![]() |
Cevap: ŞAMPİYONLUK İÇİN KADIKÖYE GİDİYORUZ
[B]Çalışmasam gideyim, bekleyeyim sorun değil ama iş var, bırakıpta gidemiyoruz :(
Bakalım olmazsa boşta bir arkadaştan yardım istiyeceğim.[/B] |
[QUOTE=yeniarslan;482955][B]Biletix sitesinden G ve H blokları için bilet satışı yok şu anda. Başka bir yolu varmıdır internetten bilet almanın?[/B][/QUOTE]
kardeş şimdi baktım.G ve H blokları için satış devam ediyor.ama her an tükenebilir.tekrar dene istersen.internetten satın alabilirsin. |
[QUOTE=omercoskun;482715]özyiğido buda senin bilet in polarında hazır ona göre
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2105][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2105[/img][/url][/QUOTE] ömrecoşkun kardeş merhaba.bu polarlar için bilgin varmı?nereden temin edebiliriz.ist sivasspor derneğinden mi recep abiden mi?biraz bilgi verebilirmisin?teşekkürler. Ataman Başpınar. |
[QUOTE=atababa111;482963]ömrecoşkun kardeş merhaba.bu polarlar için bilgin varmı?nereden temin edebiliriz.ist sivasspor derneğinden mi recep abiden mi?biraz bilgi verebilirmisin?teşekkürler.
Ataman Başpınar.[/QUOTE] istder e bi tel le ulaş mesai saatleri içinde oradaki arkadaş yardımcı olur İSTDER Tel: 0 212 221 50 58 |
teşekkürler ömer coşkun............
|
cumartesi akşam saat 20.45 de insanlar hem sivas ta hemde istanbulda skaklara dökülecekler.çünkü sivasspor fenerbahçeyi yenecek.yüreğimizde o heyacan ve gönüllerimizde dua bütün türkiye sivassporun büyüklüğüne inanacak.Hemde fenerbahçe taraftarları bile ayağa kalkıp alkışlayacaklar.biz değilsek sivas şampiyon olsun diye sivasın başarısına şapka çıkaracaklar.
|
[B]Bu Maç Önemli Maç..Aldımmı Fener..![/B]
|
[B]Cumartesi günü saat 17:00'de Kadıköy Eminönü İskelesi önünde buluşuyoruz...[/B]
|
maalesef bu maçta olamayacam gibi görünüyor.
bazı sıkıntılardan dolayı bu önemli maça gidemeyecğim.inşallah bu maçta SİVAS'ımıza destek verecek bütün kardeşlerimize canı gönülden teşekkurlerimi iletiyorum.inşallah cumartesi günü aradaki puan farkını açmış olacağız. |
[QUOTE=engin78;483341]maalesef bu maçta olamayacam gibi görünüyor.
bazı sıkıntılardan dolayı bu önemli maça gidemeyecğim.inşallah bu maçta SİVAS'ımıza destek verecek bütün kardeşlerimize canı gönülden teşekkurlerimi iletiyorum.inşallah cumartesi günü aradaki puan farkını açmış olacağız.[/QUOTE] abi sen gelmiyosan şu fotoğraf makinanı bana ver bari:D |
[B][COLOR="Blue"]inşallah cumartesi kadıköyde detan yazmaya gidiyoruz.tüm taraftarlarımızı başarısının devamını gelmesini istiyorsanız birlik ve beraberlik içerisinde sivassporu desteklemeleri için kadıköy saraçoğluna bekliyoruz.[/COLOR][/B]
|
BİZE HER YER SİVAS 4 EYLÜL. HAYDİ YİĞİDOLAR............
