![]() |
--->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELMESİN
Bağırmayan taraftar demiyelimde,"takıma destek olmayan taraftar" desek daha doğru olur.
Bu çekirdek işide çok uzadı,çevre kirliliğide yapıyor,kapatın çekirdek mevzusunu. Saygılar. |
-->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELMESİN
[QUOTE=pala_ökkeş;396150]Bağırmayan taraftar demiyelimde,"takıma destek olmayan taraftar" desek daha doğru olur.
Bu çekirdek işide çok uzadı,çevre kirliliğide yapıyor,kapatın çekirdek mevzusunu. Saygılar.[/QUOTE] [B]saygı bizden pala emmi..:)[/B]........... |
--->: -->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELMESİ
[QUOTE=yigiter187;396152][B]saygı bizden pala emmi..:)[/B]...........[/QUOTE]
Sanada saygılar yeğenim......;) |
-->: --->: -->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GE
[QUOTE=pala_ökkeş;396153]Sanada saygılar yeğenim......;)[/QUOTE]
[B]gösterdiğim linke baktın değil mi? bana cevap yazmamışsın da meraklandım:)[/B] |
Evet çok güzel çalışmalar,ellerine sağlık,seni tebrik ediyorum gardaşım.:)
Bidaha saygılar. |
-->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELMESİN
[QUOTE=pala_ökkeş;396160]Evet çok güzel çalışmalar,ellerine sağlık,seni tebrik ediyorum gardaşım.:)
Bidaha saygılar.[/QUOTE] [B]finduklar nasul..3 ağustosta hasat başlıyor herhalde..bereketli olur inşallah..:)[/B] |
--->: -->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELMESİ
[QUOTE=yigiter187;396162][B]finduklar nasul..3 ağustosta hasat başlıyor herhalde..bereketli olur inşallah..:)[/B][/QUOTE]
Çekirdek işi bitti şimdide fındığamı başladık :) Saygılar. |
-->: --->: -->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GE
[QUOTE=pala_ökkeş;396168]Çekirdek işi bitti şimdide fındığamı başladık :)
Saygılar.[/QUOTE] [B]valla bu çekirdek sıktı biraz da fındık yemek istiyoruz..:) zaten tmo fazla para vermiyormuş bu sene dostları öyle söyledi..:)[/B] |
Gönderdiğim linke baktınmı ? cevap gelmedide merak ettim.
|
keşke gelmeseler
ama en çok para onlarda hem gelip çekirdek yiyolar hem de maratonu hep onlar kapatıyo maleseffff |
ÇEkirdek satışları yasaklansın stadta.Kuruyemiş çeşitlerinin hepsi yasaklansın.İnsanları bağırmaya yöneltmeliyiz bir şekilde ama nasıl olacak.ÇOk işimiz var bizim.
|
Çok iddialı bir tribün grubu ile yapamayacımız iş yok.Zamanım olsada bugünkü gezimizde çektiğim görüntüleri ekleyebilsem.
Otobüsü inlettik Sivasspor diyerek. Yeni marşlarla,tribüne yeni bir soluk getireceğiz. Bir paket çekirdekten daha cazip iddia ediyorum. Sürmeyin şu mereti ağzınıza artık. |
ya sana bişe soracam. sanki hayatında çekirdek yememiş gibi konuşuyorsun!!
|
ya idhem gardaşım keşke herkes senın gibı olsa trıbune bu kadar onem versede trıbunlerde çosku olsa
|
Stadyumda yeni guruplar yeni heyecanlar oluşması lazım.
Her platformda sivassporun sesi taa uzaklardan duyulması gerek. |
[QUOTE=astaravisa;396938]ya sana bişe soracam. sanki hayatında çekirdek yememiş gibi konuşuyorsun!![/QUOTE]
Ya sen neden inanmak istemiyorsun. Hastalık o kardeşim.Boş adam işi.Sivilce yapması cabası. Bana çekirdek demeyin ya.Tik oldu bende.Allah aşkına. |
yaslari 40 in üzerinde olan taraftarlarin yuzde 90 i cekirdekci. cunku onlarin gencligi 3.ligde gecmis ve tribunun ne anlama geldigini bilmezler.
|
Bu çekirdek işine artık bende sinirlenmeye başladım.
