![]() |
--->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
fb maçında yenildik
antep maçında berabere kaldık oftaş maçında da inş. yenecez |
yola devam.. hadi yiğidolar.. bugun geçti
|
1 puanmı aldık,2 puanmı kaybettık bılmıyorum ama berabere kaldımız için sevınmedım desem yalan olur.. antep çok kacırdı.. haftanın kalecisi sanırım akın olacak...
|
bence antepten bi puan almak çok güzel yenilebilirdik yenebilirdik musanın çooooook net pozizyonu vardı atsaydı yenerdik...ama bunada şükür kaybetmedik inş oftaş maçıda daha güzel geçer...
|
-->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
bnce 1 puanda kotu degil bir antepin kadroya bakin bir bizim kadroya yedek kulubemizde oyna alipta oynun kaderini degistirecek 1 tane oyuncu yok bnce iyi oldu bu 1 puan su gine oyuncularda bi gelse en azindan biraz kadro genisler
|
[B]1 puana sevinmeliyiz ama Musa'nın kaçırdığı golü düşününce üzülmemek elde değil... İlk yarı baskıyı kıramadık ayağa top yapamadık bu durum ikinci yarının ortalarına kadar devam etti... Ancak 60. dakikadan sonra kendimize geldi biraz toparlanıp ileride çoğaldık girdiklerimizi atamadık... İlk kez bir maçta (Fener maçı hariç) bu kadar pozisyon verdik çok şükür ki kalecimiz günüdeydi zaten gününde olan bir o vardı... Ama olsun her şeye rağmen deplasmandan 1 puanla döndük... İlerisi için çok işe yarayacak bir beraberlik bu...[/B]
|
[B]Maç Gaziantep ile Akın arasında geçti,neyseki Akın muhteşem
kurtarışları maçıda kotardı,Antep Nurullah Sağlam'ın gelmesi ile canlanmış,deplasmandan 1 puan ile dönmemiz de başarıdır. Oftaş maçına daha iyi hazırlanmalıyız ve puan yada puanlarla ile dönmeliyiz.[/B] |
bunada şükür. ama oftaş maçına önlem alınması gerekli. nasip oftaş maçına olur inşallah.
|
sol kanat yine açık tarafımız oldu mehmet forvet de tek başına etkili olamıyor. 1 puan bu maç için çok iyi...
|
Bu maçtra gözlerim balili aradı.. balili acilen iyileşbee sensiz olmuyor.. eğer balili olsaydı banko 3 puan bizimdi
|
-->: --->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
[QUOTE=cahar;318157][B]Maç Gaziantep ile Akın arasında geçti,neyseki Akın muhteşem
kurtarışları maçıda kotardı,Antep Nurullah Sağlam'ın gelmesi ile canlanmış,deplasmandan 1 puan ile dönmemiz de başarıdır. Oftaş maçına daha iyi hazırlanmalıyız ve puan yada puanlarla ile dönmeliyiz.[/B][/QUOTE] [B]onalrın ilk hafta havası bizim de stersimize denk geldi..haftaya kayseriden kaç yiyeceklerini herked görecek[/B][B]sanki her maçta böyle oynayacaklar.[/B] |
[COLOR="Red"][B]sedat,yasir ve balili....[/B][/COLOR][B]bu takım için olmazsa olmaz olduğu birlkes daha ortaya çıktı..
hava toplarından çok poisyon verdik...sedat lazımdı... orta sahada çok boş alan verdik..yasir lazımdı.. ve balili...onun varlığı bile lazım..[/B] |
Çok kötü bir masc izledik.
Tek kale oynayan antep farkı kaçırırken hak edilmeyhen 1 puanı aldık. Konuşalacak tek şey Mehmetin bu kadar değişken vede stresli olması gereksiz itirazlar oyunla alakası olmayan bencil hareketler şunu gösterdiki fbye tranfer olamaması onda bayaı bir stres yaşatmış. |
fener 4 gol atıyorda antep neden atamıyor.haksızlık deği mi fenere açık olan kale bu hafta şansında yardımıyla kapandı antepe maç adamların hakkıydı.ayrıca hayrettin artık yeter birader adam gibi oyna.mehmet ve m.ali de dahil.sizden fazla bir şey istyenmiyor
|
bence balili hemen düzelmesi lazim yoksa cok büyük bir problem olur forvet oyuncu da almadik
|
sivasspor g.antepspor 2 puan çok iyiyiz...
|
[B]Belli ki Sivasporumuz hala Fenerbahçe yenilgisinin şok'undan çıkamamış. Bugün berbat,korkak,kendine güveni olmayan bir Sivasspor seyrettim. İlk yarı Mehmet Yıldız takımı sırtladı,İkinci yarı takım şaha kalkmaya başladı Mehmet Yıldız ve Mohammed beceriksizleşti. Takımın en berbat futbolcusu bence Hayrettin'di. Sanki toptan korkuyor,gelen topu rakibe kaptırıyor.taç atışları bu kadar berbat atılmazdı heralde,bence 2-3 kaç hafta yedekte kalırsa kendine gelir. Bence bugün Maçın ve yıldızı ve Sivassporun yıldızı kesinlikle AKIN'dı. Bravo Akın takımımızı farklı bir yenilgiden kurtardın.
