SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27880)

stain 08.12.2009 22:15

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor

ya bir de bir sürü kişi ankette sivas kazanır demiş, Allah aşkına gerçekte kaç kişi bizim maçı alacağımıza inanıyor? ankette kazanırız diyerek gaz mı vermeye çalışıyorsunuz millet?

Salim58 09.12.2009 07:02

[QUOTE=stain;587158]ya bir de bir sürü kişi ankette sivas kazanır demiş, Allah aşkına gerçekte kaç kişi bizim maçı alacağımıza inanıyor? ankette kazanırız diyerek gaz mı vermeye çalışıyorsunuz millet?[/QUOTE]

[B]kazanamassan bile kaybetmeyeceksin inşallah kazanan taraf biz oluruz.[/B]

yigidocengiz 09.12.2009 10:56

bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alııııııııııııııııııııııııııınnn.herşeye rağmen çıkmadık candan umut kesilmez,ben hocamıza güveniyorum

yigidocengiz 09.12.2009 11:00

[QUOTE=stain;587158]ya bir de bir sürü kişi ankette sivas kazanır demiş, Allah aşkına gerçekte kaç kişi bizim maçı alacağımıza inanıyor? ankette kazanırız diyerek gaz mı vermeye çalışıyorsunuz millet?[/QUOTE]

aslında bu,inancımızı kaybetmediğimizin göstergesi.oynanmadan hiç bir maç kaybedilmiş olmaz ve tabikide kazanılmaz.ama umutsuz olmaktansa,toplu iğnenin ucu kadar bile umudunuz varsa kazanmamanız için hiç bir sebep yok.şimdi sadece bizim futbolcuların kendilerine güvenmeleri için dua etmekten başka bişey gelmez elimizden

effenberg 09.12.2009 11:37

Bu maci almaktan baska yol yoktur cünkü ilk yarinin kendi sahmizda son maci ve haftaya Ankaraya gidiyoruz .....
II.yari zor maclar ile basliyoruz Trabzonspor ve Fenerbahce........

Sayet ilk yariyi en az 3 puan ile kapatmasak II.yari isimiz cok cok zora girer.

ayna26 09.12.2009 11:51

Herkes bu amçı alacağımıza pek ihtimal vermesede ben yürekten inanıyorum ki Sivas alacak.Maç başlamadan mağlubiyet havasını teneffüs etmek kime ne kzanç sağlar ki. biz inanalım galibeyete bunu yansıtalam stadda sahaya bak o zaman futbolcu nasıl galeyana geliyor.
maçın sonucu 2-0 galibeyetle bitecek.

YigidoGenclik38 09.12.2009 14:28

herkes duygusal davranmıs

hersey ortada

H_Turan 09.12.2009 17:38

[QUOTE=YigidoGenclik38;587257]herkes duygusal davranmıs

hersey ortada[/QUOTE]

Her bir çıkışın bir inişi vardır her bir inişinde bir çıkışı elbet eski günlerimize geri döneceğiz

ready 09.12.2009 17:56

[B]eskişehir maçınıda kazanamazsa söylermisiniz hangi maçı alacak o takım güçlü bu takım güçlü siz bu kadar karamsar oldugunuz sürece takım kötü gidişatını sürdürür[/B]

Melisa 09.12.2009 18:21

[B][COLOR="Red"]Biz alırızz maçııı....Yeneriz...Ezer geçeriz.....:D

HAYDİ BASTIR FELAKETSİNN... HAYDİ BASTIR CİNAYETSİNN....(İsmail yk'nında dediği gibi)[/COLOR][/B]

bora kurnaz 09.12.2009 18:40

kaybedecek yada berabere kalacak lüxümüz yok artik.

ESESSB 09.12.2009 19:13

Sevgili Sivas'lı arkadaşlarım, sadece Eskişehirspor'un tribün şovunu görmek için dahi bu maça mutlaka gitmelisiniz. Umarım dostluk kazanır. Selam olsun memleketime ESES'ime. Selam olsun yaşadığım şehire Sivas'ımıza. Ne diyelim ESES'liyiz Gardaaaaşşşşşş.... :D

ESESSB 09.12.2009 19:15

Arkadaşlar maç bileti fiyatları hakkında bilginiz var ise paylaşır mısınız? Saygılarımla...

oNuR 09.12.2009 19:18

[QUOTE=ESESSB;587298]Arkadaşlar maç bileti fiyatları hakkında bilginiz var ise paylaşır mısınız? Saygılarımla...[/QUOTE]

Deplasman bölümü genellikle 5 lira oluyor.Yine 5 lira olur düşüncesindeyim

cem5879 09.12.2009 19:27

[QUOTE=yener_sahin;587155]vay anasını be geçen sene eskişehir maç topiğini bir okusalar es es lilerle ne hemgame ne fırtınalar kopmuştu.bizim havamızdan geçilmiyor bize yan bakılmıyordu.Eskişehirli kardeşlerimizde kendi sevdalarından bizimle çok sert tartışmalara giriyorlardı.Şimdi biz kendi takımımızdan ümidimizi kesmiş es es liler bize moral veriyorlar.

