![]() |
Cevap: Panatinhaikos - Sivasspor
[QUOTE=balmandol;732451]15 numara kim..Bilen varmı.?[/QUOTE]
Burcag Basel [url]http://www.transfermarkt.de/de/burcag-basel/profil/spieler_51881.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/burcag-basel/profil/spieler_51881.html[/url] [url]http://www.transfermarkt.de/de/burcag-basel/profil/spieler_51881.html[/url] |
[B]Akadaşlar maçın değerlendirmesini yapar mısınız?Maçı izleyemedim meşguldum.Takım nasıl, kim iyi kim kötü oynuyor ?[/B]
|
Hazırlık maçı olmasına rağmen takım harika .Bir aksilik olmaza ilk 5 garanti gibi.
|
[QUOTE=Turan 59;732459]Hazırlık maçı olmasına rağmen takım harika .Bir aksilik olmaza ilk 5 garanti gibi.[/QUOTE]
geçen sezonki hazırlık maçlarındada takım çok iyi diyorduk :) bence bu maçlar ölçü değildir gerçek gücümüzü lig başlaynca anlarız.. |
maçı sonuna kadar izledim.abatmayalım beyler..bu yunan takımı tam kadro değil ...aldanmayyın.geçen seneden fark takım top perşinde koşuyor bu iyi.amaaaa... uğur yine mal yine mal..bu adam nasıl sivasta oynuyor şaşıyom valla torpilli mi ne anlamadım.grosiçki yine yok.cihan ı beğendim.bu takıma forvetin şart olduğu kabak gibi ortada.pedrielle bu iş olmaz aslaaaaa.eneramo çok tek kalıyor.eksikler mutlaka görülüyordur.. gerçi 2 senede görmeyen yönetim bakalım görecekmi.zeki müren gördü onlar göremiyor hala...ha bu arada faty iyi kalecide eh işte bekleyip görecez...
|
ya turan58 nickli abicim diyim: senin kadar saçma sapan yorum yapan daha görmedim bu forumda lütfen yorum yapma ya.sadece yazılanları oku.
|
Hazırlık maçına göre iyiye yakın futbol oynadık. Şu takımda iyi bir forvet ve orta saha oyuncu olsa gerçekten çok iyi yerlere gelebiliriz.
Faty: Yıllarca fransanın 1.liginde istikrarlı olarak oynamasından nasıl bir futbolcu olduğu belli oluyor. Kademelerde ve kafa toplarında çok başarılı ve hızlı bir futbolcu. Adından sıkça söz ettireceğini düşünüyorum. Borjan: Uzun boyuna rağmen refleksleri iyi gözüküyor. Yan toplardaki zamanlamasıda çok iyi. Kıvanç: 2. yarıda oynadı, istekli, savaşçı ve çalışkan bir futbolcuya benziyor. İnşallah takıma katkısı iyi olur. Cihan Özkara: Çok koştu, çok mücadele etti. Heyecanlı gözükmesine rağmen iyi oynadı. |
[QUOTE=Turan 59;732459]Hazırlık maçı olmasına rağmen takım harika .Bir aksilik olmaza ilk 5 garanti gibi.[/QUOTE]
Turan emmiye katılıyorum... :D |
[QUOTE=mayhos58;732463]ya turan58 nickli abicim diyim: senin kadar saçma sapan yorum yapan daha görmedim bu forumda lütfen yorum yapma ya.sadece yazılanları oku.[/QUOTE]
Sanane kardeşim herkes istedigi yorumu yapar. |
Şu dava bir sonuçlansa da rahatça seyredebilsek maçları.
