![]() |
Cevap: yeni stad hakkında kısa bilgi
arkadaşlar hani 72 bin kişilik bir stad olacaktı başbakan ole söz vermişti
|
yanlışın var birader..kimse 72bin demedi...olimpiyat stadı değil ya bu mübarek...
|
[FONT="Garamond"][B]Uzayacak bu iş sanırım. Başkan stadı yenileyeceğiz derken şuan ki stadımızdan bahsediyormuş.[/B][/FONT]
|
[B]koşu pisti olmasa daha iyi olur[/B]
|
gayseriden ne eksiğimiz var ŞANLI YİĞİDOYA ŞANLI STAD YAKIŞIR STADIMIZA İSİMDE DÜŞÜNMELİYİZ ARKADAŞLAR MESELA
SİVAS ARENA ÇOK GÜZEL BİR İSİM BU STAD İLE SENEYE ŞAMPİYONUZ YETERKİ BU SENE LİGDE KALALIM |
Ya Stadın herseyi tamam. Herseyden qeçtim.. doLmasınıda qeçtim.. iyide Kardesim oLimpiyatLaramı HazırLanıyoruzda sahanın kenarlarında Kosu pistleri var.. :confused: anLamadım qitti yaa
|
[QUOTE=YigidoGenclik38;475579][COLOR="SeaGreen"][B]arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa
statımız full dolacak mı?????????[/B][/COLOR][/QUOTE] HAYIR ÇOK İİ DEDİN KARDEŞİM BENCE YENİ BİR STAD GEREKSİZ |
maraton koşu pisti olursa bişeye yaramaz stat
|
[B]Kosu Pistlerinden Nefret Ediyorum,Trubun Uzak Kaliyor,Sanki Tel Orgu Gibi....Kare Olsa Nolur Sanki [/B]
|
stadimizin yerini hic begenmedim acaba 4 eylule makyaj yapsalarda kapasitesini arttirsalar
|
;)[QUOTE=YuNuSPaSa58;585391]Ya Stadın herseyi tamam. Herseyden qeçtim.. doLmasınıda qeçtim.. iyide Kardesim oLimpiyatLaramı HazırLanıyoruzda sahanın kenarlarında Kosu pistleri var.. :confused: anLamadım qitti yaa[/QUOTE]
bence yaristan kopan atlari kosturabilirler |
[QUOTE=sivaslı msti;499786]arkadaşlar hani 72 bin kişilik bir stad olacaktı başbakan ole söz vermişti[/QUOTE]
babam nerden bulacan okadar adami? o stadi doldurabilmen icin yozgattan tokattan hatta corumdan adam toplaman lazim .. |
[QUOTE=YigitCicca;585473]babam nerden bulacan okadar adami? o stadi doldurabilmen icin yozgattan tokattan hatta corumdan adam toplaman lazim ..[/QUOTE]
+1 dogrusu bu millet maca gelmedıkten sonra 100000 kişilik olsa neye yarar?? |
YAPILMISKEN ENIYISI YAPILMALI 35bin kisilik olsun kayserinin stadini gormuyormusunuz okadardami degiliz yaziklar olsun su sivasli isadamlarina sivasliyim diye gecinen bos adamlara
|
Beyler eğer son anda bir süpriz olmazsa stat kapasitesi 20bin olacakmış..Biz 30bin-35 bin kişilik stat hayali kurarken toki 20bine indirmiş malesef..Geçenlerde bir milletvekili de 20bin kişilik stattan söz etti..Ben kulübün yerinde olsam bunu kabul etmem..Şu anda zaten mevcut stadın kapasitesi 18 bine ulaşmış durumda..Stadın yeri şu anda Sivas'ın en değerli arazisi durumunda...Toki kendince uyanıklık yapmak istiyor...Eğer başbakan verdiği sözü tutarsa ancak 30bin kişilik sttat yapılır..Yoksa toki 20binde karar kılmış diyorlar..Bu sözü Sivas g.spor il müdürü Salim KIlıç da İl genel meclisi toplantısında üyeler aktarmış..Sivas'ın malesef sahibi yok..Kayseri,Rize istedikleri kapasiteyle stadı yaptılar;Sivas'a gelince toki ne olduysa birden kapasiteyi 30*35 binden 20bine indirmiş...Umarım bizim istediğimiz şekilde güzel bir stadımız olur...Haydi Hayırlısı...
