![]() |
Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
[QUOTE=zarta;545537]Bülent UYGUN ve Trabzonspor'u konuşmayalım. Bülent UYGUN'un Sivasspor'a verdiği zararları konuşalım bence. Ben Sivasspor gibi başarıyı yakalamış bir takımın hocası olsam ağzıma diğer takımları almam bile, işime bakarım. Bülent UYGUN yerli yersiz çıkışlarıyla Sivasspor'a olan sempatiyi antipatiye çevirdi. En iyi defans oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçelili'ğinden sebep onlara verdi(rdi). Fenerbahçe'de oynadığı tüm maçlarda hep hata yapan Yasin Çakmak gibi bana kalsa Bank Asya 1. Ligi'nde dahi oynayacak yeteniği olmayan adamı Sivasspor'a layık gördü. Makine gibi işleyen bir takımı dağıttı. Ben Sivasspor'un bu zor günlerini atlatmasını istiyorum ve diyorum ki "Bülent UYGUN'un Sivasspor'daki misyonu tamamlanmıştır ve eşke takımı dağıtmadan onunla yollar ayrılsaydı."[/QUOTE]
[B]Arkadaşım kendince maçı değerlendir, kendi takımını değerlendir ama bizi bize bırak.. Biz hiç konusuyor muyuz 96'dan beri kayıp olan Trabzon'u???[/B] |
[QUOTE=zarta;545537]Bülent UYGUN ve Trabzonspor'u konuşmayalım. Bülent UYGUN'un Sivasspor'a verdiği zararları konuşalım bence. Ben Sivasspor gibi başarıyı yakalamış bir takımın hocası olsam ağzıma diğer takımları almam bile, işime bakarım. Bülent UYGUN yerli yersiz çıkışlarıyla Sivasspor'a olan sempatiyi antipatiye çevirdi. En iyi defans oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçelili'ğinden sebep onlara verdi(rdi). Fenerbahçe'de oynadığı tüm maçlarda hep hata yapan Yasin Çakmak gibi bana kalsa Bank Asya 1. Ligi'nde dahi oynayacak yeteniği olmayan adamı Sivasspor'a layık gördü. Makine gibi işleyen bir takımı dağıttı. Ben Sivasspor'un bu zor günlerini atlatmasını istiyorum ve diyorum ki "Bülent UYGUN'un Sivasspor'daki misyonu tamamlanmıştır ve eşke takımı dağıtmadan onunla yollar ayrılsaydı."[/QUOTE]
Önceki yazinizin samimiyet icinde yazilmis bir yazi gördügüm icin o cercevede cevap vermiye calistim. ama sizin bu yukaridaki yazilari ve elestirileri yapma hakkiniz yok. Bülent Hocayi SivasSporlular kabul eder etmez yada elestirir elestirmez bu bu camianin sorunu. sizin simdi yaptiginiz sey kendi sinirlarinizi ve haddinizi asip geleneksel TrabzonSpor kaliplarina geri dönmeniz. Onun icin Bizin Takim icin yorum yapmak.Hocaniz ise yaramaz,miyadini doldurdu demek takima camiaya akil vermek basta TrabzonSpor olmak üzere hic bir takimin taraftarinin haddine degil. |
[B]@Metal Gear[/B]
Yapma gözünü seveyim canım kardeşim, Bülent UYGUN'un antipatik söylemleri, belki de en büyük taraftar sitelerinden biri olan burdaki söylemleri es geçmeyelim. Bizim geçen yıl Sivas'ta yaşadığımız zulümleri hiç sözetmemiştim. Orda yaşadığımız darplardan, olaylardan, satılan 800 tane biletten siz sorumlu değilsiniz. Maletmeye kalksak bunları malediriz, ortada tam manasıyla fiili ve psikolojik travmalar vardı. Neyse ben ısrarla Sivasspor'un iyi olmasını istediğimi belirtiyorum. Anadolu'dan en az dört tane daha şampiyon çıksın ama adam gibi bu şampiyonuklarını hazmetsinler görün bakın daha İstanbul takımları şampiyon olabiliyorlar mı? @giants teşekkürler... Baki muhabbet... |
trabzonspor dün hak etti galibiyeti.mehmet yıldız ve sezer takıma katılır ve 2 yabancı kontenjanımız takıma direkt olarak katkı yapacak 2 isim alınarak kullanılırsa ligde ilk 6 içinde kalabiliriz diye düşünüyorum.türkiye kupasına da çok ağırlık vermeli ve finali hedeflemeliyiz.ligde ilk 6 içinde kalmak başarı sayılmalı bence
|
