SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34064)

gülkız 13.04.2012 00:19

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=migroArmis;780255]En büyük zaaf rakibinde hızlı oyuncular varken defansını önde kurmayacaksın..Bursasporun ofancı çok hareketli ve hızlı bence tedbirli oynamalıydı Rıza hoca..Aynı Sivas aynı kadroyla başka takımlara 3-5 ataıyor bunun gibi maçlarda böyle farklı skorlar alıyorsa (ki bunun gibi mağlubiyetleri var ) o zaman rakibe göre taktik geliştirmeli bence..Sivas defansı önde kurduğu müddetçe kadro yetersizliğinden dolayı on maçın sekizini kaybeder arkadaşlar..Bu çok açık..4-4-2 çakılı defansla oynayan sivasa 2 gol atsınlarda göreyim..[/QUOTE]

Dediğiniz gibi geçmiş maçlardan ders alınmaması,kadronun geniş olmaması,yanlış taktik ve rakibin özelliğine göre takımın hazırlanmaması böyle bir mağlubiyetin yaşanmasında sebebiyet olmuştur.Ancak Ertuğrul Sağlam konusunda görüşlerimde değişiklik olacağını zannetmiyorum.Bugün Sivasspora en çok küfreden tribünler Bursaspor tribünleri olmaya başladı..Neden küfrediyorlar,niçin küfrediyorlar,niye küfrediyorlar??..En basitinden yayıncı kuruluşun süper final için yaptığı programda Rıza hoca Bursasporla 2 takım arasında güzel maçlar oynanacak diye temennilerde bulunurken Ertuğrul Sağlamın gözlerindeki nefret dikkatimden kaçmadı.Ne bu şiddet ne bu celal diye sormak tuhaf olmaz bence.

bulentt07 13.04.2012 00:20

Galatasarayı kupadan eleyıp Bursaya elenmek tabi üzücü.Benim anlamadıgım yine Rıza hocaya bu kadar yüklenilmesi Ya hoca napsın kötü diye Kaanı cıkardı ziya daha beter hatalar yaptı.Mehmet nas etkisizdi Kıvancı aldı bır katkısı olmadı.Oyuncu degiştirme hakkı 11 olsa kadir navratil haric hepsini cıkarmak gerekirdi.En öncelikli olan kaan mehmet nas grosickiydi üçünüde cıkardı faty erman eneramo cerny ziya ugur kıvanc atilla hepside etkisiz ve tanınmayacak durumdaydı.Kupaya konsantre olamamıslar.Rıza hocamızın tek hatası rajnoch yerıne faty ıle baslaması.Faty navratılıde bozuyor.

bulentt07 13.04.2012 00:30

[QUOTE=gülkız;780236]Kızgınlık,üzgünlük taraftar da had safhada doğal olarak..Çünkü Bugsaşspor karşısında ölüp ölüp dirilen Bursaspora yenilmek ve Sivassporun maçta kötü oyun sergilemesi taraftarın sinirlenmesinde en önemli etken..Sivasspor,Bursaya yenilmedi bence..Takım,Sivasspora kompleksi tavan yapmış Ertuğrul Sağlama yenildi.Bu durumunu hem takımına hem de taraftarına yansıtmaya devam ettiği için her iki camia arasında bu yüzden gerginliğin dozajı gittikçe artmakta..Rıza Hocanın suçu yok mu bu maçta? Tabi ki var.Yanlış oyun kurgusu ve yanlış oyuncu kombinasyonları karşı tarafın sevinmesine sebep oldu..Bi de şu açıdan bakmak lazım.Sivassporun bulunduğu periyotta galatasaray maçından sonra bursa,eğer olsaydı sonrasında eskişehir,orayı da geçtiklerini farz edin büyük ihtimalle finalde fenerle karşılaşacaktı.Yani mini bir süper lig gibi bi şey..Ayrıca da play off maçları oynanacak bu arada.Sık aralıklarla oynanan ligden dolayı oyuncularda yorgunluk ve adapte eksikliğinden dolayı takımda iki tarafı birden idare edecek kapasite yok.Bir taraf mutlaka aksayacaktı o da kupa maçı oldu.Gerçek olan bi şey daha var ki Rıza Hocanın bazı oyuncularını tanıyamamakta sıkıntısı var.Böyle bir maçta Mehmet Nas gibi ağır bir oyuncuyla başlamak ve sonrasında da gidişatı kestirememek,Bursasporun sürekli topu ayağında tutup Sivasspora oyun oynatmaması için fırsat doğurdu.Ermana ne zaman top gelse 3 kişi onu perdelediği halde Rıza Hoca bunu da göremedi.Kaanın biraz daha tecrübeye ihtiyacı var çünkü tempolu maçları kaldıramıyor,Samsun maçında bile rakip sürekli onun tarafından atağa çıkmaya çalıştı dikkat edilirse.Grosickiyi söylemeye gerek yok,taa ilk yarıda iken devre arasında gönderilmesini söylemiştim hatta varlığı,yokluğundan fazla zarar veriyor demiştim.Görüşümle aynı paralel de gidiyor halen.Milan Cerny ise,joker oyuncu diye bakılırken onda da ciddi düşüş var,kendini toplayamıyor.Faty zaten pimi çekilmiş bomba gibi,nerdeyse kart görmediği maç yok.Navratil,en istikrarlı oyunculardan biri olmasına rağmen zaman zaman ağır kalıyor maçta.Pedriel ise süper lige uygun teknik bir oyuncu değil,sadece çok şanslı o kadar..Kalecilere gelince bu sezon bu bakımdan takımın şansı hiç tutmadı.Derler ya kaleci takımın yarısıdır diye.Ya kalecilerin yapabilecekleri anca bu kadar ya da kaleci antrenörü yanlış çalıştırıyor.İyi bir kalecinin mutlaka takıma alınması lazım..Korcanın ismi de geçiyor ama bana göre korcan da iyi bir kaleci değil.Çünkü maçlarına dikkat edilirse kendisinin maç içinde kontsantre eksikliği çok fazla olmakta.O yüzden zaman zaman kal geliyor kaledeyken..Yani kısaca Rıza Hocanın oyunu daha çabuk okuyabilmesi,oyuncularının yeteneklerine ve rakibe göre takım hazırlaması ve takımında bu maçın etkisinden çok çabuk çıkması gerekiyor..[/QUOTE]

