SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   NASIL TARAFTAR OLMALI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16516)

Adapazar54 17.05.2008 21:46

--->: NASIL TARAFTAR OLMALI

Ben Şahsen [url]www.tatangalar.com[/url] 'a Sitenizin Sitemizin İsmini Yazarım
GüzeL günLer Göreceğiz..

bLacqie 26.07.2008 21:06

ArkadasLar qüseL oLuR Ama Dinamik ßir qencLiq Lazım ßnn içiN ßeste yabıcak taraftarı ayaga kaLDırcak Tribunde Sozu qecicek ßeste yabarıS koLay Ama ßn iSt deyim sadece ist macLarına qidebiLiorum sivasın Sivasda oLan YigidoLardan isteqim macLardan cekirdek cıtLamayın oyuncuLarımıza destek oLun Azcıq ......

celooz 07.08.2008 11:07

bu konuya egilinmeli arkadaslar onemli bi teklif

OLCAY_58_AKKUS 07.08.2008 12:23

ben buna TEK KELİME İLE CEVAP VERMEK İSTİYORUM.BİR TEK GURUP İSMİ

-----ÇARŞI-----

BAŞKA NE SÖYLENEBİLİRKİ

celooz 07.08.2008 12:41

ama olcay abi carsida herseye karsi yaw:)

MesutTURNA 07.08.2008 12:49

İyi bir düşünce olmuş zirve yapmak istiyorsan bunu dahada geliştirebilirsin...

oguzhan585858 13.08.2008 13:08

[QUOTE=alperen5841;314473]ARKADAŞLAR HERKESİN MALUMU BİZ BU KONUDA BİRAZ GERİYİZ. TARFATAR 12. ADAMDIR. ÇARŞI VA ESES LERİ ÖRNEK ALMALIYIZ. GRUPLARDA Bİ LİDER SEÇİLSİN KAMERALAR MAÇI DEĞİL TARAFTARI ÇEKSİN BİZDE BU POTANSİYEL VAR OLMASADA MUTLAKA OLMALI
(YANLIŞ ANLAŞILMASIN NE BEŞİKTAŞLIYIM NEDE ESKİŞEHİRLİ)
LÜTFEN İZLEYİN
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4At1XHGcPnE&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=H-YBLm2drd0&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=K4Kq1GbrATE&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=cDnJLRNnCXc&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tMaXgqfTU8A&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=oHT-zQ3LmLI[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=c8WZG-eS9GI&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=0uh9Tt2WoqI&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=moE2KkH3KMo&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=jOQkIRXKIpY&feature=related[/url]
KUSURA BAKMAYIN LİNKLERİ AÇAMADIM[/QUOTE]

AYNEN KARDEŞİM KATILIYORUM SANA MAÇTA HERKES OTURMUŞ ÇEKİRDEK ÇITLATIYOR AYIP ARKADAŞLAR YA GIDIN EVINIZDE ÇITLATIN YADA KAHVEYE GIDIN ORADA SIZI TEMSIL EDEN BI TAKIM VAR ONLARA DESTEK OLACAGINIZA VAR GUCUNUZLE BAGIRACAGINIZA HERKESIN ELINDE CEKIRDEK ÇOGU OTURDUGU YERE YAPIŞMIŞ OH BURDANDA MANZARA GUZEL DERCESINE HIC BI ICRAAT OLMADAN OTURUYOR BIRDE GRUPLAR KURULMUS BIRKAÇ GRUP ARKADASLAR 10 YADA 20 KISI TOPLANIP OLDUGUNUZ YERDE TEZAHURAT YAPMAK HIC BISI IFADE ETMEZ ÖNEMLI OLAN BIRLIKTELIKTIR BIZ HEPIMIZ BUTUNUZ O STADDAKI HERKESIN AMA HERKESIN TEK YUREK OLMASI LAZIMM BIZDEN BÖYLE BAHSETTIRMENIZ LAZIM BULENT HOCA HEP BU KONUDA YAKINIYO SEHIRDE BÖYLE BI HAVA YOK GERCEKTEN YOK INSALLAH TEMENNIMIZ TEK YUREK BI TARAFTARR HERKESIN GIPTA ILE BAKACAGI BI TARAFTAR TSKK