[QUOTE=giants;545541]Önceki yazinizin samimiyet icinde yazilmis bir yazi gördügüm icin o cercevede cevap vermiye calistim. ama sizin bu yukaridaki yazilari ve elestirileri yapma hakkiniz yok. Bülent Hocayi SivasSporlular kabul eder etmez yada elestirir elestirmez bu bu camianin sorunu. sizin simdi yaptiginiz sey kendi sinirlarinizi ve haddinizi asip geleneksel TrabzonSpor kaliplarina geri dönmeniz. Onun icin Bizin Takim icin yorum yapmak.Hocaniz ise yaramaz,miyadini doldurdu demek takima camiaya akil vermek basta TrabzonSpor olmak üzere hic bir takimin taraftarinin haddine degil.[/QUOTE]
[B]@giants [/B] Futbolsever olarak Sivasspor'u da takip eden biri olarak yorum yazdım, bir Trabzonsporlu gözüyle sizin işinize müdahil olmak için yazmadım. Şayet gerçekten bunu belirttiğiniz şekliyle yazdığımı düşünüyorsanız özür dilerim, yazdıklarımı silme yetkim yok sanırım. Tüm yazdıklarım yöneticiler tarafından silinebilir. Baki muhabbet... |
[QUOTE=zarta;545542][B]@Metal Gear[/B]
Yapma gözünü seveyim canım kardeşim, Bülent UYGUN'un antipatik söylemleri, belki de en büyük taraftar sitelerinden biri olan burdaki söylemleri es geçmeyelim. Bizim geçen yıl Sivas'ta yaşadığımız zulümleri hiç sözetmemiştim. Orda yaşadığımız darplardan, olaylardan, satılan 800 tane biletten siz sorumlu değilsiniz. Maletmeye kalksak bunları malediriz, ortada tam manasıyla fiili ve psikolojik travmalar vardı. Neyse ben ısrarla Sivasspor'un iyi olmasını istediğimi belirtiyorum. Anadolu'dan en az dört tane daha şampiyon çıksın ama adam gibi bu şampiyonuklarını hazmetsinler görün bakın daha İstanbul takımları şampiyon olabiliyorlar mı? @giants teşekkürler... Baki muhabbet...[/QUOTE] peki 4 senedir sivasi büyük basarilar götüren bülent hocayi neden kovmamiz lazimmiş, sadece aciklamalar yüzünden mi? ki ben küfür eden hocalar bile gördüm türkiyede , bülent hoca ne yapmis? |
[QUOTE=1anadoluyildizi;545546]peki 4 senedir sivasi büyük basarilar götüren bülent hocayi neden kovmamiz lazimmiş, sadece aciklamalar yüzünden mi? ki ben küfür eden hocalar bile gördüm türkiyede , bülent hoca ne yapmis?[/QUOTE]
[QUOTE=zarta;545526] Bülent UYGUN; *Defansın belkemiği Bilica'yı Fener'e verdirdi, müzmin yedek ve geleceği olmayan Yasin Çakmak aldırdı, kulübede yanında oturttu. Bana kalsa Anderlecht ile oynanan ilk maçın kahramanıydı (!) Yasin... *Büyükşehir'le asrın takasını (!) yaptı, (TUM, SYLLA = Erman Kılıç) *Tam kontra atak adamı diyebileceğimiz joker adam Balili'yi elden çıkardı, yerini doldurmadı, *Mohammed Ali gibi bir görev adamına yol verdi, *Diallo'yu yolladı, [/QUOTE] Bülent UYGUN, daha başka ne yapsaydı? |
[QUOTE=zarta;545553]Bülent UYGUN, daha başka ne yapsaydı?[/QUOTE]
bilica olayi dogru olabilir ama sen bilicanin fenerde ilk 2 resmi macini görmedin herhalde, süper kupada ilk dakikada veci hata yapti, 2. mactada kirmizi kart aldi , yasin de kötü olabilir ama şuan fenerliler bilicadan cok memnun degiller... tum ve sylla', syllayi bilmiyorum ama tum gercekten sillik bir durumda, yaşi gelmiş, son macta bir olumlu hareketi olmadi inanillmaz kötü oynadi... aldigimiz ersen ondan daha kötü olabilir, ama bir trabzonlu bunu diyebilirmi?(hani sizin 1 sene önce geri almak icin mahkemeye gittiginiz ersen , ama o size geri gelmek istemedi) Mohammed 35 yaşinda görev adami degil, orta sahada ofansiv bölgede oynuyordu baliliyi kabul ediyorum , ama bu sezon gencleştirmek operasyonu yaptik diyebiliriz. ve oda bu olaydan nasibini aldi.. |
sayın zarta, görüşlerinizin bir bölümünde haklısınız...ancak şunu da ifade etmek isterim ki, yazınızdan da anlaşıldığı üzere, ne siz ne de trabzon taraftarının büyük bir kısmı sivas şehrini ve sivaslıyı tanıyorsunuz...bizim forumun geneli genç arkadaşlardan oluşuyor...bunların yaşı yetmediği için her iki kulüp ve şehir arasındaki ilişkinin geçmişini bilmezler...sizin sitelerinizde de çoğunluk bu gençlerde...