Yorumların okadar dıkkatlı okadar yapıcıkı cok tesekkur edıyorum.Hepımızın ornek alması gereken bır yorum.Kötü demek kötülemek kolay ama cözüm sunmak önemli olan.Ertugrul Saglam kendını sevecen sempatık gosterıyor ama en ufak aksi durumda kin kusuyor Şuligin tek centilmen ve iyi niyetli hocası takımı taraftarı biziz ve bu kaybettiğimiz nokta bu yüzden Sivas kaybeden şehir malesef.

migroArmis 13.04.2012 00:40

[QUOTE=gülkız;780283]Dediğiniz gibi geçmiş maçlardan ders alınmaması,kadronun geniş olmaması,yanlış taktik ve rakibin özelliğine göre takımın hazırlanmaması böyle bir mağlubiyetin yaşanmasında sebebiyet olmuştur.Ancak Ertuğrul Sağlam konusunda görüşlerimde değişiklik olacağını zannetmiyorum.Bugün Sivasspora en çok küfreden tribünler Bursaspor tribünleri olmaya başladı..Neden küfrediyorlar,niçin küfrediyorlar,niye küfrediyorlar??..En basitinden yayıncı kuruluşun süper final için yaptığı programda Rıza hoca Bursasporla 2 takım arasında güzel maçlar oynanacak diye temennilerde bulunurken Ertuğrul Sağlamın gözlerindeki nefret dikkatimden kaçmadı.Ne bu şiddet ne bu celal diye sormak tuhaf olmaz bence.[/QUOTE]

Ertuğrul Hocanın Svas antipatisini oldukça sık duymaya başladım..Bizim bilmediğimiz bir sebebi mi var acaba..veya bu tesbit doğrumu..Ama tribünler konusunda sahri fikrimdir bizimkilerin olmazsa olmazları yok cok yi biliyorum daha önceki karşılıklı atışmaların karşısında aynı şekilde hareket ediyorlar sanırım.Tasvip etmiyorum ama sanırım bu saaten sonra stadımızda Sivassporun bayrağını açtığımız günler geri gelmeyecek gibi..Bunun eskisi gibi olmasını en çok arzulayan kişide şüphesiz benim.Bu taraftar olayı bu şekilde uzayacak gidecek gibi görünüyor..yazık..

threestar58 13.04.2012 00:45

1.defans guven vermiyor 2.takim kupayi almak icin mucadele etmedi 3.bursa,mi cok iyi idi yoksa sivas,mi cok kotu idi?

ardahanlı 13.04.2012 00:48

Maraton tribünündeydim. Bursa seyircisi daha efektifti. Ama 8-9bin civarı sivassporlu taraftar vardı.

5.dk.daki yenilen gol seyircininde gardını düşürdü. Sağlık olsun Bursaspor hakederek turu geçti tebrik ediyorum.

Sestak Amrabat gibi oynadı. Batalla da Alex gibi oynadı.

Kademe , geri koşmalarda vede en iyi yaptığı isabetli seri paslarda başarısızdı Sivas.

