SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertugral : Hedef Alt Yapı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27496)

giants 09.10.2009 11:30

Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

[QUOTE=Kederli Yiğido;572012]Yahu atıp tutuyorsun

Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana.[/QUOTE]

Degerli Kederli Yigido Kardesim.. Sizin Futbol bilginize dünyayi dolasmamis olsaniz bile diyecek sözümüsz olamaz. Sniyorum mesleginiz geregi bu isi yapiyorsunuz. Ama buradakilerde Futbol oyununun SivasSpor sahsinda taraftarlari ve izleyicileri. günümüz dünyasinda evinde bir canagi ve birde Box su olan bir günde bes alti maci izleme sansi buluyorki bu canli olarak mac izleyen menejerlerin mac izlemesinin cok önünde bir rakam....
onun icin futbol konusunda 3 asagi 5 yukari herkesin bir fikri var. hatta ve hatta günümüzün teknolojik olanaklari düsünüldügünde 8-10 yasinda cocuklarin bile bilgileri azmsanmiyacak derecede yüksek. bir cok cocuk taniyorum Barselona- real madrid, celsi, vs gibi takimlarin futbolcularinin isimlerini ezbere bildigi gibi. kondisyonlarini özelliklerini hatta hangi ayakla topa vurdugundan tutalim sahada kac kilometre hareket etme ortalamasi var bu hesaplari biliyor..... Basit bir mantik Ekmegin tadindan anlamak icin Firinci olmaya gerek olmadigi icin Futboldan anlamak icinde illa bu alan icinde meslek sahibi olmaya gerek yok!!!!

Kederli Yiğido 09.10.2009 11:42

Sizler bir maç izlerken vay be çocuğa bak ne çalım atıp asist yaptı diye tepki verirsiniz bizler ise güzel bir hareket yaptı acaba bu hareketini tekrarlayabilecek mi diye? Sizler ancak ve ancak takımların A takımlarını izlersiniz bizler ise minik takımdan A takıma kadar izleriz. Günde 4-5 maç izlediğimiz olur. Ekmek yediğimiz meslekte bırakında sizlerden bir adım önde olalım. İnşallah bir gün Sivas'a Sivasspor'un bir oyuncusunu izlemek için gönderilirim. Hem Sivasspor kazanır hem de ben gurur duyarım memleketimin takımıyla.

giants 09.10.2009 11:54

[QUOTE=Kederli Yiğido;572073]Sizler bir maç izlerken vay be çocuğa bak ne çalım atıp asist yaptı diye tepki verirsiniz bizler ise güzel bir hareket yaptı acaba bu hareketini tekrarlayabilecek mi diye? Sizler ancak ve ancak takımların A takımlarını izlersiniz bizler ise minik takımdan A takıma kadar izleriz. Günde 4-5 maç izlediğimiz olur. Ekmek yediğimiz meslekte bırakında sizlerden bir adım önde olalım. İnşallah bir gün Sivas'a Sivasspor'un bir oyuncusunu izlemek için gönderilirim. Hem Sivasspor kazanır hem de ben gurur duyarım memleketimin takımıyla.[/QUOTE]

Degerli Hemsehrim Tekar belirtiyorum bu isi profosyonelce yapiyor olabilirsiz ne yaptiginiz isi hafife aliriz nede bu konuda bilgi ve meziyetinizi.. Bir hemsehrimiz olarakda yaptiginiz isi zirvede en iyisi olarak yapmanizi temenni ederiz.. hepimizin burada ortak kaygisi SivasSporun basarisidir. Bu basariya katki saglayan her düsünce ve görüs ve caba anlamlidir. ama bunu yaparkende ne Camiayi hafife nede bu camianin bir ferdini hafife almadan mütevazi bir bicimde düsünce belirtmek insani bir erdemdir.

