SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Suç Tamamen Bana Ait (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26535)

Aydogan58 29.07.2009 01:46

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

ben hepinize bu transferler 5 para etmez dedim, bizim iskelemiz cok saglamdi , 2-3 güclü ve dayanikli iyi transfer yapsaydik bu maci alacagimiza inaniyordum,,

esen martin kimmmmm,,, balili kim,,, ???

sen esen martini fotbolcu yapmaktan vazgecte,,, sansini eseninen sahnede dene , balilinin yerini degil belki riki martinin yerini tutura bilirsin !!!

Ayşegül 29.07.2009 01:47

hah demin bi arkadaşın yazdığı gibi alemin derdi Sivasspor olmuş demekki zamanında çok koşmuş...

NazdrowyA 29.07.2009 01:55

gor bulEnt bey gor iti kopegi laf sahibi yaptiniz DUY SESIMIZI taraftar ne derse dogrusunu derrrr KULak wer artik bu taraftara

tuffi5819 29.07.2009 01:55

arkadaslar onu birakinda taraftar kotumuydu iyimidi gerci golleri yedikden sonra susduk ama sesimiz geliyomuydu

merkez_emre 29.07.2009 01:56

eyvallah gardas bızı oralarda yalnız bırakmadınız...arada seslerınız gelıyordu mac baslarken fılan cok guzeldı...

tuffi5819 29.07.2009 01:59

Suç Tamamen Bana Ait

merkez emre stadi yikardik ama goller gelince yikildik hata cildirdik biraz olaylar oldu ama disarida polislerle tartisma cikti benzilikde gavurun tekini dovuyoduk el verdi arkadasima oda hadi lan isine dedi sinirliyiz halen

YENSEKDE YENILSEKDE AVRUPADA HERZAMANIN YANINDAYIZ
GURBETCi-SiVASSPORLULAR
HOCAM GENE SANADA COK SAGOL HERKEZ BI HEVESLE GITMISDI YENILSEYDIM BARI 3 GOL YESEYDIK
SEDAT YASIN LTFN GITSIN BIZIM DEFANSIMIZ SAG KANAT ORTA SAHA SOL KANAT YOK NERDE BU TAKIM YAA SINIRDEN OLDUK SAHADA

sewaz58 29.07.2009 02:09

Suç zaten sana ait kimse kusura bakmasın burada da takım bir yenildi hemen üşüştüler diye yorumda yapmasın ... Bu takım bizim de takımımız eleştiri de yapılacak tabikide .. Bugün açıkcası tamamıyla bir rezalet,fiyaskoydu .. Bu nasıl bir futbol anlayışı dersin ya hani ortada bir anlayış bile yok o yüzden onu bile diyemeyeceğim .. Arkadaş çekiştirdik doldur boşalt oynamalıyım takıma zararı var falan filan diye beterin beteri varmış görmüş olduk adamların kaleye şut bile atamadık,o saçma sistemde bile atak yapıyorduk ... Ya yıldızlar takımı,rüya takımı vs.değiliz,ilk kez çıkmışız bu arenaya madem kaybedecek birşeyin yok saldır be kardeşim ne bekliyorsun davetiyemi.. Saldırıp 10 yeseydik umrumda olmazdı ********im,böyle bir şey yok ya ... Anderlecht gibi takımı Barcelona yaptık adamlardan bir cacık olmaz ki düşünün vay halimize..Tecrübe filan diyoruz da kaç tane topçusu var gedikli bir şekilde şampiyonlar liginde oynayan...Adamlar yürüyerek geliyor pasını atıyor,bizim topçu müdahale gereksinimi bile görmeden hemen arkasını dönüp kale önüne doğru gidiyor belki orada durdururuz diye ki orada bile bir şey yapamadık ...Bugün ben yeminlen eski takımımızı özledim,hay gelmez olaydı bu adamlar.. Buraya sayfalar dolusu şey yazabilirim bıkmadan,usanmadan ... Ayrıca takımın göbeğini komple değiştirip,ortaya mutlaka ama mutlaka biri alınmalı.. Gerekirse 10 numara formatında biri alın top tutsun,top yapsın da 4-5pas görelim ... Yasin denen o adam bize atılmış en büyük kazıktır,onu keşfedeni de saygıyla selamlıyorum ...Mbemba filan öyle geliştirip iyi topçu yapılacak biri değil bence,kumaş filan hak getire adamda.. Musa,Sedat da ayrı bir hikaye zaten.. Bütün takımı rahatlıkla sayabiliriz gerçi hiç çekinmeden...Ayrıca bana göre Kamanan da kasap gibi top oynuyor ... Şimdi bu kadar yazdığıma isteyen istediği yorumu getirsin,yenildiğimiz gün suçlu bulmak kolaydır varsın desin.. Takım kötüye gidiyor ve işin daha da beteri hiç uyacakmış gibi durmuyor bu adamlar birbirine ... Acil transfer şart,görülüyor ki elde avuçta birşey yok ...