DOGU_BEY 13.04.2012 00:48

[B][QUOTE=migroArmis;780299]Ertuğrul Hocanın Svas antipatisini oldukça sık duymaya başladım..Bizim bilmediğimiz bir sebebi mi var acaba..veya bu tesbit doğrumu..Ama tribünler konusunda sahri fikrimdir bizimkilerin olmazsa olmazları yok cok yi biliyorum daha önceki karşılıklı atışmaların karşısında aynı şekilde hareket ediyorlar sanırım.Tasvip etmiyorum ama sanırım bu saaten sonra stadımızda Sivassporun bayrağını açtığımız günler geri gelmeyecek gibi..Bunun eskisi gibi olmasını en çok arzulayan kişide şüphesiz benim.Bu taraftar olayı bu şekilde uzayacak gidecek gibi görünüyor..yazık..[/QUOTE]

hocam ben kendi tespitlerim ölçüsünde söyleyeim bu gerginliğin ftilini ateşleyen ve olayı buralara getiren ertuğrul sağlamdır..gerek sivasta gerekse bursadaki maçlarda yaptığı aşırı hareketler ve hakem kararlarından fırsat kollama anlayışı nedeniyle ipler gerilmiştir..volkan şen olayında da takındığı tavır ve sivastaki bursa maçları esnasında seyirciyle muhatap olup fevri dvaranışlarda bulunması işi buralara getirdi...mesela bugünkü maçtan önce sizin taraftarınız fenerium camlarını falan kırmış fener ve sivasa aynı şekilde kötü tezahüratlar yapmış...ben artık bursanın kardeş takım falan olduğuna inanmıyorum...belki bizim için a.gücü diyebilirm çünkü onlar ne olursa olsun yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar olduğu dönemde bile sivasla arayı bozmadılar hiç...ama bursa taraftarı artık bana çok antipatik geliyor aynı tutarlılık sizde yok...biizm traftarın da yanlışları olmuştur elbet ama herşeyi geçelim fenerle sivası bugün aynı kefeye koyup sövüp sayarsanız kardeşilk masallarını geçiniz derim...bu saatten sonra da bence bursayla artık mesafe iyice açılmıştır..[/B]

58MUAMMER58 13.04.2012 00:48

[b]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:İLK YARI BURSA ÇOK İYİ OYNADI ASLINDA MAÇA HIZLI BAŞLAYAN TARAF SİVASSPORDU BURSA TARAFTARININ NASIL ÇİRKEF OLDUĞU İLK DAKİKALARDA BELLİ OLDU SAHAYA ATILAN MEŞALELER HEM OYUNU SOĞUTTU HEM SİVASIN HIZINI KESİP KONSANTRASYONUMUZ BOZULDU 2.fotokopi 3 GOL YEDİK 2.YARI SİVASSPOR HIZLI BAŞLADI GOLÜDE BULDU EĞER 2. BULSAK SON 15 20 DAK HERŞEYDEĞİŞİRDİ OLMADI BURSASPOR HAKETTİĞİ GALİBİYETİ ALDI
Maçın en iyisi kimdi : ?
:mad:DEFANSDA NAVRATİL KADİR UĞUR ÇOK ÇALIŞTI
Maçın en kötüsü kimdi : ?
:mad:GROSEÇKİ FATY MEHMET NAS ENERAMO KAAN ATİLLA
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:1 2 HATALI FAUL KARARINDAN BAŞKA HATASI YOKTU
Maçın Kader Anı :
:mad:İLK YARIDA ENERAMONUN CERNY MÜSAİTKEN VERMEYİP KALECİNİN KUCAĞINA ATTIĞI ŞUT 2.YARI DREKTEN DÖNEN TOP BENCE KADER ANLARIYDI
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?
:mad::mad::mad::mad:STADDDAN YENİ GELDİM Bİ HEVES GİTTİK SAHAYA ÇIKAN OYUNCULARA BAKINCA RAYNOCH PEDRİEL ZİYA YOKTU MAÇTAN ÜMİDİ KESTİM FATY AĞIR KALDI NAVRATİLLE UYUMSUZDU MEHMET NAS GROSECKİ ENERAMO CERNY KADİR ÇOK TOP EZDİ KAPTIRDI TAKIM BU MAÇA YETERİ KADAR KONSANTRE OLMAMIŞ PİNTO BATALLA SESTAK GİBİ SERİ OYUNCULARI OLAN TAKIMA KARSI DEFANSI ORTASAHAYA YAKIN KURULMAMALIYDI NETİCEDE BANA GÖRE YANLIŞ KADRO VETAKTİKSEL HATALAR YAPTI BÖYLE RÖVANŞŞIZ TURNUVA MAÇLARINDA İLK GOLÜ YEMEMEK SAĞLAM OYNAMAK ÖNEMLİDİR KARŞINDAKİ TAKIM SEVMESEMDE ŞAMPİYON OLMUŞ KADROSUNU TAKVİYE YAPMIŞ GÜÇLÜ TAKIM :mad:Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir:mad:BURDA YOK 2 BİN KİŞİ ANCA GELİR YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE DEDİLER BAŞKAN SİNİRLENDİ FİLAN DEDİLER BENDE TARAFTARI DÜŞÜNMEYİN FUTBOLCULAR YETERKİ MAÇA KONSANTRE OLSUNLAR DEDİM TARAFTAR ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTI BURSASPORDAN DAHA FAZLAYDIK HERNEKADAR ONLAR KADAR ÇİRKEF OLAMASAKDA TRİBÜN ŞOW YAPAMASAKDA SAHADA TARAFTARI ÇOŞTURACAK TAKIM YOKTU TARAFTARI HAŞLAMAK DEĞİL ADAM GİBİ FUTBOLCULAR ALMAK ÖNEMLİ GELENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM[/b]

Sivas_SporLu58 13.04.2012 01:06

[QUOTE=mstfckmk;780205]Lütfen rica ediyorum şu eneramoyu oynatmasın rıza hoca. Forvetsiz oynayalım bi defans fazla oynayalım ama oynamasın şu adam nolur yaa :S[/QUOTE]

Allah belamı versin kaleci korcanı koyun sahaya ondan daha iyi iş yapar ilerde

Abdullah DuMaN 13.04.2012 01:19

Rıza hoca maça ziya kıvanç ve rajnoch la başlasaydı farklı bir maç olurdu faty çok yavaş kaldı ve kontra ataktan 3 gol yedik ikinci yarıya iyi başladık ama yetmedi zaten bence bu maçta korcanada görev vermeliydi

redbull58 13.04.2012 01:21

[B]Riza hocamiz yanlis bir kadro sürdü sahaya bunu kendiside kabul etti yaptigi oyuncu degisiklikleriyle ama cani sagolsun canlari sag olsun kadro derinligmiz yok seneye iyi transferler yapacaktir eminim bundan sivasimiza kim gelirse gelsin riza hoca kadar basarili olamiyacaktir.. oyuncularimiz su maclar bitsede tatile gitsek diye oynuyorlar sahada yine diyorum canlari sagolsun[/B]

migroArmis 13.04.2012 01:23

[QUOTE=DOGU_BEY;780308][B]

hocam ben kendi tespitlerim ölçüsünde söyleyeim bu gerginliğin ftilini ateşleyen ve olayı buralara getiren ertuğrul sağlamdır..gerek sivasta gerekse bursadaki maçlarda yaptığı aşırı hareketler ve hakem kararlarından fırsat kollama anlayışı nedeniyle ipler gerilmiştir..volkan şen olayında da takındığı tavır ve sivastaki bursa maçları esnasında seyirciyle muhatap olup fevri dvaranışlarda bulunması işi buralara getirdi...mesela bugünkü maçtan önce sizin taraftarınız fenerium camlarını falan kırmış fener ve sivasa aynı şekilde kötü tezahüratlar yapmış...ben artık bursanın kardeş takım falan olduğuna inanmıyorum...belki bizim için a.gücü diyebilirm çünkü onlar ne olursa olsun yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar olduğu dönemde bile sivasla arayı bozmadılar hiç...ama bursa taraftarı artık bana çok antipatik geliyor aynı tutarlılık sizde yok...biizm traftarın da yanlışları olmuştur elbet ama herşeyi geçelim fenerle sivası bugün aynı kefeye koyup sövüp sayarsanız kardeşilk masallarını geçiniz derim...bu saatten sonra da bence bursayla artık mesafe iyice açılmıştır..[/B][/QUOTE]

Ağzına sağlık kardeşlik demişssin ya o kardeşliğin oluşmasını isteyen sadece benim Bursa veya Sivas taraftarı değil..Ortada kardeşlik falanda yok zaten..Bursanın bi kardeş aradığıda yok buna eminim Ankaragücü olayını biliyorsunuz..Ben bu iki takım taraftarı birbirine küfür etmesinler birbirini kollasınlar istedim yıllardır..ve nihayetinde olunabilirsede kardeş olsunlar..Şunuda ısrarla belirtmek isterimki ben burada Bursasporu temsil eden Bursaspor adına konusan veya tribün adıına konuşan biri değilim.Ben sadece Sivassporu çok seven bi kardeşinizim.Polimik kokan her türlü(bu konularda)kaçındım.Ama tribünde küfür olayına girersek bunun ilk başladığı yere inmemiz gerekir ki sezonu anımsamıyorum ama Sivasta oynanan Sivas Bursa maçında Bursa taraftarına edilen küfürle başlar..Bunu çok iyi bildiğim halde burada malzeme weya cewap olarak kullanmadım..Kimseyide bunun için suçlamadım..Birde şunu düşünün Bursasda Bursaspor taraftarı kendi stadında Sivassporum bayrağını Bursasporunkinin hemen yanında(Sivas şampiyonluğa oynadığı yıl) sallarken şimdi kalkıp neden Sivasa küfür etsin..Bunu yapıyorlarsa bunun bir sebebi olmalı değilmidir..Ben bu konuda kımseyı suclamıyorum ama bu kufur konusundada suçlanmak istemiyorum doğrusu .
Olmuyorsa olmuyordur..her iki taraftar grubu birbirine küfür ededursun ben burda bildiğim doğruların peşinden gitmeye her zamanki gibi dewwam edecek Bursasporumdan sonra her zamanki gibi Sivassporuda her daim destekleyeceğim

ankastre 13.04.2012 01:59

olmayan maçın neyini değerlendiriyim hoca. kamilin kulağını eyce sündürmezsen o seni süründürür unutma

KIZILCAN 13.04.2012 02:37

Farklı yenildiğimiz maçlara bakarsanız futbol adına hiçbir şey yapılmayan, "anasından doğduğuna pişman" moduyla sahada gezen oyunculardan kurulu bir takım gördünüz.Bu maç da onlardan biriydi.Bu bursa bizden iyi takım mı HAYIR.Gaassaray bizden iyi takım mı EVET.Peki ikisinin ortak noktası ne? Maçı daha çok isteyen,maça daha iyi hazırlanan ve konsantre olan kimse maçı o kazanır. Mağlubiyetin sebebi Rıza Hoca'nın yanlış taktikleri olabilir ama oyuncuların tamamına yakını bu maçı kazanacağına inanmamış ki taktik hatasından bahsedelim.

gülkız 13.04.2012 02:47

[QUOTE=migroArmis;780299]Ertuğrul Hocanın Svas antipatisini oldukça sık duymaya başladım..Bizim bilmediğimiz bir sebebi mi var acaba..veya bu tesbit doğrumu..Ama tribünler konusunda sahri fikrimdir bizimkilerin olmazsa olmazları yok cok yi biliyorum daha önceki karşılıklı atışmaların karşısında aynı şekilde hareket ediyorlar sanırım.Tasvip etmiyorum ama sanırım bu saaten sonra stadımızda Sivassporun bayrağını açtığımız günler geri gelmeyecek gibi..Bunun eskisi gibi olmasını en çok arzulayan kişide şüphesiz benim.Bu taraftar olayı bu şekilde uzayacak gidecek gibi görünüyor..yazık..[/QUOTE]

İnşallah taraftar olayı fazla büyümez.Temennimiz zaten her iki takım ve taraftarı için de güzel şeylerin olması.Tribünler arasında atışmalar olabilir yeter ki ciddi boyutlara taşınmasın..

dogan5880 13.04.2012 04:41

ertugrul tam bı .... neyse anladınız bıde hıkmet karaman

tykinik58 13.04.2012 08:19

........................?:mad:

58_babacan_58 13.04.2012 08:25

[B][CENTER]Dün maçtaydım,Taraftar olarak üzerimize düşeni yaptık,fakat sorun defans ve kale hattında,araya paslarla kalemize gelen bursa 1-2-3-4 gol buldu.Defans hattında acil önlem alınması şart,parzar günü bursadan inşallah bu maçın intikamını alıcaz inşallahhhh...[/CENTER][/B]

baru 13.04.2012 08:41

Lig maçında Cimboma kendi sahamızda 4-0 yenildik.Temkinli oynamadığımız ve bilinçsizce atak futbolu oynadığımız içindi bu.Hemen ertesi hafta arenada g.s yi kupadan eledik.Çünkü rıza hoca yanlışını anlamıştı.kupa maçında takımı kontrollü oynattı.orta saha topa sağlam bastı.maçı aldı gs yi eledi.bu maçta da aynı taktik ve kurgu ile oynasaydı bursa fark yerdi.telafisi olmayan bir maçta açık ve bilinçsizce oynatılan hücum anlayışlı futbol fark yememize neden oldu.çok üzüldüm.kısa yoldan avrupaya gitmek varken biz uzun yolu seçtik.

SS'li 13.04.2012 08:55

Bu hocadan bir c...k olmaz. Riza hocaya rağmen ligi iyi yerde bitirdik.

YUH senin gibi hocaya.

58svsvs58 13.04.2012 09:07

futbol bütün sahada oynanır. amaç kendi kale direkleri arasından topun geçmesini engellemek rakip kale direkleri arasından topu geçirmektir. biz hücum ederken 11 tane bursalıyı geçmek zorunda kaldık zorlandık. ama onlar her uzaklaştırdıkları topla kaleciyle karşı karşıya kaldılar. biz futbol olarak değil mantık olarak 7. dakikada zaten yenilmiştik. maçta bitmişti. 1. golü yedik. bir defansımızda kaleci Atilla kaldı. diğerleri almış başını gitmiş. savunulacak alan yol geçen hanı olmuş.

yamanil 13.04.2012 09:09

Saraçoğlunda Sivaslıların gördüğü eziyeti hiçbir taraftar görmedi.Maraton bileti aldık zar zor içeri girdik tribün tıklım tıklım,merdivenlere kendimizi zor attık.Sonra dediler üst kat açıldı oraya gidelim dedik,bizi dışarı çıkardılar diğer kapıya gittik kapılar kapalı kimse açmadı,sonra diğer kapılar açıldı dediler oraya koştuk 15-20 kişi girdi sonra o kapıyı kapadılar.Millet yığıldı bağır çağır açmadılar,yarım saat ordan oraya koştuk en sonunda kale arkası açıldı oraya gidin dediler,ilk yarıyı bitiyordu içeri girdik.Çoluk çocuk rezil olduk.ortalarda.
Dışarda bi tane Bursalı yoktu Sivaslılara bu eziyeti yapanların Allah belasını versin.Biz kalkıp desteğe geliyoruz bi tane yönetici çıksın taraftara sahip çıksın.Burdaki İBB maçına gitmeyi düşünüyordum kesinlikle gitmem.

ccey 13.04.2012 09:19

BRAVO RIZA HOCAM!!!!!!!

