SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3404)

osman1990 29.12.2006 14:42

-->: GALATASARAY"lıdan S ivassporlulara SLM...!

SPOR DOSTLUKTUR BARIŞLTIR
HER ŞEY SPOR İÇİN

FurkaN 29.12.2006 15:41

-->: GALATASARAY"lıdan S ivassporlulara SLM...!

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=muratfincan;64540]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE]

.............. HOŞ GELDİNİZ.................[/COLOR][/FONT][/I][/B]

erhan5834 29.12.2006 16:57

--->: GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!

[QUOTE=muratfincan;64540]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE]

[B][I][CENTER]hoş geldin murat kardeş yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum....ayrıca başarı dileklerin içinde teşekkürler...[/CENTER][/I][/B]

musti34 29.12.2006 17:46

aramıza hoşgeldin murat kardeş

ademgoze 29.12.2006 18:22

-->: GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!

iyidilekler iyi insanlarda olur iyiler her zaman kazansın

çılgın-sedat 29.12.2006 18:51

[QUOTE=arifcoskun;104091]Pek çoğumuz önceden İstanbul kulüplerini tutuyorduk,bu gerçek inkar edilemez elbette. Nice gençlerimiz o takımların sevgisiyle büyüdü, bunu bir çırpıda içinden silip atmak pek mümkün olmasa gerek. Onun için bu tür arkadaşlarımıza biraz daha hoşgörüyle yaklaşılması gerekir kanatindeyim. Bu zamanla oluşacak bir şey, Sivasspor'umuzun da göstereceği başarı bulunduğu konum bu tip arkadaşlarımızın gerçek takımlarına sahip çıkmasını daha çok hızlandıracaktır.Aramıza hoşgeldin Galatasaray'lı arkadaşım.[/QUOTE]

evet abi dediğin gibi biz ist de büyüdük ve ist takımlarını tutuyorduk [COLOR="Red"]BEİŞKTAŞ GALATASARAY FENERBAHÇE AMA YİĞİDOMUZ SÜPERLİGE ÇIKNCA BUNLAR 2. KALİTE OLDU BENDE ÖNCEDEN [COLOR="red"]BEŞİKTAŞ[/COLOR]HASTASIYDIM HELEN ÖYLEYİM AMA [COLOR="red"]GÜZEL YİĞİDOM [/COLOR]SÜPERLİGE ÇIMKINCA ONDAN BAŞKASINI 1. TAKIM YAPAMAM
[COLOR="red"]NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE[/COLOR]
AMA HALEN [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]UMUZU DESDEKLEMEYEN [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]LILAR VAR

özlemözlem 30.12.2006 19:17

GALATASARAYLI ÖZLEM

GALATASARAYLI ÖZLEMDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLERLE İYİ YILLAR VE HAYIRLI BAYRAMLAR...SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORUM.....:) :)

1967_CLuB_MuRaT 30.12.2006 19:21

--->: GALATASARAYLI ÖZLEM

[QUOTE=özlemözlem;177945]GALATASARAYLI ÖZLEMDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLERLE İYİ YILLAR VE HAYIRLI BAYRAMLAR...SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORUM.....:) :)[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Saol sanada iyi yıllar..Mutlu bayramlar[/FONT][/B]

abdurrahim_58 30.12.2006 20:06

Murat gardas sitemize hosgeldin insallah sitemizde iyi vakit gecirir memnun kalırsın.

by lord karayel 30.12.2006 20:19

--->: GALATASARAYLI ÖZLEM

[QUOTE=özlemözlem;177945]GALATASARAYLI ÖZLEMDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLERLE İYİ YILLAR VE HAYIRLI BAYRAMLAR...SİVASI VE SİVASSPORU SEVİYORUM.....:) :)[/QUOTE]
saolun sizede iii bayramlar we yeni yılınızda sağlık mutlu huzurlu bir yıl dileği ile yanlız galatasaraylı değilde normal bir nikle girseniz bence daha iiiiii olur

cihan çiftçi 30.12.2006 21:14

hoş geldin gardaş aramıza biz anadolu külürlerinin başarı gösermesini istiyoz artık dört büyükler lafı kalmasını her takım bizim neden hep takımlarımız içi kavga ediyoruz kendi futbolumuzu kirletiyoruz

Flavio 30.12.2006 21:22

Gardaşlar hoşgeldiniz hepiniz...

1967_DERNEK_NAİL 30.12.2006 21:29

[QUOTE=muratfincan;64540]Gardaşlar;

HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLAR ARMIZA

Flavio 30.12.2006 21:58

Gardaşlar hoşgeldiniz hepiniz...

FurkaN 30.12.2006 21:59

............hoş geldiniz..........

capun58 22.03.2007 12:45

Aramıza hoş geldiniz. Sevgi, saygı ve kardeşlik çerçevesinde güzel vakit geçirmeniz temennisiyle...

ceza_tolga_rep 22.03.2007 13:13

burda bu sene sizi yenecez aslanlar.....................................

_bling_lady- 22.03.2007 13:59

[B][COLOR="DarkOrchid"][B]ja dünyada(tüekiyede) senin gibi düsünen insanlar varmi daha??[/B][/COLOR]coook küzel sözler yazmisin insallah herkez senin gibi düsünür.bazi manyaklar futbolu stadlarin disina cikariyor ve ne yaziki bazilari ölümle sonuclaniyor.
senin bu sözlerini insallah insanliktan nasibini almamis kisilerde okur!!!!!!!:):):) [/B]

nazimgulturk 22.03.2007 14:02

[COLOR="Red"][/COLOR] SİTEMİZE HOŞGELDİN.......GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER....

Flavio 22.03.2007 14:11

Hoşgeldin kardeş.Spor barış kardeşliktir..