assess 29.07.2009 02:27

GERCEKDEN ÜZÜLDÜM AMA SALININ GELECEGI PAZARTESI DEN BELLIYDI.
KURADA ANDERLECHT CIKINCA BASKAN VE ANTRÖNÖR EN IYI KURAYI CEKDIK ANDERLECHTI GECECEGIZ DIYE UKALACA VERDIKLERI BEYANTLARI OKUDUKCA HAYRETLER ICERISINDE KALMISDIM.BU ADAMLAR YA HAVA BASIYORLAR YADA HAYAL DÜNYASINDA UYUYORLAR DIYE.
TAKIMIN TERCÜBESI HAD SAFHADA DIYOR BÜLENT HOCA, GÜNAYDIN UYANMAYA YENI BASLADI GALIBA, BU ISLER SIIR YAZMAYA BENZEMEZ.SANKI KENDISI SIMDIYE KADAR TÜRKIYE LIGLERINDEN BASKA MACLAR IZLEMEMIS.
ANTRÖNÖRDEN FAZLA BASKAN SORUMLUDUR BENCE, FERDERASYON DAHA PARAMIZI ÖDEMEDI DIYE HALA YALAN DA SÖYLÜYOBILIYOR:
YAZIK SIVAS VE TÜRKIYE ADINA YAZIK.GÖNÜL VERENLERIN KALBINI KIRDINIZ.
DEFANS TAMAMEN FASULYE KAZIKLARI GIBIYDILER ONLARLA BU TAKIM KÜMEDE KALMA MÜCADELESI VERIR ANCAK.
YANNLIZ ICLERINDE EN AZ PARAYA TRANSFER YAPILAN VE EN AZ PARA ALAN
KARSIYAKADAN GELEN CIHAN I TEBRIK EDERIM.FORVET ARKASINDA DAH COK YARARLI OLACAGINA INANIYORUM:

samsa58 29.07.2009 02:41

ya su onlar tecrubelı onların butcesı su butcesı bu dıye atıp tutan arkadaslar bızde SİVASSPOR uz kendını kucuk gormeyı bırak. herkez haklı o yedıgımız gollerı amator kume takımları yemez yaaa kımsenın yenılgıye laf ettıgı yok herkez yenılmenınde gayet normal bırsey oldugunu bılıyor. fakat ezılerek yenılmek koyyor ıte kopege maskara olmak ınsanlara koyyor.

badboysefaa 29.07.2009 02:46

[QUOTE=merkez_emre;539866]cıkacaksın o zaman sen teknık drektorluk yapacan kardesım...macdan 2 saat once bulent hoca 10 numaraydı noldu sımdı ıstıfa mı edecek....

taraftarlık nedır en kotu gunde takımın yanında teknık ekıbın yanında yonetımın yanında olmakdır ama nerdeeee[/QUOTE]

valla maçın sinirinden böle saçma şeyler yazdığına inanıyorum teknik direktör ol demek çocukça olmuş bence malubiyeti sindireceksin ben sindirdim önümüze bakıyorum ama sen önce diorsunki kombinemi aldın?EVET sms attınmı?EVET diyorum sana sende tutmuş teknik adam ol diyorsun saçmaladığının farkına var ben hiç bi zaman bülent hoca 10 numara demedim dememde kimse mükemmel değildir ama çıkardığı takım olsun yapılan transferler olsun tamamen yanlış takım bizim takımımızdır fikir benim fikrimdir kimseyi bağlamaz!!

merkez_emre 29.07.2009 03:15

sacma sapan yazan bırısı varsa sensın gardas...bu takımı bulent hocadan baska 2 kısı daha calısdırdı pecze ve lorant ıkısıde ne yapdı takıma soylesene ? pekı bunlardan sora bulent hoca napdı onada bak ? super lıgde entecrubesız en genc ama en basarılı ıstıkrarlı hoca bulent hoca bunu ben degıl sorsan tum medya onu gecdım sokakdan az bısey futboldan anlayan ınsanda bılıyor sen anlamak ıstemıorsan senın sorunun...