O zamanda söyledik bu zamanda söylüyorum.Anadolu kardeşliği puan da yalandır.Taraftar olarak çok samimi ilişkiler olabilir ama maç günü geldiğinde kimse kimseye acımaz.Es es li kardeşlerimiz şehrimize hoş gelir sefalar getirir.Erken gelsin şehrimizde gezsinler.Soğuk havalar biraz tedbirli gelin.İnşallah şehirde gezerken karşılaşırsak görüşürüz.

Şimdiden deplasman tayfaya allah yollarını açık etsin kazasız belasız gelmeyi nasib eylesin...[/QUOTE]

Kardeşimiz haklı.Bizim yaşı genç ve ateşli renktaşlarımız geçen yıl Süper Ligdeki uzun aradan sonra ilk yılımız olduğu için biraz sabırsız ve acelecilerdi.Aslında bu değildi EsEs taraftarının profili.Şimdi yavaş yavaş dengeye geliyor herşey.Bazı maçlarda bırakın sağa sola bulaşmayı küfür edene karşılık vermeyip sadece alkışla protesto eden bir yapı ortaya çıktı.Örnek:Ankaragücü ve Trabzon maçları.Zaman zaman çürük elmalar yine olsa da genel anlamda bilinçli bir topluluk oluşmaya başladı.
Deplasmana gelecek arkadaşlarımız şehrinizde ve stadınızda bir hata yapmayacaklardır diye umit ediyorum.
Daha çok ihtiyacı olan sizsiniz ve iki takımında eksikleri var fazlaca.Hak eden kazansın,ama önce dostluk...
Bulunduğunuz zor durumdan bir an önce çıkmanız dileğimle,saygılarımla...

"_tuqRuL" 09.12.2009 23:52

[B]Çok zor bi maç. Yeneceğimizi umamıyorum ama bi ihtimal ve mucize artık...

İnşallah yeneriz de ilaç gibi bi 3 puan alırız..[/B]

yigido Atilla 10.12.2009 00:44

Eskisehir macini almak zorundayiz kolaymi olur zormu olur bilemem.Bildigim tek sey kazanmak..Baska Alternatifimiz yok.. Arti Süpeligde istatikler sunu gösteriyor !!! FB , GS yi yenen Anadolu takimi bir hafta sonra mac kazanamiyor hatirlatmak isterim.!!
Sivasspor bu maci Alacak.....

astaravisa 10.12.2009 09:51

ne yapar eder bu maçı kazanır eskişehir

cabuker 10.12.2009 10:14

beraberlik iyi olur galibiyet tadından yenmez ancak şunu kabul edelim ki eskişehir şu an bizden daha iyi durumda inşallah ümit ettiğimiz olur. bu sezon üst üst e iki maçtan puan çıkartamadık daha

