![]() |
Cevap: Stad için İlk Kazma Vuruldu
25,000 kişilik stadı beğenmiyorsanız toplasın o övündüğünüz 7 milyon sivaslı arasında 20 milyon tl versin kapasiteyi 35,000 e çıkarsın adam başı 3 tl düşer hadi başlatın kampnayayı ilk ben verecem. forumlarda kapasite 35.000 olsun yazınca başkanda spor bakanı da hükümetde sizi duyuyor zannediyorsunuz ya ben en çokta ona gülüyorum. sivas yine gider oyunu kuzu kuzu verir stadını 25.000 kişilk yapanlara canını sıkma sen. ama sivas halkıda bundan fazlasını haketmiyor anlayan anlıyor.
|
[QUOTE=RsT4;809580]yaw artık bıktım hala 33 binlik stadı tartışıyosunuz , büyük organizasyonlardan bahsediyorsunuz iyi güzel ama 4 eylül şampiyonlar ligi maçında bile dolmadı neyin kafasını yaşıyosunuz kaldı ki millet büyük organizasyonlara mı gidecek güldürmeyin lütfen sivasta taraftarlık geleneği yok olmasıda biraz zor zaten o yüzden olmuş bitmiş suyunu çıkarmayın artık .[/QUOTE]
aynen coni waynen yazdıklarının altına imzamı atarım pazar günü 16.00 da liderliğe oynuyor takım kale arkaları bomboş, arkadaşın dediği gibi şampiyonlar lig maçında bile dolmayan bir stad varken buraya kim uluslarası müsabaka verir. |
11 senedir sözleri sözmüş peah
daha oy vermeye başlamadım ama akpye oy verirsem şerefsizim |
25 bin olsun modern olsun yeter , o illa uluslararası organizasyondan bahsedenlere söylüyorum zaten sivasa organizasyon vermezler
|
[QUOTE=Ricardo Pedriel;810295]11 senedir sözleri sözmüş peah
daha oy vermeye başlamadım ama akpye oy verirsem şerefsizim[/QUOTE] stad yapmadi diye vermicenmi staddan cok daha önemli seyler var onlarla ilgilendi bence akpye oy vermeyin biraz nankörllük yapmis olur bu yaptiklarindan sonra |
[QUOTE=ertor58;810287]25,000 kişilik stadı beğenmiyorsanız toplasın o övündüğünüz 7 milyon sivaslı arasında 20 milyon tl versin kapasiteyi 35,000 e çıkarsın adam başı 3 tl düşer hadi başlatın kampnayayı ilk ben verecem. forumlarda kapasite 35.000 olsun yazınca başkanda spor bakanı da hükümetde sizi duyuyor zannediyorsunuz ya ben en çokta ona gülüyorum. sivas yine gider oyunu kuzu kuzu verir stadını 25.000 kişilk yapanlara canını sıkma sen. ama sivas halkıda bundan fazlasını haketmiyor anlayan anlıyor.[/QUOTE]
Biz boş boş forumdan yazmadık. Yazmadığımız yer kalmadı başbakanlık bimer spor bakanlığı milletvekilleri savunma bakanı sivas bürokratları... yani anlayacağın sadece burdan yazmadık. FAzlasıyla gayret ettik stadımızın kapasitesi düşmesin diye. Ama toplasan bir elin parmağını geçmez gayret edenler. Ama olmadı verilen söz tutulmadı. Tek temennim inşALLAH siz haklı çıkarsınız biz haksız. Sonuçta stad 25.000 kişilik olacak bu kesin. Hayırlısı artık.. |
[QUOTE=ertor58;810292]aynen coni waynen yazdıklarının altına imzamı atarım pazar günü 16.00 da liderliğe oynuyor takım kale arkaları bomboş, arkadaşın dediği gibi şampiyonlar lig maçında bile dolmayan bir stad varken buraya kim uluslarası müsabaka verir.[/QUOTE]
