![]() |
Cevap: Fenerbahçe-Sivasspor Maçı Tahmini Ve Yoruml
fb nin üzerine giden takım kazanıyor inşallah en az bir puan alırız 1 saat önce iki bilet aldım bir hemşehrimle staddayım inşallah beze ayrılan yer dolar puan yada puanlara arılırız
|
En kötü puan alırız bu maçtan..;)
|
Stadda bize ayrıla yer dolsun başka bi şey istemem ibb maçında ts yi gördünüz oraya biz de lider gitmiştik bizle dalga geçmişlerdi taraftar deplasmanda 0 kalıo nerdeyse vefalı dostlar hariç:mad::mad:
|
1-ramoviç 2-uğur 3-ivanovs 4-diallo 5-ziya 6-kadir 7-keita 8-m.nas 9-suarez 10-ceyhun 11- erman ilk 11 bu şekilde olabilir çünkü bu 11 koşan mücadele eden bir takım sadece ermanla ceyhunun defansları zayıf ama büyük ihtimal tek forvet oynanılacağı için hücumda katkı sağlayabilirler. Bir çok kişinin söylediği gibi inşallah ilk 60 dakikada oyunu kilitlemeyi başarırız.
|
Öncelikle bize ayrılan kısmın tamamen dolması lazım.
Fenerbahçe kondisyon olarak gerçekten iyi değil.İlk yarı gol yamayelim,hatta 60'a kadar gol yemeyelim galip bile gelebiliriz.. |
fenerbahçe içerde süper oynayan takım sivasspor taşlar yeni yeni otrmaya başladı ama fenerbahçe zor olsada sivasspor u yenecektir diyorum o yüzden fenerbahçe kazanır diyorum inşaalah düşüncemde yanılırım inş yigidolar o zorlu deplasmandan 3 puan alır gelir
|
Sivas Fb ye yeniyil hindisi verecez az kaldi :)
|
Özellikle ilk 20 dakika Fenerbahçenin direncini kırmamız lazım. Eğer bu 20 dakikalık periyodu atlatırsak Fener mutlaka panikleyecektir vede Ümit Özat'ın dediği gibi duraksayacaktır. Bundan sonra kanatlardan özellikle son haftalarda performans olarak düşen Gökhan Gönülün ordan bindirmelerle ve araya hızlı toplarla gol bulmalıyız. Özellikle bazı spor yorumcuları Mehmet Yıldızın ve Sedatın eksikliğini göstererek bize şans vermeyecekler ama bu benim kanımca bize avantaj olarak dönecektir. Diallonun Sedattan çok İvanovs la iyi anlaştığını hepimiz iyi biliyoruz. Ayrıca Luganonun Mehmet Yıldıza karşı üstünlük kuracağınıda tahmin edersek Özellikle seri adamlarımızın varlığı ile Mehmet Yıldızın olmayışı bir avantaj olacak bize. Eğer 20 dakikayı atlatır vede oyunu kanatlara yayabilirsek biz bu maçtan puan yada puanlarla döneriz. Aksi takdirde yaralı Fenerden fark yeriz. Çünkü biz kırılgan bir yapıya sahibiz, hemen de-moralize oluyor çöküveriyoruz. 2 den sonrada bitiyoruz. Bunu önlemeliyiz evvela. Daha sonra gol için çaba sarfetmeliyiz. Unutmayalımki 18 puan bu dönem hedeflediğimiz puanın 1 puan önüne geçiyor. İkinci devre Manisa, Ankaragücü, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Kayseri, Antalya gibi 3 puanla kapatabileceğimiz takımlar bize gelecek. 18 puanla kapatıp bu takımlardan 18 alırsak diğer alacağımız ekstra puanlarla ligde kalmamız garantileşir. Fakat mutlaka bu maçtan puan yada puanlar almalıyız [B][U]MUTLAKA...[/U][/B]
|
Fenerbahçe ile oynadığımız maçlarda ölü toprağı serpiliyor üzerimize, futbol oynamayı unutuyoruz resmen. Ama ben Rıza hocanın takımı iyi motive edeceğine, futbolcularımızın da her puanın hayati öneme sahip olduğunu anladıklarına inanıyorum. Herşeyden önce Sivasspor'un geldiğini bu maçta görmemiz lazım. Ben büyük takımlardaki moral bozukluğuna ve uyumsuzluğa güveniyorum ve skor tahminim ise 3-1 Sivasspor'un kazanacağı yönünde.