|
bilrt almak isteyen arkadaşlar varsa bende 2 adet fazla bilet var.biletix fiyatına 44 ytl ye verebilirim. irt tel: 0544 713 94 64
|
[B]Maça Gelmeyi Çok İsterdim İstanbulda Oturuyorum Normaldede Zaten Ama Kırklarelinde Okumakdayım...Eminimki Sivasspor Maçı Rahatlıkla Alıcaktır...[/B]
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;481590][B][COLOR="Red"]Şampiyonluk için Kadıköydeyiz[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]İstanbuldaki YİĞİDOLAR [/COLOR] [COLOR="Red"][B]Şimdiden hazırlanın Şampiyonluk için[/B][/COLOR] [COLOR="darkred"]ilk maçda yendiğimiz Fenrebahçeyi [/COLOR] [COLOR="red"]Birdaha yenmek için akın ediyoruz [/COLOR] [COLOR="darkred"]Üstümüz KIRMIZI BEYAZ [/COLOR] [COLOR="red"]BOĞAZIMIZDAN ÇIKAN TEK SES [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]ŞAMPİYON SİVAS [/COLOR] [COLOR="red"]KADIKÖYÜ İNLETMEYE GİDİYORUZ[/COLOR][/B] [B]Saat 17:00'da Kadıköy Eminönü İskelesi Önünde buluşuyoruz...[/B][/QUOTE] [B]Bende geliyorum Bekle bizi kadıköy Şampiyon geliyor[/B] |
mrb yigidolar şampiyon sivasımız gelıo her yer kırmızı beyaz
|
[B]hadi bakalım şampiyon takımın taraftarlarını alem görsün.istanbuldaki sivas gücünü gösterelimm[/B]
|
süpersiniz arkadaşlar takımımızı yanlız bırakmayın biz size şampiyon yolladık şampiyon istiyoruzzzzzzzzzzzzzz
|
sivaslılar kadıköye...seyretmeye değil sesimizi duyurmaya!!!!!
|
[QUOTE=onerbaykal;483604]sivaslılar kadıköye...seyretmeye değil sesimizi duyurmaya!!!!![/QUOTE]
[B]way canını yıyem... senın gurbanım hepımız sıvassporluyuz kım durur onumuzde soleyın kım hangı dengesuzzz):)[/B] |
Yarın 17:00 da buluşmak dileğiyle....
|
[B]stad önünde görüşmek dileğiyle...[/B]
|
[B]Ben bu macta şükrüsracoğlu stadyumunuda yerimi alacağım buluşma yerine mutlaka geleceğim[/B]
|
Şu an online olan arkadaşlar, Bilet durumu nedir? Stadda bilet kaldımı?
Varsa büroyu kapatıp gideceğim. Bilgisi olan varmı?? :(:(:(:(:(:(:(:( |
Bizim içinde bağırın dualarımız sizinle
|
Yiğidolar stad gişelerine nasıl ulaşabilirim telf. no bilen varmı? :confused:
|
[B]stadı inlettikmi bilmem ama benim sesim çok pis şekilde kısıldı be
maç boyunca susmayan Serhan abime Recep abime ve ismini bilmediğim bütün yiğidolara teşekkürler Kocaelisporlu kardeşlerimizde taaa İzmitten buraya Sivassporu desteklemeye geldiler teşekkürler...[/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;484652][B]stadı inlettikmi bilmem ama benim sesim çok pis şekilde kısıldı be
maç boyunca susmayan Serhan abime Recep abime ve ismini bilmediğim bütün yiğidolara teşekkürler Kocaelisporlu kardeşlerimizde taaa İzmitten buraya Sivassporu desteklemeye geldiler teşekkürler...[/B][/QUOTE] [B]Herkeze Teşekkür Sanada Teşekkür Kardeşım Kocaelınede teşekkür.[/B] |
Teşekkürler Kocelisporlu Kardeşlerimize
|
[QUOTE=yigidomustafa58;484652][B]stadı inlettikmi bilmem ama benim sesim çok pis şekilde kısıldı be
maç boyunca susmayan Serhan abime Recep abime ve ismini bilmediğim bütün yiğidolara teşekkürler Kocaelisporlu kardeşlerimizde taaa İzmitten buraya Sivassporu desteklemeye geldiler teşekkürler...[/B][/QUOTE] bazıları gıbı yalandan desteklemedıklerı ıcın hepsıne tesekkur edıyorum.helal olsun onlara.. |
maç boyunca susmayan Serhan abime Recep abime ve ismini bilmediğim bütün yiğidolara teşekkürler Kocaelisporlu kardeşlerimizde taaa İzmitten buraya Sivassporu desteklemeye geldiler teşekkürler...[/B][/QUOTE] En ezından bagırmaya çalıstık.. Bu kadar oluyor su zaman dilinde naplım.. Korfez gercekten harikaydı hepsinin ayaklarına saglık... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:07. |