![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
[QUOTE=karacengiz;366608]Başkan yedirmez bence öyle kolay kolay hem biz 4.büyüğüz[/QUOTE]
anlaşılmış yazıyor okuman yazman yok mu senin |
Oncelikle bu kadronun korunmasi lazim... insallah ilk onbirden kimseyi satmazlar, ozellikle defans ve forvet oldugu gibi durmali...
orta sahayi daha guclendirirlerse cok iyi olur... ama oncelikle takimdan kimsenin gitmemesi |
-->: BOMBA TRANSFERLER!!!
en iyisi kimse o gelsin abi kadromuz guzel bozmaya gerek yok
|
arkadaşlar bu durumdan benden rahatsız oldum ama mehmet yıldız olayı doğru çok yakınbir abim yönetimde ve bana geçen akşam yemekde bu olayı çınlattı her konuda amlaşma sağlanmış ve gidici mehmet:mad::mad:
|
[QUOTE=murteza;366597]TRABZON’DAN MEHMET YILDIZ ATAĞI
Trabzonspor, Sivassporun golcü oyuncusu Mehmet Yıldız’ın transferinde sona yaklaştı. 12 Mayıs 2008 20:27 Trabzonspor, Sivassporun golcü oyuncusu 26 yaşındaki Mehmet Yıldız transferinde sona yaklaştı. Bordo mavililer’in istikrarlı bir sezon geçiren Mehmet Yıldız için kulübüyle prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi. Yıldız yaptığı açıklamada, her futbolcunun hayalinde büyük bir takımda oynamak vardır. Trabzonspor’dan teklif almak gurur verici. Kulüplerin anlaştığı bir zeminde benim Trabzonspora hayır demem beklenemez. Hayallerimi gerçekleştirmek için Trabzonspor benim için çok bönemli bir şans. HIRVATİSTAN'DA TEMASLAR SÜRÜYOR Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Muammer Saka ve teknik direktör Ersun Yanal Hırvatistan'da, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Belçika'da, Genel Sayman Mahmut Aksu ise Almanya'da araştırmalarını sürdürüyor. Başkan Sadri Şener, Saka ve Yanal'ın Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen 28 yaşındaki Romen oyun kurucu Florin Cernat'ın transferini bitirmek için yoğun şekilde çalıştığı öğrenildi. Bu futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Şener'in, kulübüyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cernat'ın bonservis bedeli olan 2 milyon 200 bin euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. MAJSTROVİÇ BİTTİ İDDİASI Bu arada bordo mavili yönetimin, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen ve bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde olan 31 yaşındaki tecrübeli stoper Daniel Majstoroviç'le prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarı üzerine gündeme alınan Majstoroviç, aynı zamanda İsviçre Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. Trabzonsporlu yöneticilerin, Basel'in cumartesi günü deplasmanda Aarau ile yapacağı maçta bu futbolcuyu son kez izlemesi bekleniyor. Bu sezon Basel'de 33 maça çıkan Majstroviç, 2873 dakikada sahada kaldı ve stoper olmasına karşın 7 gol atarak takımının en golcü isimleri arasında yer aldı. Aslen Sırp asıllı olan futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.[/QUOTE] MEHMET YILDIZ haberleri adım gibi eminim YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN haber inanmayın boş yazılar birde şey yazmışlar mehmet yıldız demişmiş yalan tabiki!!! ts büyük takım neresi büyük bea bizim altımızdalar buna göre bakarsak büyüklük belli oluyooooo herhalde dimi:) |
[QUOTE=NETLOG;366622]MEHMET YILDIZ haberleri adım gibi eminim YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN haber inanmayın boş yazılar sade birde şey yazmışlar mehmet yıldız demiş ts büyük takım neresi büyük bea bizim altımızdalar buna göre bakarsak büyüklük belli oluyooooo herhalde dimi:)[/QUOTE]
İnşallah dediğin doğrudur ama adamlarda para var bizim kulüp gibi mesaj atın transfer yapalım demiyorlar |
[QUOTE=murteza;366597]TRABZON’DAN MEHMET YILDIZ ATAĞI