|
[QUOTE=sibur;675032]kardeşim sana katılıyorum..aslında en kotu takım konya degıl ama çok abartılmaması gereken bır macı şans da yanımızda olunca aldık.5-1 karabuk galıbıyetıyle rehavete gıren bazı kesımler aslında takımımızın çok da iyi top oynadıgını zannedıp boş umut ışıkları yaktılar.ve gördukkı sivasta bazı futbolcular harıc adamların yurumeye hallerı yok.ve karabuk galibiyetını konya galibiyetını esas a alıp ligin suan kotude olsa durumu kalite açısından en ıyı takımı fenerbahceden puan yada puanlar almaktan bahseden bazı arkadaslarda var ne yazııkkı.ve en cok uzuldugumde futboldan anlamayan bazı vefasızların bulent uygun ile rıza hocayı aynı kefeye koymaları.çok yazık..bulent sayesınde bız bu ligteyız begenın begenmeyın...ve şuda benım şahsi fikrimdir fener macı çok pişmanlık duyacagımız bır mac olacak malesef...çok fark yıyecegımız bır mac :((([/QUOTE]
Demek fb den puan ve puanlar almaktan bahseden arkadaşlar var.Bunların içinde olmaktan mutluyum.Ne yazalım arkadaş seni mutlu etmek için.Burada kimsenin taraftarlığını ölçecek değilim ancak bir SİVASSPOR tarftarı nasıl olurda böyle bir yazı yazabilir.Siz nasıl mutlu olursunuz yav anlamıyorum.Kadromuzun yatersiz olduğunu herkes görüyor.Malzeme bu ne yapalım kepenkleri kapatıp eve mi gidelim.Devre arasına kadar alabileceğimiz puanları alacağız.Devre arasında birkaç takviye yapıp devam edeceğiz hedefimiz ligde kalabilmek.Rıza hocayla uzun vadede devam edeceğiz o kadar. |
İlk 20 dk atlatılırsa puan alabiliriz. Hatta 3 puan bile alabiliriz.
Yeterki futbolcular buna inansın ... |
1-1 bizim diyorum
_________________________________________________________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİKKİ SENİ |
FB aslında aldığı puanlara bakıldığında iyi futbol oynmasa da sonuca varacak oyun oynuyor.yani son vuruşlarda iyi.FB nin orta alanında Aleksi durdurmak ve kanatlardan gelecek ataklarını kesmek Sivassporun maçtan puan ile dönmesine vesile olacaktır.Konya maçındaki gibi motivasyonu bozmadan, herkes üzerine düşeni yaparsa supriz sonuçlar çıkabilir.Bu hafta Sivasda M.Yıldız, Sedat kart cezalısı olduğu için oynamayacaklar.Sedatın yerine ivanovs, M.Yıldızın yerine Kamanan oynayacak muhtemelen.Maça iyi konsantre olursak ş.saracoğlunda, FB ye Kırmızı-Beyaz şok yaşatırız.maç skoru bence 1-2 sivassporun lehine olacak.Fb, ankaragucu maçından sonra az da olsa stresli çıkacak seyircisi önüne, bunu iyi kullandığımızda galibiyet kaçınılmaz olacaktır.umarım tahiminlerim tutar da sezonun ilk devresini 18 puanla kapatırız.sezona GS maçı ile başladık, sezonun ilk yarısını FB maçı ile bitiriyoruz.FB maçındaki sonuç GS maçındaki sonuçla aynı olacak İnşaallah.
|
Hemşerilerim bu maç Pedriel Kamanan Erman Ceyhun ve Mehmet Nas bu beş futbolcumuz ile fenerbahçeyi yenebiliriz Fenerbahçeyi gözümüzde çok büyütüyoruz böyle yapmayalım !!! Onların Alexi varsa bizim Ceyhunumuz var onların niangı varsa bizimde Pedrielimiz var onların stochu diası varsa bizim ermanımız var onların gökhan gönülü varsa bizimde aslanlar gibi ziyamız var !!! Bu maçı alacağız !!!
|
YETERKİ YİĞİDOLAR YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYSUNLAR KORKMASINLAN SİVAS GİBİ OYNASINLAR ne fb kalır ne bjk YENECEZ İNŞALLAH
|
Hemşerilerim bu maç Pedriel Kamanan Erman Ceyhun ve Mehmet Nas bu beş futbolcumuz ile fenerbahçeyi yenebiliriz Fenerbahçeyi gözümüzde çok büyütüyoruz böyle yapmayalım !!! Onların Alexi varsa bizim Ceyhunumuz var onların niangı varsa bizimde Pedrielimiz var onların stochu diası varsa bizim ermanımız var onların gökhan gönülü varsa bizimde aslanlar gibi ziyamız var !!! Bu maçı alacağız !!!
