![]() |
Cevap: Büyük Başkan Savunuyor!
[QUOTE=akifesk;770150]ben bu takımın taraftarıyım. suçu varsa çekecek tabı.
taraftar olarak fenerle kıç kıça olmak istemıyorum. ve fenerlı olduğunu söyleyen bir başkan istemıyorum. bu kadar basit. fenerbahçelisin ne işin var sivassporun başında.[/QUOTE] Mecnun Odyakmaz Fenerbahçeliyim demiyor.Fenerbahçeliydim diyor , son 10 yıldır sadece Sivasspor var hayatımda diyor. |
[QUOTE=DOGU_BEY;770170][B]
kardeş fikrine saygılıyım, lakin sen başkana ve onca emeğe saygısızlık yapıyorsun malesef...Türkiyede yıllardır 3 büyük gerçeği var, İlhan Cavcav gs kongre üyesidir aynı şekilde antep başkanın kardeşi bjk kongre üyesidir. teknik direktörümüz rıza çalımbay bjklidir..senin mantığına bakacak olursak herkes birilerinin arka bahçesi o zmaan. kaldı ki en başta senin benim sivasporlu olan herkesin reddedip gülüp geçeceği sağda solda konuşulan şeyleri sen kendin büyütürsen birlerinin istedği ekmeğe yağ sürersin..trabzon 95-96 da şampiyonluğa oynuyor kendi sahasında fenere yeniliyor şampiyonluk gidiyor...bundan 1 yıl sonra o kadroda as oyuncular olan abdullah ve ogün fenere gidiyor...eğer senin mantığınla bakacak olursak o zaman ogun ve abdullah da şike yapmış oluyor değil mi? bundan 4-5 yıl önce ilhan cavcav gsli olduğunu kongre üyesi olduğunu açıkça söylemişti ve o dönemlerde gençler fenre hep ters geliyordu gs ise alıyordu maçları...o zmaan bu ligde sen temiz takım da adam da bulmazsın!!! 3.lig batağından sayın Osman Seçilmişle birlikte devraldığı bu takımı avrupalra kadar taşıyan sayın başkanı bu şekilde suçlar ve bir kalemde silersen hem futbola hem sivasspora büyük saygısızlık yaaprsın...eğer o üst sıralra oynadığımız dönemelrde şampiyonlukları kaçırmamak adına şike yapılmak istenseydi başkan - hani fenerli ya- azizi de başka güçleri de devreye sokar ve şampiyonluğu alırdık değil mi? kaldı ki ozmaanlar fener 2 yarrşışta da erken havlu atmıştı rakipleri olmasın sivasspor olsun diye elinden geleni de yapardı o zaman... eleştirin, kızın ama saygsıslzık yapıp onca emeği bir anda silmeyin lütfen...eğer mahkemeden beraat kararı çıkarsa ne yapacaksınız? o zaman da mahkeme yanlış karar mı verdi diyeceksiniz? iddialar avrken onca kişi haksızca içeri alınırken adalet var suçsuz bulunur beraat ederse yok mu dersiniz acaba? az kaldı, siz üzüleceksiniz malesef...gerçek sivasspor taraftarı biraz daha sabır sadece...bu arada adam gibi adam mecnun başkanın savunamsı ve söyledği sözler herşeyi tek tek açıklaması bizler için yeterli...eğer adalet hakikaten varsa bu saaten sonra mekanizme işlmeye başalr...dayan başkanım az kaldı!!![/B][/QUOTE] Çok güzel tespitler yapmışsınız,hepsine katılıyorum.Ben senelerce Sivasspor'un Kayseri Emniyetspor ile, Yeni Sincanspor ile, Merzifonspor ile oynadığı maçları izledim.Mecnun Odyakmaz sayesinde Sivasspor Anderlecht ile, son uefa kupası sahibi Shaktar Donetsk ile resmi maçlar yaptı,şampiyonlar ligi ön elemesi oynadı.Senelerce 3.lig batağında, 2.ligde bu takımı içeride,deplasmanda cefakarca destekleyen taraftarları ile bu noktalara geldi.Bence artık tüm Sivaslıların tek yürek olması ve Sivasspor u daha yukarılara nasıl taşıyabileceğimizi düşünmesi lazım.İnternet ortamında da Barış Şimşek,Abdullah Yılmaz gibi Trabzonlu hakemlerin Sivasspor u Denizlispor kupa, Eskişehirspor lig maçlarında kasten nasıl ezdiklerini anlatmamız, Karabükspor'un Emenike'yi Fenerbahçe'ye sattığı için Fenerbahçe maçında neden oynatmadığını, o maçta oynatmadım Trabzonspor maçında oynatırsam olmaz deyip ligin son maçı olan Trabzonspor maçında da neden oynatmadığını, Karabükspor'un Trabzonspor a o maçta sahasında adeta sahada yürüyerek farklı yenilmesine rağmen neden bu maçın hiç gündeme gelmediğini anlatmamız lazım. |
[QUOTE=akifesk;770141]artık fenerli başkan istemiyoruz mecnun başkan.
