![]() |
--->: SİVASLI ÜNLÜLER
ewet cem yılmaz sivaslıı...sanırım şafak sezerde sivaslı
|
cem yılmaz sivaslı dicek olanlarada söliimm cem yılmazın amcasının çocuğu mehmet ali yılmaz benim ingilizce öğretmenimdii kendiside sivaslıdır...
|
slm sivaslı hemşerilerim hepinizi seviyorum sivaslıyım ve gururluyum işte sivasspor budur breeeee sinan.mete hafit topcu yeniköy okeyy
|
slm sivaslı hemşerilerim hepinizi seviyorum sivaslıyım ve gururluyum işte sivasspor budur breeeee sinan.mete hafit topcu yeniköy okeyy..futbola destekk verim diyom beni anlamıyonn
|
slm sivaslı hemşerilerim hepinizi seviyorum sivaslıyım ve gururluyum işte sivasspor budur breeeee sinan.mete hafik topcu yeniköy okeyy..futbola destekk verin diyom beni anlamıyonuzki....
|
gardaş beni unutmuşun bende hakiki sivaslı fanatik sivassporluyum.
|
gardaşlar buda son sivaslı ünlü
SİVASLI SAFİYE ayrıca YURTSEVEN KARDEŞLER sivaslı cindy tülin şahin tabi bide ben fanatik yiğido KANUNİ_58 |
[QUOTE=nuri_58;288213]YURTSEVEN KARDEŞLER SİVASLI DEĞİL HERALDE:confused:;)
BİLGİLER İÇİN SAOL...[/QUOTE] Yutsevenler Sivas-Zaralı............... |
tşk. bunları bizimle paylaştığın için ama cem yılmazın sivaslı oldugunu ilk kez duyuyorum allah allah
|
-->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=TS58;288150]SİVASLI ÜNLÜLER
-------------------------------------------------------------------------------- FUTBOLCULARIMIZ ÜMİT ÖZAT HASAN KABZE İBRAHİM TORAMAN ADEM DURSUN HAYRETTİN İBRAHİM DAGASAN ZAFER ÖZGÜLTEKİN AYDIN KARABULUT FERHAT ODABASŞI RIZA ÇALIMBAY OZANLARIMIZ Pir Sultan Abdal , Kul Hikmet , Aşık Veysel , Ruhsati Celal Sicimoğlu bunlardan birkaçı. Ama sadece ozan değil, her alanda başarılı Sivaslılar var. ----- Eski Meclis Başkanı Refik Koraltan, Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Eski İstanbul Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Edip Başer, DYP İstanbul İl Başkanı Faik İçmeli. Yazar Kürşat Bümin, Şansal Büyüka, Faruk Bayhan, Eski TRT Genel Müdürü Yücel Yener, , Cem Özer, Emel Sayın,Cem yılmaz ---- Azimet Köylüoğlu ; Eski İnsan Hakları Bakanı Ziya Halis ; Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Doç. Dr. Abdüllatif Şener]; 55. Cumhuriyet Hükümeti'nde Maliye Bakanı, 59.Cumhuriyet Hükümetinin Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı (Bir dönem Hacettepe Üniversitesi, İktisat bölümünde de bulunmuştu.) Nurettin Sözen; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı,CHP Sivas Milletvekili Musa Demirci ; 54. Hükümet Tarım ve Köy işleri Bakanı, 19. 20. ve 21. dönem Sivas Milletvekili Temel Karamollaoğlu ; Eski Milletvekili İlhan Kesici; eski milletvekili Celalettin CERRAH İstanbul Emniyet müdürü Kale kilit sahibi Sadık ÖZGÜR Muhsin Yazıcıoğlu; BBP Genel Başkanı, milletvekili[/QUOTE] herhalde emel sayında bura lı değil |
[B][COLOR="Navy"]SIVASLI MANKEN Engin Kocda sivasli sivasin hafikden.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
murat başaran, orhan ölmez, çılgın sedat ve daha bir sürü hangisini sayiiim hatta çılgın sedat alibaba demet evler blok :b ailesi orada yaşıyor..herfkese salam vatan 58 mekan 34
GENÇ BOZKURTLARA SELAMLAR |
ozan [B]HALİL SÖYLER[/B](Zaralı İnce Halil Derler)
TRT sanatçısı [B]KUBİLAY DÖKMETAŞ[/B] |
belki çoğunuz bilmiyorsunuz ama RIDVAN DİLMEN 'in de annesi Sivaslı. birkaç programında söylemişti. Altay takımını çalıştırırken Sivasa maça geldiğinde ben kendisiyle röportaj yapmıştım. o zaman söylemişti. ayrıca NECATİ ATEŞ te Sivaslı. Başkan Mecnun ODYAKMAZ söyledi.
