![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı
Takıma faydası olmayan kim olursa olsun,gitmelidir.Bunlara Mehmet YILDIZ' da dahil.Futbolda duygusallığa yer yok.Yoka kendini bir alt kümede bulursun.
|
Biz Türkler vede tabi ki Sivaslılar çok duygusal insanlarız...Zaman zaman da bu duygusallığımız başımıza dertler açıyor..M. Yıldız kalsın diyen arkadaşların bir çoğu bu sitede ve bu sayfalarda M. Yıldız ile ilgili son 2 yılda yaptıkları yorumları bir hatırlamak lazım..Bir çoğumuz artık M. Yıldız ın miadını doldurduğunu sezon sonunda Rıza hocanın gerekekni yapıp kendisine teşekkür edilmeli diyordu..Ayrıca M. Yıldız-Keita olayında neredeyse büyük çoğunluk M. Yıldız a adeta öfke kusmuş ve yaptıklarının affedilemez olduğunu söylemişti..Bunu söyleyen arkadaşlar birdenbire kraldan çok kralcı kesilmeye başladı..M. Yıldızın son 2 yılda gösterdiği performansı statta canlı izlemesem herhalde bahsettikleri oyuncunun son 2 yılda üstün performans gösterdiğini,canla başla mücadele ettiğini,asistler yapıp goler attığını düşüneceğim..Ama kazın ayağı hiçde öyle değil;M. Yıldız bu yıl geçen yıldan da daha kötü oynuyor;bazı maçlar hariç adeta takımın el freni gibi...Beraber oynadığı oyunculara her topu kendine istiyor,vermeyenlere kızıyor,bağırıyor,top istop etmeyi bile bilmiyor,artuk gelen her top pinpon topu gibi rakibe gidiyor...Eskisi gibi hücum pres de yapamıyor;sadece top tutmaya çalışıyor.Eski Mehmet olsa hadi dersin ki haklılar yedek te kalsın 2. yarılar faydalı olur..Ama görünen köy de kılavuz istemiyor..Her şeyin bir sonu var;M. Yıldız futboldan çok otel inşaatıyla uğraştı..Kendisini otel önünde kaç kez antremanda çıkmış ve eşofmanıyla inşaat çalışmalını takip ederken gördüm...Zaten o da artık kendini fazla sıkmıyor;geleceğini daha çok düşünüyor ve sivassporu da kafasında silmiş ki başkana ben gitmek istiyorum artık demiş...Kendisine teşekkür edip takımla ilşiği kesilmeli diye düşünüyorum..Futbolda duygusallık bir yere kadar..Artık Sivassporun yeni yüzlerere değişikliklilere,yeni doymamış oyunculara ihtiyacı var..HİÇBİR OYUNCU VE HİÇBİR GÜÇ SİVASSPORUN ÜZERİNDE OLAMAZ;HERKES GİDİCİ,SİVASSPOR DAİMA KALICIDIR..
|
Mehmedimi harciyan yönetimi istifaya davet ediyorum!!
|
[QUOTE=elbeylili;720928]Mehmedimi harciyan yönetimi istifaya davet ediyorum!![/QUOTE]
ya ruh hastası mısınız, manyak mısınız nesiniz. her ota moka herşeye yönetim istifa sesleri nedir ya! bizim yönetimimiz altın kıymetinde hemşerim, konuşurken haddini bilip konuşacaksın. iş yap deyince kaçarlar, yönetime adam bulunamaz. ama dışarıdan atmaya gelince herkes on numara, yükseltirler hemen istifa seslerini. kolay mı be??? |
mehmet yıldız olayına gelince yedek beklemeye razı olacaksa kalsın. yok yedek beklemem derse de yolu açık olsun! bu kadar abartmaya gerek yok.
|
Bence gitmesin mehmet gibisi sivasa zoor gelir..biz çook futbolcular gorduk...sergio pacheco lar...cvetkov'lar...hani nerdeler?!
|
Mehmet Yildizin Takima Verdikleri Ortada Tartisilmaz Herzaman Buyuk Kaptanimiz! Ama Futbolda Duygusallik Terimi Bence Cok Yalnis !! Cunki Kisiler Yerdegistirebilir Veya Ilisik Kesilebilir.