kılavuzumuz karga olmasın artık.[/QUOTE] düzgün okuman yazman yok herhalde kadıköyde büyüdüm oradaki herkes gibi fenerbahçeli oldum diyor ancak son 10 yıldır sivassporluyum konu sivasspor olunca babamı tanımam diyor bu lafları anlamıyorsan buda senin sorunun akifesk |
Cevap: Büyük Başkan Savunuyor
baskan serbest arkadaslar yemin ederim su an yeni aldim haberi hala agliyorum sevinçten annem bana saskin saskin bakiyor niye agliyorum diye essek kadar herif :) :D
|
Başkanım bir tanesin, şu yaptığın savunmasının zerresini Sadri bey yapamadı. Sen onurunla takımını ve kendini savundun onlar ince ayar yapma telaşında. Savcı bey ince ayarcıları ne zaman bu davaya dahil edeceksiniz....Gerçek şikecileri göstereceksiniz.
|
[QUOTE=Çılgın Türk;770297][B]Tahliyelerin anlami:[/B]
1- Tahliye edilenler tutuksuz yargilanacak! 2- Örgüt üyeliginden degil, sikeden yargilanacaklar! 3- Örgüt kurmak, örgüte üye olmak ve sike yapmaktan suclananlar tutuklu yargilanacak![/QUOTE] oooo şike uzmanı gelmiş. :D gözümüz yollarda kalmıştı. neyse artık bundan sonra sivasspor için güzel günler başladı. uzunca bir süre uğramazsın siteye, değil mi? ;) öyle ya verecek kötü haber yok, niye gelesin ki? sivasspor senin umrunda mı? |
özgürlük aşkına mecnun başkanımıza gelsin:
ey özgürlük! [url]http://www.youtube.com/watch?v=ZVjPOeASRwQ[/url] |
[QUOTE=ramazan5842;770207]Allahın izniyle bi aksilik olmazsa şunu söylemek istiyorum:
Aramıza tekrar hoşgeldin BÜYÜK BAŞKAN..[/QUOTE] Allahın izniyle artık serbestsin BÜYÜK BAŞKAN... |
Başkanımızın şike yapacak bir insan olmadığına inanıyorduk. Sonunda tahliye edildi. İnşallah mahkeme sonunda da tamamen suçsuz olduğu ortaya çıkar ve beraat eder.
|
[QUOTE=akifesk;770251]valla arkadaş burda kimseyi tanımam sivas doğumluyum. sivasspor dan başka takım tutmadım. sivassporu süper lige çıktıktan sonra doğal olarak daha fazla takip eder oldum. yani ben başkan gibi veya bazıları gibi önceden bazı takımları tutan biri değildim. sivasspor 3.liglerdeyken futbolla fazla da ilgilenmıyordum açıkçası. aklım yetti yeteli sivassporluyum. bunu başkanımız bile söyleyemıyor.
önceden bazı takımları tutanlar o zaman sivas alt liglere düşerse ( düşmez inşallah) tekrar eski takımlarına dönsünler.. memleketımın takımını severim hepde bu takıma destek vermısımdır. 4 eylülde çok da maça gıttım. hala fenerbahçelıyım dıyen başkan istemıyorum..[/QUOTE] ya kardes sende bir denge bozuklugu var anlasilan, kafanmi almiyor yoksa anlamakmi istemiyorsun sen, baskanimiz olmasa belki 2 -lig belki 3-ligde oynuyorduk. o zaman sen hangi yüzle illede sivassporu tut diyecektin. ama su an gögsünü kapartarak sivassporluyum diyebiliyorsun. mecnun baskanimizin sayesinde. ve bu konuyuda kapat herkezi kendine antipati yapiyorsun |
[B]Bazıları saçmalamakta ısrar ediyor ![/B]
|
Başkanımıza bize yaşattıkları sevinçlerden dolayı teşekkür ediceğimize kötüler olmuşuz, yiğidoya yakışmayan tavırlar bunlar. Mecnun başkanımız ki hayal edemiyceğimiz başarıları yaşattı bize, söyleyin bana kim söyleyebilirdi şampiyonluğa oynuycağız diye, insanlar gülüyordu şampiyonluğa oynuycağız diyince ama Başkanımız bize bu başarıyı yaşattı 2 sene üstüstte şampiyonluğa oynadı bu takım, şampiyonlar ligine gitti bu takım, uefa ligine gitti, intertoto kupasına gitti, düşünün 4 sene içinde neler başardı bu takım. Allah aşkına değerli kardeşlerim, elimizi vicdanımıza koyalım ve düşünelim, nankörlük bize yakışmaz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:38. |