sizin bilmediğiniz bir iki noktayı da hatırlatmak isterim...birincisi siz birinci lige çıkmak için mücadele verdiğinizde, aynı tarihlerde sivassporda diğer gurupta şampiyonluk mücadelesi veriyordu...siz şampiyon olurken biz şampiyonluğu şikeci adana demire kaptırdık...ortak bir noktamızda, otarihlerde trabzonsporun kadrosunu trabzonlular sivassporun kadrosunu ise ağırlıklı olarak sivaslılar oluşturuyordu...bir diğer husus sizin son şampiyonluğunuzda yani 83-83 sezonunda biz de amatör ligden 2.lige dönmüştük...şehirde sadece iki takımın bayrakları vardı yanyana...sivasspor ve trabzonspor...sivasta o tarihlerde muazzam bir trabzon sevgisi vardı...trabzonun genç takımı bile sivasa gelse büyük bir sevgiyle karşılanırdı... 2007-08 sezonundaki olaylardan sivassporu sorumlu tutmak ise bir trabzonlu dehası (!) olsa gerek...evet maç 1-0 bitmek üzereydi, o sırada bir taraftarınız sahaya dalarak takımımızın kaptanına tokat attı...bir kere bu eylem başlı başına TCK anlamında suçtur...bu olaylardan dolayı, herşeye rağmen sahaya döneriz diyen sivasspor camiasından özür dileyeceğinize 365 gün bize küfrederek nefretimizi kazandınız...inşallah bu olumsuz durum kısa sürede sona erer...samimi dileğim bu... |
[QUOTE=etzel1967;545567]
2007-08 sezonundaki olaylardan sivassporu sorumlu tutmak ise bir trabzonlu dehası (!) olsa gerek...evet maç 1-0 bitmek üzereydi, o sırada bir taraftarınız sahaya dalarak takımımızın kaptanına tokat attı...bir kere bu eylem başlı başına TCK anlamında suçtur...bu olaylardan dolayı, herşeye rağmen sahaya döneriz diyen sivasspor camiasından özür dileyeceğinize 365 gün bize küfrederek nefretimizi kazandınız...inşallah bu olumsuz durum kısa sürede sona erer...samimi dileğim bu...[/QUOTE] Abi güzel yazmışsın. Trabzon,kendini en çok seven şehirlerden biri olan Sivas'ın nefretini kazandı.Bunun tek sebebi de yine kendileridir.Federasyonun bile olmadığı,insanların kendi çabalarıyla oluşturduğu en ilkel Afrika kabile liglerinde bile sahaya atlayıp tokat atmak,suçtur ve cezaya mustehaktuır. |
Sahaya girip eylemi gerçekleştiren adamı savunacak değilim. Peki olayları bu noktaya getiren saha içi eylemlerle, tahriklerle taraftarı zıvanadan çıkartmaya çalışmak ve en nihayetinde bunda başarılı olan o günün Sivasspor 11'indeki kötü niyetli futbolcuların hiç mi günahı yoktu? Maçın bitmesine 1 dakika bile kalmamışken o eylemi yapan kişiyi zaten Allah'a havale ettik, en kötü orda çekecek cezasını. Belki de müthiş bir sezon geçirecekken kendi ipimizi çekmiş olduk. Hakem odasına gelen telefonlarla o maçın son 40 saniyesinin oynanmamasının müsebbibi belki tek başına Sivasspor değildi ama olayların başlamasına vesile olan kahramanlar Sivassporlu oyunculardı. Kaseti sürekli geri sarmak bu saatten sonra hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Olmuşla, ölmüşe çare yok, geçmiş olsun denir bu durumda, ama öyle ama böyle geçti de zaten :)
[B]@etzel1967[/B] Ne kadar çok ortak yanımız olduğunu yaş itibariyle belki benden fazla yaşadığınız için yaşayarak görmeniz hasebiyle daha çok biliyor olabilirsiniz ama pek çok noktada kesiştiğimizin farkındayım. Olay sadece Trabzonspor - Sivasspor değil, şehirler çok aynılar, insanlar çok aynılar, inanışlar çok aynılar, inanılan değerler ortak, Anadolu'nun hamurunda olmazsa olmazdır Sivas ve Trabzon şehirleri. Ve bir çok yerde dediğimiz gibi eğitim şart, bilgiye açık olmak lazım. Baki muhabbet... |
[QUOTE=zarta;545578]Sahaya girip eylemi gerçekleştiren adamı savunacak değilim. Peki olayları bu noktaya getiren saha içi eylemlerle, tahriklerle taraftarı zıvanadan çıkartmaya çalışmak ve en nihayetinde bunda başarılı olan o günün Sivasspor 11'indeki kötü niyetli futbolcuların hiç mi günahı yoktu? Maçın bitmesine 1 dakika bile kalmamışken o eylemi yapan kişiyi zaten Allah'a havale ettik, en kötü orda çekecek cezasını. Belki de müthiş bir sezon geçirecekken kendi ipimizi çekmiş olduk. Hakem odasına gelen telefonlarla o maçın son 40 saniyesinin oynanmamasının müsebbibi belki tek başına Sivasspor değildi ama olayların başlamasına vesile olan kahramanlar Sivassporlu oyunculardı. Kaseti sürekli geri sarmak bu saatten sonra hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Olmuşla, ölmüşe çare yok, geçmiş olsun denir bu durumda, ama öyle ama böyle geçti de zaten :)
. Ve bir çok yerde dediğimiz gibi eğitim şart, bilgiye açık olmak lazım.[/QUOTE] [B]Öncelikle buraya gelip bu konuları tekrardan açmak ne derece mantıklı bir davranıştır onu düşünmeni isterim.İkinci mantıksız olayın ise o maçta bizim futbolcularımızı suçlaman,bizim oyuncularımız deplasmana maça gelmişler centilmen taraftarlığınızı(!) müthiş göstermiştiniz o maçta,bizde o sahaya atlayan sazanları ve olay kendi suçları değilmiş gibi bütün suçu Sivassporlu futbolcuların üstüne yıkmaya çaışan Trabzonsporluları Allah'a havale ettik..[/B] |
sporsitelerinde yorumlara baktım lazlar şimdi şampiyon olmuş gibi seviniyorlar
keşke başka takıma yenilseydik bu lazlara golbastı yapsaydık neyse inşallah takım toplanır en kısa zamanda |
[QUOTE=bykara5835;545586]sporsitelerinde yorumlara baktım lazlar şimdi şampiyon olmuş gibi seviniyorlar
keşke başka takıma yenilseydik bu lazlara golbastı yapsaydık neyse inşallah takım toplanır en kısa zamanda[/QUOTE] Bırakalım sevinsinler işte mantıksızlık bu daha ilk haftada aldıkları 1 galibiyetle şampiyonluktan bahsediyorlarsa tek kelime etmeye bile değmez :D |
[QUOTE=zarta;545578]Sahaya girip eylemi gerçekleştiren adamı savunacak değilim. Peki olayları bu noktaya getiren saha içi eylemlerle, tahriklerle taraftarı zıvanadan çıkartmaya çalışmak ve en nihayetinde bunda başarılı olan o günün Sivasspor 11'indeki kötü niyetli futbolcuların hiç mi günahı yoktu? Maçın bitmesine 1 dakika bile kalmamışken o eylemi yapan kişiyi zaten Allah'a havale ettik, en kötü orda çekecek cezasını. Belki de müthiş bir sezon geçirecekken kendi ipimizi çekmiş olduk. Hakem odasına gelen telefonlarla o maçın son 40 saniyesinin oynanmamasının müsebbibi belki tek başına Sivasspor değildi ama olayların başlamasına vesile olan kahramanlar Sivassporlu oyunculardı. Kaseti sürekli geri sarmak bu saatten sonra hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Olmuşla, ölmüşe çare yok, geçmiş olsun denir bu durumda, ama öyle ama böyle geçti de zaten :)
[B]@etzel1967[/B] Ne kadar çok ortak yanımız olduğunu yaş itibariyle belki benden fazla yaşadığınız için yaşayarak görmeniz hasebiyle daha çok biliyor olabilirsiniz ama pek çok noktada kesiştiğimizin farkındayım. Olay sadece Trabzonspor - Sivasspor değil, şehirler çok aynılar, insanlar çok aynılar, inanışlar çok aynılar, inanılan değerler ortak, Anadolu'nun hamurunda olmazsa olmazdır Sivas ve Trabzon şehirleri. Ve bir çok yerde dediğimiz gibi eğitim şart, bilgiye açık olmak lazım. Baki muhabbet...[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B]Evet evet, suc bizim futbolcularda, gec bunlari yaa, napmis bizim futbolcular, sizin futbolculari mi dovdu, tokat mi atti, sizin seyirciyimi tahrik etti, gec bunlari biz herseyi gorduk, bizde o maci seyrettik, eger o macta hukmen yenildiyseniz bu sizin taraftar yuzundendir, sahaya giren ve bizim oyunculara tokat atan, onun icin gelip burda kendinizi temize cikarmayin.[/B][/FONT] |
Yaptıgın transferler ile gonderdigin oyuncular ile yeni takım tertibin ile yani tek kelime ile "Sivasspor'un içine ettin Bülent Uygun ! " Tebrikler !
|
[B]@etzel1967[/B] Ne kadar çok ortak yanımız olduğunu yaş itibariyle belki benden fazla yaşadığınız için yaşayarak görmeniz hasebiyle daha çok biliyor olabilirsiniz ama pek çok noktada kesiştiğimizin farkındayım. Olay sadece Trabzonspor - Sivasspor değil, şehirler çok aynılar, insanlar çok aynılar, inanışlar çok aynılar, inanılan değerler ortak, Anadolu'nun hamurunda olmazsa olmazdır Sivas ve Trabzon şehirleri. Ve bir çok yerde dediğimiz gibi eğitim şart, bilgiye açık olmak lazım. Baki muhabbet...[/QUOTE] dediğin gibi filmi geriye sarmanın bir mantığı yok...sen sivasspor futbolcusu olsaydın, yıllarca ailenden bile fazla birlikte olduğun futbolcu arkadaşına, hele de takımın kaptanına sahaya girip tokat atan adama öbür yanağını mı gösterirdin:) biz türküz, bazı konularda fazlasıyla duygusalız...belki sivassporlu futbolcuların bu denli tepki vermeleri profesyonelce değildi ama burası türkiye...değil sivasspor, hangi takım olursa olsun aynı şey olurdu orada...tribünde maçı izleyen sivasspor paf takımına yapılanları ise bizim yöneticiler gündeme bile getirmediler üstelik...neyse...önemli değil...olmuş bir kere, inşallah tekrarı olmaz... bir de sana tavsiyem, sivasspor'un stadında tarihte en ufak bir olay var mı? bunu araştır...sonra kendi taraftarın ve stadınla kıyasla...ayrıca bunu sadece sana değil, bizim sivas taraftarı içindeki bazılarına da söylüyorum...acaba uğrunda 44 tane şehit verilen bir başka takım daha var mıdır??? herkes sivas taraftarının beyefendiliğine, centilmenliğine saygı duysun... |
[QUOTE=FurkaN;545538][B]Elimizden geleni yapamadık.. Dün akşam ilk yarıda iyi bir takım vardı sahada ama ikinci yarı golü bulunca durduk. Aslında yapmamız gereken geriye biraz çekilmekti. Rakip bol pas yaparken hoca buna önlem almakta aciz kaldı. Rakibi bozan adamlarımızı oyundan aldı. Onur ve Musa'nın oyundan alınması gereksiz hamlelerdi. Artık diğer maçlara bakmamız gerek ve acil defansa önlem alınmalı. Yoksa ligde her an bir maçta hezimete uğrayabiliriz.[/B][/QUOTE]