|
[QUOTE=eyuphulagu;585485]Beyler eğer son anda bir süpriz olmazsa stat kapasitesi 20bin olacakmış..Biz 30bin-35 bin kişilik stat hayali kurarken toki 20bine indirmiş malesef..Geçenlerde bir milletvekili de 20bin kişilik stattan söz etti..Ben kulübün yerinde olsam bunu kabul etmem..Şu anda zaten mevcut stadın kapasitesi 18 bine ulaşmış durumda..Stadın yeri şu anda Sivas'ın en değerli arazisi durumunda...Toki kendince uyanıklık yapmak istiyor...Eğer başbakan verdiği sözü tutarsa ancak 30bin kişilik sttat yapılır..Yoksa toki 20binde karar kılmış diyorlar..Bu sözü Sivas g.spor il müdürü Salim KIlıç da İl genel meclisi toplantısında üyeler aktarmış..Sivas'ın malesef sahibi yok..Kayseri,Rize istedikleri kapasiteyle stadı yaptılar;Sivas'a gelince toki ne olduysa birden kapasiteyi 30*35 binden 20bine indirmiş...Umarım bizim istediğimiz şekilde güzel bir stadımız olur...Haydi Hayırlısı...[/QUOTE]
Hayırlısı mı?? Ben bu yöneticilerle yakın gelecekte Sivas için hayırlı olan hiç bir şey göremiyorum.... Şehirleri görüyorum, dönüyorum memlekete, canım sıkılıyor. Sonra bu hale rağmen hala Sivas şöyle, o parti böyle, bu kişi şöyle, Sivasdan güzel şehir mi var diyenleri duyuyorum tepem iyice atıyor... Üstüne bide güyya zenginlerimizin, nasıl Sivası söğüşlediklerini, nasıl göz boyayıp, cep doldurduklarını, nasıl Sivaslının ağzına bir parmak bal çalarak susturduklarını görüyorum hiç umudum kalmıyor... Yahu el oğlunun seçmeni soruyor, sorguluyor, başka şehirlere bir ton yollar köprüler, geçitler, yerleşkeler, siteler yapılıyor ama hala şehirli hakkını arıyor, bizim memleketlim kendisine sadaka verir gibi tek yön köprü yapılıyor yolları bile eklenmiyor, hala destek veriyor ve susuyor, demiyor ki? "ben sana bilmem kaç milleyvekili verdim, el oğlu, bak gıt gıt veriyor, sen benim gözümü boyuyorsun, sırtıma biniyorsun demiyor".. Anlamak mümkün değil... |
YİNE STAT YAPMAYA BAŞLADIK NERDEN ÇIKTI YİNE BİLMEM İKİ YILDIR YAPIYORUZ SEÇİM BİTENEKADAR MALESEF BİZ SIVASLILARDA HARBİDEN İYİ Yİ YORUZ BİZ HARİÇ TABİ NE STATI KARDEŞ YA ALLAH ALLAH RÜYAMI GÖRÜYONUZ YİNE YAZIK YA
|
[QUOTE=KAOS;585488]Hayırlısı mı??
Ben bu yöneticilerle yakın gelecekte Sivas için hayırlı olan hiç bir şey göremiyorum.... Şehirleri görüyorum, dönüyorum memlekete, canım sıkılıyor. Sonra bu hale rağmen hala Sivas şöyle, o parti böyle, bu kişi şöyle, Sivasdan güzel şehir mi var diyenleri duyuyorum tepem iyice atıyor... Üstüne bide güyya zenginlerimizin, nasıl Sivası söğüşlediklerini, nasıl göz boyayıp, cep doldurduklarını, nasıl Sivaslının ağzına bir parmak bal çalarak susturduklarını görüyorum hiç umudum kalmıyor... Yahu el oğlunun seçmeni soruyor, sorguluyor, başka şehirlere bir ton yollar köprüler, geçitler, yerleşkeler, siteler yapılıyor ama hala şehirli hakkını arıyor, bizim memleketlim kendisine sadaka verir gibi tek yön köprü yapılıyor yolları bile eklenmiyor, hala destek veriyor ve susuyor, demiyor ki? "ben sana bilmem kaç milleyvekili verdim, el oğlu, bak gıt gıt veriyor, sen benim gözümü boyuyorsun, sırtıma biniyorsun demiyor".. Anlamak mümkün değil...[/QUOTE] [B]sivas dışından gelenler arkadaşlar hep diyorki sivas çok degişmiş aslında sivasda egien bişey yok degişen şeyleri size diyeym bir kaç proje dışında...her seçim öncesi ve sonrası meydandaki kaldırım taşları degişiyor çünkü sivas belediyesine sahip isalar belediyeciligi kaldırım taşlarını bir kaldırıp bir yenilemeyi belediyecelik sanıyorlar ve biz halen bu insanlardan hizmet bekliyoruz sivasımızn başına ne zaman şöyle sivası adam akıllı bir metropol haline getirecek şehre baktıgın zaman ha işte başkan dedigin budur iyebilecegimiz bir zat-ı muhteremi bu şehir insanlı görebilecek mi acaba[/B] |
Bugün tv 58 de Sivas Genç. ve Spor il müd. Salim Kılıç'la röportaj yapmışlar..Salim Bey stat işinin son aşamadan da geçtiğini ve Başbakan tarfından da imzalandığını söyledi..İş sadece TOKİ ile G. ve Spor İl Md. Arasında yapılacak protokola kalmış...Kapasiteden hiç bahsedilmedi..Sadece stat yanında 5000 kişilik spor salonu,Yüzme havuzları,Atletizm stadı, gibi projelerin yer aldığı bir komplekste olacakmış...Projenin parasal değeri 300bin TL dendi..Ben bu işi anlamadım yapılacak şeyleri hesaplıyorum ama 300 trilyonluk bir rakamı nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum...50 trilyon stat, 20 trilyon kapalı spor salonu,2-3 trilyon atletizm stadı,10 trilyon da kapalı açık havuzlar ve bölge idari binası olsa olsa diğer masraflarla birlikte taş çatlasa 80-100 trilyon arasında bir rakam çıkyor...300 trilyonu nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum... Ya biz hesap bilmiyoruz ya TOKİ sivas'a güzel bir 1 Nisan Şakası yapıyor...Proje ile ilgili ayrıntılı bilgisi olan arkadaşların görüş ve düşüncelerini bekliyoruz....Toki G.s. Seyrantepe Stadını 52 bin kişilik yapıyor;ayrıca G.s. kulübüne ALİSAMİYEN STADI PROJESİNDEN DE YAPILACAK KONUT VE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEN PAY VERCEKLERMİŞ...Sivas'a gelince cimrilik yapıyorlar...Ayrıca TOKİ Malatya stadın da Sivas gibi alacak ve yerine 27 BİN KİŞİLİK STAT(Bizden kapasite olarak daha fazla),Kapalı salon ve bize yaptıkları gibi başka projeler de yapacaklarmış...Malatya milletvekillerine helal olsun..Memleketlerinin hakkını çok iyi veriyorlar;tokiye çok iyi baskı uyguluyorlar...Bizimkilerde resmen uyuyorlar...
|
[QUOTE=eyuphulagu;585715]Bugün tv 58 de Sivas Genç. ve Spor il müd. Salim Kılıç'la röportaj yapmışlar..Salim Bey stat işinin son aşamadan da geçtiğini ve Başbakan tarfından da imzalandığını söyledi..İş sadece TOKİ ile G. ve Spor İl Md. Arasında yapılacak protokola kalmış...Kapasiteden hiç bahsedilmedi..Sadece stat yanında 5000 kişilik spor salonu,Yüzme havuzları,Atletizm stadı, gibi projelerin yer aldığı bir komplekste olacakmış...Projenin parasal değeri 300bin TL dendi..Ben bu işi anlamadım yapılacak şeyleri hesaplıyorum ama 300 trilyonluk bir rakamı nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum...50 trilyon stat, 20 trilyon kapalı spor salonu,2-3 trilyon atletizm stadı,10 trilyon da kapalı açık havuzlar ve bölge idari binası olsa olsa diğer masraflarla birlikte taş çatlasa 80-100 trilyon arasında bir rakam çıkyor...300 trilyonu nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum... Ya biz hesap bilmiyoruz ya TOKİ sivas'a güzel bir 1 Nisan Şakası yapıyor...Proje ile ilgili ayrıntılı bilgisi olan arkadaşların görüş ve düşüncelerini bekliyoruz....Toki G.s. Seyrantepe Stadını 52 bin kişilik yapıyor;ayrıca G.s. kulübüne ALİSAMİYEN STADI PROJESİNDEN DE YAPILACAK KONUT VE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDEN PAY VERCEKLERMİŞ...Sivas'a gelince cimrilik yapıyorlar...Ayrıca TOKİ Malatya stadın da Sivas gibi alacak ve yerine 27 BİN KİŞİLİK STAT(Bizden kapasite olarak daha fazla),Kapalı salon ve bize yaptıkları gibi başka projeler de yapacaklarmış...Malatya milletvekillerine helal olsun..Memleketlerinin hakkını çok iyi veriyorlar;tokiye çok iyi baskı uyguluyorlar...Bizimkilerde resmen uyuyorlar...[/QUOTE]
Bugün TV58 HABERELERİNDE izledim yeni stat meselesini.....Malesef stat kapasitesi eğer 20bin olacaksa ben kendi adıma düş kırıklıına uğrayacağım...TV58 stadın maliyetinin 30trilyon olacağı söylendi...Anlayacağınız kapasite 20bin civarında olacak...Bakalım MECNUN BAŞKAN bu işe ne diyecek...Kendisinden bu konuda açıklama bekliyoruz.... |