TEK MAÇLIK SÜPER BİR KADRO VE TAKTİK SAYESİNDE TARİHİ BİR FARKTAN KURTULDUK!!!!

ALLAH AŞKINA KARŞINIZDAKİ TAKIM 3.LİG TAKIMIMI BÖYLE BİR TAKTİK VE KADRO İLE OYNANIRMI, FATY DEN OLSA OLSA KERESTECİ ODUNCU OLUR NE HIZ VAR NE TEKNİK AMA BÖYLE BİR MAÇTA HEMDE ÖNDE BASIP ARKADA METRELERCE BOŞLUK BULUNAN MAÇTA İKİ TANE AĞIR STOPER BRAVO VALLAHİ,

BİRDE SÜREKLİ BİR KADRO VE SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ VAR BU NASIL İŞTİR LİG BİTTİ HALA BİR DEFANS KURGUMUZ YOK. TEŞEKKÜRLER HOCAM GÜZEL MAÇ VERDİNİZ

KaRiZmA YiĞiDo 13.04.2012 09:33

Evet Ağzı olan konuşuyor diye bir deyim varya aynen öyle oldu.Arkadaşlar taraftar maça niye gelmiyor?
-Çünkü Sivas Spor'da ruh yok,istikrar yok,heyecan yok,başarı devamlılık arz ederse başarıdır.Dünkü Bursa Maçı tam bir rezalet şimdi bu başarımı,istikrarmı? bence istifa etsinler bence takım küme düşsün,böyle hergün kahrolmaktansa bir gün kahrolalım.Rıza hoca'nın takıma etkisi yok,katkısı yok,sürekli aynı demeç suçluyuz oyun anlayışımız iyi değildi,galibiyeti hak etmedik.Yazık enayi değil bu taraftar, salak hiç değil,oturup şapkamızı önümüze koymalı nerde hata yaptığımızı sormalıyız kendimize.Elimize geçen tüm fırsatları değerlendiremedik.İlk 4 garanti iken al ben yemiyorum sen ye dedik,ilk 8'e şans eseri girebildik.Peki 35 bin kişilik stadı hak edecek ne yaptık,hangi taraftar bu takıma güvenipte maça gelir.Şampiyonluğa oynadığımız zaman insanlar iddia oynarken takım kim olursa olsun sivas'a oynardı neden?istikrar vardı,mücadele vardı,heyecan vardı... Bülent Uygun'u sevmem ama Sivas Spor'a çok katkı yaptı,ateşlerdi,uçardı takım azmı malupken maçı çevirip sonra kazanıp,farka gittik.Neydi Kamanan,Mehmet Yıldız,Muhammet Ali,Abdurahman Dereli,Herve Tum,Bilica hey gidi günler hey maç saatini sabırsıklıkla bekler,kafeleri hınça hınç doldurur,formalarımızla,bayrağımızla çoşar ve çoştururduk.İşte o Sivas Spor'u özlüyor taraftar,onun lezzetini arıyor bu halk , yoksa sahadaki artislere,yedek kulübesindeki kılını kıpırtatmayan ruhsuzlara değil.Başarı Hikmet KARAMAN'ın küme düşme hattındaki takımı nerdeyse play-Of'a sokuyordu,oyuna katkı sağlayacan.bir çok hamleyi deneyecen,ruh gibi durup, 4.hakemle ağız münakaşası yapmayacan sağa sola sataşıp durmayacan.Adam oynamıyorsa sahayı ona dar edecen,almayacan kadroya,verecen para cezası oh ne iş ekmek elden,su gölden hem oynama,hemde paranı al yat yok böyle bir mantık Dünyanın hiç bir yerinde.Birde çok kızıyorum.Rıza hoca şöyle Rıca hoca böyle kardeşim hemşerimiz,saygı duyarız,başarısı bizi mutlu eder,ama işini yapacak,yatmaya gelmedi,bedava da çalışmıyor.Diyeceğim o ki bu takım play-of'ta da bir nane yemez,Yazık olur bu taraftara Hayırlısı bakalım.Futbolda kuru söze ,boş lafa yer yok bakın ben sezonun başında bir yorum yaptım.Sivas İlk sekize zor ama belki dedim,50 puanı gecemez dedim.Manisa,Samsun,Ankara gücü düşer dedim hepsi nerdeyse tuttu.Sivas ilk sekize zorda olsa girebildi,O maç Samsun Spor'la değilde ilk Sekizi zorlayan bir takımla olsaydı da görseydik girebilecekmiydi,Sadece şans yardım etti bize.

58svsvs58 13.04.2012 09:33

futbolda 4-4-2 duydum. 4-3-3 duydum. çok formül duydumda 10 hiç duymadım. çünkü biz hep rakip sahada oynadık maçı. onlar bizim sahaya girince hep kaleciyle karşı karşıya kaldılar. uhut dağının okçuları yerlerinde durmayınca savaşın kaybedilmesine benziyordu.

