![]() |
Cevap: Ceyhun An Meselesi
[B]benim şahsi kanaatim ceyhunun sivassporumuza katkı sağlıyacağı yönündedir[/B]
|
Ben çok faydalı olacağını düşünüyorum arkadaşlar..Ceyhun eski vurdumduymaz Ceyhun değil.Sorumlu bir adam olmaya başlamıştı Ankaragücünde ancak yanlış yapıp adamı kadro dışı bıraktılar.İlk yarı maçlarını seyredin Ankaragücünün Ceyhun varken Antepte Gaziantepi içerde Galatayı hep Ceyhunun iyi oyunuyla yendiler.Eskiden topu alıp 40 metre dripling yapmaya çalışır sonunda ya topu kaptırır ya da 30 metreden kaleye abanırdı ama değişti bana kalırsa.Ben güveniyorum Ceyhuna,yaratıcı oyuncu eksikliği çektiğimiz şu dönemde A milli takımın en son aday kadrosunda yer alan hatta çıkıp ilk 11de oynayan oyuncularından birini alıyoruz.Devre arasında bundan iyisi can sağlığı..Süper transfer tek kelimeyle..Helal olsun başkana..
|
ceyhun eriş türkiyenin yetiştirdiği ender futbolculardan birisi çok iyi bir futbolcu ama sivasta oynarmı sivaspor için gerektiği kadar randımanlı olurmu bilmiyorum. ceyhunun kalitesi tartışılmaz. yeterki adam gibi çıkıp oynasın. ceyhun gibi kaç futbolcu kaldıki. ben futbolunu her zaman beğenmişimdir. ama oynarmı yararlı olurmu ona bir şey söyleyemem.
|
[B]başkanımız kafaya koydu ise bu iş oldu bilin haydi hayırlısı.[/B]
|
Ceyhun eriş Şu anda bile bana göre Türkiyenin En yetenekli topçusudur..
Alınırsa Çok çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum sivasspora Hayırlı olur inşallah.. |
koşan gelsin akıllı gelsin sivasa faydalı olan gelsinde
|
[B]FB'li Bahtiyar vardı daha sonra Denzilispora kaptan olarak gitmişti. Saha içerisinde kendi takım futbolcusuna tokat atması ile ünlü idi, agresif yırtıcı ve bir o kadar da hırslı idi. Ceyhun'u O'na benzetiyorum...
Ceyhun'un Sivasspora katkısının olacağı kesin ancak, endişelerim de yok değil.[/B] |
sivasa isim degil yetenek gerek bu benım düşüncem
|
yahu arkadaşlar ceyhundan bahsediyoruz.. ronaldinho dan değil.. bu kadar
abartmayın ceyhunu.. futbol vadesini doldurmak üzere olan bi oyuncu.. |
yahu hele bi gelsinde ondan sonra eleştirirsiniz ne bu yaw ne bu
musadan kötümü hayır ibrahim d. den kötümü hayır |
inşllah sivassporumuza hayırlı olur...
|
Sivasspor transfer konusunda hız kesmiyor. Kırmızı beyazlıların prensipte anlaştığı Ceyhun Eriş ile bugün Antalya kampına katılması bekleniyor.
Yönetimin Ankaragücü’nün başarılı oyuncusu Ceyhun Eriş’e sıcak baktığı öğrenildi. Antalya’daki kampa katılacak olan başarılı futbolcu burada Teknik Direktör Muhsin Ertuğral ile görüşecek. Ertuğral’dan sonra Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’la da görüşecek olan Ceyhun Eriş ile prensipte anlaşılması halinde Ankaragücü ile yıl sonuna kadar süren anlaşmasının karşılıklı fesh edileceği öğrenild Kaynak Sivasınsesi |
iyi bir ceyhun un her takımda yeri var inş sivasspora faydalı olur hayırlısı bakalım
|
görecez bakalım transfer gerçekleşecek gibi bekleyip görmekten başka yapacak birşeyimiz yok umarım yönetim doğru yoldadır ve faydalı olur bize.
|
ceyhun kaliteli bir futbolcudur ama maalesef herzaman çalıştığı hocalarla problemler yaşamıştır bu sebetende bir türlü istikrarı yakalamamış olup kendine super lig takımlarında yerbulmuştur kendine hakim olabilseydi bu adam şu anda avrupanın en iyi oyuncularından biri olurdu siavasspora kesinlikle faydası dokunacaktır tecrübe herşeyden daha önemlidir ikinci yarıdaki maçlar konsantrasyon bakımından hayli yıpratıcı olacaktır
|
hayalkafe diyorsa bitmiştir bu transfer :)
|
sorunlu futbolcu bize ne kadar yararı dokunur bilmem ....
|
[B]Ceyhun kalitrli bir futbolcu sivassporumuza katkı sağlayacağından çok emnim[/B]
|
Hürdoğan Ceyhun'un 700bin euro istediğini Sivassporun 300bin euro verdiğini ve bu işin olmadığını söylüyor...Abdullah YİĞİT verdiyse haber mutlaka doğrudur...Bakalım haber doğru çıkacak mı...
|
[QUOTE=eyuphulagu;595445]Hürdoğan Ceyhun'un 700bin euro istediğini Sivassporun 300bin euro verdiğini ve bu işin olmadığını söylüyor...Abdullah YİĞİT verdiyse haber mutlaka doğrudur...Bakalım haber doğru çıkacak mı...[/QUOTE]
700 bin euro? way bee ceyhun sen neymissin bee?yas 33 ve 700 bin euro. aman kalsin zaten seni transefer etmek basli basina bir risk malum hic bir takimda dikis tutturamadigin icin.sen böyle cok para isteyerek bizi bu riskten kurtardigin icin tesekkürler ceyhun. |
Başkan çok istiyorsa vardır bir bildiği
|
gitti ersan martin geldi ceyhun ne diyelim
|
HALA GELECEK ANLAMADIK NEİŞ İYİ OLUR TAH MİNİM HOCA AKILLI VE ZEKİ ONUN ONAYI OLMA DAN SANMAM ALSINLAR
|
Bence ceyhun bize faydali olur
bir yarim sezon gelse zarari ne olur servet geldigindede ayni yazilar vardi gel ceyhun gel |
gel ister 34 yaşında ol ister otuzbeş.. ister sol açık ol ister sağ açık.. ister kaleci ol ister forvet.. ister malzemeci ister teknik adam ne olursan ol yine gel.. burası sivasspor.. burda kapı kimsenin yüzüne kapanmaz:D:D:D
|
ceyhunun ankaragücü tüm alacaklari ödemiş youla takasinda kulanicakmiş birde ceyhun ismi manisasporda aniyor yani diyecek bu transferi kale almamak lazim
|
Insallah gelir, faydali olur diye düsünüyorum
|
[B]ceyhundan bir cacık olmaz adamın karakter yapısı sıfır hangi takıma gitse o takım karışıyor[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |