![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Haber siteleri maçı değerlendirmiş,bize söz düşmesin
"Antalyaspor güle oynaya!" |
Arkadaslar o 79. dakikada giren Futbolcunun adi Ramazan degil RAHMAN hahah bizim ne zamandan beri Ramazan diye bi Forvetimiz var ? :D
|
söyleyecek söz bulamıyor insan hoca hala dönümden bahsediyor dönümü bırak hocam metre karesi bile kalmadı bu işin
|
Ruhsuz,isteksiz,amaçsız bir maç ŞİMDİ AKLIMA ESKİ BİR SLOGAN GELDİ EN BÜYÜK TARAFTAR FUTBOLCULAR SAHTEKAR
|
çook yazıık..haysiyet ve şerefiniz varsa eyy fikret başkan ve muhsin hoca derhal istifaa ediniz..
SİZ DEGERLİ YİĞİT MECNUN BAŞKANIM SİZDDEDE BI PARÇA YİĞİDO RUHU VARSA DERHAL TAKIMI MEHMET YILDIZA TESLİM EDERSİNİZ.. MUHSIN HOCAYA VE FİKRET ÜNSALA YOL VERİRSİNİZ.. BU YILI KURTARINIZ YOKSA DENİZLİ BİZİ ALTA ALABİLİR SÖYLEYEYİM.. SENEYİ DÜŞÜNÜNÜZ.. TAKIM BAŞTAN YARATILMALIIIIIIIIIIIIIIII |
maçı seyretmedim ancak radyodan dinlediğim kadarı ile geçen haftak i İBB maçı gibi doğru düzgün posizyonumuz yoktu, yiner bireysel hatalar ve goller.Ben T.Direktörün hep iyi niyetli olduğunu dşündüm, halen de düşünüyorum ancak anlaşılan o ki iyi niyetli olmak maç kazandırmıyor.teknik yetersizlik var hocada.takımı iyi okuyamıyor rakibi süzemiyor.istatistik yapsalar aynı zaman içerisinde aynı yerden aynı kişilerin hataları ile benzer ne kadar çok goller yediğimiz ortaya çıkacaktır.ders alınmıyor, kadroda değişiklik beklerken aynı sisteme devam.artık hiçbir şeyden ümidim kalmadı, bu hale gelmeye neden olan herşeye herkese lanet olsun.hoca artık bırak bu işi, gururun varsa çek git,sen iyi niyetli olsan da futbolcular da iyi niyet yok, yönetimde iyi niyet yok.kendini harcatmadan çek git.
|
AKIN VARDAR GİBİ DEGERLİ Bİ KALECİMİZ VAR AMAN YARABBİİİ BU DEGER BİLE HARCANIYOO YAA DUSUNEMİYORUUM.
|
FACEBOOKTAN MAÇ ÖZETLERİ.COM A GİRİNİZ ANINDA AYNI GÜN MAÇ ÖZETLERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ YEDİĞİMİZ GOLLERİN HEPSİNDEDE SALAK AABEY MİDİR NEDİR O KAZMANIN VE FARUK UN KOMİK HATALARIN DAN .. KAYNAKLANIYOOO
|
İlk 5 dakikada etkili olmaya çalıştık. 2.yarıda 3.gol gelmeden yine etkili olmaya çalıştık ama olmadı.Değişen hiçbirşey yok.Takımda ruh yok,inanç yok.Yenilen goller gene bireysel hatalardan.Bu sene her takımın yüzünü güldürdük,farklı farklı skorlarla yenildik.Kurt kocayınca ite maskara olur derler ya biz de antalyasporlu denyoların "Sivas kümeye" şeklindeki tezahüratlarine maruz kaldık.Bizi bu durumlara getirenler utansın.Bu arada maçta iyi yoktu.Yasin Çakmak yine ıçtı ıvadı.Ali Zituni sakatlıktan yeni kurtulmasına rağmen topu o kadar rahat ceza sahasına taşıdıki bizim sağ kanadı resmen çökertti.Agbetu oyuna girdikten sonra katkıda bulunmaya çalıştı ama bu iş takım işi.Tek kişiyle olmuyor,yetmiyor.Bu takımın işi Allaha kalmış!
|
değerlendirelecek birşey yok mahalle takımı gibiyiz hiç biri birbiriyle uyumlu degil 2 kişiye bile çok iyi anlaşıyor diyemeyiz takım içinde bir uyumsuzluk var hep saçma sapan hatalarla goller yiyoruz. bence adamların hiç biri boş futbolcu degil ama ne ruh var ne uyum var ne istek var hiç birşey olmayınca böyle sonuçlar ortaya çıkıyor yönetimin teknik direktörün takım içindeki durumu çözmesi gerekiyor ama onlarda uyuyo bu gidisle bütün rakiplerimizin tek istegi gerçekleşecek umarım olmaz ama durum bunu gösteriyor allah yardımcımız olsun.
|
yazacak tek şey bu takım bu hoca ve üzülerek yazmak durumundayım bu yönetim ligden düştü.taraftara diyecek bişey yok.ligin en aciz en aptal en ruhsuz en beceriksiz en kötü en çirkin en mücadelesiz en şapşal en dengesiz en en en ve en takımı malesef sivasspor.belki tesadüflerle ligde kalabiliriz ancak düşmeyi hak eden tek takım biziz.ne diyarbakırdan ne denizliden nede ankaraspordan kesinlikle iyi degiliz.hocanın derhal istifa etmesi şart topçuların yarısı derhal kesilmeli yönetim işe el koymalı.yoksa sonuç bank asyadan sonra tekrar 3. lige belki amatöre.rota belli kimse bunu açık açık yazmak istemedi çünkü bir umut dedik bekledik fakat umut filan kalmadı.
|
Sezon başı bülent hoca takımın yabancılarını yolladı topuğuna sıktı, Mecnun başkan muhsin hocayı getirdi topuğuna sıktı, Muhsin hocada getirdiği yabancılarla topuğuna sıktı. Benim için takım küme düşmüştür başkan sen uyumaya devam et belkide kapasiten bu kadar demekki bütün işleri bülent hoca hallediyormuş
|
Yasin ikinci gölü yemişiz dönüp arkasına bakıyor. ben adam bastım siz ne yapıyonuz der gibi... Adama cezasahası içinde topu aldırıyorsun, adam dediğimde kim Veysel amca. yüzünü kaleye döndürüyorsun, bir hamle yetmedi ikinci hamleyi yapıyor adam. ayagının kenarından kaleye gidiyor. Suclu kim YASİN. a) Veysel (orda ne işi var demi? )
b) Konyadan Fenere gelmişin hiç bir halt yapamamışın, seni Fenerden adam diye alan Malum kişi mi? c) Aylardır antremanda maçlarda seni izleyip ne kadar vasıfsız düz bir adam oldugunu hala göremeyen güzel insan muhterem şahsiyet Muhsin hocammı? Kim suclu Yasin? Kim suçlu başkanım? |
[QUOTE=Serdar2010;617303]Yasin ikinci gölü yemişiz dönüp arkasına bakıyor. ben adam bastım siz ne yapıyonuz der gibi... Adama cezasahası içinde topu aldırıyorsun, adam dediğimde kim Veysel amca. yüzünü kaleye döndürüyorsun, bir hamle yetmedi ikinci hamleyi yapıyor adam. ayagının kenarından kaleye gidiyor. Suclu kim YASİN. a) Veysel (orda ne işi var demi? )
b) Konyadan Fenere gelmişin hiç bir halt yapamamışın, seni Fenerden adam diye alan Malum kişi mi? c) Aylardır antremanda maçlarda seni izleyip ne kadar vasıfsız düz bir adam oldugunu hala göremeyen güzel insan muhterem şahsiyet Muhsin hocammı? Kim suclu Yasin? Kim suçlu başkanım?[/QUOTE] sen anlasilan burda sivassporun maclarini kaybetmesini zevkle izliyorsunuz sebebini malum bir yer bulmus onlara yüklüyorsun.peki bu macin yildizi faruk bayar ne ise yarar. sivassporun sunaki durumunu yapilan hatalari baska yere yükleyenler bu sehre ihanet ediyorlar muhsin ertugral a istedig kadar yenilme sansi taniyorlar madem muhsin hoca cok yetenekli cikartsaydi paf takimdan 11 hicyoksa onlarla kaybettik gencler mücadele ettiler ama tecrpbesiz derdik lütfen bu asamadan sonra muhsin hocanin hatalarini basklarina yüklemeyin cünki muhsin hoca avrupa icin degil ama afrika icin ideal bir hoca oldugunu bir kere daha ispat etti. |
Vallaha Şamaroğlanı olduk gelen Vuruyor giden Vuruyor.Artik bize karsi oynayanlar 3 puani cantada keklik görüyorlar.
|
[QUOTE=yigido yakup;617305]sen anlasilan burda sivassporun maclarini kaybetmesini zevkle izliyorsunuz sebebini malum bir yer bulmus onlara yüklüyorsun.peki bu macin yildizi faruk bayar ne ise yarar.