ESES126 10.12.2009 10:24

Sivasspor çıkış arıyor en uygun maç es es maçı gibi görünüyor.EsEs geçen hafta feneri yendi ve aşırı ferformans gösterdi.Bizans takımlarıyla oynayan takımlar ertesi hafta düşüş gösteriyor.Bu Es Es tede aynı İstanbulda bi GESE beraberliği ertesi hafta Evinde Kayseri yenilgisi şunu rahatlıkla söyleyebilrimki Kayseri şuanki kayseri değildi maçı yerde sürünerek kazadı şans diyorum.
Bu Hafta Sivasta ne olur.Sivasın eksiklikleri var kendine güveni kaybetme noktasına gelmiş.Es Es tede aşırı ekasik futbolcular var ancak as topçuların yerine oynayan genç isimler gerçekten bu çocuk şimdiye kadar neredeymiş dedirten tipten.Anlıyacağınız Rıza Hoca 18 i bulmakta zorlanıyorum diyor ama inanın bizler es es taraftarı olarak genç futbolcuların aslardan daha iyi olduğunu düşünüyoruz.Ümit KARAN ın Es Es e bi şey kattı söylenemez 1 kişi eksik oynuyorduk.Sakatlandı şimdi 11 kişi oynuyoruz.Burak YILMAZ taraftarın gözünden düştü Fener galibiyetine sebinemedim diyen bir Es Es li olamaz taraftar defterden sildi.Seardar ÖZBAYRAKTAR zaten yedek oyuncu.El Sakanın eksikliği hissedilmez çünkü o bölgde çok oyuncu var Luka Vucko yedek bekliyo çoğu zaman ve El sakayı aratmaz.Bir tek Mehmet Yılmaz için eksiklik diyoruz ama onun yerine oynayan Adem SARIda pğatlama yaptı.Doğa cezalı önemli, değil yerine yeterince adam var.
Kısacası orta geçeçek bir maç diyorum.Es es rahat oyun oynayacak Sivas stresli Es Es rahat oyununu şansıda yaver giderse yenere gelir diyorum.
Sivas oyuna inanarak başlarsa erken gol yemezse belki bi şeyler olabilir ozaman kazanma şansı olur.
Her iki takımada başarılar dileriz.Hakeden kazansın Sivassporun küme düşeceğine İ:BB düşsün derim.İl takımları her zaman süper ligde olmalı yaşamalı.

ESES126 10.12.2009 10:38

Bir de arkadaşlar hiç büyük konuşmayacaksın bu ligde.Geçen sene aklıma geldi biz yeni lige çıkmışız.Düşme potasının civarında geziyoruz gerçi hiç düşme potasına girmedik geçen sene ama pek rahatta değildik.Neyse Sivassaporda Şampiyonluğa oynuyo ve Türkiye de acayip hava yakalamış durumdaydı.Ne yalan söyliyim kıskanılacak durumunuz vardı.Şuan ise hiç istenmeyecek.
Ama şimdi çok hemde çok zor durumdasınız ve bu birden bire geldi.Kim hata yaptıysa hesabını sormalısınız.Böyle olmazki birden şampiyonluğa oynayan takım potada olmazki inanın Ankaraspor küme düşürülmeseydi şuan tabandaydınız.Belki bu kadarda puanınız olmayacaktı.
En kısa zamanda bu durumdan kurtulmanız dileğiyle.

adıge26 10.12.2009 10:44

Siteye yeni uye olupta yazmak isteyen eskişehirli arkadaşlar eskişehir kimligine yakışacak şekilde rakibe rencide etmeden yazmalarını temenni ediyorum.

SenSetik 10.12.2009 13:21

[B]Seviyeli olduktan sonra herkes yazabilir sitemize arkadaşlar...Şuana kadar yazan Eskişehirsporlu kardeşlerimizede bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim...Aynı hassasiyeti hemşerileriminde göstereceğinden şüphem yoktur...[/B]

Tek Büyük Sivas 10.12.2009 18:20

HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BU MAÇI KAZANMALIYIZ DEMİYORUM MUTLAKA KAZANACAZ DİYORUM AKSİ BİR SONUÇ DÜŞÜNEMİYORUM STAD CEHENNEM GİBİ OLMALI SİVASIM KAZANMALI esesi estirecez
ERMAN
KAMANAN
AGBETU ŞHOW YAPACAK

ercan58.a 10.12.2009 22:37

[B][COLOR="YellowGreen"]zor maç,önemli maç allahın izni ile kazanmamız gereken hayati bir maç[/COLOR][/B]

ESES126 11.12.2009 07:21

[QUOTE=Tek Büyük Sivas;587411]HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
BU MAÇI KAZANMALIYIZ DEMİYORUM MUTLAKA KAZANACAZ DİYORUM AKSİ BİR SONUÇ DÜŞÜNEMİYORUM STAD CEHENNEM GİBİ OLMALI SİVASIM KAZANMALI esesi estirecez
ERMAN
KAMANAN
AGBETU ŞHOW YAPACAK[/QUOTE]

Es Esi estirecez demişsin Es Es estimi karşı takım için iyi olmuyo Allah söyletti galiba:)

Metal Gear 11.12.2009 09:44

hava büyük ihtimal 4-5 derece civarında olacak.Piknik havası değil,gezme hvası değil,peki ne havası?Tabi ki tam maç havası.dolduralım stadı mücadele edelim,yüzümüzün akıyla da temiz bir galibiyet aalım.

ready 11.12.2009 09:48

[B]bu maçda taraftara çok iş düşüyor takımı ateşleme için doksan dakika susmamak lazım[/B]