Umarim sahip oldugunuz bilgi ve beceriyi günü geldiginde SivasSporun Güclenmesi icinde kullanirsiniz. özellikle bu yil bu konuda cok da verimli isler yapilmadi Meslektaslariniz tarafindan SivasSpor ve Camiamiz adina!!!!

Kederli Yiğido 09.10.2009 12:00

[QUOTE=giants;572075]Degerli Hemsehrim Tekar belirtiyorum bu isi profosyonelce yapiyor olabilirsiz ne yaptiginiz isi hafife aliriz nede bu konuda bilgi ve meziyetinizi.. Bir hemsehrimiz olarakda yaptiginiz isi zirvede en iyisi olarak yapmanizi temenni ederiz.. hepimizin burada ortak kaygisi SivasSporun basarisidir. Bu basariya katki saglayan her düsünce ve görüs ve caba anlamlidir. ama bunu yaparkende ne Camiayi hafife nede bu camianin bir ferdini hafife almadan mütevazi bir bicimde düsünce belirtmek insani bir erdemdir.

Umarim sahip oldugunuz bilgi ve beceriyi günü geldiginde SivasSporun Güclenmesi icinde kullanirsiniz. özellikle bu yil bu konuda cok da verimli isler yapilmadi Meslektaslariniz tarafindan SivasSpor ve Camiamiz adina!!!![/QUOTE]

Bizim mesleğin Türkiye'de ahlaki boyutu epeyce yerlerde sürünüyor. Menejerler tüm dünyada adeta mafyalaşmış konumdalar. O yüzden dikkat etmek gerekir.Bu zorluklar nedeniyle bir Avrupa kulübünde çalışmayı tercih ettim. Adamların bir sistemi var ve bu sistemde bana da bir yer verdiler. Türkiye'de ise sistem denen bir şey yok. Bu sistemsizlik nice yetenekli gencimizin yokolup gitmesine neden oluyor. Umarım akılcı hamlelerle Sivasspor bir sistem kurar da Türkiye'de bir öncü olur.

cenk5821 09.10.2009 12:27

hoş geldin alt yapıya önem verilirse iyi işler başaracağımızı düşünüyorum yabancı ülkelerde olduğu gibi örnekler çok inşallah başarılı oluruz..

Besyo_cu 09.10.2009 12:36

[QUOTE=Kederli Yiğido;572066]Benim işim var merek etme. Teknik kısım benim alanım değil.
Ben yeni yetenekleri keşfediyorum. Siz rahat olun...[/QUOTE]

[B]Merakımı maruz görün Dünya Futboluna kazandırdıgınız oyunculardan bir kaçının isimlerini bizimle paylaşırmısınız ve şimdiye kadar Sivasspor'a oyuncu kazandırdınızmı ? Amacım sizi eleştirmek değil dediğim gibi sadece merak...[/B]

karakocyakup58 09.10.2009 13:04

[QUOTE=Kederli Yiğido;571903]1-Muhsin hocayı beğenmiyorum. Çünkü kendisinin bana göre kayda değer bir başarısı yok. Afrikada yaptıkları beni alakadar etmiyor. Bir çuval una oyuncu pazarlığının yapıldığı kabilelerde benda hocalık yapar başarı sağlarım. Eğer kaliteli bir hoca olsaydı Türkiye'nin futbol takımları onu çok önceden alırdılar. Milletin akıllısı bizmiyiz. En basitinden bugün açıklaması çıktı basında. Açıklamanın içinde Fatih Tekke'yi ben keşfettim dedi. Çok geçmeden haber siteleri yalanladılar kendisini. Söylediklerinden kim bilir daha neler yalan...

2-Yönetimin arkasında durması bir şey ifade etmiyor. Aslolan taraftardır. Taraftar arkasında durdu mu? Şu forumda yazılanları okumuyormuyuz. Defol git bile denildi ve de deniliyor. Bülent hocanın bu yazıları okumadığını mı sanıyorsunuz?

3-Yönetimin hocayı istifaya zorladığına inanmıyorum.

