![]() |
--->: SİVASSPOR: 3 GS: 3
..................4-3 yenceezzzz........................
|
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...HAYDİ YİĞİTLER....
|
nasıl yiğidolar yükleniyormuyuz gene
|
arkadslar bu maç 5-3 bızım olacak yanı sıvassporun ınsaallah haydı mehmet yıldızzzzzzz golll beklıyor bu taraftar senden ne besıktas ne trabzon ne cımbom bu sene sensın sampıyon sıvasspor bu taraftar ıcın golllllllllllllll
|
4-3 geriye düştük yiğidolar gene
|
-->: SİVASSPOR: 3 GS: 3
biktim ya 4 oldu
...................................... |
--->: SİVASSPOR: 3 GS: 4
bir ardayı tutamıyorlar ya hat-trick yaptı adam
|
cehenneme odun oldum arda senin yüzünden ..................
|
-->: SİVASSPOR: 3 GS: 4
YA BENİM ANLAMADIĞIM TEK ŞEY BÜLENT UYGUN NEDEN KALECİ AKINI KESTİ NEDEN KALEYE TEKRAR PETKOVİÇ GİBİ BİR ADAMI KOYDU ANLAMIYORUM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GELENE GEÇ GİDENE GEÇ DİYOOOO YAAA AH AKIN AH NERELERDESİN????????????
|
lanet olsun lanet olsun off offfffffff anti istanbul layn
|
[QUOTE=5858ismail3535;360839]..................4-3 yenceezzzz........................[/QUOTE]
VAAY FENMERLİ aaa afedersin sivassporlu yok yok fenerli yok yok sivassporlu hangi takımlısın yahu sen ???? |
5 oldu arkadaslar siz nerdesiniz?Sivasima yazık oldu.
|
uzulerek yazıyorum
gs:5 svs:3 |
[B]Yapıcak Bisey Yok Biz Bu Kadar İnandık Takımımıza Ama oLmadı.[/B]
|
--->: SİVASSPOR: 3 GS: 5
[B]geçmiş olsun hepimize arkadaşlar ama boşverin 5 gole üzülmeyin sakın attığımız 3 gole sevinin Uefa da başarılar Sivasıma...
biz inandık ama bir daha ki sezona inşallah... Canınız sağolsun tüm futbolcular süperdi...[/B] |
-->: SİVASSPOR: 3 GS: 5
[B]Aslında Solede Bakılabilir Samp. ligine gitseydik bisey yapamazdık ama uefada sansımız var....[/B]
|
olucaktıı olucaktıı bız fenerbahceden galatasaraydan ıyı oynadıkk adam akıllı oynadıkk son gol ofsayt olsa bıle oynadık onlar kazandıı kazansın bırakın hersey ortada ne oldu ne bıttı herkez bılıyorr ama adam gıbı oynadık ve basarılarımız devamı gelıcektır... inş
|
--->: SİVASSPOR: 0 GS: 0
[QUOTE=sivaslı-elif;360301][B][COLOR="Black"]"ALLAH KALBİMİZE GÖRE VERSİN AMA gs YENECEK DİE İÇİMDE HİÇ BİŞİ YOK SANKİ KAZANMAYI GARANTİLEMİŞİZ GİBİ...!!!!!!!!"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"](3-4-5-6)--O[/COLOR][/B][/QUOTE] tabi yaaaaa :confused: [COLOR="White"].........[/COLOR] |
[CENTER][COLOR="Red"]yenildik saglik olsun ama
ben sivasin seyircisi gibi rezil bir seyirci gormedim turubune cekirdek yemeye gitmisler insaf ya insaf insan sivasi inletmezmi biz burda arabistani inlettik mac 1-0 olunca sivas turubunleriniden hic ses hic tezavrat yoktu bizim boyle bir seyircilerimiz oldugu icin cok uzgunum valla galatanin avuc kadar seyircisi bir kenti suusturdu biz boylemi sivasliyiz ya[/COLOR][/CENTER] |
cok basit goller yedik sezon boyunca yemedigimiz goleer fb gs bjk maclarinda yedik tecrubesizligimizden sampiyonluk gitti
|
canın sağolsunn sivasımm,bize bu heyacanı yaşattığınn içinn binlerce teşekürlerrr
|
Cok güzel bir mac oldu. Bence yilin macini izledik. Iki takimida kutluyorum. Sivassporumuzun tek hatasi 1-0'dan sonra cok geriye düstüler, tabiki böylesi maclarda tecrübe önemli. Ama ne olursa olsun Sivasimiz müthis bir sezon cikartti ama taraftarimiz her zamanki gibi sifir. 90 dakika GS taraftarini duyduk
|
Sivasa canım feda...