Bazı yorumlarına katılıyor bazılarına katılmıyorum. Ama genelde çoğunluk katıldığım yönünde. en güzel ve doğru kelimen bu başlıkta yaptığınız bir yorum. Bu şehre bu takım fazla.... Çok doğru kelimeler... Eşittir farkları yaparsak hem avrupada hemde birçok Şehirlerimizde kıytırık diye amiyane tabir ettiğimiz bankasya takımları hiç profesyonel takımı olmayan bir şehre kupa maçına gittiğinde o şehirde adeta hayat duruyor. Örneği geçenlerde oynana Kastamonuspor-Orduspor maçında yaşadım. Biz bazı şeylerin değerini hakikaten bilmiyoruz. Hakikaten bilmiyoruz. Boun kardeşimle TT Arenanın açılış maçına gittim insan bir daha gitmem diyesi geliyor. Bir ilgisizlik bir alakadarsızılık hakim üzerimizde... Hani Os****san 50 bin kişi gelecek bir potansiyele sahibiz ama yok. Bu konuda haklısın değerli kardeşim. Lakin bu stad kapasitesi konusunda belki senden ayrı düşünüyorum. Bunu da başlardaki yorumumda belirttim. Mesele kapasiteyi doldurmak değil, mesele şehre çeşitli organizasyon çekebilecek kapasitenin yapılarak Ekonomik canlılık sağlanmasına yardımcı olmak. Bunun içinde Rize Kayseri örneklerini verebilirim. Avrupanın ekonomisi göçük vaziyette, hiç bir organizasyonu kaldıracak durumda değiller. Türkiye ise her organizasyona atlıyor ve adamlarda al buyur yap diyor. Biz ise bu durumlardan neden mahrum kalalım diye kendimize sual ediyoruz. Doğrusun biz burda debelenip duruyoruz. Olsun debelenelim varsın herkes bize gülsün. Ama gün gelecek diyorum ben O GÜN GELECEK.... Nasıl X şehir sporu bir siyaset aracı olarak görüyorsa onların iki misli olan bizlerde görecek pozisyona geleceğiz. ama sen bana ben sana bu konularda ağır muhalefette bulunursak biz hiç bir şeye muktedir olamayız. Olsun sen bana destek ol da sonunda deki biraz zor ama yine desteğimiz sizinle de... Hiç değilse sizinle omuzumuz kalınlaşsın. Böyle böyle olacak bu işler. |
Ertor58 ve RST4 i yeni statla ilgili yaptığı yorumlardan dolayı şiddetle kınıyorum..Beyler meydanı boş buldunuz konuşuyorsunuz....Sivas eğer şehir olarka gelişmediyse sizin gibi geleceği göremeyen ,laf olsun diye yorum yapan kişilerden dolayıdır.....Bu satırların sahibi sizin gibi kişilerle 30 yıldır mücadele ediyor ve ömrü yettikçe de devam edecek...Burası sivaslıların ve sivassporu seven yiğidoların sitesi;sizin gibi Sivas düşmanlarının bu sitede kesinlikle yeri yok..Meydanı boş buldunuz konuşuyorsunuz.....Size biraz öğüt vereyim de biraz öğrenin beyler:Zamanın birinde bundan yaklaşık 35-40 yıl önce Sivas'a yeni yollar yapılıyormuş..İhaleyi alan firma Sivas'a da aynı Kayseri' deki gibi geniş yollar yapılmasını teklif etmiş..Bu lafı duyan o zamanın geri kafalı yönecilerinden biri:Beyefendi caddeye uçak mı inecek ki bu yolları bu kadar geniş yapalım;sen fazla geniş yol yapma,yetecek kadar geniş olsun yeter demişler... Aradan 40 yıla yakın zaman geçmiş şu anda Sivas da yolların durumu ortada;aratan araba sayısıyla birlikte yeni yollar ve geniş caddeler olmadığı ,için trafik adeta felç olmuş durumda..İşte sizler de aynı gelecekte Sivas'ın büyüyüp gelişebileceğini göremeyen o geri kafalı idarecilere benziyorsunuz..Bu site 2008 den beri boşuna mı o kadar direndi bas bas bağırdı 35.000 kişilik stat diye;bu konuda az mı manifesto yayınlandı...O zaman niye ortaya çıkıp konuşmadınız da şimdi ortalığı karıştırıyorsunuz....Bizim derdimiz gelecek beyler gelecek..Biz bu günü değil Sivas'ın geleceğini düşünüyoruz...Aklı başında,mantıklı,geleceği gören ,Sivas milliyetçisi bir Sivaslı asla 33000 kişilik stada hayır diyemez..Sakın siz M. Denizli nin bahsettiği içimizdeki İrlandalılar olmayasınız...Sizden yorum falan istemiyoruz;gölge etmeyin başka bir şey istemiyoruz...