4-Bülent hoca tecrübesizdi. İyi de çıkabilirdi kötü de? Yaşı gençti ve idealleri doğrultusunda gelişime açıktı. Şimdiki hoca kim. Yaşını başını almış, futbolda kayda değer bir başarısı olmayan birisi. Ne bekleyeceğiz bu adamdan biz.

5-Görünen köy klavuz istemez.[/QUOTE]

görülen köy klavuz istemezz nerde gördün acaba köyü güney amerikadan bana internetten bulmadan 10 isim say desem sayaman görülen köy kılavuz istemezmiş ama dereyi görmedende paçada sıvanmaz

Kederli Yiğido 09.10.2009 15:01

[QUOTE=besyo_cu;572085][B]Merakımı maruz görün Dünya Futboluna kazandırdıgınız oyunculardan bir kaçının isimlerini bizimle paylaşırmısınız ve şimdiye kadar Sivasspor'a oyuncu kazandırdınızmı ? Amacım sizi eleştirmek değil dediğim gibi sadece merak...[/B][/QUOTE]

Şimdiye kadar Sivasspor'a kimseyi kazandırmadım. Çünkü Türkiye ile alakam çok fazla yok. Eğer talep gelirse tavsiye edebileceğim genç oyuncular var elbette. Ben menejer değilim yani işin maddi kısmı beni alakadar etmiyor. Ben bu futbolcu gelecekte ne yönde gelişim gösterip göstermez diye ön görülerde bulunuyorum.

Gelelim Dünya futboluna kazandırdığım oyunculara. Bahsetmiş olduğum sistemin bir parçasıyım ben. Yani oyuncu kazandırma durumu var ise ekip kazandırmıştır. Ekibimizin ne kazandırdığını merak eden PSV'nin kadrosuna baksın.

Kederli Yiğido 09.10.2009 15:06

[QUOTE=karakocyakup58;572090]görülen köy klavuz istemezz nerde gördün acaba köyü güney amerikadan bana internetten bulmadan 10 isim say desem sayaman görülen köy kılavuz istemezmiş ama dereyi görmedende paçada sıvanmaz[/QUOTE]

10 isim saymakla olsaydı o iş herkes bu işi yapardı. Şu anda 1 aydır bulunduğum ülkedeyim ve 2 ay daha burada kalıp takımların alt yapılarını inceleyeceğim.

Gelelim görünen köye :) Benim itirazım Sivassporumuzun daha iyi teknik direktörlere layık olduğunu düşündüğümden kaynaklanıyor. 2 yıl şampiyonluk mücadelesi vermiş bir takımın çıtasını yükseltmiş olması gerekir. Buna göre bu çıta sayın Muhsin hoca değildir. Bu noktada kabullenemiyorum ve itiraz ediyorum. Gelin görünki bunca samimi düşüncelerime rağmen ne Sivassporluluğumu bıraktınız ne adamlığımı. İnsanın hemşerilerinden böyle acı sözleri duyması adama koyuyor...

ready 09.10.2009 15:21

[B]yükselen çıta yükselecekmi yoksa daha mı aşagı düşecek bu zaman ve yeni gelen hocamız gösterecek[/B]

Sivas Meydan 09.10.2009 16:17

[QUOTE=hiko58;571970]kim vizyon sahibi be allah aşkına. bülent uygun mu vizyon sahibi. sivassporun başına getirdiğimizde bu adam hoca bile değildi. yokluktan yoksulluktan verilen her görevi yapıyordu. sivasspordan başka bir yerde hocalıkmı yapmış. bir başarısımı var. kendini övmekten herkesten yüksek görmektenn başka ne yapmış. kendini kaf dağının başında görmekten başka ne yapmış. saygısız insanlara değer vermeyen birisi. bir kaç kere görüşme imkanım oldu. bırakın allah aşkına adamı ilahlaştırdınız. yazık. yeni hocamıza sahip çıkın.sizlere bizlere bu yakışır.[/QUOTE]