__________________ |
[B][I][CENTER][U]Ceyhun’dan Ziya’ya abi nasihati [/U][/CENTER][/I][/B]
[B]Sivasspor'da hayrettin'in sakatlığı ile takımda yer alan ve gösterdiği üstün performans ile 11'in değişmez ismi olan Ziya'ya Ceyhun'dan destek geldi. Tecrübeli oyun kurucu Ceyhun Eriş, Fenerbahçe karşılaşmasında ilk 11'de başlayacak olan Ziya'ya oradaki atmosferi anlattı ve sakin olmasını istedi. Ziya ise Ceyhun'a verdiği tavsiyeler nedeniyle teşekkür etti.[/B] |
[B][I][U][CENTER]Suarez, “bu maçta gol atacağım” [/CENTER][/U][/I][/B]
[B]Sivasspor'da performansı ile dikkat çeken Bolivyalı golcü Ricardo Pedriel Suarez Fenerbahçe maçında gol atacağını söyledi. Suarez yaptığı açıklamada zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını bu müsabaka sonunda gülen tarafın kendileri olmak istediğini söyledi. Fenerbahçe'nin ligin en güçlü takımlarından birisi olduğuna değinen Suarez, "bu maçta gol atacağıma inanıyorum. Umuyorum atacağım gol ile takımım müsabakadan galibiyetle ayrılır" şeklinde konuştu.[/B] |
[B][I][U][CENTER]Ramoviç kalesini gole kapatacak [/CENTER][/U][/I][/B]
[B]Sivasspor'un başarılı file bekçisi Ramoviç idmanda gösterdiği performans ile dikkat çekti. Uzun bir sakatlık döneminin ardından yeniden sahalara dönen ve özellikle Ankaragücü maçında yaptığı kurtarışlar ile taraftarlardan alkış alan Ramoviç, maç eksiğini çok çalışarak telafi etmeye çalışıyor. Kaleci antrenörlerinin verdiği özel program ile maçlara hazırlanan ve kısa süre içerisinde kondisyon eksikliğini gidermesi beklenen Ramoviç dünki antrenmanda gösterdiği performans ile hocasından tam not aldı. Ramoviç'in Fenerbahçe maçında sahaya ilk 11'de çıkacağı öğrenildi.[/B] |
Ne dersiniz, Aykut'u gönderelim mi? :)
[I]Kocaman: Gidebilirim! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yarın oynanacak Sivasspor maçında puan kaybı yaşanması halinde görevini bırakacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli ekibin Ankaragücü deplasmanından yenilgiyle ayrılmasından sonra ağır eleştirilere maruz kalan Kocaman'ın yakın çevresine, "Sivasspor benim en önemli maçım. Bir anlamda kader maçım. Eğer puan kaybedersek Başkan Aziz Yıldırım'ın daha fazla yıpranmasına izin vermem ve görevimi bırakırım" şeklinde konuştuğu bildirildi. İlk yarı bitiminde lider Trabzonspor ile puan farkının açılması durumunda takımının şampiyonluk hedefinden uzaklaşacağını belirten genç teknik adamın, "Bu göreve nasıl geldiysem gitmeyi de bilirim. Avrupa'dan elenmemiz benim için çok üzücü oldu. Hedeflerimizden birini yolun başında yitirdik. Ortada bir başarısızlık varsa ilk sorumlusu benim. Takımın selameti açısından gitmem gerekiyorsa, hiç çekinmeden bunu yaparım" ifadelerini kullandığı kaydedildi. Yönetim içinde kendisine karşı oluşan tepkilerden de rahatsız olduğu bildirilen Aykut Kocaman'ın, "Sağolsun başkanım her zaman benim arkamda durdu. En kötü dönemlerde kamuoyu önünde destek çıktı. Sivasspor maçında istediğimiz gibi bir sonuç alamazsak onu da daha fazla üzmeye hakkım olmadığı için ayrılacağım" dediği kaydedildi. Böyle bir gelişme karşısında Kocaman'ın kendisine teklif edilecek Sportif Direktörlük görevine ise kesinlikle sıcak bakmadığı ve bir süre dinlenmeyi düşündüğü vurgulandı. [url]http://spor.milliyet.com.tr/-baskani-yipratmam-/spor/spordetay/17.12.2010/1327315/default.htm[/url][/I] |
Varya bu maçtan puan alırsak çoook güzel olacak aksi takirde puan kaybedersek ilk yarıyı kötü kapatmak zorunda kalırız +++ 2 dönemede Galatasaray deplasmanında başlıyacuk şansız bir rastladnı ama ALLAH ın izniyle Fenerin hakkından gelecük. :rolleyes:
|
Ugur boralin oynama ihtimali varmis, kendisi sivasspor macinda oynamak istiyormus... Insallah eskisi gibi formda degildir yoksa yine halimiz zor, insallah yanilan ben olurumda puanlarla doneriz...