|
[QUOTE=eyuphulagu;810358]Ertor58 ve RST4 i yeni statla ilgili yaptığı yorumlardan dolayı şiddetle kınıyorum..Beyler meydanı boş buldunuz konuşuyorsunuz....Sivas eğer şehir olarka gelişmediyse sizin gibi geleceği göremeyen ,laf olsun diye yorum yapan kişilerden dolayıdır.....Bu satırların sahibi sizin gibi kişilerle 30 yıldır mücadele ediyor ve ömrü yettikçe de devam edecek...Burası sivaslıların ve sivassporu seven yiğidoların sitesi;sizin gibi Sivas düşmanlarının bu sitede kesinlikle yeri yok..Meydanı boş buldunuz konuşuyorsunuz.....Size biraz öğüt vereyim de biraz öğrenin beyler:Zamanın birinde bundan yaklaşık 35-40 yıl önce Sivas'a yeni yollar yapılıyormuş..İhaleyi alan firma Sivas'a da aynı Kayseri' deki gibi geniş yollar yapılmasını teklif etmiş..Bu lafı duyan o zamanın geri kafalı yönecilerinden biri:Beyefendi caddeye uçak mı inecek ki bu yolları bu kadar geniş yapalım;sen fazla geniş yol yapma,yetecek kadar geniş olsun yeter demişler... Aradan 40 yıla yakın zaman geçmiş şu anda Sivas da yolların durumu ortada;aratan araba sayısıyla birlikte yeni yollar ve geniş caddeler olmadığı ,için trafik adeta felç olmuş durumda..İşte sizler de aynı gelecekte Sivas'ın büyüyüp gelişebileceğini göremeyen o geri kafalı idarecilere benziyorsunuz..Bu site 2008 den beri boşuna mı o kadar direndi bas bas bağırdı 35.000 kişilik stat diye;bu konuda az mı manifesto yayınlandı...O zaman niye ortaya çıkıp konuşmadınız da şimdi ortalığı karıştırıyorsunuz....Bizim derdimiz gelecek beyler gelecek..Biz bu günü değil Sivas'ın geleceğini düşünüyoruz...Aklı başında,mantıklı,geleceği gören ,Sivas milliyetçisi bir Sivaslı asla 33000 kişilik stada hayır diyemez..Sakın siz M. Denizli nin bahsettiği içimizdeki İrlandalılar olmayasınız...Sizden yorum falan istemiyoruz;gölge etmeyin başka bir şey istemiyoruz...[/QUOTE]
Degerlendirmen güzel olmus.Fakat elestirdigin kisiler daha olgunlasmamis.Böyle kisiler erdemligin ne demek oldugunu daha bilmeyen kisiler.Bu yüzden seni anliyacaklarini sanmiyorum.Aslinda gönül isterki bazi seyleri anlamak icin illede olgun yasi beklememek gerekli .Bazi kisiler olgun denen yasa geliyor neyin dogru ,neyin yanlis olabildigine dahi karar veremiyorlar.Erdemlik kisiye husus bir meziyettir.Aslinda bu sonradanda kazanilmaz.Stadyum sayisi bunu Sivas´á cok görenler tarafindan resmen engellenmistir,Sivas´in ileri gelenleri ise bunu kabullenmistir.Engellemeyi yapanda dis güclerdir.Yani bu stadyum sayisindan rahatsiz olan güclerdir.Yarin kendi sehirlerinde 35-40 bin kisilik stadyumlar yükseldiginde Sivas´liya tepeden bakacak sehirleri kastettim bununla.Bir Trabzon,bir Kayseri ve bir Gaziantep´liyi kasteddim bununla.Sivas devamli göce zorlanmis bir sehir.Bu yüzde beklenen sayiya erisemediginden büyüksehir olma sansinida yitiriyor.Bir Malatya bir Urfa kadar olamadik.Olmakla kalmadik aramizda hala yarini göremeyen kisiler icimizde mevcut oldugundan bir arpa boyu gidemiyoruz. |
[QUOTE=eyuphulagu;810358]Ertor58 ve RST4 i yeni statla ilgili yaptığı yorumlardan dolayı şiddetle kınıyorum..Beyler meydanı boş buldunuz konuşuyorsunuz....Sivas eğer şehir olarka gelişmediyse sizin gibi geleceği göremeyen ,laf olsun diye yorum yapan kişilerden dolayıdır.....Bu satırların sahibi sizin gibi kişilerle 30 yıldır mücadele ediyor ve ömrü yettikçe de devam edecek...Burası sivaslıların ve sivassporu seven yiğidoların sitesi;sizin gibi Sivas düşmanlarının bu sitede kesinlikle yeri yok..Meydanı boş buldunuz konuşuyorsunuz.....Size biraz öğüt vereyim de biraz öğrenin beyler:Zamanın birinde bundan yaklaşık 35-40 yıl önce Sivas'a yeni yollar yapılıyormuş..İhaleyi alan firma Sivas'a da aynı Kayseri' deki gibi geniş yollar yapılmasını teklif etmiş..Bu lafı duyan o zamanın geri kafalı yönecilerinden biri:Beyefendi caddeye uçak mı inecek ki bu yolları bu kadar geniş yapalım;sen fazla geniş yol yapma,yetecek kadar geniş olsun yeter demişler... Aradan 40 yıla yakın zaman geçmiş şu anda Sivas da yolların durumu ortada;aratan araba sayısıyla birlikte yeni yollar ve geniş caddeler olmadığı ,için trafik adeta felç olmuş durumda..İşte sizler de aynı gelecekte Sivas'ın büyüyüp gelişebileceğini göremeyen o geri kafalı idarecilere benziyorsunuz..Bu site 2008 den beri boşuna mı o kadar direndi bas bas bağırdı 35.000 kişilik stat diye;bu konuda az mı manifesto yayınlandı...O zaman niye ortaya çıkıp konuşmadınız da şimdi ortalığı karıştırıyorsunuz....Bizim derdimiz gelecek beyler gelecek..Biz bu günü değil Sivas'ın geleceğini düşünüyoruz...Aklı başında,mantıklı,geleceği gören ,Sivas milliyetçisi bir Sivaslı asla 33000 kişilik stada hayır diyemez..Sakın siz M. Denizli nin bahsettiği içimizdeki İrlandalılar olmayasınız...Sizden yorum falan istemiyoruz;gölge etmeyin başka bir şey istemiyoruz...[/QUOTE]
