SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   KARTONLU PROTESTO (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16775)

Rallim58 18.02.2008 10:11

KARTONLU PROTESTO

[B]Arif Coşkun[/B] - Bende bir fikrimi belirtiyim olur olmaz artık, siyah karton olacaksa üzerine yazı yazmak zor olur, onun için maça girmeden ne yazmayı düşünüyorsanız dışarda kartona harf olarak yazın birazda büyük harf olsun giren elinde bir karton ve üzerinde bir harf öyle girer stada girince orada bir araya gelir birleştirilir yazılmak istenen yazı.

[B]Profesyonel bir organize yapılsa stadda özellikle maraton bölgesinde siyah karton aralarından bazı siyahları değiştirip onlara sarı yada beyaz karton vererek dev yazı bile yazılır ama bu düşünce tamamen profesyonelliği ve taraftarın tamamıda buna uymak zorunluluğunu getirir. Hani resmi bayramlarda zaman zaman yazılırya işte öyle. Aslında çok basit ama zor.. Organize olmak lazım.. Gruplar, taraftarlar ve amigo...![/B]

mali1001 18.02.2008 10:25

--->: KARTONLU PROTESTO

güzel olur bence yaparsanız...ama sadece sitedekilerin haberi olacak, diğer taraftarlarınızın haberi olmuycak
onun için mümkünse yapacak kişiler bir tane yerine bir kaç tane yaparsa statta pankartı olmayanlara verirler...zorluğu ve maliyeti çok fazla olmaz zaten

sinan-58 18.02.2008 10:30

-->: protesto

ilgi gosterelim lutfen herkes maça siyah karton getirsin

emresengul58 18.02.2008 10:34

-->: KARTONLU PROTESTO

valla 10 numara bir protesto olur..İnşallah yapılır böyle birşey

sinan-58 18.02.2008 10:37

-->: protesto

arkadaşlar herkes 3er 5er tane alsın zaten o kartonlar buyuk 4 e boleriz yanımızdakilere dağıtırız

Rallim58 18.02.2008 10:37

[QUOTE=mali1001;322057]güzel olur bence yaparsanız...ama sadece sitedekilerin haberi olacak, diğer taraftarlarınızın haberi olmuycak
onun için mümkünse yapacak kişiler bir tane yerine bir kaç tane yaparsa statta pankartı olmayanlara verirler...zorluğu ve maliyeti çok fazla olmaz zaten[/QUOTE]

[B]Kardeş profesyonelce dedim ya...
Herkesin elinde siyah karton varmı...
Yerlerine oturunca L harfimi yazılacak o bölgeden 8 yada 10 sıra yukarıdan aşağıya, aşağıdanda 4 yada 5 kişi yanyana sarı kartonunu içerde ver. Böylece harfler ve yazılacak şey yazılır o kadar zor değil ama....?[/B]

sinan-58 18.02.2008 10:44

arkadaşlar protesto adlı konuya mesajlarımızı yazalım karar siyah kartonlarla maça geleceğiz

puar 18.02.2008 11:35

kesinlikle ligtv protesto edilmeli...canlı verseler bile...

Del Piero 18.02.2008 11:36

Kartonlara

Pis-LigTV yazsak nasıl olur acaba :S

sinan-58 18.02.2008 11:40

arkadaşlar kırtasıyede satılan kartonlardan 3er 5er tane alalım onları 4e bolup etrafımızdakilerede dağıtalım

sinan-58 18.02.2008 14:35

arkadaşlar kimse ilgi göstermiyor eğer boyle yaparsak tabi gostermezler maçımızı

velibircan 18.02.2008 15:14

[B]zor bi organizasyon..maça giden 15 bin kişiden kaç kişi bu yazıyı okuyacak...kaç kişi kartın getircek....[/B]

Rallim58 18.02.2008 15:24

KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=zarali_sansar;322199][B]zor bi organizasyon..maça giden 15 bin kişiden kaç kişi bu yazıyı okuyacak...kaç kişi kartın getircek....[/B][/QUOTE]

[B]Olayların zor yada kolay hale gelmesi o toplumda bulunan insanların olaya katkılarıyla doğru orantılıdır. Eğer bu kadar basit yani herkes sadece siyah kartonu alıp gelme konusunda duyarlı olmazlarsa gelin monoton taraftarlığa ÇEKİRDEKÇİLİĞE Devam edelim...

