![]() |
--->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
TABIKI DIALLO RAKIP ATAKRININ HER TOPUNU KESTI BRAVO VALLAHI
|
Tabii ki SEZER BADUR
Gol atmak kolay degil bir genc Futbolcu bu pozisyon´da Topu filelere göndermesi cok zordur onun icin.Ama cok güzel klase bir vurus´la Sivassporu yenilgiden kurtardi.Mehmet Yildiz´in da payi var bu Gol´de.Saygilar
Ich habe dich erkannt Makant SNMCSD |
Hepsi çok iyiydi ama bana göre petkoviç daha iyidi sayısız kurtarışları vaR.
|
[B]takımın golünü atan sezerdi tabikide [/B]
|
-->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
bana göre maçın yıldızı Diallo
|
[B][FONT="Book Antiqua"][QUOTE=omercoskun;333915]her zaman gol atan maçın yıldızı olacak deil ya bence petkowiç[/QUOTE]
Sezer Gol Atmasaydı Maçı Kim Yenecekti... Tamam Petkowiçte İydi Ama Maçın Yıldızı Diallo[/FONT][/B] |
macın yıldızı hiç biri hepsi berbat
|
[B][COLOR="Red"]teK bAsinA diAllo fArk AtAr ben bAktim mAcA:D[/COLOR][/B]
|
[B]Bana göre maçın yıldız(lar) ı,
devre arasında, halay çeken yiğidolardı. :)[/B] |
[B][COLOR="Blue"]PETKOVİC BİR NUMARA.
KURTARDIĞI GOLLERLE TAKIMINA 1 PUANI KAZANDIRDI[/COLOR][/B]. |
Bence Savunmanin iyisi [U][COLOR="red"]DIALLO[/COLOR][/U], Ortasahanin iyisi [U][COLOR="red"]SEZER[/COLOR][/U], Forvetin iyisi [U][COLOR="red"]MEHMET YILDIZ[/COLOR][/U], AMA GÜNÜN OYUNCUSU HARIKA KURTARISLAR YAPAN [B][U][COLOR="red"]PETKOVIC[/COLOR][/U][/B].
|
ya bence hepsi iyiydi bu arada hayrettine destek olmalıyız zor günler geçiriyor
|
hayrettin çok hata yaptı benim bildiğim hayrettin bu degil
|
APDURAHMAN PEKKOVIC SEZER MEMMED DIYALLO MACIN EN IYILERI
|
ultrA sivAsli
GALATASARAYlimisin ? |
-->: --->: SİZCE MAÇIN YILDIZI KİM?
[QUOTE=ultrAslanByGS;334202]ultrA sivAsli
GALATASARAYlimisin ?[/QUOTE] ALLAH KORUSUN ISTANBUL TAKIMLARINI HIC SEVMEDIM SEVMEYECEGIMDE DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜSCÜZDANINDA YAZIYORMUS |
MAÇIN YILDIZI HAYRETTİN BENCE SÖNMÜŞ BİTMİŞ ÖLMÜŞ BİR YILDIZ BİZİM SOL KANAT TÜMRAKİPLERİMİZİN AVANTAJI BULENT HOCA BUTAKIM HERŞEYİNİ SİZE BORÇLU HAYRETTİNE DEĞİL BİZ ŞEHRİMİZİN FUTBOLCUSUNU SAHADA GÖRMEK İSTERİZ AMA FUTBOLCU İSTERİZ HAYRETTİN GİBİ TEZEK DEĞİL... YEDİĞİMİZ GOLLERİN YÜZDE YETMİŞİ SOLKANAT BULENT HOCA GÖR ARTIK BUNU YAHU MANISA MACINDA YATTI KALK MIYOR ARKADAŞ ..... TAKIM ÇALIŞIP DİDİNSİN SEN HATA YAP TAKIM GOL YESİN GÖZÜNE DURUR KÖR OLURSUN ....HAYRETTİN YA GİT YADA ADAM GİBİ OYNA BIZI MAHÇUP ET ...
|
bence sezer badur süper oynadi ve golünü atti tebrikler...