Bu konuda burada çok konuşuldu..yazıldı çizildi nafile..Aslında bi şeyleri anlatmayada gerek kalmadı çünkü anlattığımız şeylerin canlı örneği ortaya çıktı...Fıfa U-20 Dünya Kupası 2013 yılında Türkiye’de düzenlenecek. Ve bu organizasyon Rize, Trabzon, İstanbul, Gaziantep, Kayseri, Bursa ve Antalya’da oynanacak..Ne yazıkki aralarında Sivas yok...25000 yeter düşüncesini hiç benmsemedim .. bunu benimseyen kardeşler maçları tv den izleyecekler...Şuna eminim Sivas stadının kapasitesi 35 000 veya üzeri olsaydı o 7 kentten biride Sivas olacaktı...(Stadın yetişmesi şartı ile tabi)....Hep olası bir organizasyon turnuva olursa diyordum ...ki buyrun oldu işte... |
[QUOTE=migroArmis;810379]Bu konuda burada çok konuşuldu..yazıldı çizildi nafile..Aslında bi şeyleri anlatmayada gerek kalmadı çünkü anlattığımız şeylerin canlı örneği ortaya çıktı...Fıfa U-20 Dünya Kupası 2013 yılında Türkiye’de düzenlenecek. Ve bu organizasyon Rize, Trabzon, İstanbul, Gaziantep, Kayseri, Bursa ve Antalya’da oynanacak..Ne yazıkki aralarında Sivas yok...25000 yeter düşüncesini hiç benmsemedim .. bunu benimseyen kardeşler maçları tv den izleyecekler...Şuna eminim Sivas stadının kapasitesi 35 000 veya üzeri olsaydı o 7 kentten biride Sivas olacaktı...(Stadın yetişmesi şartı ile tabi)....Hep olası bir organizasyon turnuva olursa diyordum ...ki buyrun oldu işte...[/QUOTE]
Sizin stad yapılırken de eminim 40.000 kişilik stadı ne yapacaklar diyenler olmuştur. Ama adamların ufku dar ne yapalım. Hala doluyor dolmuyor muhabbetindeler. Bunlar tokinin adamları mı diye düşünüyorum kendi kendime komik de olsa. Yoksa bu kadar ufku dar insanlar olmaz olamaz yaa. Tokinin sitesinde eskişehir 33.000 kişilik stadyum ihalesi yazısını görünce içim burkuldu. Söz verilen biziz maalesef kaymağını yiyenler başkaları ama olsun sonuçta ülkemiz güzel tesisler kazanacak. Bu konuda Tayyip erdoğana hakkımı helal etmiyorum. Bir başbakan sözünde durmalıydı. Yarın seçim geldiğinde miting alanında övünür durur size stad yaptım diye. 25.000 likçiler de gitsin alkışlasın teşekkür ederiz diye! |
avrupada 5bın kısılık stadlara sampıyonlar lıgı maçları verıyorlar 25 bın super olur
|
[QUOTE=migroArmis;810379]Bu konuda burada çok konuşuldu..yazıldı çizildi nafile..Aslında bi şeyleri anlatmayada gerek kalmadı çünkü anlattığımız şeylerin canlı örneği ortaya çıktı...Fıfa U-20 Dünya Kupası 2013 yılında Türkiye’de düzenlenecek. Ve bu organizasyon Rize, Trabzon, İstanbul, Gaziantep, Kayseri, Bursa ve Antalya’da oynanacak..Ne yazıkki aralarında Sivas yok...25000 yeter düşüncesini hiç benmsemedim .. bunu benimseyen kardeşler maçları tv den izleyecekler...Şuna eminim Sivas stadının kapasitesi 35 000 veya üzeri olsaydı o 7 kentten biride Sivas olacaktı...(Stadın yetişmesi şartı ile tabi)....Hep olası bir organizasyon turnuva olursa diyordum ...ki buyrun oldu işte...[/QUOTE]
Ben ilk günden beri 30.000 üzerinde olması için çok uğraştım burada dile getirdim ama bundan sonra buna razı geleceğiz. Yalnız bahsettiğiniz stadlardan Rize stadının kapasitesi de az. Turnuvada olması sanırım stadın yeni olmasından ve Karadeniz'de iki yakın şehiri vermişler. |
Bu şehirden önemli fabrikalar müdürlükler götürülürken neredeydiniz acaba kuzu gibi izlediniz şimdi bi stadyumu sivasın geleceğine bağlıyorsunuz . ÇELİŞKİ |
[QUOTE=B.DUMANLI;810374]Degerlendirmen güzel olmus.Fakat elestirdigin kisiler daha olgunlasmamis.Böyle kisiler erdemligin ne demek oldugunu daha bilmeyen kisiler.Bu yüzden seni anliyacaklarini sanmiyorum.Aslinda gönül isterki bazi seyleri anlamak icin illede olgun yasi beklememek gerekli .Bazi kisiler olgun denen yasa geliyor neyin dogru ,neyin yanlis olabildigine dahi karar veremiyorlar.Erdemlik kisiye husus bir meziyettir.Aslinda bu sonradanda kazanilmaz.Stadyum sayisi bunu Sivas´á cok görenler tarafindan resmen engellenmistir,Sivas´in ileri gelenleri ise bunu kabullenmistir.Engellemeyi yapanda dis güclerdir.Yani bu stadyum sayisindan rahatsiz olan güclerdir.Yarin kendi sehirlerinde 35-40 bin kisilik stadyumlar yükseldiginde Sivas´liya tepeden bakacak sehirleri kastettim bununla.Bir Trabzon,bir Kayseri ve bir Gaziantep´liyi kasteddim bununla.Sivas devamli göce zorlanmis bir sehir.Bu yüzde beklenen sayiya erisemediginden büyüksehir olma sansinida yitiriyor.Bir Malatya bir Urfa kadar olamadik.Olmakla kalmadik aramizda hala yarini göremeyen kisiler icimizde mevcut oldugundan bir arpa boyu gidemiyoruz.[/QUOTE]