Bülent Uygun vizyon sahibi değilse Afrika'dan getirdiğimiz hoca değil paf takımımızı
sivas demirsporumuzu bile yönetemez.Bülent Uygun'un bizi nerelere getirdiğini ne çabuk unutuyoruz.Bizim hedefimiz şampiyonluklar yada ilk 4 değilse Ertuğral fazla bile bize yönetimde bunu layık görmüş bize şimdi istediğimiz hedeflere ileleriz bu takım bank asya'ya düşerse hesabı yönetimden sorulur.

ready 09.10.2009 16:32

[B]bülent uygun bu takımı bıraktı ha bülent uyguncu arkadaşlar onun yolundan gidebilir yeni hoca geldi halen neyin tartışmasını yapıyoruz başarı dediginiz olaya kafaya oynayıp şampiyonlugu iki maçda başkalarına kaptırmak mı yoksa kurulu kadroyu dagıtıp yerine işe yaramaz topçuları takıma getirttirmek mi yoksa avrupa kupası maçlarında hezimet yaşamak mı ve bunun adına da takım içi revizyon diyeceksin bu mu başarı başara kavramları insandan insana degişir ha birileri buna başarı diyorsa eksik olsun öyle başarı [/B]

Sivas Meydan 09.10.2009 16:43

[QUOTE=ready;572122][B]bülent uygun bu takımı bıraktı ha bülent uyguncu arkadaşlar onun yolundan gidebilir yeni hoca geldi halen neyin tartışmasını yapıyoruz başarı dediginiz olaya kafaya oynayıp şampiyonlugu iki maçda başkalarına kaptırmak mı yoksa kurulu kadroyu dagıtıp yerine işe yaramaz topçuları takıma getirttirmek mi yoksa avrupa kupası maçlarında hezimet yaşamak mı ve bunun adına da takım içi revizyon diyeceksin bu mu başarı başara kavramları insandan insana degişir ha birileri buna başarı diyorsa eksik olsun öyle başarı [/B][/QUOTE]

kendin açıklamasını yapmışssın zaten kafaya oynayıp iki maçta kaybetmek Sivasspor'lu olarak sana bundan 4-5 sene öncesinde süper lige çıkacaksın ve sadece 2 maçtan şampiyonluğu kaybedeceksin ddeseler ne düşünürdün heralde böyle bir şeye ihtimal bile vermezdin.2.olmuşuz süper ligde fb gs trabzonu geride bırakmışız bakalım bu basarı daha ne zaman gelecek bu hocayla heralde sadece hayal olarak kalır.Takımı ligde tutsun bu hoca ben basarılı kabul ederim Ertuğralı ve hepinizden özür dilerim bu paltformda biz Sivassporun hersene başa oynamasını istiyoruz gercekleri görün arkadaşlar bu hocadan bize fayda gelmez birşeyler yapalım Sivasspor'a yakışan bir hoca takımın başına gelsin gerekirse stada gidip tepkimizi koyalım

AlBeyaz58 09.10.2009 16:56

[QUOTE=yigido Atilla;571888]Müsade edersen kardes biraz da bek ekleyim Süperligde Kaybettigimiz sempatimizi tekrar kazanacagiz hic bir takimin Süngüsü olmayacagiz,Hocamiz sadece Sivassporla ilgilenecek GS,FB,BJK Trb ,Reklamini yapmayaca, rakip taraftarlar artik sivasspordan nefret etmeyecek Sivassporun kümeye düsmesini istemeyecekler, süperlige yeni cikmis bir takim Nasil olduda nefret ediliyor bu durumlara geldigini kimse sorgulamak istemiyor. Bir takimi calistirirken kendi takimini unutup FB Borazanligini yaparken kendinden gecen süperligde hic bir hoca görmedim gibi hatirlamiyorumda..[/QUOTE]

Olay bu kadar basit ve gerçek...Özel Teşekkür ediyorum benim gibi düşündüğün içinnn

