![]() |
--->: KOMŞUMUZ SİVAS
[B]SİVAS KAYSERİ iki komşu takım
inşaAllah bu yıl iki takımda ligde ses getirecek biz birinci olacağız kayseride ikinci olup ligi bitirecek[/B] |
kayserispora başarılar dilerim..
|
--->: kayseriden selamlar
kayserisporlu taraftarlar aramıza hoş geldiniz...
|
anadolu derbisini hak eden kazansın.
|
ne olursa olsun biz sivaslılar kayserileri yenecegiz!!!!!...
|
Kardeş takım kayseriye bizdende selamlar kardeşlerim. Dost takım kayseriyede süper ligde başarılar diliyoruz.
|
taraftar dediğin böyle olmalı.Hem kendi takımını övmeli hemde başka takımları helal olsun sana kayserili_gardaş.:)
|
sivasa kayseriden taraftar gelecekmi acaba???
|
[COLOR="Red"][B]SİVAS KAYSERİ EL ELE ŞAMPİYNLAR LİGİNE...[/B][/COLOR]
|
bu hafta size başarı dileyemiyoruz kusura bakmayın...
bu hafta şans, başarı, iyi oyun bizden yana olsun. bizim 3 puana daha çok ihtiyacımız var. haydi yiğidom bu maçı kazan ve ilk yarıda yerini belirle... |
-->: kayseriden selamlar
Dostca bir mac olmasıyla birlikte galip takımın sivasspor olması dileklerimle
|
--->: -->: kayseriden selamlar
DOSTANE BİR MAÇ OLUR İNŞALLAH SONUÇ NE OLURSA OLSUN KAZANAN DOSTLUK OLSUN
|
-->: KOMŞUMUZ SİVAS
İyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah dostluk kazanır
|
[QUOTE=LEVONUN38AŞKI;256687]sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]Saol Gardaş Düşünmem Yeter.Bizde Size Başarılar Diliyoruz..[/COLOR][/B] |
[QUOTE=puar;276477]sivasa kayseriden taraftar gelecekmi acaba???[/QUOTE]geçen yıl,yönetim otobüs kaldıracaz dedi,maç sabahı geri vazgeçtiler,en az 300 kişi kayseride kaldı.kendi çabasıyla gelen 40-50 kişi olmuşdu.sanırım bu maça bi organizasyon yapılacak
|
[B]Dostça bir maç olur inşaallah... Bizden sonraki maçlarında Kayserispor'a başarılar...[/B]
|
isterimki hep birlikte karışık macı izleyelim sizce nasıl olur.
|
SİZLERDEN BAZILARI ÇOK AYIP ETTİLER AMA NEYSE.....
|
bülent uygun bu maçta şov yapacaz dedi bu kadar iddialı olduğuna göre demkk ki yeneceğiz :D
|
[QUOTE=BuRaK_gFb.-58;275984]ne olursa olsun biz sivaslılar kayserileri yenecegiz!!!!!...[/QUOTE]
usta sen GFB misin Sivaslımısın Nasıl oluyor o yaa :confused: :D |
Yönetim geçen seneki gibi son dk golü atmazsa Ordayız !
|
[QUOTE=LEVONUN38AŞKI;256687]sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım[/QUOTE]
dileklerin icin tskler görüyorsun bak ne kadar centilmence karsilasiyosun burada ama görüyorumki kayserisporun sitesinde öyle olmuyo hepsini kastetmiyorum asma büyük bi bölümü sivasspora cok büyük nerfret duyuyorlar |
[QUOTE=Rook;277298]Yönetim geçen seneki gibi son dk golü atmazsa Ordayız ![/QUOTE]
rook kardesim bu senin kayserispor sitesindeki yazin ayip oluyo ama ayık oLun... kediden post Sivas´tan dost olmazz! Geçmişte nasıl taktıysak.. Şimdide takacaz.. |
[B]kendi sitelerinde başka burda başka konuşuyolar güven olmaz[/B]
|
EN BUYUK SİVAS BOSA GELMEYİN DERİM
|
[B]baSarılar dılerız kayserıspora kardesımızdır[/B]
|
onların sitedeki yazıları okuduktan sonra boşuna burda cevap vermişiz yazık...