sivassporun sunaki durumunu yapilan hatalari baska yere yükleyenler bu sehre ihanet ediyorlar muhsin ertugral a istedig kadar yenilme sansi taniyorlar madem muhsin hoca cok yetenekli cikartsaydi paf takimdan 11 hicyoksa onlarla kaybettik gencler mücadele ettiler ama tecrpbesiz derdik lütfen bu asamadan sonra muhsin hocanin hatalarini basklarina yüklemeyin cünki muhsin hoca avrupa icin degil ama afrika icin ideal bir hoca oldugunu bir kere daha ispat etti.[/QUOTE] İhanet kelimesi ağır olur haddine değil... Muhsin hocayı öven yok.. c şıkkında değinmişim.. Takımda çatlak sesler varsa Mourinho yu getir ayaga kaldıramaz bu takımı.. Ayaga kaldıracak şey takıma ihanet eden futbolcuları, ekmeğine ihanet edenleri takımdan kovmaktır... Yapıyorsa yüreği yetiyorsa bunu hoca yapar, yapamazsa yonetim yapar oda olmazsa taraftar yapar. sen haddine değil bana karşı ihanet kelimesi kullanmak |
Arkadaşlar ben Muhsin'in istifasından çok yönetimin istifa etmesi taraftarıyım.Sebebine gelince tamam geçen 2 sezon başkan ve bülent iyi işler çıkardı ama profesyonel futbola bakıyoruz biz...Takımın bu hale gelmesinin en büyük sebeblerinden biri de başkan Mecnun'dur Bülent'in transferlerine göz yuman piyasada o kadar teknik adam varken Muhsin'i SİVASSPOR'a getiren Mecnun başkandır.Bana kalırsa takımın üzerinde bizim göremeyeceğimiz ama tahmin edebileceğimiz çok büyük oyunlar oynandı.Bu kumarı oynayan isimlerde belli...
|
[QUOTE=Lejo58;617310]Arkadaşlar ben Muhsin'in istifasından çok yönetimin istifa etmesi taraftarıyım.Sebebine gelince tamam geçen 2 sezon başkan ve bülent iyi işler çıkardı ama profesyonel futbola bakıyoruz biz...Takımın bu hale gelmesinin en büyük sebeblerinden biri de başkan Mecnun'dur Bülent'in transferlerine göz yuman piyasada o kadar teknik adam varken Muhsin'i SİVASSPOR'a getiren Mecnun başkandır.Bana kalırsa takımın üzerinde bizim göremeyeceğimiz ama tahmin edebileceğimiz çok büyük oyunlar oynandı.Bu kumarı oynayan isimlerde belli...[/QUOTE]
Oyun hala devam ediyor. o futbolcuların koştugu gun oyun bitmiş demektir. koşmadan yenılıyoruz.. |
neyini degerlendirecegiz afedersiniz b.k gibi mac bu takımda hemen bi revizyona gidilmeli birilerinin kellesi gitmeli ve takıma yeni bir hava kazandırılmalı
__________________ |
google'da tıklanarak bulunan bu hoca derhal kovulmalı ya da istifa etmeli, ya da ettirilmeli. yoksa bu google işi hoca yönetime da fena patlar.
|
neyi değerlendireceksin kardeşim hepsi birbirinden rezil. hepsi birbirinden kişiliksiz. teknik heyette dahil olmak üzere hepsi birbirinden bok. neyi değerlendirelim. bu kadar rezil bu kadar kalitesiz bir sivasspor düşünemiyorum. allah ıslah etsin.
|
Bilerek ve isteyerek maç kaybediyorsunuz. Lütfen ya satılmışlığınızı ilan ediin ya da acziyetinizi. Erkek gibi çıkıp söyleyin. Ve her iki durumda da defolup gidin.Sivasspor ismini daha fazla lekelemeyin. Aciz ve dut yemiş yönetim de dahil....
|
bi takım bu kadar kötü oynar, ben artık umudu kestim.
|
hadi takımı sattınız ruhsuz futbocular bari bizede söyleyinde arkanızdan taa oralara kadar boşa gelmiyek yazık günah degılmı bizlere
|
ANKARA'DAN SONRA EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMIZ.