Varsın her sene yenilelim ama başa oynayalım... Tebrikler Sivas... |
[CENTER][COLOR="Lime"]SIVAS SPOR BUGUN AYNI BIZIM KAVAKSPOR GIBI OYNADI
BU KADARDA OLMAZ HELE KALECI TAM BIR OFSAYTTI BIZ SIVAS SAMPIYON DIYORUZ AMA YENILDIK BIR TURLU GALATAYI YENEMEDIK ZATEN FENERDE YENDI MACI[/COLOR][/CENTER] |
hakem almış. hakemmi attırdı 5 golüde. saçma yorumlar yapmayın şurda yaa.
|
[COLOR="Red"]COK REZIL BIR SEYIRCI VARDI SIVASTA YER GOK INLEMELIYDI
CEKIRDEK YEMIYE GIDIYORLAR MACA DEGILDE BU NE BICIM SEYIRCI BOYLE OLMAZ INSAF INSAF YAAAAA[/COLOR] |
maç tv den izledim ilk gollerle çoştuk yaa ne olursa olsun biz çıkışımızı yaptık yer kırmızı gök beyaz EN BÜYÜK SİVAS
|
kootu oldu yaa 3-5 ağır bı skor
|
çok iyi oynadık goller attık ama kazanamadık canları sağolsun hepsinin bu sene müthiş bir performans gösterdiniz hepinizin alnından öpmek gerek. olsun gençleri yenip uefaya gidelim tarihimizde ilk kez
|
ilk yari guzel gecti ama ikinci yarida konsentrasyonumuz bozuktu ardaya cok posizyon vermeyecektin adam bizi maf etti
|
[B]arda falan hikaye biz hakana o pizisyonu vermemeliydiik... ama her ne olursa olsun sivas kazandıı budur.... [/B]
|
Sivasi bi Galatasarayli olarak kutlamak istiyorum... eger Sampiyon olsaydiniz belkide cok üzülmezdim... gercekten ligimize renk katiniz... basarinizin devamini diliyorum ve seneye UEFA kupasinda size basarilar diliyorum
|
[QUOTE=Tarik_GS;360914]Sivasi bi Galatasarayli olarak kutlamak istiyorum... eger Sampiyon olsaydiniz belkide cok üzülmezdim... gercekten ligimize renk katiniz... basarinizin devamini diliyorum ve seneye UEFA kupasinda size basarilar diliyorum[/QUOTE]
eyvallah kardeşim...tek bir şey kazansın oda dostluk kardeşlik olsun... |
[B]eyvallah ii oynadınız yolunuz açık olsun sizinde.... [/B]
|
[B]SIVASSPORUM NE OLURSA OLSUN SENI COK COK COK COK SEVIYORUM !!!!!
GÜZEL BIR SEZONUN SONUNA SIVASSPORUN EN GÜZEL MACINI GÖRDÜM SONUC FARK ETMEZ !! SIVASSPORU, OYUNCULARINI, TEKNIK HEYETINI, SIVASSPORA EMEGI GECENLERI COK COK TESSEKÜR EDIYORUM, DAHA BÜYÜK BASARILARA IMZA ATACAGIMIZA INANIYORUM, GELECEGIMIZ PARLAK, HATALARDAN DERS ALACAGIMIZA INANIYORUM. SAYGILARLA KADIR CELIK[/B] |
-->: --->: SİVASSPOR: 3 GS: 5
[QUOTE=Tarik_GS;360914]Sivasi bi Galatasarayli olarak kutlamak istiyorum... eger Sampiyon olsaydiniz belkide cok üzülmezdim... gercekten ligimize renk katiniz... basarinizin devamini diliyorum ve seneye UEFA kupasinda size basarilar diliyorum[/QUOTE]
kardeş sen uzulme yeterki biz seneye şampiyon oluruz |
GAYET GÜZEL VE HEYCANLI BİR MAÇ OLDU.BU SEFERDE SİVASSPOR BASİT DEFANS HATALARINDAN GOL YEDİK.BİRAZDA MAÇIN STRESİ FAZLAYDI.HER İKİ TAKIMDA HATALARI FAZLAYDI.BU MAÇTA ŞUNU GÖRDÜK MAÇI TECRÜBE KAZANDIRDI.GALATASARAYIN BASKISINI ORTA SAHALARDA KESEBİLSEYDİK.MAÇ FARKLI OLABİLİRDİ.AMA OLSUN BUNLARIN HEPSİ BİR TECRÜBEDİR.İNŞALLAH BİRDAHAKİ SEZONDA İSTANBUL TAKIMLARINA KARŞI DAHA İYİ OLACAGIZ...
|
öğrendiğim bilgiye göre tribünlerde en az 8 bin gs li varmış..bu nedenle taraftarlarımızın sesi çıkmamış..
|
[QUOTE=Yiğido 34;360925]öğrendiğim bilgiye göre tribünlerde en az 8 bin gs li varmış..bu nedenle taraftarlarımızın sesi çıkmamış..[/QUOTE]
yok canim o kadar degildi stadyum'da 4 bin kisiye kadar varmis dediler ama o rakam da cokdu bizim millet biletleri karaborsada iki üc katina sattilar yaziklar olsun... |
bir galatasaraylı olarak anadolu aslanı sivassporla gurur duydum..
futbolumuza renk canlılık heyecan getirdiler..bu maçta bile aslanlar gibi oynadılar elbette belki ayakları titredi çünkü heyecanlıydılar çünkü türk futbol tarihini yeniden yazmaya az kalmıştı.. sınırlı bütçesi sınırlı kadrosuyla ve diğer bütün olumsuz şartlara rağmen son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan 5. büyüğümüz sivassporu ve onun büyük taraftarlarını ayakta alkışlıyorum.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57. |