![]() |
Cevap: Kabul Etmiyoruz !
ve kınıyorum sebeb ne olursa olsun bir insan ailesinin yanında tartaklanamaz
|
arkadaşlar bu ceza Bülent hocamızdan çok Sivasspor'umuza kesilmiş bir cezadır bu konuya ilgisiz kalmamaız gerek fedarasyonun mail adreslerine lütfen protesto yazısını gönderin
|
Merhaba arkadaslar , hocamıza yapılan haksızlık için bende mail yazdım , kınadım tff. nu ama sanırsam benım kınama msj ım sinirlerini bozacak bıraz, bızı kucuk göruyorlar heralde , nasıl olsa bunlardan bısey olmaz dıye düşünüyorlar heralde ama , yedırmeyız hakkımızıı ... kalın saglıcakla ...
|
TFF.nin Bülent hocamiza vermis oldugu yanlis kararindan dolayi kiniyor ve protesto ediyorum.
Berlinden F.Karakus |
ulan bugün o küçük kızın dövüldüğü için hocamıza ceza veren i...e fedarasyon yarında bizi şampiyonluğumuzdan edeeck bizi şampiyon yapmıcak neden mali gücümüz yok alllah hepsiinin belasını lan
|
[QUOTE=sıvaslı21;455720]ulan bugün o küçük kızın dövüldüğü için hocamıza ceza veren i...e fedarasyon yarında bizi şampiyonluğumuzdan edeeck bizi şampiyon yapmıcak neden mali gücümüz yok alllah hepsiinin belasını lan[/QUOTE]
dogru sozun kardesım bız sampıyon olursan ne olacak |
terbiyesilik bu lan başka hiç bişey değil
|
yani bülent hocanın kzıına yapılan terbiyesizlik zaralı ulkucu arkadaşın dediği yanlış deil
|
Bunu kabullenmöek için zaten ilk önce türk olmamak gerekir. ve buolayın sonunda bulent hocayı karalayanlar oldu yazık çok yazık ama inşallah sezon sonnuda şampiyon olarak herkesin yüzünü kara çıkartacağız.
|
[B]Şampiyon yapmayacaklarının açık göstergeleri yavaş yavaş çıkıyor ortaya..[/B]
|
TFF da mesaj geçtim.Kesinlikle kabul etmiyoruz ve kınıyoruz.
Ah Rahmetlik Hasan DOĞAN Ah Sen olsaydın bunlar bu kadar pervasız olamazdı. |
ne demişler eden bulur inşallah onlarda cezalarını bulurlar
|
"Bülent Uygun'a Haksiz ve Yanlis Ceza"
Öncelikle hepinize saygi ve selamlarimi iletir "YENi YILINIZI" en samimi duygularimla kutlarim...
"Genlerbirligi-Sivasspor" maci sonunda yasanan malüm tatsiz olayi bir futbolsever bir "Türk" vatandasi ve herseyden evvel bir "BABA" olarak ayrica sunuda demeden gecemeyecegim takimini tutup ugradigi haksizliga boyun bükmeyen bir "SiVAS'li" olarak kabüllenmiyorum... inaniyorumki bu tasvip edilmeyen tatsiz ve cirkin olayin cezasi gerekenlere kesilsin... Yalniz futbol deyil sporun genelinde "DOSTLUK & BARIS ve KARDESLiK" kazansin... Bizim geleneklerimizde var olan "büyüklerimizi sayip kücüklerimizi sevmek"... Bir babanin en önemli görevlerinden en basta geleni cocuklarini korumaktir görevinin ne oldugu bence önemli deyil makam ve mevkisini korumak ugruna kisacasi koltuk sevdasi ugruna gözleri önunde evladina yapilan haksizliga sessizmi kalsin?... Bu arada "Bülent Uygun'a" isinden dolayi zaten tüm TÜRKiYE sahip cikip taktir ederken milyonlarca dolarlarin ödendigi yabanci teknik adamlar basarisiz oluyor ve bizden teknik adam neden az cikiyor diyede biraz düsünelim aramizdan cikan genc ve basarili arkadaslarimizi islerinden sogutmayalim...Sayisiz insana bu yolda örnek teskil edecek basrisini isbat etmis bir teknik görev yapan kardesimize sahip cikmakla tüm ÜLKE kazanir, unutmayalim... Yabanci bir teknik adamin cocuguna ayni hareket yapilabilirimi bir düsününün...Yapilsa sonu nereye varir? Ama her ne kikmetse biz adam harcamada bastigi dali kesmede bir numarayiz...YAZIK... Bu anlamsiz hareketlerle kimse Sivasspor'u yipyatamaz ve yildiramaz görüntü de var sekilde var renkte var kimse deve kusu gibi artik basini kuma sokmuyor... Birilerimi rahatsiz olduda bu sacma sapan karari verdiniz yoksa vicdanenmi?...Kendinize bir daha sorun...Yatinca kendi kendinize bir daha sorarsiniz artik... Benimde dört cocugum var ben orda olsam bende ayni tepkiyi koyardim...Bunun taraftar ve "Sivas'li" olmakla bir ilgisi yok sakin yanlis anlamayalim... Bu gibi olaylar karsisinda alacaginiz kararlar bence "ÖRNEK" teskil etmelidir ve bir daha bu olaylar gibi olaylarin cezasini herkes bilerek ona göre hareket etmelidir... Bu duygu düsüncelerimle tekrar "YENi YILINIZI" kutlar aldiginiz bu bence haksiz ve yanlis kararinizi bir daha gözden gecirmenizi arz ederim. "Bu olayin "Türk Futbolu" adina takipcisiyim" Sivas'li Hasan Sahin Spor sever, Sivas'li bir Türk vatandasi. ALMANYA[/LEFT] |
Aylık periyota bakıldığında, son 2 aydır, tüm spor otoritelerinin de dikkatini çeken tek defans oyuncusu Bilica'dır. Hatta öyle ki, sadece defans oyuncusu olarak sabit olmadığını da Hacettepe müsabakasında son 15-20 dakika kadar Bülent hocanın sağ açık oynatmasında da ortaya koymuştur.
Sivassporumuzun defansının bel kemiği, emniyeti, garantörü, sigortası tartışmasız FABIO DA SILVA BILICA' dır. İlk yarıyı lider olarak bitirmemizdeki katkısı inkar edilemez. Tebrikler, başarılarının devamını dilerim. |
maksatlari belkide Bulent hocamizin morelini bozmak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:37. |