|
almanlar sormuşlar sivasmı büyük türkiyemi:D:D
ünlüler camia sının %10 u sivasli herhalde |
ABDULLAH PAPUR(TÜRKÜCÜ)
HAYRETTİN YERLİKAYA(FUTBOLCU) UGUR İŞİLAK (SANATÇİ) TUĞRUL ŞAN(SES SANATÇİSİ) AHMET AYIK(ASRİN GÜREŞCİSİ) HARİKA AVCİ(SANATÇİ) HARİKA AVCİ(SANATÇİ) SEDAT PEKER(MAFYA) YAĞİZ(SANATÇİ) HARİKA AVCİ(SANATÇİ) |
[B]Prof Ahmet Özel [/B]
İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi, Fransa'da Doktora yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Profesörlüğü ve Rektörlüğü, 10. Dönem Sivas Milletvekilliği ile Milli Eğitim Bakanlıkları yaptı. Milli Eğitim Bakanı GÖREVE BAŞLAMA VE AYRILMA 9.12.1955 - 13.4.1957 Sivas Yıldızeli [B]Kayalıupınar[/B] Köyü (Köylümüzdür ;)) |
[QUOTE=albina58;288373]Topic başlangıcı çok az kişiden ibaret bende bunlara Güründe doğup,büyüyüp,gürün'ün yetişdirdiği önemli şahsiyetleri ekleyim.
1- BAŞER Halit Edip Em.Org. 2- YILDIRIM Mehmet Ali Tuğg. 3- KIRIŞ Talat Prof Dr. 4- BİLGEGİL Kaya Prof. Dr. 5- BÖLÜCEK Hamit (Şair-Yazar) 6- BÜYÜKTANIR Zeki (Şair-Yazar) 7- CESUR Ahmet Tümg. 8- CESUR Ali Fuat Prof. Dr. 9- DEMİRSOY İlyas Tuğg. 10- DOĞAN Nadir Prof. Dr. 11- DOĞUTAN Rıfat (Şair-Yazar) 12- DOMANİÇ Hayri Prof. Dr. 13 GÖKALP Hüsnü Yusuf Prof. Dr.-Bakan 14- GÜLHANİ Aşık (Şair-Yazar) 15- GÜRÜN Kamuran (Emekli Büyükelçi) 16- GÜRÜN Raif Tuğg. 17- İLHAN Atilla (Şair-Yazar) 18- İLHAN Çolpan (Sinema ve Tiyatro Sanatçısı) 19- KARAMOLLAOĞLU Şebib (Senatör) 20- KARAMOLLAOĞLU Temel (Milletvekili – Sivas Eski Belediye Başkanı) 21- KOCABAY Yalçın (Eski Milletvekili) 22- KORKMAZGİL Hasan Hüseyin (Şair-Yazar) 23- MALKOÇ Mehmet (Sivas Kongresine Katılan Gürün Temsilcisi) 24- MOROĞLU Erdoğan Prof. Dr. 25- OGAN Ertuğrul (Emniyet Genel Müdür Yardımcısı) 26- ÖZDAMAR Dinçer Tuğg. 27- PALOĞLU Kemal (Eski Milletvekili) 28- POLAT Nazmi Prof. Dr. 29- SEÇİLMİŞ Osman Sivas Belediye Başkanı 30- SÖZEN Nurettin Prof.Dr.(İstanbul B.