58xtanerx09 29.07.2009 03:18

şu ersen martine verilen para haram haram bi adam bütün topları kaptırır mı ya.. balili herve tum gibi oyuncuları hangi akla mantığa gönderirsin hocam ersen martin cacıık olmaz...

yesim 29.07.2009 03:24

bunlar tecrubedir önemli olan burdan çıkarılacak ders ki birdaha böle durumlar yaşanmasın yada minimize edilmesi lazım ;)

Kizilirmak58 29.07.2009 06:45

utandım ... lütfen böle oynaycaksa gitmeyelim evimizde kalalım . sadace utandım .... amatör takım dahi bizden iyi mücadele eder..

57 Mehmet 29.07.2009 06:53

böyle futbol olmaz olsun,insanda biraz gayret hirs ve inanc olur.bizi kirdiniz artik cabuk toparlanin yoksa ligdede bu futbola kümede zor kaliriz.ersen martin birak futbolu futbolculuk sana göre degil.yasin fenerde yatmayi iyi ögrenmissin insan biraz olsun savasmasini bilir.yenildigimiz takimda takim olsa icim gam yemez ama bu takim gecen sene bayern münihten kendi sahasinda 5-0 yenildi.cekebilecegimiz en kolay takimi cekiyoruz ama 5-0 yeniliyoruz.ya shakter donezk,celtic glasgow ciksaydi skor ne olurdu onu bilmek bile istemem

ASKİN58 29.07.2009 07:05

Suç sanamı ait,yok yok suç bize aitki inandık güvendik ama senin böyle güçlü bir takıma karşı böyle bir oyun oynatacağın hiç kimsenin aklına gelmemişti.Bir takım bir defa bile olsa bir eski futbolundan küçücük bir oyun sergileyemez ya nerde geçen seneki SİVASSPOR nerde bu seneki valla dün gece sabaha kadar uyuyamadım.Bu takım ve bu taraftar bunu hak etmiyor hoca gitmez böyle haberin olaaaaaaaaaa.......

revenge58 29.07.2009 07:14

daha iyi yabancı oyuncular alacağız havası ile sergio-balili-tum-slya-diallo ve bilica yı sattılar ala ala mbemba yı aldılar.top yapacak bir adam yok.3.ligden beri maçları seyrederim bu kadar aciz oynadığımız maç hatırlamıyorum

gsırlar 29.07.2009 07:25

çok teşekkürler ederim tüm dünyaya biz sivaslıları rezil ettiniz :mad:

shang 29.07.2009 07:25

4 kere üst üste pasımız yok bülent hocam astronomik her skordan sonra suc bana ait diyip işin içinden çıkma rezil olduk resmen uyumu falan bi kenara bırak önlerindeki topa vuramadılar ya ben boyle bi şey gormedım

57 Mehmet 29.07.2009 07:32

inandik güvendik sonunda hayal kirikligi

MHAKAN 29.07.2009 07:40

bukadar da olmaz ki... ya bırakın artık suç bana ait falan filan, 5-0 yenilmemiz çok önemli değil büyük takımlar da zamanında çok farklı mağlubiyetler aldılar. Ama asıl korkunç olan takımın oynadığı kötü ama çok kötü futbol. Asıl insanı kahreden gidenlerle gelenler şöyle bir bakın gelenler gidenlerin eline su bile dökemez. Ayıptır gerçekten çok ayıptır bırakın artık bu kuru lafları sizin yaptığınız açıkça sivas taraftarıyla dalga geçmek Allah aşkına aldığınız adamlardam bir tanesini de şöyle özellikli böyle güzel oyuncu diyebileceğiniz kim var diğer anadolu takımlarının yaptıkları transferlerde ortada sakın onlarda para var bizde yok demeyin. Onlar demekki taraftarlarına daha çok saygı sevgi duyuyor ve onları ciddiye alıyor. Ama siz gerçekten bizleri ciddiye almadınız. ağlaya ağlaya gönderdiğiniz adamlar hem iyi oyuncu hem de sivası gerçekten benimsemiş gerçek yiğidolardı ama siz yiğidoluğuda bitirdiniz artık bizden de sizleri ciddiye almamızı beklemeyin ve lütfen farklı amaçlarınız varsa gidin onları başka yerde hayata geçirin. Bülent hoca yaptığı anlamsız açıklamalarla iyice itici olmuştu aslında bunlar göz göre göre geldi. Tabi ki yaptığı güzel şeyler var bunları inkar etmiyoruz ama el insaf bukadar da olmaz. Yine diyorum bu malubiyet çok önemli değil ama böyle tel tel dökülen bir takımla bu sezon çok zor biter.........