|
artik, bu oyuncudan eski performansin,i beklemeyelim sozlesmesi daha bitmemis yedek kalsin gondermek isterlersede gitsin ve faydali olacak yeni yildizlar gelsin
|
M.Yildiz ´in gitme zamani gelmistir.Duygusalliga gerek yok.Bir yil daha kalsa türübünden ona küfürler yagsa dahami iyi?Mehmet sempatizanlari onun kalmasini isterken ona daha cok zarar vereceklerini düsünmüyorlar.
|
RIZA HOCA SANA SESLENİYORUM cesaretin var mı MEHMET YILDIZ ı göndermeye eğer bunu yaparsan ve takım iyi olmazsa bu taraftardan cekeceğin var ve sivaslı olsanda seni burda kimse istemicektir ( bende azicik futbol bilğisine sahipsen sorunun takımda rıza hoca olduğunu biliyorum hamleleri tamamen yalnış )kendi egoların için MEHMET YILDIZ ı harcatmayız sana
|
[B][COLOR="Black"]Tamam bakın mehmet yıldızın bize cok faydası dokundu tamam iyi adam iyi oynadı ama sizcede zamanı dolmadımı artık eskiisi gibi oynuyamıyor... gitmeli artık seni unutmuycaz mehmet yıldız ama gitmelisin artık.. performansı cok dustu sakatlandıktan sonra zaten gitmesi lazım artık......[/COLOR][/B]
|
Mehmet YILDIZ kalmalı ve burada jübile yapana kadar katkısını sunmalı. Sonra da takımla ilgili görevler almalı.
|
[QUOTE=eyuphulagu;720927]Biz Türkler vede tabi ki Sivaslılar çok duygusal insanlarız...Zaman zaman da bu duygusallığımız başımıza dertler açıyor..M. Yıldız kalsın diyen arkadaşların bir çoğu bu sitede ve bu sayfalarda M. Yıldız ile ilgili son 2 yılda yaptıkları yorumları bir hatırlamak lazım..Bir çoğumuz artık M. Yıldız ın miadını doldurduğunu sezon sonunda Rıza hocanın gerekekni yapıp kendisine teşekkür edilmeli diyordu..Ayrıca M. Yıldız-Keita olayında neredeyse büyük çoğunluk M. Yıldız a adeta öfke kusmuş ve yaptıklarının affedilemez olduğunu söylemişti..Bunu söyleyen arkadaşlar birdenbire kraldan çok kralcı kesilmeye başladı..M. Yıldızın son 2 yılda gösterdiği performansı statta canlı izlemesem herhalde bahsettikleri oyuncunun son 2 yılda üstün performans gösterdiğini,canla başla mücadele ettiğini,asistler yapıp goler attığını düşüneceğim..Ama kazın ayağı hiçde öyle değil;M. Yıldız bu yıl geçen yıldan da daha kötü oynuyor;bazı maçlar hariç adeta takımın el freni gibi...Beraber oynadığı oyunculara her topu kendine istiyor,vermeyenlere kızıyor,bağırıyor,top istop etmeyi bile bilmiyor,artuk gelen her top pinpon topu gibi rakibe gidiyor...Eskisi gibi hücum pres de yapamıyor;sadece top tutmaya çalışıyor.Eski Mehmet olsa hadi dersin ki haklılar yedek te kalsın 2. yarılar faydalı olur..Ama görünen köy de kılavuz istemiyor..Her şeyin bir sonu var;M. Yıldız futboldan çok otel inşaatıyla uğraştı..Kendisini otel önünde kaç kez antremanda çıkmış ve eşofmanıyla inşaat çalışmalını takip ederken gördüm...Zaten o da artık kendini fazla sıkmıyor;geleceğini daha çok düşünüyor ve sivassporu da kafasında silmiş ki başkana ben gitmek istiyorum artık demiş...Kendisine teşekkür edip takımla ilşiği kesilmeli diye düşünüyorum..Futbolda duygusallık bir yere kadar..Artık Sivassporun yeni yüzlerere değişikliklilere,yeni doymamış oyunculara ihtiyacı var..HİÇBİR OYUNCU VE HİÇBİR GÜÇ SİVASSPORUN ÜZERİNDE OLAMAZ;HERKES GİDİCİ,SİVASSPOR DAİMA KALICIDIR..[/QUOTE]
