 1919^^^ [/QUOTE] benim favorim budur. tüm türkiye bilsin. tüm türkiye görsün. |
Sivasspor resmi sitesi ----- Sivasspor taraftar sitesi
[url]www.sivasspor.org.tr[/url] ----- [url]www.sivasspor.com[/url] bunlar yazıyodu değişmediyse |
[QUOTE=sivas_sevdamiz;360093]Sivasspor resmi sitesi ----- Sivasspor taraftar sitesi
[url]www.sivasspor.org.tr[/url] ----- [url]www.sivasspor.com[/url] bunlar yazıyodu değişmediyse[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"] Ben göremedim bu yazıyı orda. . [/COLOR][/B] |
Cevap: Kapanacak Tribüne Slogan
bencede kangal olur ama sanki diyer ilçelere haksızlık olmazmı:rolleyes:
mesala suşehri deyip suda olabilir.:)ama diyer taraftan kangal köpeği bir ihtişam veya kendine gvenilirlik yiğitlik veya sadakat kendine güvenirliği karşı tarafa bir korku :confused:veya kibirli ama yeri geldiğinde alçak gönüllü,:)sert duran ve bir çoban gibi yeri geldiğinde bir sürüyü yönete bilen koruya bilen 10 kurda başgelen korkusuz :mad:asaletli dost ve can koruyucu diyer yandan mal korucu.;)yani o köpekki kangal köpeği bence herşeyi anlatan bir yaradılış haliyle güzel bir simge olabilir.saygılrımla tüm hemşehrilerime:D |
[B][COLOR="Red"]YİĞİDO MEKANI [/COLOR][/B][COLOR="Blue"][B]DİYE İSİM DAHA İYİ OLUR.[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="Indigo"]Şampiyon olalım da oraya güzel bir slogan yazalım. [/COLOR][/B]
|
kangal olmaz arkadaşlar sonucta çok art nıyetlı ınsanlar var daha yaratıcı bi ablem olur kangal dısında hiçi yok mu memleketın göstergesii deplasmana gittiginde rakıp tarftar demezmı kangal köpeklerı gelıyor diee cumhuriyetın temeli atılmiş bi memlekette bulunur heralde akla mantıga yatkın bişey hem bu takıma düzğün 2 - 3 tane amigo lazım gelen rakıp taraftardan biraz ürksün 90 dk boyunca saldırın durmadan bu taaraftar arkanızda herzmandan başka bişey duymuyoruzz...
|
BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN
BURDAN YĞİDOLAR GEÇER YİĞİDO ADI BURDA KONUR, SEVEN EP URDA OLUR BUNLARDAN BİRİ OLABİLİR |
[B]slogana gerek oldugunu sanmiyorum,i[/B]
|
Bence Topraktan Geldik Topraga gidecegiz SivasLı dogduk Sivaslı olecegiz en iyisi =))
|
Cevap: --->: -->: Kapanacak Tribüne Slogan
[QUOTE=sivas_kangallı;258209]bencede süper olur kangal heykeli..[/QUOTE]
ahaaaaaaaa yok bırde balıklı cermıgı getırsınler nasıl olurrrr madımak resmıde koysular barıı |
[B][COLOR="Indigo"]O tarafa bir ara "Anadolunun yıllardır süren sessizliginin çığlığıdır SİVASSPOR " yazılmıştı ama şimdi boş duruyor orası. [/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:25. |