Forumdaki sanal kişiliğimize bakarak erdemli mi , olgunlaşmış mı diye düşüncesizce konuşamazsın . Ayrıca yarını görmek bir stadyumla olmuyor , birde eminimki başbakan 25 bin sözü verseydi bu olayın başında kimsede vay efendim niye 33 bin olmuyor niye şu olmuyor diyemezdi . Tabiki amacımız kavga etmek değil farklı düşüncelerimizde olacak . |
[QUOTE=dogan5880;810421]avrupada 5bın kısılık stadlara sampıyonlar lıgı maçları verıyorlar 25 bın super olur[/QUOTE]
yinemi sen ya bilmediğin işlere burnunu sokma 5 bin kişilik stada şampiyonlar ligi 1.önelemede veriliyordur eğer şampiyonlar liginde gruplardan çıksaydık olimpiyat stadında devam edecektik maçlarımıza |
[QUOTE=RsT4;810444]Forumdaki sanal kişiliğimize bakarak erdemli mi , olgunlaşmış mı diye düşüncesizce konuşamazsın . Ayrıca yarını görmek bir stadyumla olmuyor , birde eminimki başbakan 25 bin sözü verseydi bu olayın başında kimsede vay efendim niye 33 bin olmuyor niye şu olmuyor diyemezdi . Tabiki amacımız kavga etmek değil farklı düşüncelerimizde olacak .[/QUOTE]
Ben düsünceli konustuguma inaniyorum evladim.Büyüklerinle senli benli konusmani tavsiye etmem.Senin her tarafin erdemli olsa ne yazar evladim.Olgunlasmak kelimesinden ne anliyorsun bilemem ama ,olgunlasmis bir kisi bu hayatda felegin carkindan gecmis kisidir.Babanin eve getirdigi ekmegi yiyerek olgunlasilmaz.Resimdeki sayet sen isen daha sakallarin bile terlememis.Gerek ben ve gerekse Eyübhulagu nicli arkadas senin baban yasinda sayiliriz.Yarin Sivas´a 25000 kisilik stadyum yapildiginda bir Sivas´li olarak 40 -50 yil sürece bir Trabzon´lu,bir Kayseri´li,bir Eskisehir´li,bir Antep´li ve bir Bursa´li yaninda kendini devamli ezik hissedeceksin.Yarin cocuklarina bunu nasil izah edebileceksin.1968 yilinda 4 Eylül stadyumu acildiginda seyirci kapasitesi cok düsüktü.Aradan gecen 44 yil da yenilenerek seyirci kapasitesi cogaltildi.Yani bugün sen 20 yasindaysan 68 yasina geldiginde senin mantigin o seyirci sayisinin yetecegine el veriyormu.Gaye yapilacak stadyumun dolup dolmasini kimse tartismiyor,bize yapilan bu ayricalik ,yani cifte standartadir bu isyanimiz. |
[QUOTE=B.DUMANLI;810458]Ben düsünceli konustuguma inaniyorum evladim.Büyüklerinle senli benli konusmani tavsiye etmem.Senin her tarafin erdemli olsa ne yazar evladim.Olgunlasmak kelimesinden ne anliyorsun bilemem ama ,olgunlasmis bir kisi bu hayatda felegin carkindan gecmis kisidir.Babanin eve getirdigi ekmegi yiyerek olgunlasilmaz.Resimdeki sayet sen isen daha sakallarin bile terlememis.Gerek ben ve gerekse Eyübhulagu nicli arkadas senin baban yasinda sayiliriz.Yarin Sivas´a 25000 kisilik stadyum yapildiginda bir Sivas´li olarak 40 -50 yil sürece bir Trabzon´lu,bir Kayseri´li,bir Eskisehir´li,bir Antep´li ve bir Bursa´li yaninda kendini devamli ezik hissedeceksin.Yarin cocuklarina bunu nasil izah edebileceksin.1968 yilinda 4 Eylül stadyumu acildiginda seyirci kapasitesi cok düsüktü.Aradan gecen 44 yil da yenilenerek seyirci kapasitesi cogaltildi.Yani bugün sen 20 yasindaysan 68 yasina geldiginde senin mantigin o seyirci sayisinin yetecegine el veriyormu.Gaye yapilacak stadyumun dolup dolmasini kimse tartismiyor,bize yapilan bu ayricalik ,yani cifte standartadir bu isyanimiz.[/QUOTE]
Tamam büyük olabilirsiniz ama internet ortamında anlamlı anlamsız her cümle kuran eşit sayılır . Ayrı bir konu baba ekmeği yemiyorum . Bir kez daha söylüyorum burada kimse kimseyi %1 bile tanımıyor , o zaman oldu olucak herkese şu tutarsız şu baba ekmeği yiyor yav falanca erdemsiz , vb bilip bilmeden konuşalım . Ki ben konuşmam çünki benim milleti öyle herhangi bir mesajdan dolayı tüm karaktesristik özelliklerini çıkarma gibi bi klavye delikanlılığım yok...Tartışmamız biraz stadyum konusunun dışına çıktı diğer arkadaşlardan özür dilerim. |
başbakan tutmadığı sözü bakalım nasıl anlatacak
|
33 bine kazık çakıldı şimdide 25 binliğe kazma hemi.bekleyin zaman yaklaştı.bizde biliyoz kime kazık kime kazmayı.
