SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Michael Eneramo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31073)

Ahmet92 30.01.2011 21:22

Cevap: Michael Eneramo

Michael Enramo cok güclü ve hirsli bir Forvet. Kendisinin ilerleyen haftalarda daha iyi oynayacagini düsünüyorum.

furky.b 13.02.2011 16:39

Bu adam'dan bir cacik olmaz..
o 90 macta 60 golu nasil atmis hala anlamis degilim ?
Demekki kale bos salliyodu anca kaleye :)
Gozumuzde cok buyutmussuk..
Adam'da ; RUH,HIRS,ISTEK,MUCADELE,CABA <- bunlarin hicbirisi yok !!

Belliki Tunustan kacmak icin geldi !!

Pedriel oynasin daha yararli ;)

karyola 13.02.2011 16:46

alla alla bız yalnıs adamı mı aldık acaba!!!gol makınası çamaşır makinası çıkmasın.:confused:

badboysefaa 13.02.2011 17:11

ya heralde yanlış video izlemişiz o videodaki adam değil bizdeki videodaki golcünün çakması bizdeki adam.ben sahaya çıktığı andan itibaren hiç bir varlık göremedim malesef bu adamdan yazıktır ya o kadar para verilerek alınan oyuncu bumudur dedim.acıdım verilen paraya inşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olurda bizleri yanıltır pek umudum yok ama olsun bi ümit işte:)

babapiton 13.02.2011 17:13

Adamın kilosu var hala 3-4 haftaya iyi olacak ama bizim o kadar zamanımız yok :mad:

yiğidosalim58 13.02.2011 18:06

Henüz Alışamadı Sivasspora Bence Bizde Etkili Oynuycak Tabi Mehmet le Oynarsa Tabi Gol Atamaz Suarezle Oynamalı

yigidoss 13.02.2011 18:35

Bence boşuna bekliyoruz kilo da verse zaman da geçse kumaş yok adamda. Ben en ufak bir ışık göremedim kendisinde

burakpaşa 13.02.2011 18:50

alışması gerek arkadaşlar biraz sabırlı olun. hemen yargılayıp karar veriyorsunuz..

phenom58 13.02.2011 18:57

Büyük ümitlerle geldi ama tam bir fiyasko

stutgart58 13.02.2011 19:12

alışma süreci diye bi kavram futbolda yok..bu kendisni avutmak isteyen insaların çıkardığı bir söz yanıltması sadece.....grosicki türkiyede mi dogdu büyüdü..o nasıl hemen gelir gelmez gollerini sıralıyor..çatır çatır oynuyo..ve ya beşiktaşda guti..simao bu adamlarr nasıl gelir gelmez hemen mütiş oynyuolar..o adamların alışma süreci olmuyomu..yoksa onlar uzaydan mı geliyo..tmam belli bi süre farklı bi ülke ortama geldign için yabanclık çekip gol atmayabilrsin heycanlanır gol kaçırrısın..ama bu eneramo denen adamın ki böyle değil..bu adam mücadele etmyor..koşmuyor...ruhsuz ruhsuz duruyor...bunları yapmak için alışmaya filan gerek yok..anlıycagnız yönetim ilk defa parasına kıyp iki tane adama büyük paralar verip aldı..birisi tuttu ve ileride fazlasıyla yararlancak ondan ama diğeri fiyasko çıktı...futbolda zaten risk işidir..yapacak bişy yok..yapılması gerken tek şey bu adamı hazian ayında direk yollamak ve adam gibi bi forvet almak

zgR 13.02.2011 19:25

soylemistim yine soyluyorum,eneramo penaltiya faule duskun bi oyuncu.tunus ligindeki 60 golun cogu penaltidan.inanmayanlar michael eneramo1,2,3 yazarak arama yapsinlar videolari cikacaktir.bu penaltiya duskunlugunden vazgecmesi ayakta kalip gole,en azindan kaleye suta alistirilmasi,alismasi lazim.cunku bizim hakemler kolay kolay yemiyor penalti pozisyonunu.tunus liginde eneramo ne zaman dusse hakem penalti vermis,faul vermis..toparlanip taraftarin sevgisini kazanmali artik.