Bir Fenerbahçe maçı sonra bir takım nasıl böyle berbat bir duruma düşüyor anlamıyorum. Bülent hoca 2 haftada mental yorgunluklarını atmak için adeta beyin yıkadım dedi maç öncesi...Hocam acaba çok mu yıkadın beyinleri. Çünkü ne ruh kalmış nede başka bir şey. Ne olur şu basını ve rakip taraftarlarını haklı çıkartmayın.Sivas zaten düşecekti düştü dedirtmeyin.[/B] |
antep cok kaliteli takim olmus
ah ah musa aydin o golü atsaydin macin yildizida bence kalecimiz AKIN VARDAR beypinarli yigido58 |
FENER MAÇININ KOPYASI DİYEBİLİRİZ.KABUGUNA ÇEKİLMİŞ BİR SİVASSPOR VE ÜSTÜNE GELEN BİR GAZİANTEP.BİRAZ ŞANS,BİRAZ KALECİ VE BİRAZ ANTEPİN BECERİKSİZLİGİ BUGÜN BİZE ALTIN DEGERİNDE 1 PUAN GETİRDİ.AMA NERE KADAR GİDECEK BİLMİYORUM.TAKIMA KALİTELİ TAKVİYE ŞART.YADA 5,SIRADA LİGİ BİTİRMEYE RAZI OLURSUN.
|
ya bu takım böyle deildi bi durgunluk war ama çözemedim hayırlısı ?
|
[B]mac 0-0 kalmis televizyondan alman kanalinin teletaxine baktim gaziantep 2-0 almis diya gösteriyordu [/B]
|
[QUOTE=puar;318192]Çok kötü bir masc izledik.
Tek kale oynayan antep farkı kaçırırken hak edilmeyhen 1 puanı aldık. Konuşalacak tek şey Mehmetin bu kadar değişken vede stresli olması gereksiz itirazlar oyunla alakası olmayan bencil hareketler şunu gösterdiki fbye tranfer olamaması onda bayaı bir stres yaşatmış.[/QUOTE] [COLOR="Black"][B]aynen katılıyıroum sivasspor hak edilmeyen 1 puan aldı g.antepi yurekten kutluyorum gerçekten iyi oynadılar....[/B][/COLOR] |
[B][FONT="Franklin Gothic Medium"]Aslinda bu bir puanada sükretmek lazim !!![/FONT][/B]
|
[B]Kalecimiz olmasa 5-0 biterdi sanırım ..[/B]
|
MALESEF BERABERE KALDIK AMA BU ÇOK TA KÖTÜ DEĞİL AKINI BİRKEZ DAHA KUTLUYORUM
|
deplasmanda aldığımız 1 puan
bunada şükür ileriki haftalarda telafi ederiz inş. |
deplasmanda 1 puan puandır............................
|
Sivasspor çok geriledi fenerbahçe maçında üzüldük ama gaziantep maçında seviniriz dedik ama malesef inşallah gençlerbirliği oftaş maçınndada böyle olmaz moralimizi bozmuyalım
|
YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN.
1 PUAN 1 PUANDIR. DAHA ÇOOOOOOK MAÇLAR VAR |
Antep maçında oynamadan aldığımız bir puan çok iyi.
Takım'a Bülent Hoca'nın acilen müdahale etmesi lazım. Bazı oyuncuları dinlendirmesi gerekiyor. |
takımımız dar kadrosunun oluşturduğu zaafiyetr içinde.zihinsel olarak yorgun oyuncularımız çok.afrika kupası bittiğinden sanırım diallo ve sılla takımda en azından dinlenme ve savunma organızasyonu sağlarlar.oyuncularımıza yüklenmeye gerek yok.klasik savunma organizasyonumuzu bulmamız ve konsantre olmamız gerekli.bülent hoca zihinsel dinlenmeyi yapacaktır sanırım.düşünün ki tek santrafor oynadığımız halde ilk yarıda 3 pozisyon verdik.bence hoca yeni isimleri kademeli olarak kazanmalı.1 puan iyidir.akın gerçekten iyi oynadı.ayrıca topu oyuna sokma noktasında kendini geliştiriyor.
BANA OYNAMADAN ANTEP TEN 1 PUAN DESELET ALIRDIM.ZORLU 5 MAÖIN SONUNCUS KALDI.HEDEF OFTAŞ.... |
Sivassporumuzu kutlarım dün zorlu G Antepspor macından bir altın puanla dönmesi bizim acımızdan sevindirici Sivassporumuza önmüzdeki maclarda başarılar dilerim
|
canınız sağ olsun be uşaklar.. dün sivasıma hiç yakışmayacak bi top oynadınız lorantlı dönemdeki sivassporu izledim sanki sahada ama alıştığımız sivası izleyeceğimize inancım tam ileri haftalarda..
