![]() |
Cevap: Kaleciler Farklı Olsa Kazanırdık
kalecilerimizin içinde en iyisi nihat bence nolursa olsun nihat kalmalı. mahallede top oynarken kim gol yerse kaleden çıkardı bizim mantıkta o kim kötü gol yerse haftaya başkası geçiyor kaleye
|
kaleci hatası,mağlubiyet yenilgi vs. vs. ama netice bu ligde 7.yiz,2 galibiyet fazla almışş olsak ilk 3te olurduk buda güzel bardağın dolu tarafından da bakmak lazım,her şey sivas için.......
|
Canları saolsun onlara bişey olmasın yeter ki. en kötü gün bugünse bugün de SİVASSPOR parolasıyla yola cıkmalıyız
|
Elimizdeki bütün kaleciler aynı.Yani Senecky olmasaydı da Atilla olsaydı yok oda olmasaydı Nihat olsaydı farketmez.Şu an ki kadromuzda kalıteli kaleci yok.
|
iki senedir düsmeye oynuryorduk. bu sene allaha sükür takim güzel maclar cikardi ve gayet iyi bir noktaya geldi. kötü bir maglubiyet aldik. ama macin geneline bakildiginda biz daha cok ve net gol poziyonarina girdik. sans bizden tarafta olsaydi macin ilk bölümünde öne gecebilirdik. galatasaray buldugu pozisyonlarin hepsini degerlendirdi. biz de elimize gecen pozisyonlari iyi degerlendirseydik mac 5 veya 6-4 bizim lehimize biterdi. sonuc ne olursa olsun bu takim alkislarimizi hak ediyor. suc sadece kalecide degil. defans´ta zayifti. murat ve ziya cezali olmasaydi, bu golleri belkide yemezdik.
sonuc olarak takimimiz ilk 8 in icinde. seneye insallah takimi fazla bozmadan bir kactane takviye yaparak daha iyi yerlere geliriz. |
Hocam kalecinin hatası varda bu kalecileri çalıştıranda maça hazırlayanda hiç hata yokmu acaba.?
|
şöyle duyum aldımm YİĞİDOLAR rıza hoca kredisini bilerek istiyeyek bitirmek istiyorki istanbul takımlarından KASIMPAŞAYI çalıştırmak isteyebilir RIZA HOCA istese galatasarayı yenerdi parçalardı ama krediyi bitirmek isteyebilir son maçlara dikkat etmet lazım RIZA HOCA BU YANLIŞI BİZE YAPARSA KENDİSİ KAYBEDER İSTANBULDA KİMLE GÖRÜŞTÜ NEDEN GÖRÜŞTÜ AÇIKLASINNN SORACAĞINIZ SORULARA CEVAP VEREBİLİRİM YİĞİDOLAR ÇÜNKÜ DE YİĞİDOYUM istanbul yalakası değilimmm..
|
rıza hocayı severim bence bu yorumu şoktayken yaptı sezon sonuna kadarda şoktan çıkamaz
rıza hocayı anlamak mümkün degil ben ne yapmaya çalıştıgını anlamayamadım tahmin ediyorum o da ne yaptıgını anlayamamıştır hoca kendi hatalarını bir futbolcuya yüklememeli dogruyada yanlışada kendisi sahiplenmeli rıza hocadan bunu bekliyoruz yoksa yugoslav HOCALARgibi bahane aramamalı:D:D |
Valla ben 1. haftadan beri kaleci lazım diye düşünüyorum. Nerde görülmüş 1 sezonda 4 farklı kaleci hatta biride oynayamıyor 5, sorun taaa baştan belliydi ama çare bulunamadı.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59. |