Evet Arkadasim sana 100% katiliyorum, baska bisey söylemiye gerek yok!!! Ellerine ve agzina saglik eyuphulagu ;) saygilar |
sayın SİVASSPOR YÖNETİMİ SİVASLA ÖZDEŞLEŞEN MEHMET YILDIZ GİTME MELİ
|
Mehmet yildida oynama kapesitesi kalmamistir eger riza hocayi gönderip yerine koyacaksaniz baska yoksa gitmeli sivassporun artik altsiralara düsürenlere ihtiyaci yok kim olursa olsun :confused:
|
[QUOTE=58Sivaslilar;720737]Hemen gitmeli yoksa yerine gelecek fotbolcuyu engelliyor artik zamani doldurdu yoksa göndermek istemeyenler yeni sezonda mehmet yildizin yerine oynama kapesteleri mevcutmu:confused:[/QUOT
ilk sene küme düşmeye oynadığımız zaman mehmetsiz hiç bir şey yapamadık gol atınca harikasın mehmet iş gitmeye gelince defol git memet nankörlük yapmayalım mehmet yıldız sivasta efsane olmuştur ve olacaktırda hazırlık kampını çok güzel geçirir ve düzelir ben buna inanıyorum |
gelmiş geçmiş en iyi kaptandır yozgatta doğdu sivaslı oldu helal olsun sana kaptan memet
|
artik mehmet yildiz dönemi kanmis gibi kadroda bulunmasinda fayda var cünkü yüregini ortaya koyabilen büyük yetenek. okadar zaman sakatliktan sonra bukadar beklenir. Bence kalsin ama yedek oynasin. kadir pekmezci onun yerini aldi bile
|
Mehmedimin degerini bilmeyenler hadlerini bilecekler. O sivasin gelmis gecmis en büyük kaptanidir. Seviyoruz seni Mehmedim!!!!
|
kangallıwert
[B][I]Sen o arakdaşa laf atacagına kendıne bek 2007 den beri yanımızdasın 200 küsürlü msj atmışsın[/I][/B] |
Mehmet gitsin diyenlermi gercegi göremiyor ,kalsin diyenlermi. Iki yildan beri Balili ve Tum gittikden sonra küme düsmeye oynadik.Mehmet onlarsiz hic birsey.Bunu Riza hocada biliyor.Hani 10 -15 gol atsa kalsin denilebilir,ama oda yok.Bazilari efsane futbolcumuz diyorlar onun icin.Sivasspor´un gecmisinde öylesine efsane futbolcular varki Mehmet bu kategoriye giremez bile.Yasi genc olanlar M.Yildiz´i efsane olarak görüyorlar buda dogaldir.Colak Selo diye öz ve öz Sivas´li efsane oyuncumuz vardi,Mehmet´de kim oluyor.
|
Bence bu konuda en iyi karari teknik ekip ve yönetim verir cünkü!!
Futbol da cok büyük paralar dönüyor sayet teknik ekip M.Yildizi düsünmüyorsa kadroda yok yere tutmak yanlis olur hem Sivasspor icin maddi konuda hemde Mehmet in önünü kapatmaktan baska bir seye yaramaz belki devamli oynayacagi bir takima gider futbol hayatinin son tranansferini yaparak iyi paralar kazanir. Tabiki diger görüslere de saygim var ama ben futbol da vefa kelimesine katilmiyorum futbolcular cok cok büyük paralar kazaniyorlar zamani geldigi zaman gitmeliler. |
insanlar gelirler giderler dünyanın kanunu bu yeterki kalpler kırılmasın üç günlük dünyada bundan sonraki yaşamında başarılar
SİVASSPORUMUZA VERDİGİ EMEGİNDEN DOLAY ALLAH ONDAN RAZI OLSUN |
Mehmet YILDIZ ve onun durumrundaki diğer futbolcular gitmesin diyenler; Sivasspor'un başarılı olmasını istemiyor olmalılar.Futbolda duygusallığa yer yoktur.Biraz mantıklı düşünün.