hocam onur ciktiktan sonra daha iyi oynadik, beraberligi yakaladik ve galibiyet yaklaşmiştik ama musa'nin cikmamasi gerekiyordu o konuda katiliyorum |
takıma takvıye sart yoksa bu takımdan bırsey olmaz kolay kolayy
|
ben dedim defansın gobegı zaten patlamaya hazır bı bomba ugur denen dalkavuk da defansta aptal saptal top kaybedıo hayrettın desen hep hatalı pas ortasaha dagınık cıhan anderlecht macındakı cıhan degıldı forvetlere bısey dıyemıyorum adam gıbı top gıtmedı ılerıye o yuzden adamları daha ızleyemedık. takıma takvıye acıl sart degıl takvıye olmazsa ortada bı takım olmayacak zaten
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;545030][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=11499&token=12890[/IMG]
Sivasspor Teknik Direkörü Bülent Uygun, Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçı sonrası karşılaşmayı değerlendirdi!. Kadro düzeninde yaşadıkların sıkıntının kendilerine pahalıya mal olduğunu söyleyen Uygun şöyle konuştu: “Ligin ilk maçları her zaman zor oluyor. İyi işler yapmak isteyen bir takıma karşı bizde elimizden geleni yaptık. Kadro düzenimizdeki sıkıntılar bize pahalıya mal oldu. Lig uzun bir maraton. Kendi evimizde yenilmiş olmamız sıkıntı verici, onun dışında kötü bir şey yok. Transferlerimizin geç olması bizim tam olarak forma girmemizi engelledi. Milli takım arasında formumuzu bulup herkesin gıpta ile baktığı bir Sivasspor olmak istiyoruz.[/QUOTE] BIZE 4 BREZILYALI LAZIM HOCAM COZUM RECETESI BU 2 DEFANS 2 DE ORTA BREZILYA 3 LIGINDEN ALSANIZ YINE OLUR ONLAR IS YAPARLAR BENCE VALLA BENCE HOCAM,GECEN SEZONKI TAKIMI HIC BOZMASANIZ DAHA IYI OLURDU VE YINE O TAKIM SAMPIYONLUGA OYNARDI,AMA ARTIK OLAN OLDU,OLMUSLA OLMUSE CARE YOKTUR,SIMDIK NE YAPILMASI GEREKIYOR,DERHAL ORTA SAHAYA 2 SAVUNMAYADA 2 BREZILYALI LAZIM BU TAKIM OZAMAN YINE ALLAHIN IZNI ILE SAMPIYONLUGA OYNAR |
[B] bu adamın her trabzon macı oncesı ve sonrası şu lazanyaları ovmesı yok mu kahroluyorum gercekten adamlar elerınden gelse senı ve bizi bır kaşık suda bogacaklar ama bu adam ne yapmaya calısıyor gercekten anlamıyorum her fırsatta yok anadolunun gururu abısı vs. asıl anadolunun gururu ve anadolunun abısı sensın artık o eskıdenmiş son 30 senede ne yaptı lazanyalar çirkefliklerınden başka bana soylermısın BÜLENT uygun[/B]
|
Sivas’ın esas problemi, bu sezona başlarken izlediği transfer politikası... Birinci garabet; Diallo, Sylla, Tum ve Balili’yi kendi rızasıyla gönderen Bülent Uygun’un ilk 11’inde yeni bir yabancı yok, iki transfer Agbetu ve Mbemba ancak kulübeye girebilmişler!
İkinci garabet de, 2008’in PAF ligi şampiyonu Sivasspor, ilk 18’ine koyacak bir altyapı oyuncusu bulamıyor. Geçen sezon Ümit Çalışkan göstermelik olarak 18’e giriyordu, bu yıl da belli ki bu görev 92 doğumlu Oktay Ayaz’a verilmiş. Yani iki sezondur Sivasspor aslında maçlara 18 kişiyle değil 17 kişiyle çıkıyor! Sivas’ın problemleri, bu maçta kaybedilen 3 puandan ibaret değil gibi... UĞUR MELEKE / MİLLİYET |
Elimizden gelen bu ise vay geldi halimizee
|
- Sezonun ilk maçında alınan bir mağlubiyete bu kadar tepki gösterilmesi çok vahim bir durumdur.