AlBeyaz58 09.10.2009 16:58

[QUOTE=GuVeN;571901]Ümit Özat redetmiş takımıyla sözleşmesi devam ettiği için ..[/QUOTE]

Fenerbahçe sempatisi getirdi bu rezil durumlara..
O yüzden FENER Kökenkli hoca...yardımcı...topçu...popçu istemiyoruzzzz

KAOS 09.10.2009 16:59

[QUOTE=Sivas Meydan;572124]kendin açıklamasını yapmışssın zaten kafaya oynayıp iki maçta kaybetmek Sivasspor'lu olarak sana bundan 4-5 sene öncesinde süper lige çıkacaksın ve sadece 2 maçtan şampiyonluğu kaybedeceksin ddeseler ne düşünürdün heralde böyle bir şeye ihtimal bile vermezdin.2.olmuşuz süper ligde fb gs trabzonu geride bırakmışız bakalım bu basarı daha ne zaman gelecek bu hocayla heralde sadece hayal olarak kalır.Takımı ligde tutsun bu hoca ben basarılı kabul ederim Ertuğralı ve hepinizden özür dilerim bu paltformda biz Sivassporun hersene başa oynamasını istiyoruz gercekleri görün arkadaşlar bu hocadan bize fayda gelmez birşeyler yapalım Sivasspor'a yakışan bir hoca takımın başına gelsin gerekirse stada gidip tepkimizi koyalım[/QUOTE]

Senin bu yaklaşımını tasvip etmek mümkün değil.
Bülent beye kaç yıl kredi verdik. Oda geldiğinde hiç bir şeydi. Ne zaman ki bu takıma faydasının kalmadığını düşündük (kaç yıl sonra) eleştirdik ve gitsin dedik.
Aynı yaklaşımı adalet anlayışı çerçevesinde Muhsin beye de göstermemiz lazım.
Takım bir sahaya insin, futbolu görelim, çalışmaları ve gelişmeleri görelim, o zaman söyleyeceğimizi söyleriz.
Böyle peşin hükümlü olmak aşığı olduğumuz Sivasspor taraftarlığına yakışmaz.

ready 09.10.2009 17:02

[B]sizin yaptıgınız dogmamış çocuga don biçmeye benziyor adam sözleşmeyi yeni imzalamış daha takımla sahaya çıkmamamış daha bilmiyoruz neler yapıp yapamıyacagını bakalım görelim [/B]

Sivas Meydan 09.10.2009 17:05

[QUOTE=ready;572128][B]sizin yaptıgınız dogmamış çocuga don biçmeye benziyor adam sözleşmeyi yeni imzalamış daha takımla sahaya çıkmamamış daha bilmiyoruz neler yapıp yapamıyacagını bakalım görelim [/B][/QUOTE]

Balık baştan kokar diye br deyim vardır.Muhsin hoca maç kaybettikten sonra da görmek isterim .Savunacakmısın yoksa Ah Bülent hoca diye içmi geçireceksiniz.

KAOS 09.10.2009 17:12

[QUOTE=Sivas Meydan;572130]Balık baştan kokar diye br deyim vardır.Muhsin hoca maç kaybettikten sonra da görmek isterim .Savunacakmısın yoksa Ah Bülent hoca diye içmi geçireceksiniz.[/QUOTE]

Birader şu aldığın kokuları bize de aktarsana...
Biz Bülent bey ilk geldiğinde maç kaybettiği zaman nasıl tepki verdi isek aynı tepkiyi şu anda vereceğiz. Sende aynı tepkiyi verebilecek misin?

sivassporummm58 09.10.2009 17:23

[QUOTE=Sivas Meydan;572130]Balık baştan kokar diye br deyim vardır.Muhsin hoca maç kaybettikten sonra da görmek isterim .Savunacakmısın yoksa Ah Bülent hoca diye içmi geçireceksiniz.[/QUOTE]