Trabzonspor, Sivassporun golcü oyuncusu Mehmet Yıldız’ın transferinde sona yaklaştı. 12 Mayıs 2008 20:27 Trabzonspor, Sivassporun golcü oyuncusu 26 yaşındaki Mehmet Yıldız transferinde sona yaklaştı. Bordo mavililer’in istikrarlı bir sezon geçiren Mehmet Yıldız için kulübüyle prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi. Yıldız yaptığı açıklamada, her futbolcunun hayalinde büyük bir takımda oynamak vardır. Trabzonspor’dan teklif almak gurur verici. Kulüplerin anlaştığı bir zeminde benim Trabzonspora hayır demem beklenemez. Hayallerimi gerçekleştirmek için Trabzonspor benim için çok bönemli bir şans. HIRVATİSTAN'DA TEMASLAR SÜRÜYOR Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Muammer Saka ve teknik direktör Ersun Yanal Hırvatistan'da, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Belçika'da, Genel Sayman Mahmut Aksu ise Almanya'da araştırmalarını sürdürüyor. Başkan Sadri Şener, Saka ve Yanal'ın Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen 28 yaşındaki Romen oyun kurucu Florin Cernat'ın transferini bitirmek için yoğun şekilde çalıştığı öğrenildi. Bu futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Şener'in, kulübüyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cernat'ın bonservis bedeli olan 2 milyon 200 bin euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. MAJSTROVİÇ BİTTİ İDDİASI Bu arada bordo mavili yönetimin, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen ve bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde olan 31 yaşındaki tecrübeli stoper Daniel Majstoroviç'le prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarı üzerine gündeme alınan Majstoroviç, aynı zamanda İsviçre Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. Trabzonsporlu yöneticilerin, Basel'in cumartesi günü deplasmanda Aarau ile yapacağı maçta bu futbolcuyu son kez izlemesi bekleniyor. Bu sezon Basel'de 33 maça çıkan Majstroviç, 2873 dakikada sahada kaldı ve stoper olmasına karşın 7 gol atarak takımının en golcü isimleri arasında yer aldı. Aslen Sırp asıllı olan futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.[/QUOTE] Trabzonspor mehmet yıldızı asla almaz kşi.. sene başında hem dövdüler hemde oyuncu mu alacakalr. |
Yalan haberdir yaw hemen gaza gelmeyin yiğidolar :D
|
Prensip anlaşmasına varıldı diyorsunuz da mehmet yıldıza verecek para varmıdır Trabzonda
|
Medya kimleri transfer etmiyorki..
ona kalsaydi simdi turkiyede kaka'lar ronaldo'lar ronaldinho'lar vardi hehe |
mehmet birazda ondan istemiş zaten yahu dayak hoşuna gitmiş diyorlar ne kadar yakın olursam o kadar çok yerim zihniyeti olsa gerek :D:D:D
|
[QUOTE=kral585858;366627]Yalan haberdir yaw hemen gaza gelmeyin yiğidolar :D[/QUOTE]
bencede gaza gelmeyin arkadaşlar. |
[QUOTE=cizemliiii;366632]mehmet birazda ondan istemiş zaten yahu dayak hoşuna gitmiş diyorlar ne kadar yakın olursam o kadar çok yerim zihniyeti olsa gerek :D:D:D[/QUOTE]
espiri yapılacak durum mu bu. Yıldızımız mehmetimiz gidiyor. Birisi dur desin bu işe olamaz |
[QUOTE=murteza;366624]İnşallah dediğin doğrudur ama adamlarda para var bizim kulüp gibi mesaj atın transfer yapalım demiyorlar[/QUOTE]
ve yanılmıyorsam yeni başkanları da çok iddialı ve bu transfer işine çok önem veriyor. |
[QUOTE=abdurrezzak58;366636]ama anelkalar,roberto karloslar, var :D[/QUOTE]
ama artık yoklar. Yoksa mehmetimdemi olmayacak :( |
eğer mehmet de giderse var ya ki ama gidecekmiş ya niye gidiyor anlamadım ama iyi para vermişler dayak hoşuna gitmiş adamın bir çok sebebi varmış ya ama ben ben ağlamak istiyorum ne iş yaaaa hem uefaya göndermiyorlar bizi hem mehmetisatarlar off offf:mad:
|
:Dtelefon açtım şimdik yola çıkmış trabzona doğru :D:D
|
Umarım iyi paraya satmışlardır. ASlında intertotoda oynayıp avrupada oyuncuşlarımız tanındıktan sonra çok iyi paraya satabilirdik ya...