maraton16 29.08.2008 16:34

ARKADAŞLAR BURSADAN YAZIYORUM BURSASPOR TARAFTARIYIM NASIL TARAFTAR OLUNUR DİYORSUNUZ SONRA YANLIŞ ANLAMADIYSAM SİZİN İNTERTOTOYA GİTMENİZE SEBEP OLAN VE HAKKINIZI GASP EDEN BİR TAKIMIN TARAFTARLARINA ÖZENİYORSUNUZ DEMEKKİ TARAFTAR OLAMAYACAKSINIZ
AMA YİNEDE DİYORUM Kİ
BAŞIN DİK OLSUN YİĞİDO ANADOLU ASLA YILMAYACAKTIR

aylawyu 29.08.2008 16:57

gusel düşünmüssün ama üzerinde ciddi çalışılması lazım...

06kaan058 04.09.2008 15:57

ARTIK BÜYÜDÜK DİYORUZ YA PEKİ TARAFTARIMIZ

YOK ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ DİYORUZ BİZDE ARTIK BÜYÜK BİR TAKIMIZ DİYORUZ VE HALA 5_10 KİŞİ BİYERDE 3_5 KİŞİ BİYERDE GRUB OLUŞTURARAK BAGIRIYORUZ NE OLACAK BÖLE BUNUN ÇÖZÜMÜ YOKMU SİZCE SİVASSPORA YAZIK BE SAHAYA CIKTINMIU ADAM GİBİ BİR TEZAHÜRAT BİLE YAPAMIYORUZ BİR BELLEMİŞİZ SİVAS GOLGOLGOL BAŞKA BİRŞEY YOK NE KADAR KALABALIKTA OLSAK GS VEYA FENERİN TARAFTARI GELMİŞ OLSUN 4 EYLÜLE 400 500 KİŞİ STADI İNLETİYOR BİZ İSE SEYRETME VE CEKİRDEK YEME EN KISA ZAMANDA BU OLAYA BİR ÇÖZÜM BULMAMIZ GEREKLİ YETER ARTIK![FONT="Book Antiqua"][/FONT]

Eyvaz94 04.09.2008 16:01

--->: ARTIK BÜYÜDÜK DİYORUZ YA PEKİ TARAFTARIMIZ

bulunur insallah beklemek lazim./.,/,

by_hunter 04.09.2008 16:05

-->: ARTIK BÜYÜDÜK DİYORUZ YA PEKİ TARAFTARIMIZ

bu konu defalarca acılcı ve yıne açılacak biliyorum ama bizden taraftar değil olsa olsa seyirci olur gruplar arası çekişme bitmez sanki babalarının malları toplanmış üç beş kişi bir grup oburlerıde aynı sıvastakı grupları toplasan 200 kişi etmez bi kaç gönül vermiş var diğerleri maça beleş girmenin derdinde abi fazla biler varmı falan diye bagırıyolar boyle bı yere varamayız bu maya boyle değildi değiştirenler utansın!!!

GLoBe-Y-Gençlik 04.09.2008 16:11

[QUOTE=06kaan058;407983]YOK ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ DİYORUZ BİZDE ARTIK BÜYÜK BİR TAKIMIZ DİYORUZ VE HALA 5_10 KİŞİ BİYERDE 3_5 KİŞİ BİYERDE GRUB OLUŞTURARAK BAGIRIYORUZ NE OLACAK BÖLE BUNUN ÇÖZÜMÜ YOKMU SİZCE SİVASSPORA YAZIK BE SAHAYA CIKTINMIU ADAM GİBİ BİR TEZAHÜRAT BİLE YAPAMIYORUZ BİR BELLEMİŞİZ SİVAS GOLGOLGOL BAŞKA BİRŞEY YOK NE KADAR KALABALIKTA OLSAK GS VEYA FENERİN TARAFTARI GELMİŞ OLSUN 4 EYLÜLE 400 500 KİŞİ STADI İNLETİYOR BİZ İSE SEYRETME VE CEKİRDEK YEME EN KISA ZAMANDA BU OLAYA BİR ÇÖZÜM BULMAMIZ GEREKLİ YETER ARTIK![/QUOTE]

[B]CANIM GELDE BAGIRTTIR O KADAR ADAMI SEN BIKMISSIN SIVAS GOL GOL DIYE

STADDA TEK GRUB VARDIR

YİĞİDO GENÇLİK TEK TARAFTAR BIZIZ..[/B]

yerliturkuaz 04.09.2008 16:16

[B]Bizde suan seyirci kulturu var taraftar kulturu yok..