|
Macın üstünde 24 saat gecmesine rağmen mehmete hala kızgınım top oynamak yerine sağa sola saldırmasının sebebini düşündüm aklıma sadece fbye gidememesi geliyor :(
|
valla kötü gidişe başladık buna bir an önce son vermemiz gerekir bülent hocam en kötü 4ç olmamız gerekir bu durumda bence biraz daha gayret edin;)
|
NE İŞ BE YENERKEN HERKEZ TAKIMI TEBRİK EDİP HAVALARA GİRİYORDU.ŞİMDİ BİR MAĞLUBUYET BİR BERABERLİK HEMEN FUTBOLCULARA SATAŞMALAR.BU TAKIM BİZLERE BU SENE GEREGİNDEN FAZLASINI VERDİ.ONLARA HER ZAMAN DESTEK OLMALIYIZ.ANTEP KENDİ EVİNDE YENİ HOCASININ ÖNÜNDE BÖYLE OYNAMASI GAYET DOĞALDI.UNUTMAYALIM ZİRV YOLU UZUN VE TAŞLIDIR.BU YOLDA TÖKEZLEDİGİMİZ ZAMANDA OLACAK ÖNEMLİ OLAN BU ZAMANDA TAKIMA DESTEK VERİP SAHİP ÇIKMAKTIR.O YÜZDEN YİĞİDOLAR LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM.ELEŞTRİLERİMİZİ MÜMKÜN OLDUGUNCA OLUMLU YAPALIM.BU TAKIM BİZLERE ONLURLU BİR DURUŞU VE MÜCADELEYİ GÖSTERDİLER.BÜLENT HOCAYA VE OYUNCULARA SAHİP ÇIKALIM.
|
bence sivasspor fark yemekten kurtuldu..bu kötü futbol ile bu maçtan alınan bir puan bence çok iyi..
|
[QUOTE=özgühertaş;318704]NE İŞ BE YENERKEN HERKEZ TAKIMI TEBRİK EDİP HAVALARA GİRİYORDU.ŞİMDİ BİR MAĞLUBUYET BİR BERABERLİK HEMEN FUTBOLCULARA SATAŞMALAR.BU TAKIM BİZLERE BU SENE GEREGİNDEN FAZLASINI VERDİ.ONLARA HER ZAMAN DESTEK OLMALIYIZ.ANTEP KENDİ EVİNDE YENİ HOCASININ ÖNÜNDE BÖYLE OYNAMASI GAYET DOĞALDI.UNUTMAYALIM ZİRV YOLU UZUN VE TAŞLIDIR.BU YOLDA TÖKEZLEDİGİMİZ ZAMANDA OLACAK ÖNEMLİ OLAN BU ZAMANDA TAKIMA DESTEK VERİP SAHİP ÇIKMAKTIR.O YÜZDEN YİĞİDOLAR LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM.ELEŞTRİLERİMİZİ MÜMKÜN OLDUGUNCA OLUMLU YAPALIM.BU TAKIM BİZLERE ONLURLU BİR DURUŞU VE MÜCADELEYİ GÖSTERDİLER.BÜLENT HOCAYA VE OYUNCULARA SAHİP ÇIKALIM.[/QUOTE]
her takım düşüş yaşar ama futbolcu ne oldum delisi olursa bu düşüş devam eder........bazı oyuncuların titreyip kendine dönmesi lazım....o kadar laftan sonra ligi 5. 6. bitirirsen sana bütün Türkiye bitarafıyla güler sonra...maç kaybedebilirsin...fark ta yiyebilirsin... ama mücadele ederek... mesela çoğu kişi devrana kızsada ben kızmıyorum..çünkü 37 yaşına gelmiş ve kuvvetini son zerresine kadar sahaya veriyor...ama bakıyorum ondan daha genç olan, daha kuvvetli olması gereken oyuncular yürüyor sahada... Siz şimdi İlhan Ummak'a kızabilirmisiniz..adam çıkıyor sahaya koşuyor, vuruyor bişewyler yapmaya çalışıyor...ama kapasitesi nereye kadar yeterse...sonra öbür tarafta yapabileceği şeyleri bildiğiniz futbolcular saha içinde arkadaşına el kol sallıyor, bi tanesi takımı babasının zannedip her topu ben kullanıyım, kırk metreden frikikten gol atıp kahraman olayım, arkadaşlarımı yırtsınlar bi tarafını ama ben kendim fantazi şutlar atayım derse, ozaman kimse kusura bakmasın ben eleştiri yaparım... şunu da herkes bilsinki biz öyle sonradan Sivassporluluk taslayanlardan değiliz efendi...bu takım 3. ligede düşse Sivassporluyuz Allahın izniyle...Biz bazı şeylerin düzelmesini istiyoruz sadece............. anlayanlara................ |
[QUOTE=sensetik;318722]...
şunu da herkes bilsinki biz öyle sonradan Sivassporluluk taslayanlardan değiliz efendi...bu takım 3. ligede düşse Sivassporluyuz Allahın izniyle...Biz bazı şeylerin düzelmesini istiyoruz sadece............. anlayanlara................[/QUOTE] Evet tarafar dediğin böyle olmalı... Tebrik ederim abi. |
Daha güzel bir futbol beklerdim,maalesef yetersiz kaldık Antep karşısında.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03. |