|
[QUOTE=mayhos58;732461]maçı sonuna kadar izledim.abatmayalım beyler..bu yunan takımı tam kadro değil ...aldanmayyın.geçen seneden fark takım top perşinde koşuyor bu iyi.amaaaa... uğur yine mal yine mal..bu adam nasıl sivasta oynuyor şaşıyom valla torpilli mi ne anlamadım.grosiçki yine yok.cihan ı beğendim.bu takıma forvetin şart olduğu kabak gibi ortada.pedrielle bu iş olmaz aslaaaaa.eneramo çok tek kalıyor.eksikler mutlaka görülüyordur.. gerçi 2 senede görmeyen yönetim bakalım görecekmi.zeki müren gördü onlar göremiyor hala...ha bu arada faty iyi kalecide eh işte bekleyip görecez...[/QUOTE]
mal dediğin uğur takımın kaptanı ve bugün de kapasitesi dahilinde gayet iyiydi. eneramo tek kalıyor da sanki mükemmel bir santrfor bugün aldığı topların çoğunu ezdi. bir ikinci konu burada herkes görüşünü bildiriyor senin beğenmen için yazmıyor kimse katılmaya bilirsin taş atmaya,laf vurmaya haddin yok! |
[B]yw benim anlamadigim biz sanrodan kurtulmak isterken adam 9 nr giymis deli etti beni arkadas :))))[/B]
|
PANATİNHAİKOS küçümsenecek takım değil defansı sağlam takım eğer bu takımdan gol yememişşek takım iyi yolda demektir tabi iyi oynamak yeterli değil gol atmak lazım bu sorunu çözersek çok iyi takım oluruz izlemek kısmet olmadı maçı inşallah hayırlı olur herşey
|
Bizim takım felsefemiz gol yememek olmalı zaten gol yemezsek ligte gol atarız.
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SmUXiH5Mg6E[/url] maçın özeti
|
Okudugum kadarıyla oyun vasat eksıkler aynı defansta cıkamıyoruz forvette top tutamıyoruz .takım degıstı sorunlar degismedi.insallah kalan sürede eksikler tamamlanır
|
macin özet görüntülerine baktim süper oynamisiz ataklari hep biz gelistirmisiz cok rahat pozisyona giriyoruz göründogo kadariyla
|
bende izledim maci sivasspor cok üstün oynadi adamlar iki defa geldi direge takildi ama cok kaliteli oynadilar helal olsun
|
arkadaslar takimda yeni forvetimiz olsaydi pana yi 2-1 yenerdik (onlar da bir frikik kacirdi) :D
unutmayin yunasitan liginin 2. takimi panatinaikos yani kok sokturduk adeta ama bu hazirlik maclar olcu maclar degildir ligde belli olur hersy ilk 6 hafta cok onemli bence |
[QUOTE=sivaslihakan;732488]macin özet görüntülerine baktim süper oynamisiz ataklari hep biz gelistirmisiz cok rahat pozisyona giriyoruz göründogo kadariyla[/QUOTE]
Gardas,herhalde ayni özet görüntülere bakmadik. Benim baktim videoda yunanlar bizden üstün görüküyor ve daha çok pozisyona girmis görüküyor. Bir özet bir sey ifade etmez fakat bu maç 2 yada 3 0 yunanlarin üstünlügüyle de bitebilirdi (direkten toplari saydim). Son olarak, bu bir hazirlik maçi oldugunu unutmayalim. Maçi izlemedigim için pek fazla yorum yapmiyacagim. Saygilarla |
bu takımda uğur kavuk ve mehmet nas ilk 11 de oynadığı sürece biz ilk 5 te asla olamayız
|
takım genel olarak iyi görüntü veriyo ama sonuçta hazırlık maçı önemli olan eksikleri görmek bana göre eksikler:
--Kaleci baana göre zayıf yetersiz giibi geldi korcan daha iyidi --M.nas ilk 11 adamı değil --Forvete kaliteli transfer sart bu cok acık belli |
[QUOTE=samor;732521]bu takımda uğur kavuk ve mehmet nas ilk 11 de oynadığı sürece biz ilk 5 te asla olamayız[/QUOTE]
İns Rıza hoca takima mehmet ve ugur yerine kıvanc ve kerimi monte edecek! |
[QUOTE=sabanoh;732519]Gardas,herhalde ayni özet görüntülere bakmadik.