ORGANİZASYON YOK,SİSTEM YOK.. FUTBOLCULAR HOCAYI İSTEMİYOR.. HOCA HİÇ BİRİNİ İSTEMİYOR.. YÖNETİMDE OTURMUŞ OLANLARI İZLİYOR.. GÖNDERİNSENE KARDEŞİM NEYİ BEKLİYORSUNUZ. İLLA GÖZ GÖRE TAKIMIN DÜŞMESİNİMİ İSTİYORSUNUZ. BU NE VURDUMDUYMAZLIK YAAA... YABANCI OYUNCULARIYLA BERABER YOL VERİN GİTSİN.. |
Sayın sivassporun basın sözcüsü bir kaç ay önce televizyonda şöyle iyi hoca böyle iyi hoca diyordun.şimdi niye konuşmuyorsun dilinimi yuttun yoksa yutturdularmı çıkın da biriniz bir açıklama yapsın yeter artık böyle ruhsuzluk olmaz ya
|
TAKIM DÜŞÜYOR..DÜŞÜYOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRR
BAKIN BU AKŞAM DENİZLİ EĞER BEŞİKTAŞ'I YENSİN BAK NE OLACAK.. YAAAWWWW Bİ TANE TÜRK ANTRENÖR BULUNDA VERİN TAKIMI ALLAHINI SEVERSEN YÖNETİM. YOKSA YARINDA SİZE BAĞIRACAKLAR |
muhsin hocayı hicmi hiç beyenmiyorum geldigeleli neyapdı takımı dahada kötüye götürdü halende götürmekde hocaya soruyorum daha neyi bekliyor her maç sonunda önümüzdeki maçabakarız diyo hep arkaya bakıyor buna birçare bulmak lazım maç sonrası yorumları elleri koynunda yorum yapıyor bence ciddiyet tanımıyorinsan biraz sıkılır yorum yaparken ciddi olmalı.
|
muhsin hocayı hicmi hiç beyenmiyorum geldigeleli neyapdı takımı dahada kötüye götürdü halende götürmekde hocaya soruyorum daha neyi bekliyor her maç sonunda önümüzdeki maçabakarız diyo hep arkaya bakıyor buna birçare bulmak lazım maç sonrası yorumları elleri koynunda yorum yapıyor bence ciddiyet tanımıyorinsan biraz sıkılır yorum yaparken ciddi olmalı .buarada yönetime sesleniyorum kardeşim neyi bekliyorsunuz takımın düşmesinimi hiç müdahaleniz yok basın sözcüsü hani konuşuyordu dutmu yedi yoksa konuşsunsana yönetim kayboldu nere gitti bunlarçıksınlarda bir açıklama yapsınlar yönetim duy sesimizi...
|
Evet çok iyi bi maç çıkardık değerlendirelim B.OK gibi oynayan takımın nesini değerlendireyim maç özetine bakıyorum 2 tane atak var o da yasin kafa vuruşu
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
Dün den beri tüm tv kanalarin da gösterilen özetlere bakiyorum degerlindirecek en ufak bir sey bulamadim bizim icin........
Ha yenilen I. ve II.gol gercekten cok komik acaba bazi futbolcular bu takimi sabotami ediyorlar düsürmek icin??? Böyle hatali goller yenilince insanin aklina 40 ürtlü seyler geliyor... |
Yasin Çakmak denilen adamı transfer eden Bülent Uygun,
Devre Arası bu adamı göndermeyen Yönetim, Ve hala bu takımda banko oynatan Muhsin Ertuğral Siz bu işten anlıyorsanız ben bu işi sizden çok daha iyi yaparım emin olun. Bu adamın hala sivas'da ne işi var ben anlayamadım. iki golde bu adamın hatası var tabi antalyanın kaçırdıkları hariç. Her maç her maç yasin'in bu takımı yakmasına daha ne kadar müsade edeceksiniz. |
macta kisisel hatalari yazmak istemiyorum ama burda hedef sasirtanlar oldugu icin yazmak zorundayim
yasin belki cok iyi oynamamis olabilir ama takimin girdigi bütün gol pozisyonlarinda o var gollerde bakiyorum digerlerine göre enaz hata gene onda var ama ne olyuorsa adamin adi cikmis hersekilde yasin elstirilyior. kisisel bakacaksak gollerde 2 golde akinin %100 lük hatasi var ayni sekilde ona eslik edecek macin yildizi faruk bayar birde 2. golde yerlerde yatan rakibie orta sansi veren cihan daha lucien aubeyi hic elestirmeyecegim o zaten belli.yani biz kisisel hedef koydukca digerlerine hata yapma istedikleri gibi oynama sansi veriyoruz takim takim olarak elestirin kisisel hatalari söyleyin amaama isimleri elestirmeyi aliskanlik haline getirmeyin. artik bu isler kisileri elestirmekle kizmakla düzelmiyor. simdi bizim bazi taraftarlarin yasinden sikayetci oldugu gibi fenerliler bilicayi herseyde elestiryorlar yani insanin adi cikmayi versin insanlarin gözleri görmez oluyor. |
bütün sorumluluk hocada abı bu adam bu işi bilmiyooooor yada türk futbolunu bilmiyor zaten ikincı yarı afrıkada ne kadar aç futbolcu varsa toplamıs takıma bütün takım sahada gezıyor bizimkide yaslanmıs yedek kulubesıne ızlıyor ya madem izleyecen istıfa et gıt tv den rahat rahat izleee
|
Sayin ertugralin savasacagiz demisti ama ama kazanmak icin degil kaybetmek icin oyüzden kedini tebrik ederek bir an önce kendi kalmize degilde karsi kaleye atmayi ögrensin sonra takimimiza ögretsin.
