![]() |
--->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[QUOTE=EyüphanAydın;380415][B]
Halen bekliyorum Nerdesin ? İzliyorum Yoksun :confused:[/B][/QUOTE] [COLOR="Blue"][B]Bak Eyüphan kardeş sitemizde belki ünlü yok ama ünlü olma adayları var geleceğin [COLOR="Red"]1 adayı SENSİN İNŞALLAH HADİ HAYIRLISI [/COLOR]diyelim [/B][/COLOR] |
bu duruma göre sitenin şu an en ünlüsü benim galiba :)
|
[QUOTE=omercoskun;380431]bu duruma göre sitenin şu an en ünlüsü benim galiba :)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]evet Tigana Ömer COŞKUN Yenisi gelene kadar sensin[/B][/COLOR] |
ben varım ya kardeşim .bizler varız yaa daha başka ünlü olurmu yiğidolardan başka
|
ya aslında bu ünlüler arasında bende gösteriliyorum:D:D:D
nerden diyecek olursanız halısaha maçlarında arkadaşlar beni milli takımımızın yıldız oyuncusu nihata benzetiyolar :D:D:D hızlı fırsatçı hıslı:D:D:D |
[B][QUOTE=RECEP_YÜKSEL;380428][COLOR="Blue"][B]Bak Eyüphan kardeş sitemizde belki ünlü yok ama ünlü olma adayları var geleceğin [COLOR="Red"]1 adayı SENSİN İNŞALLAH HADİ HAYIRLISI [/COLOR]diyelim [/B][/COLOR][/QUOTE]
Teşekkür ederim Recep abi... İnşallah dediğiniz gibi olur[/B] |
CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN ÖNDE GELEN BİR POLİTİKACISI ÜYE YAŞASIN TÜRK SOLU ŞAMPİYON MİLLİ TAKIM
|
[B][QUOTE=sulker48;380730]CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN ÖNDE GELEN BİR POLİTİKACISI ÜYE YAŞASIN TÜRK SOLU ŞAMPİYON MİLLİ TAKIM[/QUOTE]
Sitemizde Sağcı ? Solcu Ayırmasak ? Olmaz mı kardeş hepimiz biriz.[/B] |
[QUOTE=tunga;380434]ben varım ya kardeşim .bizler varız yaa daha başka ünlü olurmu yiğidolardan başka[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]HELAL SANA ... Ne Demişler : Her Horoz Kendi Çöplüğünde Öter YİĞİDOMUN YÜREĞİ ZENGİN YÜREĞİİİİ ! ! ! [/B][/COLOR] |
biz hepimiz ünlüyüz ama demi nede olsa sivaslıyız
|
[B][QUOTE=davulcu;380889]biz hepimiz ünlüyüz ama demi nede olsa sivaslıyız[/QUOTE]
Tamam seni ünlü şeçtik :D Madalyayı vericeğiz :)[/B] |
-->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
Sivassporlu olan vardir belki, ama bize sevmeyenler burada yoktur, olmasinda.
|
Halen iyi bir sitemizde ünlü bulunamamakta,bu gidişlede hiç bulunamayacaktır.
|
ben baskanin siteyi takip ettigini yorumlari okudugunu dusunmuyorum hangi onerinizi uygulamaya tasidi soylesenize
|
adam kendi bildigini yapiyor birakin oylede kalsin
|
evet ya bi kere c.ronaldo girmişti hatta bana özelden dediki what is your name dedi bende yalanda yok hılafta yok :D :D :D
|
[B][QUOTE=bhdr5858;402592]evet ya bi kere c.ronaldo girmişti hatta bana özelden dediki what is your name dedi bende yalanda yok hılafta yok :D :D :D[/QUOTE]
Çok komiksin gerçekten :rolleyes: bir ara hatırlat gülelim.Olmassa buz dolabına sakla bu ' espiri ' ısınmasın dolapta soğusun lazım olunca çıkartırsın :mad:[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;375114][B]
Fazla Merak İyi Değildir Yusuf Gardaş :D İnşallah İleride Öğreniriz.[/B][/QUOTE] yav alem adamsın eyüphan :) konuyu açan sen, her 4 mesajda "ünlü varmı merak ediyorum" diyen de sen :) adama fazla merak iyi değil diyorsun.. işte ben seni bu yüzden seviyorum ;) |
[B]Ünlü ünlü sitemizde ünlü aranıyor ! :D[/B]
|
[B][QUOTE=sensetik;402605]yav alem adamsın eyüphan :)
konuyu açan sen, her 4 mesajda "ünlü varmı merak ediyorum" diyen de sen :) adama fazla merak iyi değil diyorsun.. işte ben seni bu yüzden seviyorum ;)[/QUOTE] Abi alem adam olmak bambaşka :) Sonuçta oda merak ediyor ,bende.[/B] |
[B][COLOR="Red"]futbolcu olarak 2 sene öncemi neydi sivasta gökhan bozkaya ile girmiştik sivasspor.com'a[/COLOR][/B]
|
-->: --->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[QUOTE=casus84;407683][B][COLOR="Red"]futbolcu olarak 2 sene öncemi neydi sivasta gökhan bozkaya ile girmiştik sivasspor.com'a[/COLOR][/B][/QUOTE]
Bazi futbolcularin belki üyeligi vardir. Ama eger ünlüler varsa cok iyi gizleniyorlar demekki, yoksa gözümüzden kacmazdi :D |
[B]Bu konuyu açalı 6 ay oldu halen Ünlü arama işlemleri bulunamadı :D[/B]
|
takip eden vardırdır ama üye yoktur belki diye düşünüyom..................
|
[B]ÜNLÜ ÜNLÜ ÜNLÜ VOLKAAAANNNN ÜNLÜ ÜNLÜ ÜNLÜ VOLKAAAANNNN ÜNLÜ ÜNLÜ ÜNLÜ[/B]
|
-->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
evet bura sivasspor sitesi tabi ünlüler yazıcak yahu
|
arkadaşlar siz beni tanımıyonuz galiba ben çok ünlüyüm geleceğin başbakanı olacam. sizlere dahaa güzel b site yaptıracam... istediğiniz oyuncunun transferinde dewreye girecem... 4 buyuk kalmayacak 1 buyuk olacak o da sivasspor:):):)
|
[B]Ünlü ünlü :D Nerede ünlü.
Bir ünlüye rastlayamadık gitti :) Bu işin peşini bırakmayacağım en yakın zamanda bulucaktırız :D[/B] |
Cevap: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[B]Halen sitemizde bir ünlü bulunamadı gitti:confused:[/B]
|
benden ünlüsü mü var işte.ünlü olarak benide sayın:)
|
[QUOTE=EyüphanAydın;460308][B]Halen sitemizde bir ünlü bulunamadı gitti:confused:[/B][/QUOTE]
Biraz dikkat eder ,birazda empati yaparsanız ünlülerden birkaçını şıp diye bulabilirsiniz,benden söylemesi;) |
ricardo dos santos anderson ve akin vardar giriyor
|
akın vardarın girdiğini biliyorum ama bence kayıtlı üye değillerdir...ama akın vardarın siteye girdiğini çok iyi biliyorum...
|
Arkadşalr sziler kendinizi futbolcuların yerine koyun.45.000 kişilik bir sitede hakkınızda ne yazılıyor,ne söyleniyor merak etmez misiniz?:)
|
Bence Gecenlerde Siteye En Cok Mehmet Yildiz, Bulent Uygun Ve Yonetimimiz Takip Etmisdir..
Heleki O Mehmet Yildiz Gitti Haberine.. Kesin Taraftarlarin Tepkisini Ölcmuslerdir..! |
[B]Sitemize elbetteki isim olarak tanınmış kişilerde girer ama bence en önemlisi şu anda başta Türk spor kamuoyu olmakla beraber tüm Dünyadaki YİĞİDO lar takip ediyorlardır ve sitemiz bence en ünlü sitelerden biri olmuştur tabikide yorum yapan arkadaşlarımızda..:)[/B]
|
belki cok gerekli bir konu degil ama ilginc. yani konunun acilmasini sacma bulmuyoum ama yazilanlar cok gereksiz ve sacma (bu yazi da onlara dahil edilebilir). ilk 6 sayfaya baktim topu topu bi tane ünlü (!) üyeymis ki oda kendi girmiyormus. hos, ne kadar ünlü oldugu da ayri bi mevzu. neyse buna da sükür. yani diger sayfalara bakmaya gerek yok, cünkü ünlü isminden baska hersey var. ha bi de Mecnun baskan üyeymis, etti iki.
konu ilginc olmasina ragmen malesef amacina ulasmamis. |
yabanci olarak da amunike ve babangida giriyormus (ben de sallayayim, madem ünlü ismi yok, geyik muhabbetini degerlendirelim bari).
aragones de girecekmis de bi laptopu yokmus, hala daktilo ile deniyomus. bi de jürgen klinsmann ile capello da giriyo (zannimca). |
ünlülerin hepsi giriyo bu siteye ya. valla billa giriyolar biri ikisdi degil hepsi. tabi kimi az, kimi cok.
en cok da a, e, , i, ü. ara sira da o, u, nadir de olsa I ve ö de giriyorlar. |
Cevap: --->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[QUOTE=kerami58;426978]arkadaşlar siz beni tanımıyonuz galiba ben çok ünlüyüm geleceğin başbakanı olacam. sizlere dahaa güzel b site yaptıracam... istediğiniz oyuncunun transferinde dewreye girecem... 4 buyuk kalmayacak 1 buyuk olacak o da sivasspor:):):)[/QUOTE]
inşallah kardeş dilegin tutar.........................neden olmasın sivasatn bir başbakan....hemde krallı olur............... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:46. |