- Mecnun otyakmaz takımın başarısını istiyorsa derhal müdahale etmesi lazım aksi takdirde sivası kötü günler bekliyor SON İKİ HAFTADA YAPILACAK MACLAR; [B]Sivas - TS [/B] Fener - Sivas Sivas - Shakter Shakter - Sivas Dilim varmıyor daha doğrsu yediremiyorum ama bu maçların sonucu ya korkulan olursa NOACAK? Ne Olması LAZIM? Bekleyip Göreceğiz? |
elinden gelen budur elbette sen takımı dağıt başka havalara bürün transfer yapacağız de yapma sonrada elimizden geleni yaptık de ohhh ne ala valla içimizde yazacak söz bile bırakmadınız ne hallere düşürdün bizi be
|
Hic ellinizden geleni yapmadiniz, hele futbolcular, sanki tatile gelmisler sivasa.
|
Bir eksi daha yazıldı birden haneye
gerek yok bahaneye utanç için bul kusur şahaneye.... Şarkı sözü sanki tam Bülo efendi için yazılmış... Şarkının ismi de manidar; "Sen Nasıl Bir İnsansın" |
şu ilk haftayi atlatsaydikda ondan sonra fikstür ne güzel rahat olacak, yanliz bir tekmede uefa bize vurdu, ne güzel ilk maci deplasmanda oynayacagimiza ilk maci evde oynayacaz , bütün dünya sivasa karşi nerdeyse
|
Cevap: Perşembe'nin Gelişi Çarşamba'dan Belli Olur
Sayın Hocam 38 Yaşında Liğin en genç teknik direktörüsünüz ama başarınız ortada Allah aşkına Devler liğinde mücadele edecek,şampiyonluğu kovalayacak,fortis Türkiye kupasında yarışacak bir takım bu kadar bozulurmu? Ben Teknik adam değilim,spor otoriteri hiç değilim bir Sivas Spor taraftarı olarak bunu algılayabiliyorum da siz sporcu kimliğinizle alğılayamıyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum.Sözün kısası Trabzon spora yenilmemiz önemli değil bu takım boş hocam boş nerde eski Sivas spor topa basan rakibe nefes aldırmayan istediğinde galip gelerek herkesi şaşırtan tüm tahminleri istatistikleri bozan takım bence eski kadro kalmalı kaliteli 3-4 takviye yapılsaydı herkesin korkulu rüyası olurduk,ama Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli değilmi hocam saygılarımla....
|
Az Konusan Hoca olacagim dedin yapamadin ? Sivassporun bu sene hedefi sampiyonluk dedin Takimin icini bosalt,tin ? elimizden geleni yaptik sözüne gelince Takimdaki kadroya bakarak konustun bu seneki yani ? gecen seneki kadro olsaydi biz kazanirdik Tv,lerden konusmaktan zamanin olmazdi tebrik ederim seni taraftari koparmasini biraz olsun basardin
|
elinden geleni yap bende yapacağım elimden geleni,o stada ayak basmıcam benim elimden gelen de bu.Sayın uygun,geçen sezon bütçeni o takımla 1 e 4 katladın,nerde bu paralar.Sizin hedefiniz düşük maliyet yüksek verimlilik politikasımı;kurulu kadroyu boz aldığınız adamlara bakın lütfen sahada yok.tum sylla diallo hadi bilicayı anladık,sen küme düşme mücadelesimi verdinki o takımı bozdun ne adına bozdun,insanın içi sızlıyor.size bu yazdıklarım sizi sevmediğimden saygısızlığımdan güvenmediğimden değil elbet,o başarıları siz yaşattınız bize bunun için minnet duyuyoruz her zaman da duyacaz fakat biz o başarıları giden futbolcularımızla yakalamıştık.3,4 tane takviye yapıp yolumuza devam edecektik,hepsi bu (saklanılan bişelermi var onuda bilmiyoruz)takım hazırlık maçında gösterdi kendini zaten.ben yenildiğimize de üzülmüyorum,aslonan takım ruhunun ortadan kaybolması,gelecek adına umut vermeyişi ve ben bunun için sizin keyfi uygulamarınızı protesto için o stada gelmiyorum.takım oynar yenilir, futbol adına sivassporda gelecek yok.ben bunu gördüm taaaa hazırlık maçlarından beri.herkese sevgiler.üzgünüm.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;545030][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=11499&token=12890[/IMG]
Sivasspor Teknik Direkörü Bülent Uygun, Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçı sonrası karşılaşmayı değerlendirdi!. Kadro düzeninde yaşadıkların sıkıntının kendilerine pahalıya mal olduğunu söyleyen Uygun şöyle konuştu: “Ligin ilk maçları her zaman zor oluyor. İyi işler yapmak isteyen bir takıma karşı bizde elimizden geleni yaptık. Kadro düzenimizdeki sıkıntılar bize pahalıya mal oldu. Lig uzun bir maraton. Kendi evimizde yenilmiş olmamız sıkıntı verici, onun dışında kötü bir şey yok. Transferlerimizin geç olması bizim tam olarak forma girmemizi engelledi. Milli takım arasında formumuzu bulup herkesin gıpta ile baktığı bir Sivasspor olmak istiyoruz.[/QUOTE] ben sadece istifanizi istiyorum artik ,,, |
Yıllar oldu takımımızı sahamızda mahkum oynuyor görmemiştik..Sağol hocam..