|
Resmi sitede çıkmadan nasıl inanırsınız . ne alem adamlarsınız ya :D
|
2 milyonun üstüne yattara ve hüseyini verirseler evet derim :D
|
Kime vereceğiz paraları :rolleyes:
Gerçi 2 milyon da fena değilmiş. İyi de adamlar Yattarayı verir mi sana 10 milyon da versen ben izledim ts-fb maçını yattırdı kaldırdı feneri valla :D cıx vermezler abi vermezler. Nolduysa memedime oldu :( gittiiii gitti gittii :rolleyes: |
O değilde gittikten sonra diğer arkadaşlarınıda ister bu oğlan. Parayı kim topluyor. Nereye bağış yapılıyor. herkes desteklesin takımı ya. 3-5 fatrketmez.
|
cengiz sen dur ya ben o işi organize ederim beni kara listeye girmeyen temiz bir hesabım var oraya yatırır millet gönüllerinden ne koparsa;)
|
Az önce İHA'da çalışan bir gazateci arkadaşım aradı ve Mehmet Yıldız haberini verdi.Eğer doğruysa Allah cezanızı versin kardeşim.Mehmet Yıldız satılırmı be.Fitil oldum akşam akşam
|
bu haber gerçek ve giden gitti satan da satdı :mad: biz o kadar takımı destekleyelim varımız yoğumuzu ortaya koyalım stadı inletip takıma destek verelim onlar satsınlar :mad:
|
Yukarıihsangazi abi iha'da kimi tanıyon. inanmak istemiyorum. ne olur bana yalan deyin yaaaaaaaa
|
eee satmışlarda arkadaşım hangi takım satmışlar peki...
haber doğruysa tam ver haberi!!! |
Ya az önce bana beni telefonla aradı.Kendisi İHA'da spor editör yardımcısının amcaoğludur.Dediki Mehmet Yıldızı Trabzona vermişler.YArın gazetede göreceksin dedi.
Kafayı yedim yaa.Uyuyamam bu akşam ben.Hey Allahım |
trabzon almış arakdaslar dayım trabzonda yoneıcı onu aradım walla dogruymus... rezıl bunlar yaa o adam satılır mı?
|
Çok ucuza gittiler... yazıklar olsun yönetime
|
bu ne ya. siteye yeni üye olalım dedik. ilk okuduğum haber m.yıldızın satılması.
ben kimi aldık diye bakmaya geldim, hayrettin gitti m. yıldız gitti diye haber okuyorum. hem de mehmeti trabzona vermişler.. ciddi misiniz??? :(:(:(:(:( |
ben dayımı ardadımdıyorum .. yonetıcı orda aldık dedı baskan bızzat kendı werdım demiş... lanet olsun
|
Ulan bari başka bir takıma satın.Galatasaray'da istemişti.Niye Trabzon'a veriyosunuz.Deliricem yaa.
Sabah ilk işim gazete almak olacak.Yalan olmasını temenni ediyorum |
yav mehmet gitsen fenere, galatasarayai beşiktaşa yada yurt dışına anlarım...
ne yapacan ya trabzonda...sivasta paşalar gibi oyna... |
takımın en kilit adamını trabzona vermek nasıl bi mantık ya?
düştükleri yerden biz mi kaldıracaz adamları.. |
[QUOTE=karacengiz;366725]fener alsaydı keşke kardeş takımımız[/QUOTE]
kardeş takımı gördük... 33 hafta oynamayan oyuncuları oynatıp resmen trabzona sattılar maçı...:mad: |
[QUOTE=karacengiz;366725]fener alsaydı keşke kardeş takımımız[/QUOTE]
kendi adına konuş benim kardeş takımın gs :D |
ya trabzon cok para wermiş 2 mılyon avro deilmiş.. onun için trabzon a satmışlar
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;366722]yav mehmet gitsen fenere, galatasarayai beşiktaşa yada yurt dışına anlarım...
ne yapacan ya trabzonda...sivasta paşalar gibi oyna...[/QUOTE] İşte şaştığımızda bu olacak iş mi? |
[QUOTE=yigido_sampiyon;366731]kardeş takımı gördük...
33 hafta oynamayan oyuncuları oynatıp resmen trabzona sattılar maçı...:mad:[/QUOTE] bizim başkanda mehmeti sattı onlara adalet mi bu yani. Biz ne kadar konuşursak boş herkes hain olmuş |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52. |