58VoLkAn58 13.02.2011 19:50

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Ben Eneramo'nun düzeleceğine inanıyorum ama ligimize alışması kolay olmayacak.Bu sene Eneramo'dan pek fazla yararlanamayız gibime geliyor.Bizim ligimizde futbol sert oynandığı için Eneramo alışmakta zorluk çekebilir.
İnşallah bir an önce Tunus'taki formuna kavuşur.[/B][/FONT][/COLOR]

eyuphulagu 13.02.2011 19:54

[QUOTE=zgR;693001]soylemistim yine soyluyorum,eneramo penaltiya faule duskun bi oyuncu.tunus ligindeki 60 golun cogu penaltidan.inanmayanlar michael eneramo1,2,3 yazarak arama yapsinlar videolari cikacaktir.bu penaltiya duskunlugunden vazgecmesi ayakta kalip gole,en azindan kaleye suta alistirilmasi,alismasi lazim.cunku bizim hakemler kolay kolay yemiyor penalti pozisyonunu.tunus liginde eneramo ne zaman dusse hakem penalti vermis,faul vermis..toparlanip taraftarin sevgisini kazanmali artik.[/QUOTE]

Sana teşekkür ettim ama yazdıklarının çoğuna katılmıyorum..Çünkü sen futboldan fazla anlamıyorsun bu 1. ,2. olarak bu oyuncu Nijerya milli takımında da son dönemlerinde hatta son dostluk maçlarında oynamış bu da 2;ayrıca Nijerya nın son dünya kupasında oynadığını bizim ise 2002 hariç kaç dünya kupasına katıldığımızı araştır bu da 3,Nijerya Afrika'nın nüfus bakımından büyük ve futbolcusu sayısı bakımından da en fazla lisanslı futbolcusu olan bir ülke olduğunu öğren bu da 4,Nijerya milli takımında Avrupa da binlerce oyuncusu olmasına rağmen Enaramo'nun seçilmesi ve 10 kez de milli olması tasadüf mü bu da 5;2009 Afrika Şampiyonlar liginde 5 gol atıp(final maçı dahil)gol kralı olan, şampiyon olan Tunus Şampiyonu Esperance nin de gol kralı Enaramo..Enaramo nun en büyük şanssızlığı 1-Uyum sorunu yaşaması 2- 2 aya yakın bir zaman hiç antreman yapmayıp maç oynayamaması 4-Hayatında ilk defa Avrupa da oynaması 5- Sivasspor ile malesef kamp yapamaması,hazırlık maçlarında oynayamaması 7-Enaramo sadece Nijerya-Tunus ve S.Arabistan liglerinde ve sıcak iklimde futbol oynamış;Sivas gibi Türkiye nin en soğuk şehrinde ilk defa futbol oynuyor ve uyum sorunu yaşıyor 8-Enarmo malesef çabuk kilo alan bir oyuncu;şu anda hazır olmadığı da bir gerçek;hazır olmayan ve kilo sorunu olan bir oyuncunun oynatılması da o kadar yanlış..Oyuncuyu önce takımla antreman çıkaracaksın,hazırlayacaksın ve hazır olduğunda oynatacaksın..Enaramo'nun iyi oyuncu olduğunu şu an Avrupa da bütün otoriteler kabul ediyor;onun en büyük şanssızlığı hiç tanımadığı ve antreman yapma şansı olmadığı soğuk bir iklimde olması;ayrıca sivasspor takımında Kamil dışında ona pas atacak oyuncu sayısı da fazla değil..Çünkü sivassporun doğru dürüst bir oyun kurucusu da yok..Enaramo eski takımında orta sahada Darragi gibi çok iyi bir oyun kuruyla oynamış ve gollerin pasını da genellikle bu oyuncu vermiş..Sivassporda da Sandro gibi iyi bir oyun kurucu var am nedense Rıza hoca onu hiç kullanmayı düşünmüyor..Suarez konusunda da Mesut hocayı çok uyarmış ama Mesut hoca onu oynatmamamıştı..Rıza hoca inadı bırakıp artık Sandroya da şans vermeli;çünkü sivassporda Cihan ve Sandro dışında başka oyun kurucu da yok..

Dark Force 13.02.2011 22:17

[B]Koşmuyor mücadele etmiyor düzelecek bir oyuncu değil[/B]

burakkova 13.02.2011 22:22

ceza sahası içinde etkili olabilecek bir oyuncu, yan toplarda da iyi olabilir.. ama orta sahaya yakın iyi oynayamıyor.. özellikle mehmet yıldız'la beraber hiç iyi oynayamıyor. tek forvet olabilir. bende birkaç maç daha kredisi var.