Ş.Eski Belediye Başkanı) 31- TANER Fadime Prof. Dr. 32- TANER M. F. Prof. Dr. 33- TANIŞ Necati (Şair-Yazar) 34- TATAR – TAN Melek Ses Sanatçısı 35- TATAR Seyfi (Milli Boksör) 36- TATAR Yusuf Prof. Dr. 37- TEPE Raşit Prof. Dr. (Fizik–Berlin) 38- ÜNAL Muttalip Başbakanlık Müfettişi 39- UMA Hakkı Prof. Dr. (Eski Müsteşar) 40- YALÇIN Mehmet (Milli Güreşçi) 41- YALÇIN Özkan (Şair-Yazar) 42- YALÇIN Turgut (Şair) 43- YILMAZ Adnan Mülkiye Başmüfettişi 44- AKSÜT Ali Abbas Prof.Dr. 45- BABACAN C.Avni Prof Dr. 46-SÖZEN Edibe Prof.Dr. 47- CANBAY Ercan Prof.Dr. 48- UZUN Eser Belding Prof.Dr. 49- KARPUZ Hacı Ömer Prof Dr. 50- YALÇIN Işık Prof Dr. 51- BOZTAŞ İsmail Prof.Dr. 52- KARAMOLLAOĞLU Meral Prof Dr. 53- DOMANİÇ Nergiz Prof Dr. 54- AYTAÇ Sait Aykut Prof.Dr. 55- BÖLÜKBAŞI Selçuk Prof.Dr. 56- PALAOĞLU Selçuk Prof.Dr. 57- BOĞA Ali Doç.Dr. 58- DALOĞLU Ayşe Doç.Dr. 59- NOYAN Aytül Doç.Dr. 60- İNCE Hüseyin Doç.Dr. 61- ERDOĞAN Nusret Doç.Dr. 62- CORUK Özkan Doç.Dr. 63- BARAN Reha Doç.Dr. 64- ALKAN Şefik Şanal Doç.Dr. 65- GÜLSOY Ufufk Kemal DoçDr. 66- BİLGEGİL Zühre Doç.Dr. 67- YILMAZ İsmet Müsteşar-Bakan 68- ARSLAN Feyzullah Em.Gn.Müd.Yrd. 69- YILMAZ Cem Sanatçı 70- ÇAL Fatoş Sanatçı 71- ÖZÜŞEN Akif Sanatçı 72- ALPAY Mehmet Sezai Şair 73- ALPAY H.Cengiz Şair 74- YİĞİTTÜRK Ersani Şair 75- ALPAY Emin Şair 76- KEKEÇ Tacettin Şair 77- KORKMAZ Fatih Şair 78- KÖSE Muzaffer Şair 79- DELİKTAŞ Nursen Şair 80- BÖLÜCEK Hamit Şair 81- GÜNGÖR Necati Şair 82- CANBAY Kaya Şair 83- CANBAY Osman Şair 84- TANIŞ Necati Şair 85- KIRIŞ Nihat G.K.Vakfı Başkanı 86- SOLAK Şeref Dr.G.K.Vakfı Bşk. 87- GÜRÜN Erol Y.Mak.Müh.G.K.Vakfı Bşk. 88- YİĞİTTÜRK Erkan S.M.Mali Müşavir G.K.Vakfı Bşk.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]prof.dr sedat özçelik'i unutmuşsun oda gürünlüdür. akif özüşen gürünlü değil göçmendir muhacir yani ve göçtükleri zaman sivas merkeze yerleşmişlerdir.[/COLOR][/B] |
HÜSEYİN YILDIRIM (SANATÇI) HAFİKLİ
|
bu forum açılmıştı daha önce.
yönetici arkadaşaların dikkatine.iki formu birleştirin daha iyi olur. birde her ünlüye sivaslı demeyin arkadaşlar. |
[QUOTE=savas58;290985]musa kuş bizim eski futbolcu fener denizli macında ikinci yarı oyuna girdi forma numarası 58 di oda sivaslı heralde[/QUOTE]
musa kus karslı gardas,ego da beraber top oynamıstık...3. ligde.. simdi bugsas oldu.. |
ATIŞ SERBEST ATIN ARKADASLAR,BURADA YAZANLARIN ALAYI COGU YALAN YANLIS SEYLER UYDURMA YA.....
