![]() |
[QUOTE=SivaslıMurat]Allah Askina Sivasspor´umuz hic ligden düsermi ???
Düsünmeniz bile yanlis !!![/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]usta sende alemsin bu topiğin adı seneye süper lige çıkacak takımlar bizlik bir mesele değil..[/I][/CENTER][/COLOR] |
biliyorum´da arkadaslar diyor ya Aman Sivas düsmesinde kim cikarsa ciksin,
o yüzden dedim. |
sakarya
antalya istanbul |
burs@nk@r@gücü
|
bursa anyalya ısyanbul sprunda cıkmasını ısyerdım
|
1.[COLOR="Silver"]Bursa[/COLOR][COLOR="Lime"]spor[/COLOR](hiç istemiyorum)
2.[COLOR="Red"]Antalya[/COLOR][COLOR="silver"]spor[/COLOR] 3.[COLOR="DarkGreen"]Sakarya[/COLOR][COLOR="Black"]Spor[/COLOR] |
İSTANBUL SPOR CIKSIN DA GERISI ONEMLI DEGIL
|
[QUOTE=alimuharrem58]İSTANBUL SPOR CIKSIN DA GERISI ONEMLI DEGIL[/QUOTE]
İSTANBUL UN ÇIKMASI ZOR ...:rolleyes: |
[QUOTE=LİS67_MERİÇ]İSTANBUL UN ÇIKMASI ZOR ...:rolleyes:[/QUOTE]
MERİÇ İSTANBUL OLSUN ÇÜNKÜ BİR DEPLASNMAN DEMEK İSTANBULA GELMEK DEMEK VE SİVASSPORUMUZU İZLEMEK DEMEK |
[B][FONT="Comic Sans MS"]SAKARYA
ANTALYA MARDİN[/FONT][/B] |
bence bursa kocaeli altay
|
[QUOTE=LİS67_MERİÇ]1.[COLOR="Silver"]Bursa[/COLOR][COLOR="Lime"]spor[/COLOR](hiç istemiyorum)
2.[COLOR="Red"]Antalya[/COLOR][COLOR="silver"]spor[/COLOR] 3.[COLOR="DarkGreen"]Sakarya[/COLOR][COLOR="Black"]Spor[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]BOZUK ŞEFTALİLERİ KİM İSTİYOR Kİ..:D[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="DarkGreen"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]BOZUK ŞEFTALİLERİ KİM İSTİYOR Kİ..:D[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Red"][I]hAKLISIN ABİ........:D :D :D [/I][/COLOR] |
cikan bioze ne
ama öyle takimlar ciksinki hemen seneye kümeye düsünler bizim icin ;) |
[QUOTE=Sivasli_Celal]cikan bioze ne
ama öyle takimlar ciksinki hemen seneye kümeye düsünler bizim icin ;)[/QUOTE] [I][FONT="Comic Sans MS"]öyle deme gardaş yine de [COLOR="Lime"]bursa [/COLOR]cıkmasın, [COLOR="red"]Prensib [/COLOR][COLOR="Red"]meselesi[/COLOR][/FONT][/I] |
obaskada
gelsin kazma takimlar düssün geriye ama haklisin bendede var o prensiv bursa kalsin yerinde yoksa hic yukarlarda oynayamaz dimi;) |
Bursa
Antalya Altay Allah Yardımcıları Olsun ! |
allah bizim sivasimizin yardimcisi olsun derim ben
|
[QUOTE=Berkem 58]Bursa
Antalya Altay Allah Yardımcıları Olsun ![/QUOTE] [COLOR="DeepSkyBlue"][I] Allah Bizim yardımcımız olsun....[/I][/COLOR] |
bence
1.Bursa 2.Antalya 3.sakarya deplasmanın yakın olanı farketmez. hakiki yiğido her yerde var. |
BURSA
ANTALYA ALTAY OLSUN ARKADAŞLAR BAK KOSKOCA İZMİRİN BİR TAKIMI BİLE YOK ALTAY OLSUNDA SİVAS SPORUMUZU DOYA DOYA BURDA SEREDELİM HAYDİ ALTAY SANA GÜVENİYOM |
Bursa kesin antalya 5-10 sene boyunca super ligi unutsun bu kasar kadroyla cok zor, Antalya gitsin BJKye yalakaliga devam etsin,
Bursadan sonra istanbulspor,Altay,sakarya ve Orduspor zorlar bu 4 takimdan ikisi cikar ama antalya kendi futbolcusunu yetistirene yada genclere kapi acana kadar 30 yas ve ustuyle idare eder ve 5-10 sene super lige cikamaz. |
Bence A.sebatspor cikmasin,cunku 2002yilinda sirf biz cikmayalim diye gittiler Caykurize yenildiler!!!Bence Yozgatspor,Sakaryaspor,Bursaspor cikmali
|
BURSA (ESKİ SİVASSPORLU ÇOK)
İSTANBUL SPOR (ESKİ SİVASSPORLU ÇOK) ANTALYA (SİVASA İKİNCİ LİĞDEKİ EN YAKIN TAKIM) |
bence
1.bursa 2.antalya 3.sakarya çıkar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:50. |