Respect58 13.02.2011 22:28

[B]Adamın topu ayağına alışından belli nasıl topcu olduğu..Kimse merak etmesin açılacak zamanla..Biraz kilo vermesi lazım..Birde devre arası kamp yapmadığından dolayı eksikleri var...[/B]

KIZILCAN 14.02.2011 00:18

Kamil alıştı canavar gibi top oynuyor,eneramocum'dan ses seda yok.ene bak kamanan bile gol attı,sıra sende.

yigidoyuzz 14.02.2011 08:55

[B]bu adam çok iş yapar dedik ama malesef emekıne nere eneramo nereeee[/B]

karşıyakalı 14.02.2011 12:48

3 haftadır izledigimiz kadarıyl boş bi adam.transfer döneminde çok şişirmişler adamı.eneramoyu aldık diye seviniyodum demekki boşa sevinmişim.kimse uyum süreci falan demesin sakın diger takımların aldıkları adamlarıda görüyoruz kimsenin uyum sürecini falan bekledigi yok adamlar atıyorlar gollerini.bak kamil e nasıl atıyor gollerini .sorun uyum süreci degil bence kalite meselesi hepsi bu

MaXiMuM 14.02.2011 13:10

[I][B]sabredin biraz,bu hafta es-es 'le başlayacaktır gollerini sıralamaya :)[/B][/I]

poolat58 14.02.2011 13:25

eneramonun sezon sonuna kadar son 20-25 dakikada maça çıkarsak daha iyi olur kilo sorunu var daha hazır değil seneye iyi olacaktır.eneramonun yerine pedriel i ilk 11 çıkarsa hoca daha iyi olur.ayrıca kamili de kutluyorum kaliteli oyuncu olduğunu herkese gösterdi diğer takımlardan kimle konuşsan onu nerden buldunuz çok iyi oynuyor diyorlar.Allah göstermesin ligden düşersek en çok ona yazık olacak.ne umutlarla gelmiştir bu takıma kim bilir.:confused:

poolat58 14.02.2011 14:29

eneramonun sezon sonuna kadar son 20-25 dakikada maça çıkarsak daha iyi olur kilo sorunu var daha hazır değil seneye iyi olacaktır.eneramonun yerine pedriel i ilk 11 çıkarsa hoca daha iyi olur.ayrıca kamili de kutluyorum kaliteli oyuncu olduğunu herkese gösterdi diğer takımlardan kimle konuşsan onu nerden buldunuz çok iyi oynuyor diyorlar.Allah göstermesin ligden düşersek en çok ona yazık olacak.ne umutlarla gelmiştir bu takıma kim bilir.:confused:

stain 14.02.2011 16:53

[QUOTE=poolat58;693197]eneramonun sezon sonuna kadar son 20-25 dakikada maça çıkarsak daha iyi olur kilo sorunu var daha hazır değil seneye iyi olacaktır.eneramonun yerine pedriel i ilk 11 çıkarsa hoca daha iyi olur.ayrıca kamili de kutluyorum kaliteli oyuncu olduğunu herkese gösterdi diğer takımlardan kimle konuşsan onu nerden buldunuz çok iyi oynuyor diyorlar.Allah göstermesin ligden düşersek en çok ona yazık olacak.ne umutlarla gelmiştir bu takıma kim bilir.:confused:[/QUOTE]

grosicki bu takıma gelmek istemiyordu bunun sebebide takımımızın kümeye oynayan bir takım olmasıydı

ama yönetim paraya kıydı ve aldı onun gibi oyuncu türkiyede az bulunur

fenerden stoch ayarı bir oyuncu

ZiDaNe58 14.02.2011 17:11

aslında çok kaliteli bi oyuncu ama bi türlü uyum sağlayamadı..zamanla takıma ayak uyduracagını umuyorum..

sebasteia 14.02.2011 17:53

uyum sağlayacaksa sağlasın artık, dört haftadır bir şekilde oynuyor. kaldı 13 hafta. bu takıma maç almadıktan sonra, puan kazandıramadıktan sonra, takım ligden düştükten sonra..... neyleyeyim!