-----SİYAH KARTONLARIMIZLA GELMEYİ UNUTMA-----[/B]

yeniceri_can 18.02.2008 16:45

iyi fikir ama wely e katılıyom zor ...

tiryakisivaslı 18.02.2008 17:06

:::::::::::::..güzel fikir..:::::::::::::

belalı_yiğido58 18.02.2008 17:15

[COLOR="DarkRed"][B]MAÇLARIMIZI YA YAYINLASINLAR YADA YAYINLAMASINLAR........LİG TV 4 BÜYÜKLERE YALAKA OLMUŞ...PRETESTO EDELİM Kİ ANLASINLAR SİVASSPORUN BÜYÜKLÜGÜNÜ....[/B][/COLOR]

QuiT 18.02.2008 21:16

Artık 4büyükler Degişti Gençler Bunu Öncelikle Bizim Kabullenmemiz Lazım! 4 Büyükler Arasında SivasSporda Var...

Rallim58 18.02.2008 22:50

KARTONLU PROTESTO

[B]Arkadaşlar bir ricam olacak ;

Belki daha öncede yazdığım için bazıları rahatsız olacak ama...!
Bizler burada ne yazılıyor ne yapılıyor ve ne düşünülüyorsa herşey Sivas'lılar ve Sivasspor içindir. Bundan kimsenin şüphesi yok ancak öyle yersiz konular TEMCİT PİLAVI gibi gündeme getiriliyorki ne yeri ne de zamanı...
Benim acizane düşüncem şu : Bugünlerde tartışmamız gereken ya da organize olmamız gereken LİG TV'yi PROTESTOMU bunun üzerinde tartışalım...
Siyah kartonla yazısız tepki ile protesto daha mantıklı geldi herkes Pazar günü stada gelirken siyah kartonuyla gelsin diyoruz...

Ama öyle sayfalar açılıyorki...

Yeni stad yapalım...
Sivaslı hangi takımı tutar...

gibi günün önemini bağlamayan konuların açılarak ya da yeniden gündeme getirerek esas konumuzda, tartışma, anlaşma, organize konusu sayfalar al aşağı oluyor...
DİĞER KONULARI BİZ DAHA SONRA DA TARTIŞIRIZ AMA BU HAFTA BU FIRSATI KAÇIRMAMAMIZ LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

Bilmem anlatabildim mi?

---YİĞİDO İSEN PAZAR GÜNÜ STADA SİYAH KARTONLA GELMEYİ UNUTMA---[/B]

Yiğiter 18.02.2008 23:11

[B]siyah karton çok iyi fikir....

bir de " d-smart" lehine tezahirat yapılırsa meramımız anlaşılır...[/B]

Rook 19.02.2008 01:24

Herkes karton getireceğine 2 Pankart açıp Maç Boyunca Basına yüklenseniz daha etkili olur bence.

Saygılarımla..

_DeReBeYi_ 19.02.2008 04:32

-->: --->: KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=alem_halil;320720]bunuda yönetim düşünmeli...arkadaş..[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]her seyide yunetim dusunecek degilya gardas onudami yunetim yapsin yunetim daha ne yapsin ben onu anlamdim her seyde yunetim birazda kendimizin biseyler yapmasi gerek....[/COLOR][/B] [B][COLOR="Black"]bu konuyada sonuna kadar katiliyorum insallah stada gelen herkes elinde bi pankartla gelir[/COLOR][/B]

_DeReBeYi_ 19.02.2008 04:35

[B]bide zor bi organizasyon diyenlere o karton 20 kurus sen yapacaksan o pankarti 10 tane al yap stadda olmayanlara ver ben kendi adima 10 tane yapip stadda bilet kuyrugunda bekleyenlere dagitacagim bu yorumlari okuyanlar yapsa yine yeter sahsi dusuncem[/B]

_DeReBeYi_ 19.02.2008 04:39

[B]---YİĞİDO İSEN PAZAR GÜNÜ STADA SİYAH KARTONLA GELMEYİ UNUTMA---[/B]

Rallim58 19.02.2008 08:11

[QUOTE=_DeReBeYi_;322558][B]bide zor bi organizasyon diyenlere...;
O karton 20 kurus sen yapacaksın o pankarti 10 tane al yap stadda elinde karton olmayanlara ver...
Ben kendi adima 10 tane yapip stadda bilet kuyrugunda bekleyenlere dagitacagim bu yorumlari okuyanlar yapsa yine yeter sahsi dusuncem[/B][/QUOTE]