Kardeşim bu başarıyı sadece Bülent Hocaya endekslemen bence çok saçma.Neden biliyor musun??
Bülent Hoca takımın başına geldiğinde onu kim biliyordu veya tanıyordu.Adam daha antrenörlük kursuna bile gitmeden takımın başına geçti.Bu başarıları sen tek başına mı yaptı sanıyorsun.Peki yönetimimizin bu konuda hiç mi etkisi olmadı.Sazı çalan da söyleyen de Bülent Hoca mıydı sence.El insaf diyorum biraz.Bu takım başa geldiği ilk yıl süper lige çıkaran Mecnun Başkandır unutma ve en son yakaladığımız başarının altında da Bülent Hoca olduğu gibi Mecnun Başkanın başkanlığındaki yönetimin de çok büyük payı var.Çünkü bu rahat ve kendisini geliştireceği ortamı bu yönetim verdi.Adam herşeye konuşuyordu.Görevi olsun olmasın.Bu kadar ortam her yerde bulunmaz:)
Açıkçası ben yine kazandığımız başarıların tesadüfi olmadığını yine basamakları birer birer çıkmaya devam edeceğimize inanıyorum.Çünkü yönetimimize güveniyorum.Hakikaten bir teknik direktörün en çok isteyeceği yönetim anlayışı bizim klubumüzde mevcut...

giants 09.10.2009 21:32

[QUOTE=Kederli Yiğido;572105]10 isim saymakla olsaydı o iş herkes bu işi yapardı. Şu anda 1 aydır bulunduğum ülkedeyim ve 2 ay daha burada kalıp takımların alt yapılarını inceleyeceğim.

Gelelim görünen köye :) Benim itirazım Sivassporumuzun daha iyi teknik direktörlere layık olduğunu düşündüğümden kaynaklanıyor. 2 yıl şampiyonluk mücadelesi vermiş bir takımın çıtasını yükseltmiş olması gerekir. Buna göre bu çıta sayın Muhsin hoca değildir. Bu noktada kabullenemiyorum ve itiraz ediyorum. Gelin görünki bunca samimi düşüncelerime rağmen ne Sivassporluluğumu bıraktınız ne adamlığımı. İnsanın hemşerilerinden böyle acı sözleri duyması adama koyuyor...[/QUOTE]

Degerli hemsehrim Muhsin Hoca hocalik gecmisi olan bir hoca olsada Hocamiz bizim icinde soru isareti.. Hocanin yerine gelecek herhangi bir isim gibi. söhreti ünü ne olursa olsun... Orta yerde cigeri dalagi yaralanmis bir hasta var Bu Bünyeyide Hasta eden eski hocamiz biz simdi doktorumuzun bu hastaligi tedavi edip etmiyecegini hep baraber görecegiz.. Bakis acisi farkimiz var siz ve sizin gibi düsünenler bastan red edelim diyorsunuz...Bizlerse Hocamizin takima nedakar katkisi olacagini görmeden red etmeyiz diyoruz...

Arkadalarimiz Bülent hocanin Basladigi sürece vurgu yapiyorlar... O sürecde.Sayin Baskanimiz Otyakmaz yerinde ben olsa idim... Degil süper lig de takim teslim etmek iki kecimi bile teslim etmezdim hic bir kariyeri ve tercübesi olmayan bir hocaya... Hic degilse Muhsin hocanin begenelim begenmiyelim bir hocalik gecmisi var... Ön yargili olmak dogru degil SivasSpor camiasi bir vucud gibidir. kendi bünyesine uymayani,kendi vucuduna zarar verecek unsuru disari atar. merek etme sen!!!!!!

yigidomurat 09.10.2009 22:43

[QUOTE=Kederli Yiğido;572103]Şimdiye kadar Sivasspor'a kimseyi kazandırmadım. Çünkü Türkiye ile alakam çok fazla yok. Eğer talep gelirse tavsiye edebileceğim genç oyuncular var elbette. Ben menejer değilim yani işin maddi kısmı beni alakadar etmiyor. Ben bu futbolcu gelecekte ne yönde gelişim gösterip göstermez diye ön görülerde bulunuyorum.