Bırakın bu işleri yahu,maça gidip adamgibi takımı destekleyin,nedir bu çekirdek çıtlatma muhabbeti. Stada sokulması tamamen yasaklanmalı,çevre kirliliğide yapıyor. Saygılar. |
[QUOTE=muraji;396943]yaslari 40 in üzerinde olan taraftarlarin yuzde 90 i cekirdekci. cunku onlarin gencligi 3.ligde gecmis ve tribunun ne anlama geldigini bilmezler.[/QUOTE]
Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyormu yeğenim. Beni sinirlendirmek içinmi yazıyorsun bunu,kızdırmayın paladayınızı:confused: |
ÇEkirdek Japonyada papağan yemi olarak satılıyor.İyi bişey olsa JAponlar yerdi.Japon tribümlerinde hiç gördünüzmü çekirdek yiyen.Küçükken hiç mi Tsubasa izlemediniz.
|
[QUOTE=muraji;396943]yaslari 40 in üzerinde olan taraftarlarin yuzde 90 i cekirdekci. cunku onlarin gencligi 3.ligde gecmis ve tribunun ne anlama geldigini bilmezler.[/QUOTE]
genelleme yaparak konuşmasak daha iyi olur. ökkeş abi görmesin :rolleyes: |
[QUOTE=fatih_bm;396946]ÇEkirdek Japonyada papağan yemi olarak satılıyor.İyi bişey olsa JAponlar yerdi.Japon tribümlerinde hiç gördünüzmü çekirdek yiyen.Küçükken hiç mi Tsubasa izlemediniz.[/QUOTE]
Allah senden razı olsun.Adamların cildi o yüzden pürüzsüz zaten. Adamların işi futbol başka birşey değil. Ama biz.İlla çıtlatacağız ağzımızda sap gibi.Dudak tiryakiliği. Aşacağız bunu artık.Zamanı çoktan geldi. |
Evet oturankangal'ı bugün tavsiye üzerine sitemize üye yaptım arkadaşlar.Benim grubumdan harbi has delikanlı bir yiğidodur.
Bir çekirdek avcısı daha aramızda.Hoş geldin gardaşım. |
hoşgeldin oturankangal sefa getırdın
|
Hoşgeldin otorankangal yeğenim.
Bol çekirdeksiz ve seviyeli büyüklerine saygılı forumlar. |
eger tribune cikip bakarsan hakli oldugumu anlarsin dayi adam hem oturuyo hemde ayaga kalkip tezahurat yapana kiziyo
|
tamam dayi sen haric saygilar........
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]BRAGA MAÇINDA STADDAYDIM SÜPER Bİ ATMOSVER VARDI TARAFTAR HİÇ SUSMUYODU VE HİÇ BİR TANE KÜFÜR DUYMADIM HELAL OLSUN BİZİM TARAFTARIMIZA........[/COLOR][/B]
|
Bence gelsin.Şunu anladım ben.Bağırmayan taraftar iyi kazandırıyor.Üzerlerine gitmeyin.Kombine almıyorlar yoksa.
|
aabi en kolayı çekirdek satanları ya stada sokmayacan yada dövecen
|
hamama giden terler , tribüne giden taraftar bağırır, git zıkkım çekirdeğini evde ye kardeşimcilerden yanayımm :)))
|
[B]Konu güzel olabilir , ancak hep böyle konulara sitemizde çok kez şahit oldu.Sorun değil çözüm üretmek için çaba göstermiyoruz.
Sadece boşu boşuna konuları açıyoruz , sadece lafta kalıyor tüm konular.Bu önerileri gerçekleştirebiliceksek konuyu açsak daha iyi olur[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;408360][B]Konu güzel olabilir , ancak hep böyle konulara sitemizde çok kez şahit oldu.Sorun değil çözüm üretmek için çaba göstermiyoruz.
Sadece boşu boşuna konuları açıyoruz , sadece lafta kalıyor tüm konular.Bu önerileri gerçekleştirebiliceksek konuyu açsak daha iyi olur[/B][/QUOTE] eyüphan en güzel çözüm belediye zabıta teşkilatı şehre tüm çekirdek ve kabuklu yemiş girişini yasaklamalı ayrıca durdurmalı ve mevcutları imha etmeli ayrıca bahçesinde balkonda saksıda ayçiçeği yetiştirenlere alnına ben sivassporluyum yazmalı yanaklarını ve evlerini kırmızı beyaza boyayıp bayrak asma zorunluluğu getirmeliyiz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48. |