4eylül 13.04.2012 09:41

sivasspor bursa maçında inanılmaz kötüydü akşam çok kötü düşüncelerim vardı sabahı baklemekte vayda var deyip yorum yazmadım şunu düşündümki insanın sinirleri yatışdıkca daha opjektif düşünüyor bunun sezonun en kötü sivassporu deyip sineye çekmekten başka bir şey değil

bulentt07 13.04.2012 11:29

[QUOTE=SS'li;780382]Bu hocadan bir c...k olmaz. Riza hocaya rağmen ligi iyi yerde bitirdik.

YUH senin gibi hocaya.[/QUOTE]

Terbiyeli olun Elestirini yaparken Rıza hocanın yerinde kim olsa bu takımı sezon bas bırakırdı.O bırakmadı sahıp cıktı Hakem hataları olmasa ılk dortte ıdık.Kupada Deplasmanda mersin ve gs eledi yıllardır ılk turda ikincilig takımlarına elenıyorduk Bunları cabuk unutuyorsunuz galiba.Ligde son hafta kaldıgımız yıllarıda unuttunuz simdi hocaya laf ediyorsunuz.Allahtan korkun Cuma günü günahtır bu yaptıgınız.

58hayati 13.04.2012 11:37

maçda ilk yarı çok kötü. ikinci yarı eh işte.defans bu kadar top kaçırırsa ortasaha top yapamazsa kanatlar hiç yok saki yoktu enaramo ne yapsın.kadir enaramo ziya iyi diyorrum ben...

Salim58 13.04.2012 11:57

[B]Maçı değerlendirecek fazla birşey yok kötü oynatık kaybettik iyi oynayarak 5-0 kaybetsek belkide bukadar üzülmezdik.

Bizim üzüldüğümüz kadar futbolcularımız üzüldümü acaba gerçekten merak ediyorum.Eğer üzüldük derlerse inanmam herşey sizin elinizde oynasaydınız.

Bizim kupadan elenmemize sevinenleri söyleyeyim.GS,kupadan elediğimiz için,MİY,kupadan elediğimiz için.Samsunspor,ligden düşürdüğümüz için..

Üzüllenler söyleyeyim takım İstanbula gelmiş yanlız bırakmaz bize yakışmaz diyen ve stad daki yerini alan binlerce fedakar yiğidolar ve uzakta olan ben ve benim gibi içi Sivasspor aşkıyla yanıp tutuşan binlerce yiğidoları üzdünüzya helal olsun deyip önümüzdeki maçlara bakalım...

Saraçoğlunda takıma destek olan tüm yiğidolara sonsuz teşekkürler..[/B]

burak58as553 13.04.2012 12:48

[B]Kendinize saygınız yok bari oraya gelen,sizi destekleyen insanlara karşı az bi saygı gösterseydiniz ya..
Şu Kadir'e söylenecek söz yok..Sadece Kadir,Kadir,Kadir..Adam ben Türkiye Kupasını istiyorum dedi maçta..Kadir'e yardımcı 2 tane daha adam olsaydı,biz bu maçı çevirirdik..[/B]

SAYGIN58 13.04.2012 13:10

HERŞEYE RAĞMEN YİNEDE TAKIMIMIZI DESDEKLEMELİYİZ UMARIM TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR BU MAÇTAN YETERİ KADAR DERS ALMIŞLARDIR.TAKIMIMIZ YİNEDE ÇOK İYİ SADECE BELİRLİ BÖLGELERE 2 VEYA 3 TRANSFER.

hasanim58 13.04.2012 13:41

Olan guzelim seyirciye oldu offff offffff en kotu futbolu oynadik diyecek bisey bulamiyorum

kakikli 13.04.2012 14:51

[B]tamamen hocanın yanılgısı ile yanlış oyuncuların oynaması.
bu faty'nin bu kadar hantal hamlesis oyununu rıza hoca neden göremez, neden hala ısrar eder. mehmet nas artık misyonunu tamamladı.kıvanç,murat,rajnoch,ziya sağlıklı iken neden 11de oynatılmaz.
neden maça başlayınca kontrolsüzce saldırıyoruz anlam veremiyorum...
rıza hoca artık hatalarından ders almalı, aksi takdirde paza günü daha da kötü bir sonuç çıkabilir...[/B]

ErkANkaragücü 13.04.2012 15:57

tribünlerle ilgili diğer konuya yazacaktım kitlenmiş

bazı arkadaşlar bağırılmadı falan denmişde sivaslı arkadaşlar kızmasın kusura bakmasın bu ülkede belli başlı tribünler vardır biz bursa eskişehir sakaryo kocaeli göztepe ads vs bu tribünlerin karşısında bağırmak yada ne bilim onlar gibi destek vermek bence zordur heleki tribün kültürü olmayan bi kitleden bahsediyosak.. tribün kültürünü kötü anlamda söylemiyorum sivasdada belli başlı guruplar var o arkadaşlar ne demek istediğimi anlarlar.. ee böyle bi topluluktan 90 dakika boyunca bursa tirbünü gibi şov yapmasını beklemek sürekli besteler girmesini beklemek yalnış olur ee bide skor dezavantajı olunca gayet normal bi durum olmuş.. lakin sivasda tribünlerde olan guruplardan organizasyon olsa skorda 3 0 olmuş olsa o guruplar sırf tribünde ezilmemek adına gırtlaklarını patlatırcasını destek vermeye devam ederlerdi ama oda olmayınca zaten izleyici bi kitleyle bence çok bile destek verildi helal olsun..