Gelelim Dünya futboluna kazandırdığım oyunculara. Bahsetmiş olduğum sistemin bir parçasıyım ben. Yani oyuncu kazandırma durumu var ise ekip kazandırmıştır. Ekibimizin ne kazandırdığını merak eden PSV'nin kadrosuna baksın.[/QUOTE]

öncelikle bu arkadaşla bir SİVASLI olarak gurur duyduğumu belirtmek isterim...ya arkadaşlar bırakında adam eleştirisini yapsın.herkes herkesi beğenmek zorunda mı?İNŞALLAH daha da başarılı olursun kardeş,ALLAH yolunu açık etsin.

altuntas58 09.10.2009 22:52

Hocam hoş geldin sefalar getirdin inşallah sayende başarılı oluruz

Kederli Yiğido 09.10.2009 23:07

[QUOTE=yigidomurat;572190]öncelikle bu arkadaşla bir SİVASLI olarak gurur duyduğumu belirtmek isterim...ya arkadaşlar bırakında adam eleştirisini yapsın.herkes herkesi beğenmek zorunda mı?İNŞALLAH daha da başarılı olursun kardeş,ALLAH yolunu açık etsin.[/QUOTE]

Bir hemşerimden böylesine güzel dşünceler duymak beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim.

57 Mehmet 09.10.2009 23:56

INSALLAH bu hocaya sahip cikariz

patriot5878 10.10.2009 01:17

inş hocamız başarılı olur..benım ınancım tam..bu takım mutlka eskı gunlerıne dönecektır...

carizma0658 10.10.2009 01:19

inşallah herşey yoluna girer ve dedın gibi olur hoca mevlam utandırmasın yolumuz acık olsun

KaRiZmA YiĞiDo 10.10.2009 16:47

Cevap: Ertugral : HoŞ GeLdİn HoCaM

Evet Yeni Bir Dönem Başladı Sivas Spor İçin İnşallah Hayırlı olur Hoca Uğurlu gelirde küme düşmeyiz.Bülent UYGUN takımı mahvetti gitti aslında geç bile kaldı nerdeyse liğin 3 te biri bitti 4 puan neyse buna şükür diyeceğiz ya hiç bırakmasaydı oda var neyseki gitti.Hep şöyleyaptı böyle yaptı deniyor da bende anlamadığım bir şey var ne yaptı ne yapamadı karşılaştırırsak bence çokşey aldı götürdü sivastan mesala:
1- Şampiyonlar liğine gidecekken inadı yüzünden son 5 hafta yenildi zor güç Fenerbahçe sayesinde 2.olduk.
2- Avrupaya gidecek bir takımda bu başarıyı kazandıranlar devre dışı bırakıldı yok yere satıldı yerine kalitesizi işi bitmiş adı futbolcu olan zerzevatlarla dolduruldu.
3- Onca kazanılacak para göz göre göre gitti.Eski kadro yüzde yüz guruplara kalırdı iddia ediyorum.
4- bir sistemi yok adamın yada benmi göremedim. sıradan futbol artistis hareketler yok be böyle bir şey hangi devirdeyiz.Olmadıysa yol verecen sekiz hafta 3x8= 24 puan hadi 10 puan çık yenildik dedik 18puan vardı şimdi ya yedikleri onca gol geçen sezon bir yılda yediklerini 5 maçta yediler bumu başarısı ?
5-petkoviç akın kalecei değil daha genç daha fizik gücü yüksek bir kalecei bulmalıyız . Futbolcumuz malesef yok sadece 3 veya 4 tane diğerleri boş işe yaramaz bakalımMuhsin hoca bunlarla ne yapar Allah yardımcısı olsun.Bülent Uygun iyi kazıkattı sivas'a kimsenin haberi yok.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:18.