sampiyon sivassss |
[QUOTE=karacaorenli;334251]MAÇIN YILDIZI HAYRETTİN BENCE SÖNMÜŞ BİTMİŞ ÖLMÜŞ BİR YILDIZ BİZİM SOL KANAT TÜMRAKİPLERİMİZİN AVANTAJI BULENT HOCA BUTAKIM HERŞEYİNİ SİZE BORÇLU HAYRETTİNE DEĞİL BİZ ŞEHRİMİZİN FUTBOLCUSUNU SAHADA GÖRMEK İSTERİZ AMA FUTBOLCU İSTERİZ HAYRETTİN GİBİ TEZEK DEĞİL... YEDİĞİMİZ GOLLERİN YÜZDE YETMİŞİ SOLKANAT BULENT HOCA GÖR ARTIK BUNU YAHU MANISA MACINDA YATTI KALK MIYOR ARKADAŞ ..... TAKIM ÇALIŞIP DİDİNSİN SEN HATA YAP TAKIM GOL YESİN GÖZÜNE DURUR KÖR OLURSUN ....HAYRETTİN YA GİT YADA ADAM GİBİ OYNA BIZI MAHÇUP ET ...[/QUOTE]
[B]Çok haklı olduğunu savunurum, senin gibi, herkes gibi benimde isyan ettiğim oluyor, adeta saç baş yoldurduğu da oluyor hemşhrilimizin ancak "Kol kırılır yen içinde kalır". Öz evladımıza sahip çıkmak da boynumuzun borcu olmalıdır. Ama bu koruma kollama sahiplenme nereye kadarsa oraya kadar o da ayrı konu. Bir sezon boyu tepki gösterip bu sezon takımın bel kemiği diye sahiplendiğimiz diğer futbolcularımızdan örnekler var unutmayalım. Biz evladımıza sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz. Daha yapıcı eleştirilerle tepki koymalıyız ama kırıcı olmamak için de daha seviyeli olmamız gerektiğine inanıyorum...[/B] |
bence defansın hepsi bir yıldızdı
|
SEZER VE PETKOVİÇ GÜZELDİ ................
|
ABDURRAHMAN
maçın ************yıldızzzzzı************* |
[B]Sezer golü attı ama Diallo bence bu maçta süperdi...[/B]
|
:)bence hepsi iydi ama sezer hepsinden iyi di :D;)
|
ya bencede szer iyi oynadi hatta golünüde atti ama bence yinede macin yildizi mehmet yildiz
|
Benim şahsi görüşüm sivassporda herkes bir yıldız macın yıldızı diye bir şey yoktur hepsi bir birinden güzel oynadı bana göre macın yldızları kim derseneiz hepsi birer yıldızdı derim
|
--->: MAÇIN YILDIZI SEZER
sadece bu maçta sezer badur (golu attı diye:) sezerin oynamasına karşıyım bi sürü oyuncu aldılar hani nerde:))
|
-->: MAÇIN YILDIZI SEZER
sezere yakıştı...................
|
yavv bu çocuk tembel olmasa biraz da kafasını çalıştırsa sayılı ortasaha oyuncusu olur.
|
[B]Aslında takım olarak gusel oynadık ama tabıkı sonucta sezer gol attıgı ıcın on plana cıktı yoksa sezer genelde guseldı ama gol atması onun macın yıldızı yaptı ...![/B]
|
sezerde hak etti inş. daha yararlı olur bize
|
[B]Maçınnnnnnnnnnnnnnn Yıldızııııııııııııı Sezerrrrrrrrrrrrr Baturrrrrrrrrr[/B]
|
[B]Bence Sezer Bu Haftaki Oyunu İle,
Üstelik Bu Oyuna Gol Atınca Anketi 1.Sırada Bitirmemesi İçten Bile Değildi. SEZER'İ Kutluyorum.Başarılarının Devamını DİLİYORUM.[/B] |
-->: MAÇIN YILDIZI SEZER
1 GOLDE KONYAYA HADİ SEZER................
|
[QUOTE=Buraq58;335265][B]Maçınnnnnnnnnnnnnnn Yıldızııııııııııııı Sezerrrrrrrrrrrrr Baturrrrrrrrrr[/B][/QUOTE]
Maçın yıldızıııııııı Sezeeerr Badur...!!!;);) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:16. |