Bir kac tane genc arkadasin bagirmasiyla bu is olmaz...[/B]

bekiro0758 04.09.2008 17:01

ben sivasspor kayserispor maçına gittim bir sivaslı olarak hiç iyi bir taraftar görmedim sivassporun o kadar taraftarı geldi ama hiç kimse doğru düzgün tezavurat ettmedi sizden ricam sivassporu destekleyin 100 tane kayserili tüm stadı susturdu yani ayıp zaten maraton danda bi tek ben bağırdım:=)

furkancfc 04.09.2008 17:14

Sivasın tek taraftar grubu bizi YİĞİDOGENÇLİK.

davulcu 04.09.2008 17:36

taraftar öyle olmalıki maç bittikten sonra maçtan çokk taraftar konuşulmalı

furkancfc 04.09.2008 17:37

[QUOTE=davulcu;408029]taraftar öyle olmalıki maç bittikten sonra maçtan çokk taraftar konuşulmalı[/QUOTE]

çok çok haklısın...............

davulcu 04.09.2008 17:38

sırtında forması
göğsünde arması
bie elinde davulu
bir elinde meşale
stada asacak pankartı olmalı
gerekirse polisten jop yemeli
gerekirse karda yağmurda
statta olmalı
taraftar taraftar olmalı
seyirci değil
çekirdek yememeli
deli gibi bağırmalı
hiç bişey bilmiyosa bağıranları örnek alsın

TEXASLICRAZY 12.09.2008 20:37

bakın arkadaşlar ben size yani sivasspora gönüllüyüm ama ben bir bursaspor taraftarıyım her şeyden önce bizim gibi tek takım tutmalısınız ve sadece sivassporu desteklemelisiniz ve her şeyden önce bizans takımlarına özenmemelisiniz ben sizin geçen sene şampiyon olmanızı inanın çok ama çok istedim neden olamadınıza gelincede daha siz bizans kahpeliklerini anlamadıgınız için olamadınız eger bu oyunları anlar ve dik durursanız ya bizim gibi küme düşürürler yada şampiyon olursunuz inşallah şampiyon olursunuz amaçımız ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARMAKTIR SEVGİLERLE TEXASLICRAZY ANTİ BİZANS

sinan-58 12.09.2008 22:26

-->: --->: NASIL TARAFTAR OLMALI

[QUOTE=davulcu;408032]sırtında forması
göğsünde arması
bie elinde davulu
bir elinde meşale
stada asacak pankartı olmalı
gerekirse polisten jop yemeli
gerekirse karda yağmurda
statta olmalı
taraftar taraftar olmalı
seyirci değil
çekirdek yememeli
deli gibi bağırmalı
hiç bişey bilmiyosa bağıranları örnek alsın[/QUOTE]

güzel yazmışsın ama davulu içeri sokmak bi dert tellere asmak bir dert meşale bizimkini almazlar rakıp takımınkini alırlar pankartı 5dk bile asmamıza izin vermezler bağrırız arkan sessiz olun oturun derler ama herşeye inat ölümüne sivasspor

yigido Atilla 13.09.2008 00:32

[B]Nasilmi cok basit sadece ve sadece Sivasli isen Sivassporu destekleyeceksin, Bunun baska Alternativi yok !!! Anadoluda Takimlari icinde Trabzonspor haric Kendi takimina sahip cikan Baska takim taraftari olmadigi icin sadece türkiyede trabzonspor sampiyon oldu. Trabzonspor taraftarinin 100 % 90 sadece tarbzonsporu destekliyor Helal olsun Trabzonspor taraftarina, Biz kendi takimimiza sahip cikmaz isek takimimiz nasil sampiyon olsun ki !!!! Sivaslilarin 100%= 40% FB,--- 25% GS,---15% BJK li, Sivasspora Gönül verenler 100% = 20 % Gecmez,Aci ama gercekleride göz ardi edemeyiz...Bizde tarbzonlular gibi 100 % = 80 %-90% Lara cikabilirsek sampiyonlukte kendiliginden gelir[/B]