Engin58 22.03.2007 15:32

[B][COLOR="DarkRed"]Kardes hos geldiniz aramiza sevgi ve saygi dileklerimizi arz ederiz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

kucukfırat 22.03.2007 16:18

bak bu sözler iyi oldu h.g..
......................

berlinli1967 22.03.2007 17:01

--->: -->: GALATASARAY"lıdan S ivassporlulara SLM...!

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;104165][B]arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor[/B][/QUOTE]

REİSLERİN EFENDİSİ YENİ GELDİM VE SANA UĞRAYAMADIM KUSRA BAKMA AYNEN REİSE KATILIYORUM FB,GS,BJK,ARAMIZDA HİC FARK YOK BİZ SİVASLIYIZ VE SİVASIN TARAFTARIYIZ VEBUNUNLADA GURUR DUYARIM MUSTAFA ABİNİN SÖZLERİ BİZ ONURE ETTMİŞDİR ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPORRRRRRRRRRRR

By Karayel+58 22.03.2007 17:30

[COLOR="Red"][B][I]Bize kalbi atana bizimde herkese atar eywallah......+63[/I][/B][/COLOR]

zaralım 58 22.03.2007 17:56

ARAMIZA HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN SİVEREK Lİ GARDAŞ

Ultra sivasli 22.03.2007 18:23

[B][I]Hos geldin Urfali Gardas insallah seni daha cok bu sitede görürüz[/I][/B]

salihak 07.04.2007 15:57

hoşgeldin galatasaraylı(urfalı) murat aramıza

ofozturk 07.04.2007 16:02

BASLIKTA NEDEN galatasaray IN TAMAMI BÜYÜK YAZILMISTA SİVASSPOR'umun ADI KÜCÜK YAZILMIŞ. ART NİYET SEZDİM SANKİ.

sivas_kangallı 07.04.2007 16:29

nede olsa galatasaray lı yani canım:)):

abdurrahim_58 07.04.2007 16:49

Haklısın gardas Emegıne saglık bunu haazırladıgın için.................

puar 10.12.2007 18:08

bu hafta bakalım nerelere kaçacaksınız.... :D

elleshar 14.01.2009 21:49

Cevap: GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!

Bende bir galatasaraylı olarak sempati duyduğum bu takımın forumunda bulunmaktan gurur duyuyorum

GokhanTurna 14.01.2009 21:55

[QUOTE=elleshar;460814]Bende bir galatasaraylı olarak sempati duyduğum bu takımın forumunda bulunmaktan gurur duyuyorum[/QUOTE]

teşekkür ederiz kardeş.. bizim hiç bi taraftara karşı düşmanlğımız yok

elleshar 14.01.2009 23:00

[QUOTE=GokhanTurna;460816]teşekkür ederiz kardeş.. bizim hiç bi taraftara karşı düşmanlğımız yok[/QUOTE]

zaten rakip taraftarlar adlı bir bölüm açarak ne kadar dost canlısı bir taraftar kitlesine sahip olduğunuzu gösterdiniz bu fair play ruhunu bütün takımlarımızın benimsemesi lazım

tekdoktirin 15.01.2009 00:19

ŞUNUUNUTMASIN, G ,S ,LILAR ARTIK SIVASA YENMEKİÇİN GELEMEYECEKLER ŞÜNKÜ ORDAN ARTIK ÇIKIŞYOK ŞÜNKÜ BİZDAHA İYİYİZ VE DE BÜSENE ŞAMPİYONUZ HERŞEYERAMEN ŞÜNKÜ ANADOLUYUZ ,MAZLUMA ,EREN, ZALİME, ALP,

erol_58 15.01.2009 00:59

bizim hakkımızda iyi düşünen rakip taraftarlara teşekkürler.

etzel1967 19.01.2009 20:06

[QUOTE=milan;463001][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"][/COLOR][/SIZE][/FONT]hepinize selamlar sivasspora başarılar. ben GALATASARAY lı olarak sivasın başarılı olmasını isterim. ama şampiyonluk bu bütçelerle zor be kardeşim en iyi 3. 4 lüktür sivas için. sivasa lig ve kupada başarılar....[/QUOTE]
önemli olan zoru başarmak...inşallah başaracağız...

cücü baba 19.01.2009 21:45

[QUOTE=milan;46300hepinize selamlar sivasspora başarılar. ben GALATASARAY lı olarak sivasın başarılı olmasını isterim. ama şampiyonluk bu bütçelerle zor be kardeşim en iyi 3. 4 lüktür sivas için. sivasa lig ve kupada başarılar..

Değerli kardeşim öncelikle iyi temennilerin için sana teşekkür ederim umarım samimisindir. İş bütçeye gelince 4 büyük denilen takımlar 3 aşşağı 5 yukarı her sezon aynı paraları harcıyorlar ama 1 tanesi Şampiyon oluyor senin mantığından yola çıkarsak hepsininde Şampiyon olması lazım ama biz bu sene olmazsa seneye bu İstanbul tekelinden çıkarıp Anadolu Devrimini Futbol anlamında İNŞALLAH gerçekleştirip Ş A M P İ Y O N olacağız bunu hiç bir güç engelleyemez..

dülger58 19.01.2009 21:54

HOŞ GELDİN GARDAŞ.SİVASIN SOĞU SOGUK İNSANI MERTDİR.KAVGA GÜRÜLTÜ BİZİM İŞİMİZ DEGİL.

EMRE_YÜKSEL 19.01.2009 22:02

[B]Dilimi kesseler

Çenemi Dikseler

Beni yok etseler

Kalbimden gelir [COLOR="Red"]SİVASPOR SESİ[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22.