BIRAKIN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIYOZ 35 BİN KİŞİLİK STADI NASIL DOLDURCAZ
SİVASSPOR SAMPİYON OLSA BİLE DOLMAZ TANIMIYO DEĞİLİZ YA HEMŞEHRİMİZİ 5 MİLYON U GÜNLÜK SİGARAYA VERİOLAR HERGÜN Bİ BİLET ALIPDA MACA GİTMİYOLAR (( ZATEN STAD DA YAPILMAZZ ÇÜNKÜ DEVLETİN BASINDA SİVASLI ADAM YOK HERKES KENDİ MEMLEKETİNE YAPIO BİZE 2 YILDIR DİOLAR RİZE YE Bİ ANDA YAPDILAR ,KAYERİYİ HEMEN BİTİRDİLER)) |
20 BİN OLMASI GAYET İYİ BEN SİZİDE ANLAMIYORUM ZATEN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIOZ 35 BİN 70 BİN KİŞİLİK STAD İSTİYONUZ ;)
35 BİN KİŞİLK YAPILINCA NE OLCAK SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI YEMİŞ GİBİ OLACAK ZATEN BAĞIRAN YO KHERKESİN Kİ LAFTA STAD YAPILMAYACAKK |
Bu stat işi tam bir kamaşaya dönmüş durumda..Bugün Sivas'ta vekil halk konuşmasında konuşan Sivas milletvekili Osman KILIÇ'ın bir soru üzerine yapılacak yeni stadı kapasitesinin 30bin kişilik olacağını söylediği iddia ediliyor..Osman KIlıç'ı tv 58 de konuşmasının bir bölümünü verdiler ama sözü edilen stat konuşmasını ben duymadım...Hürdoğan'da bu gün aynı haberden bahsediyor ama stat konusundan adamın yorum yaptığından söz etmiyor...Kim doğru söylüyor yakında belli olacak...Bu konuda bilgisi olan akadaşlardan yardım bekliyoruz...Bu haber gerçekten doğru mu?
|
YigidoGenclik38 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar 35 bin kisilik stat yapılsa statımız full dolacak mı????????? HERKES DOLDURUYORMU İŞTE KAYSERİ RİZE BUNLAR KENDİ MELMEKETLERİNE YATIRIM YAPIYORLAR AMA SEN GEL ANLAT BİZİM SIVASLI LARA ANLAMAZ NEDİYİM YAZIK ANLAYANA TABİKİ |
[QUOTE=Andronovo;475564][B][color=#FF9900]
evet arkadaşlar çogunuzun bildigi gibi sayın başbakanımız yeni stad yapılacagını söylemişti stadın bazı özellikleri sorabileceginiz sorulara göre söylüyorum.. bilgiler kesinlikle saglam yerdendir... 1. stad kaç kişilik olacak.........................: 35 bin civarı 2. üzeri tamamen mi kapatılacak..............:sadece tiribünlerin üstü(her tribün) çim üstü açık 3. kış için ısıtma vs olacakmı....................: hem çimde hemde tribünlerde ıstma olacak 4. stadın maliyetini kim karşılayacak..........:TOKİ (toplu konut idaresi) 5. eski stad ne olacak............................:yeni stada karşılık tokiye verilecek 6. eski stadın oradan sivasa kaynak vamı...: evet bazı dükkanlar sivasspora gelir getirmesi için sivassporda kalacak 7. yeni stad nereye papılacak..................:şuan amatör takımların maç yaptıgı yer olan paşa çayırı 8. stadın şekli nasıl olacak ......................:oval biçimde koşu pisti var 9. peki stadın proje çizimleri yokmu............:henüz tam karar verilmedi proje tamam landıgında verilecek (çizimler)[/color][/B][/QUOTE] 9. maddeyi çıkartsan kaynak inandırıcı olabilir bide net olarka 37.000 diyen arakdaşa ortada proje yok diyosunuz bunları nerden biliyorsunuz ben inşaat sektörünün bizzat içindeyim proje çıkar onaylanır ondan sonra herşey belli olur onayanmayan boş projelerde bile birsürü değişiklikler olabiliyor bu sebepten dolayı çok fazla inandırıcı gelmiyo |
[B]niye üstü kapalı yapmıyporlar kar yagdıgı zamn ve hava soğuk ldugu zaman
çimler yanıyor yapmışken tam yapsalarya[/B] |
4 Eylül´e bu kadar masraf yaptiktan sonra,yeni bir stad yapmak kadar sacma ve müsrif birsey olamaz.Yeni yapilacak stad´da kosu pisti olacaksa zaten bir anlami yok.Tamam gösteris meraklisi bir milletiz,gösteris yapalim!Fakat taraftar ve takimimizla yapalim.Herkes imrensin.