|
[B]Bizim takım bitmiş eyvaahhhki ne ayvah[/B]
|
[QUOTE=Aydogan58;545705]ben sadece istifanizi istiyorum artik ,,,[/QUOTE]
bülent uygun'a en tepkili insanlardan biriyim şu an...ama hemen istifasını istemenin anlamı ne? neticede bu takımı eğer hayal aleminden uyanırsa, düzeltecek olan gene bülenttir... yiğit düştüğü yerden kalkar elbet, merak etmeyin...mevlam yardımcısı olsun... |
[QUOTE=Aydogan58;545705]ben sadece istifanizi istiyorum artik ,,,[/QUOTE]
Şu Trabzon taraftarı gibi,bir gol yeyince "istifaaa" diye bağıran,küfür eden,iki dakika sonra gol atınca "hocamız işini biliyor helaaal" diyen,maç sonunda galip gelince de "Hepiniz kahramansınız" diyen taraftarlardan olmayın. Tamam Bülent Uygun'u gönderelim,kimi getirelim yerine? Hocamız gidecek,futbolcularda onun moralsizliği,sonra bir müddet hoca aramayla geçecek,sonra yeni hocanın takıa uyumu...Kayıp daha da büyük olur! |
vallahi hic birsey yapmadinis
67 ersan martin onur vallahi ben hepsinle iyi onarim vallahi |
[QUOTE=Metal Gear;545737]Şu Trabzon taraftarı gibi,bir gol yeyince "istifaaa" diye bağıran,küfür eden,iki dakika sonra gol atınca "hocamız işini biliyor helaaal" diyen,maç sonunda galip gelince de "Hepiniz kahramansınız" diyen taraftarlardan olmayın.
Tamam Bülent Uygun'u gönderelim,kimi getirelim yerine? Hocamız gidecek,futbolcularda onun moralsizliği,sonra bir müddet hoca aramayla geçecek,sonra yeni hocanın takıa uyumu...Kayıp daha da büyük olur![/QUOTE] sana katiliyorum arkadas,daha dün Bülent Uygunla gurur duyanlar simdi onu takimda görrmek istemiyorlar,zaten Bülent Uygun istifa ederse o gitmesini isteyen taraftarlar Bülent Uygunlu günlerini cok arayacak.tamam hata yapmis ola bilir ama hatasizda kul olmaz,ben inaniyorumki hocamiz hatalarini düzeltip bu takimla yine zirveye cikacak.yeterki sabir edelim onu ve takimi detekleyelim.cünkü simdi zaman destekleme zamani |
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Arkadaslar, sizin kadar bende cok cok kizginim, kirginim, ama hayat nasil devam ediyorsa, sivassporda eminim eski gunleri gibi devam edecek. herkes hayatinda dusup kalkmistir, bulent hocamizda simdi dustu, ama onemli olan dustugu yerden kalkmak, anderlecht macini nasil unutuysak, zamanla bunuda unutacagiz, umarim artik simdi S.O.S ilan ederler ve gerekeni yaparlar. Gercek taraftar sitem eder, ama her ne olursa olsun yinede formalarini alir, atkilarini alir, maca gider. insallah bizim taraftar da bunu yapar.......[/B][/FONT][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:42. |