|
[QUOTE=cem;306120]ATIŞ SERBEST ATIN ARKADASLAR,BURADA YAZANLARIN ALAYI COGU YALAN YANLIS SEYLER UYDURMA YA.....[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Sedat Peker'ide Sivas lı kütüğüne almışız bile hayırlı uğurlu olsun bakalım sırada hangi talihlilere göz koyacağız:D[/FONT][/B][/COLOR] |
[QUOTE=cem;306120]ATIŞ SERBEST ATIN ARKADASLAR,BURADA YAZANLARIN ALAYI COGU YALAN YANLIS SEYLER UYDURMA YA.....[/QUOTE]
Başbakan Tayyip Erdoğan ile Cumhur Başkanı Abdullah Gül de Sivaslı |
[QUOTE=onetanem58;288194]Cem Yilmaz a da Sivasli diyolar dogrumudur???[/QUOTE]
Ben Cem Yılmaz'ın nüfüs cüzdanını gördüm ve kendisi yanlış hatırlamıyorsam Hem Sivas hemde benim ilçem olan Zara'lıdır.Neydek gardaş bu talihte biz zaralılara vurdu:) |
--->: -->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=58zarali;306107]ABDULLAH PAPUR(TÜRKÜCÜ)
HAYRETTİN YERLİKAYA(FUTBOLCU) UGUR İŞİLAK (SANATÇİ) TUĞRUL ŞAN(SES SANATÇİSİ) AHMET AYIK(ASRİN GÜREŞCİSİ) HARİKA AVCİ(SANATÇİ) HARİKA AVCİ(SANATÇİ) SEDAT PEKER(MAFYA) YAĞİZ(SANATÇİ) HARİKA AVCİ(SANATÇİ)[/QUOTE] sedat peker aslen rizeli sakarya doğumludur. bide harika avcıyı niye 3 kere yazdın :D |
arkadaşlar en büyük sivaslı olan ibb maçında otobüs kaldıran sivasa en çok yardım eden ünlülerden olan samandıra belediye başkanı sayın [B][COLOR="Red"]YUSUF BÜYÜK[/COLOR][/B]'te sivaslıdır
ayrıca gazeteci yazar Ahmet Turan Alkan (hangi gazetede yazdığını bilmiyorum)geçen gün bir yazısını gördüm 'benim memleketimde hava -32 derece' diyerek bir yazı yazmış sivas dememiş benim memleketim demiş en sonunda sivas olduğunu açıklamış heralde sivaslıdır |
[QUOTE=zaralım 58;291834]Davut SULARİ,Hasret GÜLTEKİN,Muhlis AKARSU bu isimlerde SİVASLI nasıl unutursunuz gardaş.bu sanatçılar madımak katliamında yaşamlarını yitirdi.rahmet ve minnetle anıyoruz[/QUOTE]
Feyzullah Çınar, Mahmut Erdal. |
amerikada yaşayan müthiş türk lakaplı işadamı ali rıza bozkurt'da sivaslıdır.bilmeyenlere duyurulur.
|
[B]Pusatta Oynayan Ozanda Sivaslıdır Duyurulur...:D[/B]
|
cem yılmaz bi ropartajında spiker sivaslı oldugunuz solenıor cem yılmaz maalesef ole dıyor
|
not:zaralı halil'i de unutmayalım.
|
hamza yerlikaya, sansal büyüka, erdal keser,murat basaran,yakup ekin,yurtseven kardesler,orhan ölmez..
|
[B]PİR SULTAN GİBİ DEGERLİ BİR OZANIMIZ WAR ALEVİLERİN EN SEVDİGİ OZANDIR[/B]
|
[QUOTE=GS1905;310020][B]PİR SULTAN GİBİ DEGERLİ BİR OZANIMIZ WAR ALEVİLERİN EN SEVDİGİ OZANDIR[/B][/QUOTE
GARDAŞ ALEVİ-SÜNNİ KARDEŞTİR.Sen bir vatandaşlık kimlik numaranı ver bakalım.Sivaslımısın yoksa asparagasmısın. Pir Sultan'ı Sünniler de sever.SİVAS bir bütündür ayrım olmaz. |
[QUOTE=ERMAN;307235]cem yılmaz bi ropartajında spiker sivaslı oldugunuz solenıor cem yılmaz maalesef ole dıyor[/QUOTE]
Böyle birşey diyen sidikli adamaın ne oyununa gidilir ne de yaptıkları izlenir.O öyle bir demeç gerçekten söylediyse,asıl biz ondan utanıyoruz. |
rıza çalımbay eski futbolcu en son hatırladığı bildiğim yani beşiktaşta görev yapmıştı hazırlık maçında 2-1 yenmiştikl:D:D
|
paylasim icin tsk ederim. Bizde de baya Ünlüler varmis:D
|
MEHMET YILDIZ SİVASTA KALDI.....DAH ÖNCE YÜZDE 90 FENERDE DENEN MEHMET SİVASTA KALDI....ARA TRANSFER YARIM SAAT ÖNCE SONA ERMİŞTİR....
|
--->: -->: SİVASLI ÜNLÜLER
[QUOTE=sinan-58;288192]bu kadar ünlü var ama takımımıza ve ilimize destek vermedikleri sürece hiçbiri işe yaramaz[/QUOTE]
sinan kardeşim haklı bu konuda ama günahlarını almayalım belki gizliden yapıolardır... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:20. |