|
kosu pisti olmasa daha iyi olur tribünler sahaya yakın olsun
|
Arkadaslar yeni stadin ismi ne olacak bence 4 eylül kalsin
|
[B][B]stadın kapasitesi önemli ama daha önemlisi stadı bizlerin doldurması
lütfen sivastaki bütün maçları statda izleyelim ve sivassporumuzu destekleyelim[/B][/B] |
20 BİN OLMASI GAYET İYİ BEN SİZİDE ANLAMIYORUM ZATEN 15 BİN KİŞİLİK STADI DOLDURAMIOZ 35 BİN 70 BİN KİŞİLİK STAD İSTİYONUZ 35 BİN KİŞİLK YAPILINCA NE OLCAK SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI YEMİŞ GİBİ OLACAK ZATEN BAĞIRAN YO KHERKESİN Kİ LAFTA STAD YAPILMAYACAKK __________________ [url]www.istder.com[/url] İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ Kardes cogunlukla dolduruyoruz basen bili bitmis oluyo ve bazen ayaktada kaliyor insan belki 30 bini dolduramayiz ama 20-25 rahat doldururuz |
Arkadas`lar eyer yeni stad yapilacal`sa mutlaka 4`gen sekili ve kosu pist`sis olmali.Artik dünya`nin en iyi takimlari tribün`lere yakinligi terci ediyorlar.Yem böyle tribünler`deki cosku bambaska olur ve stadimizi doldurabiliriz;)
[url]http://mentalist.uboot.com/mm/01/62/8325162/weblog/6a00d83451c83e69e200e55122dbe48834-800wi_3.jpg[/url] [url]http://farm4.static.flickr.com/3293/3034342503_c962844dfa.jpg[/url] [url]http://picnica.ciao.com/de/16296.jpg[/url] [url]http://c.wrzuta.pl/wi4719/0e85cb960000f63548c54649/0/stadion%20chelsea%20londyn[/url] [url]http://www2.dortmund.de/do4u_extern/dvd/html/fotoserien/1133270783_stadion_spiel_mittel.jpg[/url] |
biz bu resimlerdeki kadar doldurabilrmiyiz acaba stadı:D
|
slm arkadaslar ben almanyadan yaziyorum,stadin büyük olmasi iyidir ne kadar büyük olursa o kadarda taraftar olur,hickimse korkmasin,ayrica yeni yapilan statlar sadece sivas icin yapilmiyo.milli maclar oynananacak ikibinonalti icin veya buna benzer hazirliklar icin,yalniz beni tedirgin eden tek sey,dörteylül stadini tokiye verecez fakat toki,bize dördeylülden enaz 20 gömlek üstün bi stat yapmasi lazim,arkadaslarin yaptigi yeni stadin özelliklerine baktimiz zaman dörteylül stadindada zaten ayni özellikler var,hemen hemen,bize sivasa yakisir bi stat olmasi ni istiyoruz biz,kayserinin stadi gibi güzel olacak.eyerki basit bi stat yapilacaksa isterse ellibin kisilik yapsinlar,bunun bi önemi yok,dörteylül stadi kalsin o zaman,hicdeyilse aliskiniz eski stadimiza,saygilarimla bu benim görüsüm,deyisik düsünenlerde olabilir,
|
sizce yapılırmı bu stad arkadaşlar açıkcası bn yapılacağına inanmıyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:54. |