sivası ve trabzonu diğer şehirlerden ayıran özellik bence bu tribün kültürü dediğimiz şey kalabalık olunabilir fazla olunabilir ama maalesef o tribün kültürü fazla yok belki gençlerin ilgisizliğinden belki baka sebebelerden iki şehirdede çok yüksek potansiyel olmasına rağmen tribün namına pek fazla bişey yok.. ha yok derken tribünde emek veren arkadaşlara saygısızlık yapmam onların emeklerinide küçümsemek istemem ama bence onlarında sıkıntısı budur... ne bilim güvenilir bi tribün ve tribün lideriyle sivasda bi eskişehir bursa gibi tam manasıyla bi tribün şehri bi futbol şehri olabilir çünkü potansiyel var...

maça gelince bence bu maça rıza hoca iyi hazırlanamamış.. sonuçta o yönde oldu sahada oynayan sivas 34 haftanın aksine değişik kimsenin tanımadığı bi takımdı neticede hak eden kazandı..

inşallah sivas playofftan bursada kupadan avrupa gider..

ankaradan sevgiler..

aRsima58 13.04.2012 16:04

bence herkez çok kötü oynadı kadir erman ziya uğur hariç herkez kötüydü ben rıza hoc anuın yerinde olsma böyle bir kadroyla çıkarım korcan uğur murat raynoh ziya kıvanç pedriel kadir mehmet nas erman cihan

eyupk 13.04.2012 16:11

YA BU SENE SADECE KUPAYI İŞTEMİSTİK ÇOK ŞEY Mİ İŞTEMİSTİK SİZDEN EY FUTBOLCU KARDEŞLERİM, YİNE DE CANINIZ SAĞOLSUN, AMA MAÇIN HAKKI BU OLMAMALIYDI.

eyupk 13.04.2012 16:25

ÇOK ŞEY Mİ İŞTEDİK SİZDEN ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİK, NEDEN BU SKOR :(((

calipso 13.04.2012 17:09

bursanın defansının iyi olduğunu cümle alem biliyor..aam birtek rıza hoca blmiyor herhalde

Ozan5858585858 13.04.2012 17:22

Ya arkadaşlar ben anlamıyor biz kimsenin forumuna gidip bu kadar rahat konuşamıyoruz neden biz bu kadar açığız herkese anlamıyorum çoğu forum rakip taraftar bile almıyor adam özelden bursaya nefretin nedir diyor SANA NE BE KARDEŞİM SANA NE ben kendi takımım dışında bütün takımlara söverimde küfürde ederim sevmemde burası kendi forumum senide ilgilendirmez ! Biz hiç bir rakip takım forumunda rahatça konuşamıyoruz.. hele hele bir rakip taraftara kendi forumunda sivasla alıp veremediğin ne diye sorabileceğim özelden peeeh mümkünü yok.. Arkadaşlar ya rakip takım yöneticilerinde söyleyin bizi konuştursunlar ya da onlar gelip burada konuşmasın sinir oluyorum biz konuşamıyoruz adam geliyor ''TOP sülalendir'' diyor yönetim sesini çıkarmıyor adam gelip ahkam kesiyor yönetim sesini çıkarmıyor.. Unutmayın Bu Forumda malum kişi hariç hepimiz Sivaslıyız sonuçta sülaleye baktığımızda elbet bir yerde kan bağımız var.. Forum Yönetimi Lütfen Bursalının Üyeliğini Pasifleştirirmisin ? Yoksa Ben Yokum Arkadaşlar Bu Forumda! Ben mi Bursalı mı ?

savaş2 13.04.2012 17:24

***hocamız böyle önemli maclarda kafası karışıyor,yani kaldıramıyor.yaptığı tek şey freni patlamış tır gibi saldırıyor,yahu arkş bu mac doksan dakikadır sen neden medyanın doldurusuna gelyorsun biraz sakın ol pas yapabilen kıvanç ve ziyayı yedek sokuyorsun oyuna defansa bi tek aklı başında navratil var .uğur bas bas bağırıyor ben golcuyum bu mevkinin adamı değilim diyor .gene söylüyorum kamil ve erman mücadele sıfır.ama gene fark etmyorsun.takım her maca 2 kişi eksik cıkıyor,kara muratı samsunda anlamsız macta yem etti saklasaydı bu maca petriel adam hem mücadele edyor hem gol atıyor oda bu macda yedek soyunuyor anlamış değili. sadece aslan gibi mücadele eden BÜYÜK KADİR İMİZ VARDI.onun gibi mücadele eden 2 adamımız olsa liğin tozun atarız .tabii hoca hikmet karaman olursa
***bu zengin kaliteli kadroyu halen yeriştiremedi yani kuramadı .oyuncuları yerinde ve mevkisinde oynatamıyor,çünkü becerisi bu kadardir bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:54.