|
evet kayserisporun kendi taraftar sitelerinde demedikleri kalmıo bize yaa çok yazık ayıp ama
|
-->: KOMŞUMUZ SİVAS
vallaha bn kayserinin siteye girdim bizim sitenin 1 numara oldugunu daha iyi anladım okadar seviyesiz yazanlar var argo küfürlü yazanlar ayrıca bizi kücük goruyor ama istiyosa 9 ister 10 eksık olsun bu maç bizim
|
Merhaba arkadaslar bu hafta sivas'ta önemli bir karşılaşma oynanacak anadolunun iki gözde ekibi kayserispor ve sivasspor zorlu mücadelede karsı karsıya gelecekler futbolun herşeyden önce dostluk köprüleride oluşturulduğu unutulmamalı bu macta sivasspor taraftarına büyük görev düşüyor maç naklen yayınlanacak ve umarım iki takımımızıda elele tribunlere cagırırsınız bu gercekten muhtesem olur tarftar sitemizdeki yazılanlara gelincede biz gecen hafta sırf bu yuzden 3-4 gun forumu kapattık ve ilgili uyelere gerekli cezaları verdik ama hala kayserispor-sivasspor macında gereksiz tavırlar alarak yazılar yazmayı surdurenler var o mesajları temizledik ve haklarındada banlama ceza verme gibi gerekli işlemleri yapacağız kişisel sebeplerden dolayı kayseri tarftarlarından sivası sevmeyenler olabilir mesala bursa-ankaragücü kardes kulup olmasına ragmen bir takım bursaspor taraftarının ankaragucu tarftarından hosnut olmadıgını bılıyoruz ama olayı genellememek lazım bu macın gercekten dostluk ve kardeslık havasında gecegıne ınanıyorum ve dostluk adına sivassporun taraftarının elinden geleni yapacagını bılıyorum.
forum.kayserispor.org moderatoru |
kayseri bizim kalbimiz biz şampiyon olur isek kayserinin yardımına ihtiyacımız var . onlarda bize muhtaçlar biz onlarsız yapamayız onlarda biz olmadan yapamazlar el ele yürürsek anadolu kulupleri bazı şeyleri aşabilirler yok sa yok.komşuya başarılar .ama ümitlenmen yin bu maç yigidonun olacak.
|
Sevgili Gardaşlarım;Bizim bu Kurtlar Vadisinde birbirimize ihtiyacımız var.Zaten bunu geçmiş senelerde birbirimize destek vererek gösterdik.Bu senede [COLOR="Red"][B]KAYSERİSPOR[/B][/COLOR]'un ligin üstünü zorlayacağını tahmin ediyorum.[COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] ve [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR] [COLOR="red"]KAYSERİ[/COLOR]'mizin yanında olacaktır.
|
[B]dostça bir maç olması dileğiyle..ii olan kazansın diyelim 2 formda ekibin mücadelesi[/B]
|
inşallah dostca mücadele olur..........
|
zaten bunların hegomanyasını ya biz yeneceğiz yada kayseri bu olacak...
|
[B]kayseriyi yendik geçmiş olsun ..........................[/B]
|
[B]teşekkürler Kayserispor lu kardeşim siz de inşallah hakettiğiniz yere gelirsiniz...[/B]
|
Eyvallah gardaş bızde anadolunun devi olan kardeş takımımz kayserıspora başarılar dilerız.butun oyuncuları ve teknık yonetımı canı gonulden kutlarım.
|
[QUOTE=buraqh;277405]Merhaba arkadaslar bu hafta sivas'ta önemli bir karşılaşma oynanacak anadolunun iki gözde ekibi kayserispor ve sivasspor zorlu mücadelede karsı karsıya gelecekler futbolun herşeyden önce dostluk köprüleride oluşturulduğu unutulmamalı bu macta sivasspor taraftarına büyük görev düşüyor maç naklen yayınlanacak ve umarım iki takımımızıda elele tribunlere cagırırsınız bu gercekten muhtesem olur tarftar sitemizdeki yazılanlara gelincede biz gecen hafta sırf bu yuzden 3-4 gun forumu kapattık ve ilgili uyelere gerekli cezaları verdik ama hala kayserispor-sivasspor macında gereksiz tavırlar alarak yazılar yazmayı surdurenler var o mesajları temizledik ve haklarındada banlama ceza verme gibi gerekli işlemleri yapacağız kişisel sebeplerden dolayı kayseri tarftarlarından sivası sevmeyenler olabilir mesala bursa-ankaragücü kardes kulup olmasına ragmen bir takım bursaspor taraftarının ankaragucu tarftarından hosnut olmadıgını bılıyoruz ama olayı genellememek lazım bu macın gercekten dostluk ve kardeslık havasında gecegıne ınanıyorum ve dostluk adına sivassporun taraftarının elinden geleni yapacagını bılıyorum.[/quote]
eyvallah gardaş senı tanıyoruz ve ınanıyoruz inşallah bu ıkı takımın dostlugu ebedı olur kayseri spora başarılar dılerım. |
eywallah gardaS sıVAs ve kaySERI kardes ıkı ıL olCAK daha ıleRDE anadolu kluplerı bırbırını desteklemelı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:44. |