adnanerdemir 24.09.2008 10:17

Arkadaşlar
tamamen sizlere katılıyorum. Hepimiz birer antiistanbullu olmalıyız. Geçen sene Istanbul takımların akök söktüren bir takımın taraftarıyız hepimiz. Bu senede aynı kararlılıkla ilerliyoruz. Ama taraftar olarak biz takımımıza hakettiği desteği veremiyoruz.
Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maç tv den naklen verilecek. Akşam tüm spor kanallarında fazlasıyla bu maçtan bahsedilecek. Bu çok önemli bir fırsat. Çok güzel bir reklam fırsatı. Stadı tamamen doldurmalı, hertarafı kırmızı-beyaz renklerle doldurmalı, bayraklar afişler hazırlamalıyız. Tribün nekadar renkli ve güzel görünürse inanın bundan sonra herkes maçlara gelmek isteyecektir. Böylece tribünler diğer maçlarda kendiliğinden dolacaktır.
Tüm taraftarlar en azından bu maçta ortak hareket etmeli. Anadoludan şampiyon çıkacaksa bu Sivasspordan başkası olamaz.

Bende zaman zaman diğer anadolu takımlarının forumlarını takip ediyorum. Sivasspor gibi başarılı bir kulübün böylesine bir taraftarı olduğuna kimse inanamıyor. Herkes İstanbul takımlarını tutan taraftarlarla dalga geçiyor.

adnanerdemir 24.09.2008 10:18

Fenerbahçe maçında en azından top fenerbehçeli futbolcuta geçince sadece ıslıkla stadı inletelim. Adamlara baskı kurmamız lazım.

mysuskunx 24.09.2008 10:37

vallaha nasıl değil ma sivassporu sevsin be abi..... yeter sanırım

davulcu 24.09.2008 10:37

çekirdek yemeyelimmmmm

statta oturmayaımm

adnanerdemir 27.09.2008 10:54

arkadaşlar
ben yeniçerilere ne olduğunu öğrenmek istiyorum
sitede bu başlıklı konuda açamıyorum
birisi bana yardımcı olabilirmi lütfen

Poyraz26 28.09.2008 17:40

Arkadaşlar ben bir eskişehirspor taraftarı olarak şunu söyleyebilirim. Önce kendi kentinin takımına sahip çıkacaksın bunu aşılayacaksın arkadan gelen gençlere. Belki kızacaksınız ama bazı arkadaşların rumuzuna bakıyorum istanbul takımlarının işaretleri adları geçiyor. Stadda organize olacaksınız. Guruplar tek bir amaç için mücadele edecek oda sivasspor olacak. Ben eskişehirspordan başka takım tutmam çoçuklarım 2 tane kızım var onlarda esesi bilir başka takım yoktur yüreklerinde. Ama gönlüm hep anadoludan yana oldu inşallah siz bu sene bunu başarırda şampiyon olursunuz. keşke eses,bursa,ankaragücü, sivas veya anadolu takımından biri şampiyon olsa gönlüm bunu ister. Bunun içinde mücadele eder. Üç büzüklere karşı omuz omuza olmalıyız. Alayına isyan Ölüme eses saygılarımla

fizikalibilites 04.10.2008 14:23

bizi al, ters çevir.

budur.

Gloreanieljk 24.10.2008 14:04

Cevap: NASIL TARAFTAR OLMALI

Bırakın şu istanbul takımı çekememezliğini mütavaziliğimizi yitirmeyelim.ne o istanbul takımlarına karşı omuz omuza olmalıyız istanbul takımları her gelişinizde kavga dövüşlemi karşılıyor yooo gayet içdenlikle aralarındayız.Birleşme olan tribünler PRİM peşinde olanlardır.Biz herşeyi sahada yansıtıyoruz vede stadda da elinden geleni yapıyor kardeşlerim.Unutmayın Fb:Alt yapıdan hatrı sayılır futbolcu vermişdi.
Beşiktaş:Özel bir maç yapdı ve gelirini Sivas'a verdi.Densizin biri çıksın istanbul takımlarına karşı omuz omuz olmalıyız diyor.yok be kardeşim böyle birşey.