astaravisa 29.07.2009 07:43

fenerbahçeli hocan olursa bilica gider yasini kasarlar bize.
gönderdiklerimize bakın birde gelenlere.
herşey ortadaydı. belliydi böyle olacağı.
benim endişem lig için. zor günler bizi bekliyor. artık bülent hoca kimseye sempatik gelmiyor.

ceylanonur 29.07.2009 07:45

[QUOTE=SivasSpor.Com;539763][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Uygun’un açıklaması şöyle:

“Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız.

Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak[/QUOTE]

Merhabalar, Sayın Bülent Hoca nın da dediği gibi bu hezimetin ve suçlamaların tek sorumlusu kendisidir tabiki. Geçtiğimiz sezon 2 maçta Fenerbahceden 7 gol yedikten sonra bile diğer 2 büyük takım Beşiktaş ve Galatasarayı hedef alan açıklamalar yapmıştır. Ben 5 yerim 7 yerim 6 yemem demiştir. Dediğini tuttu gerçekten ama olan benim de çok sevdiğim ve takdir ettiğim Sivasspor ve taraftarına oldu. Az önce de dediğim gibi Fenerbahçe den 2 maçta 7 gol yerken, neden sadece gündemi değiştirmek için diğer 2 büyük takımı hedef alan açıklamlar yapmıştır. Ben bu sorumun cevabını Sayın >Bülent Hoca dan almak istiyorum. Teşekkürler... Beşiktaş lı Onur...

Murat ARICI 29.07.2009 07:53

TRANSFER SANIRIM LAZIM OLACAK DEMİŞ NE SANIRIMI BE HOCA GÖZ VAR GÖNL VAAAAR OYUNUMUZU SENDE GÖRDÜN DAHA BEN NE DİYEYİM 2.LİGE DÜŞÜNCE SUÇ BENİM DEDİĞİNDE NE DEĞİŞECEK..BÖYLE BİR ANLAYIŞ YOK..

TEHLIKE58 29.07.2009 07:56

[QUOTE=mftasdan;540021]Olan Sivasa oluyor. Gecen seneden beri kaybeden Sivas. Bulentin hirsi takimi olduruyor.o demisti 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz 9 yeriz 8 yemeyiz diye. daha bu baslangic.5 ile basladi iste.Bulent oldugu surece sivasli da olsam DESTEKLEMIYORUM SIVAS'i ve suan cidden cok sevincliyim. beter olsun bulent. yasta kurunun yaninda yaniyor.[/QUOTE]

Koçum bulent hoca yokken bu basarilari yakaliyabiliyormuydunuk. Yenince iyi galip gelince iyi yenilince mi kotu hepiniz busunuz Once bir takima saygi duyun guven hissettirin asil şimdi yaninda olma zamani dostlar her zaman iyiyken beraberdir asil dostluk zor zamanda belli olur bravo olumsuz msj yazan yigidolara . Hocam sizinleyiz umariz iyi bir stoper transfer edersiniz ...

Harput0658 29.07.2009 07:58

Toparlarız merak etmeyinnnn....

Transfer yapılmasa da ilk 4 deki yerimiz garantidir bana göre.

CK58 29.07.2009 08:00

[COLOR="Red"]Yok hocam kendinize haksızlık etmeyin asıl suçlu benim... [/COLOR]

kangallı mustii 29.07.2009 08:06

suç senın kadar petkovicede ait hocam adam resmen gelene gec dedi defans kadar onunda hatası vardı olmas böle bişi herzamankı hatalalarını yıne yaptı bana göre önce iyi bir kaleci şart hocam şu omotoyossi işini bitirin o adam bize iş yapar tabi diğer takıma transferi gercekleşmedise