Çılgın Türk 18.02.2011 22:47

bundan ne gol makinasi ne de camasirmakinasi olur.
buraya turistik geziye gelmis gibi sahada gezip duruyor

avare 18.02.2011 22:55

Ne Eneramo ne Kmaman nede Pedriel bu takimi kurtaracak forvet degil bence M.Yildizla Kamil forvet oynatilmali Cihana daha cok sans verilmeli

DoomsDay58 19.02.2011 00:42

Eneramodan bi kaç hafta içersinde büyük bi patlama bekliyorum bu adamda o potansiyel var yeterki azimle çalışsın ve oynasın.

Divriği58 19.02.2011 01:16

[B]Çok bğyğk hayaller kurduk fakat buda olmadı[/B]

Divriği58 19.02.2011 01:16

[B]Çok büyük hayaller kurduk fakat buda olmadı[/B]

akkuzu 19.02.2011 03:13

Gelecek seneye uyum sağlar merak etmeyin iyi topcu

ZiDaNe58 19.02.2011 08:08

Ah ula eneramo yaktın bizi gol atası diyo soktu hoca seni.hali golden geçtim ustune bide senin yuzunden maglubiyet golünü yedik 5 dakkada 2 kere ayni sekilde faul yaptin zoruna ne olduda..

Caner POLAT 19.02.2011 08:48

[B]Senin için tozpembe hayaller kurduk pembesi gitti tozu kaldı :S[/B]

B.DUMANLI 19.02.2011 08:57

Yere göge sigdirilmayan Eneramo bumu.Ara transferde 4 Eylül´ün veya Il Özel Idare´nin forvet oyuncularindan birini takima katsaydik,her halde Eneramo´dan daha basarili olurdu.Aslinda bizim hastaligimiz veya baska bir deyisle gol atamamamizdaki asil sebep,biz topu forvet oyunculariyla bulusturamiyoruz.Bulusturdugumuzdada vuruslar cok ciliz kaliyor.Bu sartlar altinda mac kazanmak nasil olur bilemem,adeta imkansiz gibi görünüyor.

mustafa_kavak58 19.02.2011 10:44

[B]eneramo kendi hemen yere atiyo penalti kazanmak icin zaten videolarda gözüküyo tunus hakemlerde inanmis cogu penaltilara

dünkü macta kendi yere atti belkide tunusda olsa bu penaltiydi[/B] :confused:

58akif34 19.02.2011 11:10

bu yalancı bomba hepımızı kandırdı gol fılan atamaz bu adam bizde suarezden baska gol atacak santrafor kalmadı allahtan kamıl varda takımımız ıyı top oynuyor

sebasteia 19.02.2011 11:13

bu adama birisi türkiye'de beleş penaltı verilmediğini, adam gibi ayakta kalarak futbol oynaması gerektiğini söyleyebilir mi?

ha bu arada birisi de aldığı parayı hatırlatsın!

DoomsDay58 19.02.2011 13:02

4 Haftada biletini kesmişsiniz adamın bi durun daha kendisini tam göstere medi belkide ki öyle görünüyo bu adam açılacaktır yeterki çalışsın.

zgR 19.02.2011 16:15

iyi oyuncu ancak penaltiya duskun bi oyuncu,bizim hakemler yemiyor takima uyum saglayip bi an once taraftarin sevgisini kazanmali yazmistim bi msjimda.arkadasin biride sen futboldan anlamiyosun dedi!bu kaniya nasil vardi penaltiya duskun dememden anlayamadim.cvp yazmis,doldurmus bi suru sey yazmis.pekte umursamadim,laf olsun torba dolsun diye yazilmis bi yorumdu.cvp bile yazmadim.herneyse,ben eneramonun iyi bi oyuncu olduguna inaniyorum kisa zamanda takima uyum saglayip kendini gosterecektir.

zgR 19.02.2011 16:22

[QUOTE=sebasteia;694944]bu adama birisi türkiye'de beleş penaltı verilmediğini, adam gibi ayakta kalarak futbol oynaması gerektiğini söyleyebilir mi?

ha bu arada birisi de aldığı parayı hatırlatsın![/QUOTE]
agzina saglik kardesim.sana katiliyorum cok dogru soyledin,ayni seyleri bende yazmistim msjimi bulabilirsin hatta,ama boyle yazdim diye futboldan anlamayan biri oldum.sen futboldan anlamiyon diye yorum yazmis biri.sanada ayni seyi yazan olursa sasirma,pekte umursama ben gulup gecmistim.:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:58.