|
eğer başbakan oy dilenirse yüzsüzlük
|
vakti ve klavyesi olan herkes yorum yaziyor..
gece yarisi bende vakit buldum bir yorumda ben yazayim 1- Bu Ülke kuruldu kurulali simdiye kadar kac tane Uluslar arasi turnuvaya ev sahipligi yapti yani Avrupa ya da Dünya kupasi düzenledi??? Cevap SIFIR 2- Önmüzdeki 50 yilda Türkiye'de kac tane Avrupa ya da Dünya kupasi düzenlenir??? Bir mi? iki mi? 3- Bir sehirin Avrupa ya da Dünya kupasinda ev sahipligi yapabilmesi icin stadin kapatesi yanisira o sehirdeki 5 yildizli otel sayisindan tutun Havalimani uzakligina göre bir cok kritere bakilip öyle ev sahipligi hakki veriliyor. 4- Avrupa sampiyonasi 3 hafta, Dünya sampiyonasi 4 hafta sürer. [B]40 binin altindaki statlarda sadece grup maclari oynanir bu da ortalama bir hafta sürer[/B]. Yari finaller icin 45 binin üzerinde finaller icin 60 binin üzerinde kapasiteli statlar gerekmektedir. 5- Avrupa Ligi finalini almak icin 50 bin ve Sampiyonlar ligi finali almak icin 60 binin üzerinde kapasite gerekmektedir, dolayisi ile 35 bin de yapsan bu iki kupa finalini alman imkansiz !!! eee o zaman siz hangi Uluslar arasi organisasyonu almaktan bahsediyorsunuz? |
[QUOTE=Çılgın Türk;810491]vakti ve klavyesi olan herkes yorum yaziyor..
gece yarisi bende vakit buldum bir yorumda ben yazayim 1- Bu Ülke kuruldu kurulali simdiye kadar kac tane Uluslar arasi turnuvaya ev sahipligi yapti yani Avrupa ya da Dünya kupasi düzenledi??? Cevap SIFIR 2- Önmüzdeki 50 yilda Türkiye'de kac tane Avrupa ya da Dünya kupasi düzenlenir??? Bir mi? iki mi? 3- Bir sehirin Avrupa ya da Dünya kupasinda ev sahipligi yapabilmesi icin stadin kapatesi yanisira o sehirdeki 5 yildizli otel sayisindan tutun Havalimani uzakligina göre bir cok kritere bakilip öyle ev sahipligi hakki veriliyor. 4- Avrupa sampiyonasi 3 hafta, Dünya sampiyonasi 4 hafta sürer. [B]40 binin altindaki statlarda sadece grup maclari oynanir bu da ortalama bir hafta sürer[/B]. Yari finaller icin 45 binin üzerinde finaller icin 60 binin üzerinde kapasiteli statlar gerekmektedir. 5- Avrupa Ligi finalini almak icin 50 bin ve Sampiyonlar ligi finali almak icin 60 binin üzerinde kapasite gerekmektedir, dolayisi ile 35 bin de yapsan bu iki kupa finalini alman imkansiz !!! eee o zaman siz hangi Uluslar arasi organisasyonu almaktan bahsediyorsunuz?[/QUOTE] heralde kimse bu açılardan olaya bakmamıştı şimdiye kadar...teşekkürler |
[QUOTE=Çılgın Türk;810491]vakti ve klavyesi olan herkes yorum yaziyor..