EsEs2690 11.12.2009 09:52

[B]EsEs Taraftarı Olarak Her İki Takımada Canı Gönülden Başarılar[/B]

davulcu 11.12.2009 11:13

maçı kazanamayacağımız kesin ama belki berabere bitebilir

pover58 11.12.2009 12:19

es es iyi olsun bizde sivasspor uz bu maçtan umutluyum.o adiler tarihimizde en berbat küfürü etmişlerdi bize biz unutmadık.ortamı germek istemiyom ancak ne edip edip bu maçı almalıyız es es sivası kolay lokma olarak görmemeli.rıza hoca ve ademe başarılar diler sivasın galibiyetini beklerim.

yeniceri_can 11.12.2009 12:43

[B]burak ve el sakanında oynamayacaığını düşünürsek 1 adım öne geçmiş gibiyiz.eğer havadan oynamazsak yağa pas işini becerebilirsek bu maçtan umutluyum.[/B]

HYLT 11.12.2009 13:06

ben 1. yarıda 0-0 olacak ikinci yarı ise sivas mücadele ederek bu maçı 1-0 zorlayarak alacak diyorum. kamananın 90 dakika oynamasıyla bumaçı alırız eğer hakem aleyhimize yönetmezse bu maç hem taraftarın umutlarını ve sivasın ligteki durumunu daha iyi duruma sokacaktır. 2. devre ise isabetli trans ferlerle bu sezonu lig düşmeden tamamlarız inşallah.

astaravisa 11.12.2009 14:53

eskişehiri ezeceğiz.
feneri yendiler diye havaya girdiler.
Sivassporun olduğu yerde sesinizi çıkarmayacaksınız esesliler...

EsEs2690 11.12.2009 15:02

[QUOTE=astaravisa;587544]eskişehiri ezeceğiz.
feneri yendiler diye havaya girdiler.
Sivassporun olduğu yerde sesinizi çıkarmayacaksınız esesliler...[/QUOTE]

[B]Tehdit ve cayrıdıcı mesajları size hiç yakıştıramadık şunu unutma bizde anadolu kulübüyüz[/B]

Salim58 11.12.2009 15:22

[B]es.es.taraftarının ılımlı ve güzel yorumları var kendilerini kutluyorum [/B]

ready 11.12.2009 19:28

[QUOTE=Salim58;587549][B]es.es.taraftarının ılımlı ve güzel yorumları var kendilerini kutluyorum [/B][/QUOTE]

[B]darısı sivassporlu seyircilere diyelim salim hocam[/B]

adıge26 12.12.2009 01:49

Yorumlarımız rakip takım taraftarına rencide etmeden olsun onlar yapsalar bile biz yapmıyalım

adıge26 12.12.2009 01:52

[QUOTE=pover58;587533].o adiler tarihimizde en berbat küfürü etmişlerdi bize biz unutmadık.ortamı germek istemiyom ancak ne edip edip bu maçı almalıyız .[/QUOTE]

44 yaşındaki bi insana hic yakışıyormu böyle yazılar.

GuVeN 12.12.2009 02:01

[B]maç için sivasa gelecek es es lilere şimdiden hoşgeldiniz demek istiyorum. geçen senede maç öncesinde karşılıklı güzel dilekler varken hakem hatası sonucu maçı kazanmamızla birlikte burdaki taraftarlarınızın fikirlerinde ve yazılarında ani bi değişme olmuştu.. biz hakem hatasını kabul etmımıze rağmen bu seferde bizim şampiyonlugu haketmedıgımızı,şampıyonlugun başka takımların hakkı oldugunu tekrar tekrar tekrar tekrar yazmıstınız.. ara sıra forumlarınıza bakarım burdakı es es lı arkadaslar sagolsunlar guzel dostluk mesajları verıyorlar,kendılerınede cok tesekkur ederım ama sıtenızde bu tarz güsel sözler cogunlugun yanında cok az kalıyo bana kalırsa. Anadolu anadolu dıyorsak ona göre davranmalıyız diye düşünüyorum.. bir tek es es lı arkadaslara yuklenmeyeyım bizdende gereksız tepkıler veren arkadaslar oluyo malesef.
umarım ıkı takım taraftarları arasında hem sımdı hemde macdan sonra bırbırlerını kıracak muhabbetler olmaz. iki takımada başarılar dılerım. iyi olan kazansın ve hakemlerde lutfen hata falan yapmasınlar,lehımıze hatada ıstemıyoruz aleyhımızede..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:08.