|
ne bu oyuncular nede bu teknik direktör sivasa yakışmıyor. tam anlamıyle rezilllik oyunu oynar yenilirsin bunlar amatör oyuncu bile olamazlar hiç değilse onlarda amatörlük ruhu vardır.yazık çok yazık.....
|
Aşağıdaki haberi iyi okuyun, aramızda şimdilik 7 puan olan ama Ankaraspor maçını da dahil edersek aramızda 10 puan olan Denizlispor teknik direktörü diyor ki ''Biz bu ligden düşmeyeceğiz!'' Peki biz, bizim futbolcularımız, bizim hocamız, bizim yöneticilerimiz? Ligde hiç bir takımı yenebileceğimizi düşünmüyoruz, kendimize güvenimizi tamamen kaybetmişiz. Umarım bugünki Beşiktaş maçından yenilgiyle ayrılmalarına rağmen hala inançlarını kaybetmemiş olan Denizli hocası ve futbolcuları bizimkileri birazcık utandırır. Buyurun okuyun:
[B]Kutlu: Biz bu ligden düşmeyeceğiz Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-0'lık Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Kutlu maç sonrasında şunların söyledi: "Maçın ilk yarısındında çok çok iyi oynadık. Beşiktaş'tan daha da üstün oynadık. Yediğimiz golü hala anlamadım. Çok enteresan bir gol yedik. İkinci yarıda Beşiktaş tamamen topun arkasına geçti. Hiç ileri çıkmadı. Kalemize hiç gelmediler. İlk yarıda gol atsaydık daha farklı olurdu. İlk yarı hakemin de çok ilginç kararları vardı. Yenildik ama bizim için hala hirbir şey bitmedi. Haftalardır iyi futbol oynuyoruz. Bursa maçında da iyi oynarsak oradan puan ile dönebiliriz. Biz bu ligde kalacağız."[/B] |
Normalde Hakan Kutluya nasıl kalacaksınız derdim ama gerçekten iyi oynuyorlar ve defanslarıda çok iyi.
Üstelik denizli tüm zorlu maçlarını oynadı. büyük takımlarlada maçlarını tamamladı. Sivas'a bakınca iyi futbol diye birşey ortada yok denizliden çok kötü ve isteksiz oynuyor. Denizli 3 galibiyet 1 beraberlikte bizi yakalayabilir. Üstelik biz daha GS, BJK, Kayseri, Eskişehir, Kasımpaşa ve Ankaragücü gibi takımlarla oynayacağızki ben bu bu futbolla bu takımların hiç birini yenebileceğimizi sanmıyorum. Sivas böyle devam ederse, Denizlinin kümede kalması mücize olmaz. IBB'yi Antalyayı yenemeyeceksek, GS'yi BJK'yımı yenip puan alacağız çok merak ediyorum. |
Maç hakkında söylenecek tek söz var şu bizim yerlere göklere sığdıramadığımız yönetimimizle her hafta yerin dibine sokup çıkarttığımız teknik direktörümüz ligde kalma ihtimali bizden dahi az olan Denizli sporlu oyuncuları bir kaç kez seyretsinlerde kendilerine ders çıkarsınlar....
Yoksa bir yerlerde sivassporun küme düşürülmesi kararı alındıda bizim haberimiz yok.... Benim çocuğun ayakkabılarını sahaya koysak bu oyuncuların toplamından daha fazla çimen ezerdi heralde..... |
[B]Biz İSTANBULDAN 30 kişiyle antalyaya gittik bir umutla maçı çıplak gözle izledik [/B][B][B]faruk her maçta olduğu gibi çok büyük hata yaptı gölü yedik takım çöktü eğer diyarbakır düşmesse sivasspor kesin düşer.. belki denizli bile kurtulur.[/B[B][/B]][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30. |