[B]Altına imza atılır....
---YİĞİDO İSEN PAZAR GÜNÜ SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA---[/B]

yiğidocan58 19.02.2008 11:33

bu organizasyonda zor ise biz hiç bişeyin mücadelesini vermeyelim,kaç kuruş maliyeti varya ayp valla.
Ben fazladan karton alırım haberi olmayanlara karton getirmeyenlere dağıtırım.
bu organizsayonu geniş çaplı yapamazsak lig tv nin yorumu şu olur:çok küçük bi taraftar grubu lig tv yi protesto etti,sayıları çok az bi grup...derler.Hem amacımıza ulaşamamış oluruz hemde tüm medya bizi eleştirir(haklı olarak).Bu yüzden lütfen YİĞİDOLAR herkes üzerine düşenİ yapsın.

SİYAH KARTONLA MAÇA GEL YİĞİDO!!!

İNADINA 58

basayev58 19.02.2008 12:17

siyah karton gerçek anlamda tüm tribüne yayılırsa ses getiricektir.Sivasspor'un sahipsiz olmadığını,ve taraftarının yeri geldiğinde tepkisini,başkalarının yaptığı gibi küfür veya tehditle değil,centilmence ortaya koyabileceğini göstermiş olacağız.Ancak,bütün tribüne nasıl yayılır?bizim organize olabilecek taraftar gruplarımız yok.siyah kartonda hemfikir olduğumuza göre,bu fikri nasıl geniş kitlelere benimsetebiliriz bunu düşünmeliyiz.bu noktada herkes fikrini ortaya koymalı...benim aklıma gelenler:
1-Sivasta karton satan ve elinde 5.000 adet kartonu olan bi kırtasiye veya toptancıyla görüşülebilir,bu şahısta sonuçta malını satıcak ve Sivasspor'a fayda sağlamış olucak,bu kartonlar bilet gişesinin yanına konur(başınada kırtasiyenin çırağı),her bilet alan 1 YTL fazladan para öder karşılığında kartonunuda alır maçına girer.
2-bizim taraftar illada çekirdek almıyor mu? alıyor...çekirdek fiyatlarına biraz zam yapsın çekirdekçiler,çekirdeğin yanında bide karton versinler(bu biraz esprili yaklaşımım:))
3-sponsor bulunabilir,ama bunun için yerel medyadan yardım almak gerekir.
aklıma gelen bunlar...sonuçta bir sonuç almak için değil,sessiz kalmamak için tavrımızı ortaya koyuyoruz,kimseyi tehdit etmiyoruz,kimseye küfür etmiyoruz,Şampiyonluğa oynuyoruz,yok sayılmanın üzüntüsünü siyah kartonlarımıza yansıtıyoruz.Buna itiraz eden hemşerilerimide anlamıyorum!!!
Saygılarımla

Rallim58 19.02.2008 12:43

[QUOTE=yiğidocan58;322684]bu organizasyonda zor ise biz hiç bişeyin mücadelesini vermeyelim,kaç kuruş maliyeti varya ayp valla.
Ben fazladan karton alırım haberi olmayanlara karton getirmeyenlere dağıtırım.
bu organizsayonu geniş çaplı yapamazsak lig tv nin yorumu şu olur:çok küçük bi taraftar grubu lig tv yi protesto etti,sayıları çok az bi grup...derler.Hem amacımıza ulaşamamış oluruz hemde tüm medya bizi eleştirir(haklı olarak).Bu yüzden lütfen YİĞİDOLAR herkes üzerine düşenİ yapsın.

SİYAH KARTONLA MAÇA GEL YİĞİDO!!!

İNADINA 58[/QUOTE]

[B]Bu hafta sonu eğer tepkimizi medeni şekilde gösteremeyeceksek daha hiçbirşeyin mücadelesini vermeye kalkışmayalım. Çok basit ve maliyeti yok sayılacak bir konuda dahi duyarsız olunursa söyleyecek söz bulamam... Sadece şunu söylemek hakkını görürüm kendimde ;

-SİVASSPOR'A YAZIK OLUYOR-

---YİĞİDO RİZE MAÇINA SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA---

SEN NİYE ALINIYORSUN...?

BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM[/B]

Rallim58 19.02.2008 13:46

[QUOTE=basayev58;322707]siyah karton gerçek anlamda tüm tribüne yayılırsa ses getiricektir.Sivasspor'un sahipsiz olmadığını,ve taraftarının yeri geldiğinde tepkisini,başkalarının yaptığı gibi küfür veya tehditle değil,centilmence ortaya koyabileceğini göstermiş olacağız.Ancak,bütün tribüne nasıl yayılır?bizim organize olabilecek taraftar gruplarımız yok.siyah kartonda hemfikir olduğumuza göre,bu fikri nasıl geniş kitlelere benimsetebiliriz bunu düşünmeliyiz.bu noktada herkes fikrini ortaya koymalı...benim aklıma gelenler:
1-Sivasta karton satan ve elinde 5.000 adet kartonu olan bi kırtasiye veya toptancıyla görüşülebilir,bu şahısta sonuçta malını satıcak ve Sivasspor'a fayda sağlamış olucak,bu kartonlar bilet gişesinin yanına konur(başınada kırtasiyenin çırağı),her bilet alan 1 YTL fazladan para öder karşılığında kartonunuda alır maçına girer.
2-bizim taraftar illada çekirdek almıyor mu? alıyor...çekirdek fiyatlarına biraz zam yapsın çekirdekçiler,çekirdeğin yanında bide karton versinler(bu biraz esprili yaklaşımım:))
3-sponsor bulunabilir,ama bunun için yerel medyadan yardım almak gerekir.
aklıma gelen bunlar...sonuçta bir sonuç almak için değil,sessiz kalmamak için tavrımızı ortaya koyuyoruz,kimseyi tehdit etmiyoruz,kimseye küfür etmiyoruz,Şampiyonluğa oynuyoruz,yok sayılmanın üzüntüsünü siyah kartonlarımıza yansıtıyoruz.Buna itiraz eden hemşerilerimide anlamıyorum!!!
Saygılarımla[/QUOTE]

[B]Benim düşüncem, Stadı dolduran tüm yiğidonun elinde siyah karton olacak ve belli aralıklarla (amigo komutu olabilir) herkes kartonu düzgün kaldırdığında taraftar tribünü siyaha bürünecek. Yada gol sonrası 4 EYLÜLDE LİG TV İSTE-Mİ-YO-RUZ veya CANLI YAYIN HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ vs. vs. ama herkesin hem kartonla hemde sözle tezahüratla katkısı olamalı ki ses getirsin.
Bu haftanın hakkımızı aramak adına tarihi fırsat olduğunu söylüyorum..
Ayrıca bu hafta bunu tartışacaksak bu sayfa destek görmeli diyorum ama hiç mi hiç ilgisi olmayan sayfaları gündeme getirilmesi ise hiç hoş gözükmüyor, çünkü bu hafta;

LİG TV'Yİ TEPKİ HAFTASI

Ben üzerime düşeni ferdi olarakta olsa yapacağım, ama gerisi sorumluluk duygusunu taşıyan yiğidoların başına

--YİĞİDİM, YİĞİDOM LİG TV'YE TEPKİ İÇİN SİYAH KARTONUNU UNUTMA--[/B]

by_hunter 19.02.2008 14:03

walla arkadaslar oyle bişi yapsak bıle adamlar cekermi sizce?bence hayır en ıyısı kartonun bir yuzune lıg tv ıle ılgılı guzel bişi yazılacak arkasında bızım mesajımız kamera cekerken ters cevırecez başka turlu zor olur bence

Rallim58 19.02.2008 14:14

[B]LİG TV'NİN YAYIN AKIŞINDA YİNE SİVAS MAÇININ NAKLEN YAYINI YOK...!

SİVASLIYIM DİYEN HERKESE DUYURULUR.............!
SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE DUYURULUR...!

VURDUMDUYMAZLARA DA DUYURULUR....................!
BANANECİLERE DE DUYURULUR...............................!

---ŞİMDİ PROTESTO ZAMANI---[/B]

sinan-58 19.02.2008 14:33

[QUOTE=_DeReBeYi_;322558][B]bide zor bi organizasyon diyenlere o karton 20 kurus sen yapacaksan o pankarti 10 tane al yap stadda olmayanlara ver ben kendi adima 10 tane yapip stadda bilet kuyrugunda bekleyenlere dagitacagim bu yorumlari okuyanlar yapsa yine yeter sahsi dusuncem[/B][/QUOTE]

ya o kartonlar çok buyuk zaten 4e bolebiliriz 10 tane alsak 40 kişi yararlanır hadi destek olalım

sinan-58 19.02.2008 14:45

arkadaşlar şu anda sipas tv ye bir mesaj gönderdim bu protesto için yönetimle konuşmaları istedim inşallah konuşurlar

yiğidocan58 19.02.2008 20:39

[QUOTE=Rallim58;322714][B]Bu hafta sonu eğer tepkimizi medeni şekilde gösteremeyeceksek daha hiçbirşeyin mücadelesini vermeye kalkışmayalım. Çok basit ve maliyeti yok sayılacak bir konuda dahi duyarsız olunursa söyleyecek söz bulamam... Sadece şunu söylemek hakkını görürüm kendimde ;

-SİVASSPOR'A YAZIK OLUYOR-

---YİĞİDO RİZE MAÇINA SİYAH KARTON GETİRMEYİ UNUTMA---

SEN NİYE ALINIYORSUN...?

BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM[/B][/QUOTE]
ne demek istedin burada anlamadım :confused::confused:

SEN NİYE ALINIYORSUN...?

BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM

Rallim58 19.02.2008 22:50

[QUOTE=yiğidocan58;322939]ne demek istedin burada anlamadım :confused::co
SEN NİYE ALINIYORSUN...?
BEN GERÇEK Y İ Ğ İ D O' YA SÖYLÜYORUM[/QUOTE]

[B]Orada farklı bir gönderme var..
Haklısın alıntı senden olduğu için sana atıf gibi olmuş..
Orada farklı yerlere; ilgisizlere, tepkisizlere, alması gerekenlere, gönderme var..
Yanlış anlaşılmasın[/B]

Rallim58 20.02.2008 12:07

[B]Bir haftadır dilimizde tüy bitti...
Organize olup Lig Tv'yi bir şekilde protesto etmeliyiz diye...
Biz bunu söylerken, kartonlarla beyaz olur siyah olur ama protesto mutlaka olmalı diye düşündük...
Siyah kartonu belirlerken, siyah rengi, bir tepkinin bir üzüntünün ifadesi olarak belirlemiştik...
Başka tepki de olabilir, mesela gol sonrası amigo önderliğinde NAKLEN YAYIN HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ ya da ne ise...
Ama mutlaka tepki gösterilmesinin zamanı geldi geçiyor diye düşünüyorum...
Bu haftada büyük fırsat olduğuna inanıyorum Onun için;

---Yiğidom pazar günü lig tv'yi protesto için siyah karton getirmeyi unutma---[/B]

merkez_ismail 20.02.2008 12:13

[B]Arkadaslar aslında cok gusel bır dusunce ama bunu gercekten taraftar toplulukları eslıgınde yaparsanız daha gusel olur ama bakın sımdıden sıze yazıyım sıvasta bvole bır oalyın gerceklesmesı mumkun deıl o sekıldede gozukuyor nese ıns. basarılı oluruz haydı yıgıdolar maca sıvassporumuzun hakkettıgı en gusel destegı vermeye 4 eylule akjıyoruz
....![/B]

Yiğiter 20.02.2008 12:14

[B]taraftar grupları tadı bağırtan unsur...
onlarla konuşulup "d-smart" lehine tezahüratlar yapmalıyız...

zaten böyle yaparsak doğan medya grubu hürriyet falan anasayfada başlık yapar bu haberi..bayağı bir ses getirmiş oluruz...[/B]

sinan-58 20.02.2008 12:16

rallim58 çok uğraşıyorsun ama yönetimden destek gelmediği sürece siyah karton ile protesto gerçekleştirmek sivasspor taraftarı için imkansız ama lig tv aleyhine sloganlar atarak tepkimizi gosterebiliriz başka yolu yok

merkez_ismail 20.02.2008 12:16

[B]Arkadaşlar lutfen bakın bu uyarıları dıkkate alın ve protesto ıcınm hazırlıklı olun ...![/B]

sinan-58 20.02.2008 12:18

-->: --->: KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=merkez_ismail;323215][B]Arkadaslar aslında cok gusel bır dusunce ama bunu gercekten taraftar toplulukları eslıgınde yaparsanız daha gusel olur ama bakın sımdıden sıze yazıyım sıvasta bvole bır oalyın gerceklesmesı mumkun deıl o sekıldede gozukuyor nese ıns. basarılı oluruz haydı yıgıdolar maca sıvassporumuzun hakkettıgı en gusel destegı vermeye 4 eylule akjıyoruz
....![/B][/QUOTE]

ismail kardeş sen bildiğim kadarı ile yeniçeridesin hadi bakalım grubuna lig tv aleyhine d smart lehine sloganlar attır inanıyorumki bütün stad eşlik edecek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48.