|
yorum yapmayacım tek maç fenere karşı oynayan sivasspor teslımıyetçi goruntu içinde orneklerini daha once çok gorduk.:mad:
|
[B]Fenerbahçe ile Sivasspor, yarın yapacakları maçla birlikte Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya gelecek. [/B]
Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 10 maçtan 7'sini Fenerbahçe, 1'ini Sivasspor kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 27 golüne, Sivasspor 11 golle yanıt verdi. İki ekip arasında yarınki maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan 5 maçtan 4'ünü Fenerbahçe kazandı, 1'i berabere sonuçlandı, Sivasspor henüz deplasmanda galip gelemedi. [B]Fenerbahçe ile Sivasspor arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:[/B] [B]Sezon Maç Sonuç [/B] 2005-2006 Sivasspor-Fenerbahçe 2 - 3 Fenerbahçe-Sivasspor 3 - 0 2006-2007 Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 1 Fenerbahçe-Sivasspor 2 - 2 2007-2008 Fenerbahçe-Sivasspor 1 - 0 Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 4 2008-2009 Sivasspor-Fenerbahçe 2 - 1 Fenerbahçe-Sivasspor 4 - 2 2009-2010 Fenerbahçe-Sivasspor 3 - 0 Sivasspor-Fenerbahçe 1 - 5 ( AA ) |
Fenerin sahası bize uğursuz geliyor bir puan alıp dönersek ne mutlu bize ama dualarımız ve ümitlerimiz galip gelmekte tabiğiki
|
[B][I][LEFT][U]Fenerbahçe'de Zorunlu Revizyon[/U][/LEFT][/I][/B]
Fenerbahçe, Sivasspor'u yenerek ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor. Kart cezalısı Emre'nin yanı sıra çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Özer ve Kazım, tedavisi için ülkesinde bulunan Güiza ile ayak tırnağından operasyon geçiren Gökhan Ünal kadroda yer almayacak. Bilica'nın da yine yabancı kontenjanı nedeniyle ilk 18'in dışında olacağı öğrenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında kadroda revizyona gidecek. Kocaman'ın kart cezalısı Emre'nin yerine orta sahada Selçuk'a şans vereceği öğrenildi. Son haftaların formsuz isimleri Niang ve Caner'i yedek kulübesine çekmeyi planlayan Kocaman, forvette Semih'e, sol kanatta ise Andre Santos'a görev verecek. Genç teknik adamın sol açıkta ise Dia'nın yerine yeniden Stoch'a görev vermesi bekleniyor. [B]Sarı-lacivertli ekibin, Sivasspor karşısında sahaya çıkması beklenen 11'i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Stoch (Dia), Alex, Semih [/B] |
[QUOTE=karyola;675965]yorum yapmayacım tek maç fenere karşı oynayan sivasspor teslımıyetçi goruntu içinde orneklerini daha once çok gorduk.:mad:[/QUOTE]
Hocam bu maçtada öyle bir şey olursa , şunu anlayacağız ki sorun sadece eski hocada değil, demek ki başkanın ve yönetiminde burda hatası olduğunu göreceğiz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:27. |