hoLiGan Enes 24.10.2008 14:07

Bizim Taraftarımız Hepsinden Çılgın...
[COLOR="Red"]
Yiğido [COLOR="White"]Gençlik[/COLOR][/COLOR]

aslımtoprak 26.10.2008 09:50

4 buyuklerin yanına 5. buyugu koymak bizim elimizde olan birşeydir.malumunuz buyuk olmakta taraftar sahibi olmaktan geçer.istiyorsak sivassporumuzun 5. buyuk olmasını ozman taraftar resitalleri başlamalı...

bekiro0758 26.10.2008 10:38

sivassporun taraftarını beğenmiyorum açıkçası adamlar oturmaya geliyolar çekirdek yiğilar sanki tiyatro izliyolarmış gibi maç izliyolar bunlare olmasa daha güzel olacaq

atababa111 05.11.2008 09:51

Trabzonspor Taraftarının İstanbulda Olan Bütünlüğü

Bu Bütünlüğün yarısına sahip olsak kesin şampiyon oluruz.aşağıdaki linkten izleyin arkadaşlar bir anadolu takımı nasıl desteklenir.?Görelim.

[url]http://www.ninjacloak.com/index.php/1010110A/2627f5138013f28c14bae1ff27ddf1dd766cbdfacff6d14500ad9287c023d7b1b2777163425387c115927[/url]

yigido_sampiyon 05.11.2008 10:13

en büyük sorunlardan biri küfür olayı...

sivas-fener maçında tam arkamda bir aile maçı izliyordu...ama bayanların tam yanındaki adamlar tam gaz küfür ediyorlar...zaten bayanlarda ikinci yarı kalktı gitti...

yani önce insanları bazı konularda eğitmek lazım...

soyutpark 05.11.2008 14:37

Trabzonspor-Sivasspor maçında olduğu gibi olmamalı

Trabzonsporlu:mad:

soyutpark 05.11.2008 14:50

benim ingiliz tribünleri çok hoşuma gidiyor. bi tarafta oturduğu yerde maçı takip eden ve olumsuz durumda fazla hırçınlanmadan tepki veren seyirciler ve canlı yayınlanan maçlarda tv lerin hiç göstermediği oldukca hoş bir tonla koro halinde gelen taraftar sesi. hele maçın hızı da olaya katılınca seyredilmesi doyumsuz bir maç oluyor. bir aralar bizim tribunler öyleydi.en azından oturarak değilde herkes ayakta ve bir kısım devamlı bağırıyor. hatırladğım 90 larda mesela. sonradan soğudu trabzon halkı futboldan.soğuttular bir şekilde uzayan şampiyonluk vs. ama anlaşılması gereken konu asıl şudur. insanlar maça eğlenmeye gitmeli sonucu ne olursa olsun o atmosferde bulunduğu için mutlu olmalı. st.apuli taraftarı gibi mesela. basından takip ettiğim kadarıyla bursa taraftarı takımını ne olursa olsun sahip cıkıyor yanlız bırakmıyor.çok iyi birşey. birde anadolu da insanlar artık yavaş yavaş kendi şehrinin takımlarını tutmaya başlıyor. ne bileyim mesela konyada geçen sene kutlama yapan 3 büyük ekip temsilcilerinden birinin taraftarına tepki göstermişlerdi. trabzonda hiçbir 3 büyük kulübün derneği yoktur mesela. bu bir saygıdır.mutlaka taraftarı vardır üniversitede okuyan gurbete gelen falan ama dernekleşme yoktur.

iyi dileklerimle tüm sivas kırmızı beyaz

a.yurdakul 11.12.2008 12:09

[url]http://site.mynet.com/karadavut_58/turksel/id9.htm[/url]

yigidomurat 19.12.2008 20:49

kardeş güzel söylemişsin istanbul takımları bize destek verdi diye ama ;istanbul takımları kimseye karşılıksız destek vermez.bilmem anlatabildim mi?
hiç kendini parçalama birader onlar sadece yönetmek için destek verirler.yani arkadaşımız güzel söylemiş bencede bu istanbul boyunduruğundan tamamen kurtulmak lazım.saygılarımla

mearic 25.12.2008 09:15

güzel bir fikir
güzel bir fikir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:35.