gece yarisi bende vakit buldum bir yorumda ben yazayim 1- Bu Ülke kuruldu kurulali simdiye kadar kac tane Uluslar arasi turnuvaya ev sahipligi yapti yani Avrupa ya da Dünya kupasi düzenledi??? Cevap SIFIR 2- Önmüzdeki 50 yilda Türkiye'de kac tane Avrupa ya da Dünya kupasi düzenlenir??? Bir mi? iki mi? 3- Bir sehirin Avrupa ya da Dünya kupasinda ev sahipligi yapabilmesi icin stadin kapatesi yanisira o sehirdeki 5 yildizli otel sayisindan tutun Havalimani uzakligina göre bir cok kritere bakilip öyle ev sahipligi hakki veriliyor. 4- Avrupa sampiyonasi 3 hafta, Dünya sampiyonasi 4 hafta sürer. [B]40 binin altindaki statlarda sadece grup maclari oynanir bu da ortalama bir hafta sürer[/B]. Yari finaller icin 45 binin üzerinde finaller icin 60 binin üzerinde kapasiteli statlar gerekmektedir. 5- Avrupa Ligi finalini almak icin 50 bin ve Sampiyonlar ligi finali almak icin 60 binin üzerinde kapasite gerekmektedir, dolayisi ile 35 bin de yapsan bu iki kupa finalini alman imkansiz !!! eee o zaman siz hangi Uluslar arasi organisasyonu almaktan bahsediyorsunuz?[/QUOTE] aslında mesele bazı arkadaşların söylediği gibi uluslararası bir maçın sivas ta oynanabilmesi değil.50 yılda bir türkiye ye verilen bir turnuvada sivas a bir maç değil iki maç verilse ne yazar.önemli olan sivas ın menfaatleridir.sivasspor un başarılarının her sene inşallah devam etmesiyle belli bir zaman içinde, sivas ta 70 li 80 li yıllarda zaten var olan futbol kültürü yeniden oluşacaktır.aynı zamanda önümüzdeki 8 .10 sene içerisinde her yıl 10 bin 12 bin kişi nüfus artışı gösteren sivas ın nüfusu enazından 400 ,450 bine çıkacaktır diye düşünüyorum.yani 10 sene sonra en az 35, 40bin kişilik bir statyuma ihtiyaç duyabiliriz belkide fazlasına.yapılacak olan stadı önümüzdeki 50 sene kullanma ihtimalide göz önünde bulundurulursa ,kapasitenin 33bin kişilik olması gerektiği anlaşılır.ha toki 25 binden fazlasını yapmammı diyor o zaman bizde sabırla bekler zamanı gelince yaptırırız.ama bizim idarecilerimiz sivasspor ortada kalmış gibi stat derdine düştü güzelim arsayıda heba ettiler. |
[QUOTE=FORZA 58 SİVAS;809265]sonunda be kardeşim 25 bin iyi kayseri gibi mi olalım her maç rezilmi olalım[/QUOTE]
kardes kayseri otuzbesbin kisilik stadi yaptiysa onlar ileriyi düsündü icin yapti,bizim kaybettimiz nokta da bu zaten ileriyi düsünemiyoruz,simdi onbin taraftar olur on sene sonra yirmibesbin taraftar olur onbes sene sonra o statda yetmez,arti sunuda söleyim kayseride,milli maclar oynaniyo,senin yirmibesbin kisilik sahanda milli takim antreman bile yapmaz,eyer otuzbes kirkbin kisilik olsaydi sivasta enazindan yilda birdefa milli mac heyecani yasanir ve sivas esnafida ekmek yerdi,kücük düsüne düsüne kücük kalirsiniz böle,zaten yirmibesbin kisilik stadi yapanlarda bunun hesabini yapti,milli mac felan oynanmasin sivas gelismesin diye sizde böle düsünerek bu sivas düsmanlarinin ekmeyine yag sürmeyin saygilar,BÜYÜK DÜSÜNÜN BÜYÜK OLALIM;siradan anadolu kulubu cok. |
alı samıyen 16 bın kısılık stadyum mıllı maçta oynandı sampıyonlar lıgıde .bjk stadyumu.daha dune kadar 22 bın kısılıktı hersey oynan dı.braganın stadyumu dagın altında 2 kale arkasıda yok en ust duzey maçlar verılıyor 25 bın çok ama çok ıyı
|
[QUOTE=dogan5880;810585]alı samıyen 16 bın kısılık stadyum mıllı maçta oynandı sampıyonlar lıgıde .bjk stadyumu.daha dune kadar 22 bın kısılıktı hersey oynan dı.braganın stadyumu dagın altında 2 kale arkasıda yok en ust duzey maçlar verılıyor 25 bın çok ama çok ıyı[/QUOTE]
ama o eskidendi ali sami yen'deki son milli maç 2009'daki ispanya maçıydı braganın stadı ise kapasiteden kurtarıyor ve o stadyum ilginç kriterler gün geçtikçe artıyor bilip bilmeden konuşma |
Ekolojik stat için ilk kazma vuruldu10 Ekim 2012e-postaToplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın, iklim koşullarını göz önüne alarak Sivas'a yapacağı, kendi enerjisini üretecek 25 bin seyirci kapasiteli ekolojik stat için ilk kazma vuruldu.
Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç, 18 Haziran 2012 tarihinde ihalesi yapılan 25 bin seyirci kapasiteli Sivas Arena Stadı'nın inşaatına başlandığını belirterek, çalışmaların 800 iş gününde tamamlanacağını söyledi. Stadın tamamlanmasını heyecanla beklediklerini ifade eden Kılıç, “Sivas iklimine uygun, çok iddialı bir proje. Enerjisini üretebilecek, yağmur ve kar sularını toplayacak, bunları kullanım suyu olarak değerlendirecek” dedi. Kılıç, yağmur ve kar sularının çevre ve saha sulamasında kullanılacağı ekolojik stat sayesinde su tüketiminin de azaltılacağını belirtti. Ağır kış şartlarının yaşandığı ve yoğun kar yağışının görüldüğü Sivas'ta kuzeyden sert rüzgarlar estiğini ifade eden Kılıç, stadın güney cephesinden sahaya sıcak hava akımı geçişi sağlanarak, enerji tasarrufu sağlanacağını anlattı. Kılıç, toplam 130 bin metrekarelik alana yapılacak stat hakkında şu bilgileri verdi: “Alanda sadece stadyum yapılmıyor. Atletizm pisti, iki tane spor salonu, yüzme havuzu, idari binalar, güreş eğitim merkezi yer alacak. Şehrin ihtiyacı olan diğer tesisler de yapılacak. Yaklaşık 3 bin araçlık otopark olacak. Ayrıca stadın altı da otopark olarak düşünülüyor. Bir özelliği de alttan ısıtma sistemi olacak. Aynı zamanda statta da ısıtma olacak. İçeri ile dışarı arasında ısı farkı olacak. Sıcaklık dışarıda eksi 15 derecedeyken, stat içerisi eksi 4-5 olacak. İnsanlar artık üşümeyecekler, tribünlerde de ısıtma olacak. 'Akıllı stat' denilen çok iddialı bir proje. 25 bin kapasiteli aynı stattan Malatya ve Mersin'e de yapılıyor. Tamamen iklim koşulları göz önüne alınarak yapılan bir proje.” İlk kazma vuruldu Alanda temel kazı çalışmalarının başladığını dile getiren Kılıç, “Zeminde iyileştirme çalışması yapılıyor. Üst tabaka alınıyor. Daha sonra stabilize malzeme çekilecek. Sıkıştırılıp, daha sonra zemine beton enjekte edilerek zemin güçlendirilecek. Malum, Sivas'ta iklim koşullarından dolayı 5-6 ay inşaat yapılamıyor. Onun için inşaat firması hızlı bir şekilde başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde kazıyı bitirip, dolgu yapıp en azından bahara rahat çalışabilecek bir ortam hazırlayacağız” diye konuştu.Kaynak:Hürriyet.com |
sivasın iki profesyonel takımı var
sivasspor ve 4 eylül belediyespor sivasspora yapılacak yeni stad bugünü kurtaralım diye 4 eylül belediyespora yapılan stad ise bugünü ve yarını kurtaralım diye |
pureceler güzel yorum yok tek yorum sıvaslılar önüne baksın herşey gözüküyor yıllarca taşıdık bu ülkenin yükünü
|
bu stadı sivasa kazandıracak olanlara sayısız teşekkürler.
|
sitat dimi yazacam olmayacak gerek yok sıvaslı önüne baksın görür urfada bile var amatör ligde, ayıp ayıp on yıldır bu takım ligde artı şampıyonlar ligi oynadı,
|
İSTERSENİZ BİRDE KASIM PAŞAYA GELİN GÖRÜN AYIP HATTA RİZE YE KÜÇÜLMEYİN KÜÇDÜŞÜNMEYİN SIVASLI OLUN YANİ DİK DURUP DÜZ YÜRÜYELİM HAKLAR EŞİT OLSUN NE YAPTILAR SIVASA HABBİP SOLUK YOLMU YAPTI VALLA KOMİK ADAM OLANA GÜLERLER ,,,,
|
25 bin kişilik stad şehrimize ihanetten başka bir şey değil
|
Size bir sivaslı atasözü "Bu stad neyimize yetmiyor bunu dolduramıyor 33 bin istiyosunuz " diyen topluma diyecek lafım yok
|
4 eylül belediyespor sanki stadlarını doldurabilecek
|
şimdiki stadımız dr.necmettin şeyhoğlu gibi tadilattan geçse rahat 25.000
olur ne gerek var taa fuar alanına niye taşınıyor |
15000 kişilik stadı dolduramıyoruz zaten 50000 kişilik olsa ne olacak stad tribünler boş olduktan sonra...
|
eğer zihniyet 16.000 kişilik stadı dolduramıyoruz 25.000 yeter ise stad yapılmasına gerek yok
|
Madem toki projeyi açıklamıyor o zaman ben yapayım dedim muhtemelen stad böyle görünecek . Stadyumun yapımı bana aittir .
[IMG]http://g1210.hizliresim.com/12/g/dxp5j.png[/IMG] [IMG]http://g1210.hizliresim.com/12/g/dxp7d.png[/IMG] [IMG]http://g1210.hizliresim.com/12/g/dxp80.png[/IMG] [IMG]http://g1210.hizliresim.com/12/g/dxp8q.png[/IMG] [IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/g/dxp94.png[/IMG] [IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/g/dxp9s.png[/IMG] [IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/g/dxpb7.png[/IMG] [IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/g/dxpbm.png[/IMG] Nasıl olmuş ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24. |