KaRiZmA YiĞiDo 29.07.2009 08:11

Ben bir Sivas sporlu olarak utandım gazete manşetleri yerin dibine soktu bizi Bülent hoca bu transferlerle ancak küme düşmeye oynarsınız çok yazık bu kadarmı futboldan anlamıyorsunuz.Hepsine koca bir sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keşke geçen yılki takım kalsaydı fark atardık Herve Tum,skala,diallo,balili,bilika nerde

aldair 29.07.2009 08:11

ibrahimede söyledim;bu suç benim cümlesi biraz gereksiz gibi suçlu aramak değil olay,ama görünende bir köy var orda.daha iyilerini alacağız diye verimli yabancılarımızı gönderdiniz bülent hocam,şimdi biz sizden o daha iyi yabancı transferleriini istiyoruz.sanırım falan demişsiniz bunun sanacak kanacak bir tarafı yok.kaliteli yabancı transfer istiyoruz.bitane önlibero bir tanede hücum hattına(10 numara) olmak kaydıyla en az iki tane.sahiden anadolu takımları iyi transferler yaptı avrupa çok önemli değil ama ligdede hiç ummadığımız skorlar ve pozisyonlar bizi bekliyor olabilir.savsaklamayı bi an önce bırakıp bu transferleri yapmanız lazım.yok eğer onurla musayla farukla bilmem neyle işi götürürüz diyorsanız işimiz yaş,demedin demeyin.

kızılova 29.07.2009 08:15

Sivasspor Anderlecht maçını Sivas da Türkiye de Avrupa da Asya da ve Dünyada maçı izleyen taraftararları üzenler utansın.
Bizleri Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonsporun avrupa maçlarını izlemek zorunda bırakan tüm suçlular utansın.

sivasspora başarılar dilerim.

GencFenerli 29.07.2009 08:18

Merhaba Sivasli Arkadaslar!

Ben Bir Fenerbahceli olarak Sivassporun bu sekilde yenilmesine gercekden, ve kalpten söylüyorum cok üzüldüm..Benim icin gecen Senenin Samiyonuda Sivasdi..Sivasspor aurupada bir heycan yaratti...Burda herkes Sivasa ayri bir sempati duyuyor...Ilk defa bir anadolu Takimi, böyle bir basari elde etti...
Gelelim maca: Arkadaslar sinirinizi anliyorum, öfkenizi de anliyorum...Evet yanlis bir transfer politikasi izlenilmistir, satilmasi Sivassporun sah damarini kesmek gibi olan oyuncular gönderilmistir...ama yinede bu kadar kan kusmayin bu Takima...Bu takim kimsenin hayal edemedigi ve düsünemedigi bir gercek yasatti Sivasa ve inaniyorumki yasatacakda...
Ben bir Fenerbahceliyim, bizde Aurupada sifir cekerek Barcelonada 5 yirek, Milandan 4 yiyerek basladik...Ama gittikce daha iyiye gidiyoruz...
Sivasli Futbol severlerde biraz sabirli olmasi lazim..Kolay degil arenalrda oynamak..Koskoca Fenerbahce, 15 yil TSL Sampiyonu, daha sadece bir Ceyrek Final oynayabilmis, ve bütceside kücümsemiyecek kadar cok...
Ondan cok fazla üzülmeyin ve Takiminizi destekleyin...Forma alin, Bilet alin, Kombine alin...Ben her sene Tr ye giderim bir yada iki yeni FB formasi alirim...Damlaya Damlaya göl olur, herkes katki yapmasi lazim...
Sivasspora Basarilar diliyorum, Insallah seneye Sivas Sampiyon olur...

edebiyatisyen 29.07.2009 08:19

Bu takıma güvenin arkadaşları.Göreceksiniz ligin tozunu atacağız.Şampiyon Sivasspor.

giants 29.07.2009 08:25

[QUOTE=stutgart58;539826][B]YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??...
Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır.
Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı..
Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız..
Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR [/B][/QUOTE]

Her kötü gidisi sizler gibi maddiyatla cevaplamaya calisanlarla. anlik cikarlarla hareket edip ilerisini görmeyenlerin mantigi ayni. burada en büyük kötülük Sivasliya SivasSpora ve Taraftara yapiliyor. gercek bir taraftarin isin yok karsindaki söyle zengin sukadar eski kulup tabi yenileceksiniz demek olmamali
....yada bunu kimse dedirtmemeli... cikar adama o sahada ne isin vardi takim olarak derler adam. aylardir o arenaya gidileceginden hatta transferler öncesi takimin bozulmamasindan Takima etkili bir kac takviye ile Sampiyonada turu gecme sansi olacagindan ve ligde basarili olacagindan söz ettik. ama ne yapildi elimizdeki kaliteli futbolcular ilginc ve futbol bilgisinden yoksun aciklama ve kararlarla baska takimlar verildi. bu cevrelerin birde iste yaslilardi masallari var. Onlari alanlar okadarmi akilsizdi diyelim bizde.senin o yaslilarin bak süper ligde ne yapacak. Artik 10 yasinda cocuklarin bile bilgisayar oyunlarindan futbolu, sistemlerini,bildigi Takim kurup onadigi ve oynattigi bir cagda yasiyoruz.ve birilerininde birseyler bilecegi kabul etseniz iyi olur. Ayrica Bu Takimi Birazcik seven ve dagilmasini istemiyenler bu bu takima sahip cikanlardir. Hatalarini örten ve hatalara kilif öretenler degil.

emre41 29.07.2009 08:27

Yasin'i alalım derken ne düşündünüz Sayın Uygun. Amatör bir topçu olarak biz maç 2 0 ken, bu maç 5 olur hoca bişiler yapmalı derken siz onu nasıl göremedniz? Gördünüz de herkesin tersine iş mi yapmak istediniz? Musa ligin 2. yarısından beri yokken, nasıl olur da ona bu kadar katlandınız? Neden eleştirelere kulak asmadınız? Bu defans bırakın top oynamayı, pinpon bile oynayamaz; bunu küçük çocuklar görürken siz nasıl ve niçin göremediniz?
Hayır suç bizim. Siz kendinzi Sivas'ın üstünde görüp, durmadan millete laf sokup sivasspor'un imajını lekelerken, biz sesimizi çıkarmadık, koyun gibi her şeye he dedik ve acıdır siz de kendinizi bir şey sandınız.
Sarsılarak mı, titreyerek mi; bilmem; ama rica ederim kendinize gelin.
Keşke sadece yenilseydik; ama maalesef ezildik.
Umarım bu, toparlanmak adına bi ikazdır.

kaptann58 29.07.2009 08:28

BEYLER NE OLUYOR YA LÜTFEN BU TAKIM FENEREDE 5 ATTI NE OLUYOR YANİ BU KADAR YÜKLENMEK OLMAZ TAMM SUÇ 100DE YÜZ HOCADA AMA HERŞEYİN Bİ ÇARESİ VAR BİZ BU HOCAYLA GELDİK BURALARA VEDE ÇIKARIZ BU DURUMDN EN KISA ZAMANDA ŞİMDİ DESTEK OLALIM MORAL VERELİM BU TAKIMA BU BİZİM TAKIMIMIZ BİZİM CANIMIZ BİZİM KANIMIZ BENDE ÇOK KIZIYORUM AMA NE YAPALIM OLDU İŞTE EN KISA ZAMNDA TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLANMALI EĞER TRABZON MAÇINADA BÖLE OYNARSAK İŞİMİZ GERÇEKTEN ÇOK ZOR...........

tugrulist 29.07.2009 08:30

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="SeaGreen"][B][I][/I][/B][/COLOR][/FONT]ben şunu öğrenmek istiyorum anderleccte elendiğimizde uefada gruplara mı kalıcağız yoksa bir ön eleme daha mı oynıyacağız?

emre41 29.07.2009 08:33

Biz, eleştirenlerin kahrı yenilgiye değil ki. Keşke yenilseydik; ama top oynayarak, mücadele ederek, onurumuzu sahaya yansıtarak oynasaydık; değil 5 10 yeseydik; ama biz top oynamayı bırakın, mücadelenin m siniz yapmadık. Neticede hezimet kaçınılmaz oldu.

davulcu 29.07.2009 08:40

herve tum fabio bilica bu adamları çok ararız

sivaslim58 29.07.2009 08:43

Allah aşkına bu yasini niye aldınız.bilicayı sattınız 2 milyon dolar kar ettiniz bak şampiyonlar liginden elendiniz en az 10 milyon dolar gitti.küçük düşününen adamlar büyük oynayamaz.dilimde tüy bitti petkoviç yaşlandı diye.adam kıçını kaldıramıyor.nasıl görmezsiniz bunları.ersen martin kim nerden buldunuz.oturmuş takımı neden dağıttınız.ligin en zor gol yiyen takımıydık.hazırlık maçları dahil yediğimiz golun haddi hesabı yok.herve tum balili diallo bunlara 5 çeker yazıklar olsun hepinize.haftaya salı günü sivasta yine aynı hüsran olacak.bu sene bu kadroyla küme düşmeye oynarız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27.