Benim baktim videoda yunanlar bizden üstün görüküyor ve daha çok pozisyona girmis görüküyor. Bir özet bir sey ifade etmez fakat bu maç 2 yada 3 0 yunanlarin üstünlügüyle de bitebilirdi (direkten toplari saydim). Son olarak, bu bir hazirlik maçi oldugunu unutmayalim. Maçi izlemedigim için pek fazla yorum yapmiyacagim. Saygilarla[/QUOTE] [B]Maçın 90 dakikasını izledim.Sen yanlış görüntülere bakmış olmalısın.Oyunun neredeyse tamamında biz üstündük.Net pozisyonları bulan bizdik.Panatinhaikosun direkten dönen pozisyonlarından başka pozisyon yok.Üstelik biride serbest vuruştan..Kaldıki Panatinhaikos Şampiyonlar ligi 3.ön eleme maçı oynayacak bir takım.Bu takıma karşı böyle oynamak kolay değil..[/B] |
[QUOTE=mayhos58;732463]ya turan58 nickli abicim diyim: senin kadar saçma sapan yorum yapan daha görmedim bu forumda lütfen yorum yapma ya.sadece yazılanları oku
Hayırdır Hemşehrim siteye daha dün üye oldun,bana akıl vermeye çalışıyorsun.Çok bilmiş aklını kendine sakla emi. |
[B]Panathinaikos ligde oynadığı yunanistan şampiyonu olympiakos maçının kadrosundaki 7 oyuncuyu dün ki maçta ilk 11de oynattı.Geride kalan 4 oyuncudan ikisi o maçta oynayan adamlardan daha yüksek bonservis bedeline sahip..Yani dün Panathinaikos neredeyse as kadrosunun tamamını çıkarmıştı sahaya.
Ayrıca ayın 11inde Panathinaikos Lech Poznanı 1-0 yenmiş.. Bunları yazmamın sebebi dün boş bir takıma karşı oynamadık.Önümüzdeki sezon Allah'ın izniyle iyi bir Sivasspor izleyeceğiz.[/B] |
vallah benim görüsüm
sivassporumuz iyi oynamis panathinaikos her ikinci sene sampiyonlar liginde oyniyan takimi yani yunanistanin besiktasi fenerbahcesi sayilir cogu oyuncularida milli oyuncu biz iyi oynamisik iyi posisyonlarimizda olmus kaleye cok sut atmamiz beni sevindirdi hata uzaktan gelen sutlarimiz rakip icin tehlikeli olmus sirf onlarin bi kac serbest vurusundan iyi posisyonlari olmus bi kac direkten dönen top yani beraberlik maci hakkiymis bence ins. stuttgartada bu performansla birazda daha üstüne biraz birsey koysak iyi mac dengeli mac cikarabiliriz golcülerimiz biraz daha hirzli aktif olmali pedriel olsaydi atardik belki bi gol |
[QUOTE=58MUAMMER58;732477]PANATİNHAİKOS küçümsenecek takım değil defansı sağlam takım eğer bu takımdan gol yememişşek takım iyi yolda demektir tabi iyi oynamak yeterli değil gol atmak lazım bu sorunu çözersek çok iyi takım oluruz izlemek kısmet olmadı maçı inşallah hayırlı olur herşey[/QUOTE]
Panatinhaikos küçümsenecek takım değil:):))Yuh diyorum bu takımı da küçümsedilerse)Adamlar her sene Şampiyonlar liginde) |
[url]http://www.youtube.com/watch?v=syeWKjroiW4[/url]
eger youtube oluyorsa izleyin macdan görüntüler daha dogrusu futbolculardan |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Özet tam fikir vermeyebilir, çünkü maçın tamamını izleyenler Sivasspor'umuzun daha baskın bir oyun oynadığını adeta Panatinhaikos'u elinden kaçırdığı yazmış özete bakarsak 2 tane net pozisyonumuz var bizim onlarında 2 tane direkten dönen topu özet yanıltmasın diyorum, takımımız gayet diri gözüküyor inşallah iyi bir şekilde başlayıp devamını getireceğiz...[/COLOR][/FONT][/B]
|
Maçı izleyemedim ama özete bakılırsa güçlü rakibe karşı gayet iyi oynamışız. Ama kaleci bana pek umut vermedi.
|
istedigin kadar iyi/dengeli oyna golsuz olmuyor bu takima iyi bir forvet sart
|
[QUOTE=kangallıwert;732537]İns Rıza hoca takima mehmet ve ugur yerine kıvanc ve kerimi monte edecek![/QUOTE]
umarım öyle olur ama onlarda bir soru işareti şuan .. yani ben mesela isterdimki ilk onbirde oynatmadığımız yabancı kontenjanını uğur ve mehmet nası'ın yerine kullanalım.. artık hakkımızdan hayırlısı onlardan bi cacık olmazda kerim ve kıvanç inşallah başarılı olur ve ilk onbirinde değişmez isimleri olur |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:10. |