|
Sezon sonlarına doğru M.Yıldız gitsin diyenler şimdi diyemiyor.gitmesin diyen arkdaşlar gereğinden fazla duygusal davranıyorlar.m.Yıldız'ın Sivasspor2a katkısı büyüktür, ama artık ayrılmasının vakti gelmiştir.emeklerinden dolayı teşekkür edilip gönderilmelidir veya futbolu burada bırakacaksa kulüpte ona göre bir görev verilmelidir...
|
ya iyi top saklıyo ama gitmesinde fayda var
bizim genç bir kadroya ihtiyacımız var |
[B]Kulüp yönetimleride aynen şirketler gibidir. Hangi patron işine yaramayan elemanı şirketinde barındırır? Son 2 yıldır Mehmet Yıldız takıma hiç bir şey vermedi. Hatta takımın huzurunu bozdu (Keita olayı). Aksini iddia edenler olaya tamamen duygusal bakanlardır....[/B]
|
Keita´nin sönüp yok olmasina ön ayak olan M.Yildiz takim icerisinde guruplasmayi körüklüyen basmimardir.Toplar hep bana ,hep bana fakat top geldiginde toplari öldüren ne yapacagini bilmeyen cabuk oyundan düsen bank asya kalitesinde bir oyuncu.Gün gectikce degeri düsen bir oyuncu.Musa Aydin ,Balili ve Tum sayesinde büyüyen onlarin olmayisinda tilsimi bozulan bir oyuncu.Zaten kendisi birakmazsa hatalarin en büyügünü yapar.Keske Musa Aydin kalsaydida o gitseydi.Antalya Musa Aydin´i kapti.M.Yildiz´i Bülent Uygun belki kabul eder,onada emin degilim.Onun disinda hic bir süperlig takimi onu almaz.
|
Bence gitmesi yerinde bir karardır.
|
[QUOTE=Turan 59;721046]Mehmet YILDIZ ve onun durumrundaki diğer futbolcular gitmesin diyenler; Sivasspor'un başarılı olmasını istemiyor olmalılar.Futbolda duygusallığa yer yoktur.Biraz mantıklı düşünün.[/QUOTE]
Turan emmi sen beni nerdeyse ikna edeceksin yahuuu :D |
[B]Mehmet Yıldızı bende çok seviyorum..Mehmet Yıldız gitmeyi kendi istemiş,kan değişikliğinin iyi geleceğini düşünmüş.Bencede doğru düşünmüş Mehmet Yıldızın gitmesi her iki taraf içinde hayırlı olur.Taraftarımız Mehmet Yıldızın üzerinde çok büyük baskı kurdu oda bu baskı altında eriyip gitti malesef.Bundan sonra Mehmet Yıldızdan tek beklentim takımına katkı yaparak gitmesidir.Yönetimin takasta kullanmalı.Mehmet Yıldız gittiği takımda inşallah kendini bulur bizde Mehmetin yerine oynayacak birisini buluruz.[/B]
|
Bu Mehmet Yıldız anipatisi olan yiğidolar canım kardeşlerim yaklaşık 2 yıldır sürekli Mehmet YILDIZ ı günah keçisi yaptınız gitsin Allah gitsin yerine forvetler!!! getirildi hemen hemen hepsi asalak gibi takımda yedi içi yattı kimi pılını pırtısını topladı gitti. Mehmet YILDIZ SAKATLIĞINA RAĞMEN ÇIKTI [COLOR="Red"]ELİNDEN GELDİĞİNCE [/COLOR] oynadı. Bu sene takıma faydası oldu mu? Bence de olmadı. Ama psikolojisi bitik bir takımın günah keçisi olarak çıkan bir topçu sakatlıktan çıkmış ancak bu kadar diyorum. Bazı arkadaşlar demiş ki "Mehmetin yaptıklarını başka futbolcu yapsa idam ederdik. " ben de tam tersini iddia ediyorum Mehmet Yıldıza yapılan haksızlıkları başka futbolcuya yapsalardı o hocaları idam ederdik.
FB için hala Rıdvan Dilmen bir ekolse, Rıza Hocamızın adı geçince herkesin aklına BJK geliyorsa. Hakan Şükür= Gs ise Mehmet Yıldız da öyledir ve öyle kalmalıdır. |
bencede kalmalı belki eski günlerine dönebilir bi şans daha verilmeli kendisine.
|
[QUOTE=İbrahim58070;721051]Sezon sonlarına doğru M.Yıldız gitsin diyenler şimdi diyemiyor.gitmesin diyen arkdaşlar gereğinden fazla duygusal davranıyorlar.m.Yıldız'ın Sivasspor2a katkısı büyüktür, ama artık ayrılmasının vakti gelmiştir.emeklerinden dolayı teşekkür edilip gönderilmelidir veya futbolu burada bırakacaksa kulüpte ona göre bir görev verilmelidir...[/QUOTE]
+++hangi görev ,kavga görevimi +++m.yıldız hem form durumuyla hemde cıkardığı takımdakı huzursuzluk durumuyla vede en onemli macımızda kasımpaşa ile oynadığımiz macta kalemize 2 gole sebep oldu ... +++ 2 yasin olmasın vaktınde gitsin derim |
Bencede gitmesin takima cok faydasi var.2-0 öndeyken 90. dakikada Riza hocamiz oyuna alsin.Böylelikle kalmasini isteyenlerde onu uzatmalarda görmüs olur.Tabi Mecnun baskan bu isi kabul edermi o baska bir mesele.Haybeden arada gecinir gider.
|
EMEĞİ VAR DİYE O ZAMAN TRANSFERDE YAPMAYALIM BIRAKIN MİLLET BU AMATÖR RUHLULUĞU ARTIK BİR ZAMANLAR İYİYDİ TAKIMA ÇOK KATKI SAĞLADI ODA EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALDI GÜNÜMÜZ FUTBOLU ARTIK DURARAK OYNANAN FUTBOL DEĞİL MEHMET YILDIZ HOCAMIZIN SİSTEMİNE UYMUYOR ONDAN DAHA İYİ GENÇ VE DİNAMİK BİR SANTROFOR TARNSFER YAPILABİLİR HER ŞEY İÇİN TŞK EDİLMELİ MEMHMETE SÜPERLİGDE DUYGUSALLIĞA YER YOK BİRDE BAKMISSINKİ 3. LİGDESİN MUSA AYDIN ÖRNEK TAKIMI DÜŞTÜ KENDİ ANTALYAYLA ANLAŞTI OLAN TAKIMA OLDU AYNI ŞEYLERİ BİZLERDE YAŞAMADAN DAHA AKILLI PROJELER ÜRATELİM TARAFTAR OLARAK BIRAKIN TRANSFERİ YÖNETİM VE HOCAMIZ YAPSIN
|
MEHMET YILDIZ GİTSİN SİVASSPORU DAHA ÇOK SEVİYORUM ONDAN
|
ahde vefa diye bir şey var oyna masa bile teknik heyete yardımcıolsun ara sırada oynar oda anlayış gösterir hehalde herşey ortada
|
[QUOTE=eroldeger;721145]ahde vefa diye bir şey var oyna masa bile teknik heyete yardımcıolsun ara sırada oynar oda anlayış gösterir hehalde herşey ortada[/QUOTE]
Sevgili kardeşim ahde vefa bir erdemdir değilmi? Lig başlangıcında Gs yi yendik ikinci maç Antalya ile. Bende yılda bir Yiğidomu izliyorum Antalya da. Mecburmuyum bu adam yüzünden kanser olmaya kardeşim ahde vefa önce ekmek yediği yere ihanet etmemektir. On beş dakika bu adam maçı bıraktı hakemle dalaştı durdu ne bu sinir ne bu şizofren durumlar çokmu normalki? O maçın tekrarını bulun izleyin anlarsınız Mesut hocayıda Muhsin hocayıda yedi Rıza hocayı yemeden gitsin kardeşim Sivasspor dan büyük bir Allahtır. |
Mehmet YILDIZ, Medyada adı sıkçA geçen bir takıma, gitmeli.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38. |