![]() |
Cevap: GS Erman'ı Bitirdi
[QUOTE=58fatihcan;860100]Adam profesyonel elbetteki gider. Hangi futbolcunun amaci buyuk takimda oynamak degil ki. Benim kizdigim nokta ise veda etmeden sormadan gitmesidir. Yoksa gerisini kendi bilir emekleri icinde tesekkur ederiz[/QUOTE]
ERMAN 11 DE OYANAYABİLCEKMİ SENCE GARDAŞ |
erman, sivasspor ismiyle bütünleşmiş bir figürdü...bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etmek gerek...ama gs de aynı sevgi ve ilgiyi göreceğini sanmıyorum...ben başarılı olmasını arzularım, ama sneider, Selçuk, melo, hamit, amrabat arasından sıyrılıp kadroya girmesi çok zor...umarım sezon ortasında kiralıklar listesinde bulmaz kendini...
|
Erman rakipleri ronaldinho, deivid, alex olucani
ogrendi heralde ondan galatasaraya gitmistir belki orda forma sansi bulur diye :D |
bir oyuncudan da para kazanamadıkya ona yanıyorum.
|
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/BL_4UrOCUAEt4rx.jpg[/IMG]
Yolun açık olsun Messi Erman... |
Erman Kılıç 58 numaralı formayı giyecek !
|
futbolu bizde bırakmanı beklerdik ama gel görki herkes MEHMET YILDIZ değil OLAMAZDA adama zamanında gs-fb kaç kez teklif yaptı ama 1 kez düşünmedi yiğido mehmet ! sonra sakatlandı zarar vermeye başladığını düşündü ama onun varlığı yeterdi
BAŞKAN BİZE MEHMET YILDIZI GETİRDİ |
[QUOTE=babapiton;860119][IMG]https://pbs.twimg.com/media/BL_4UrOCUAEt4rx.jpg[/IMG]
Yolun açık olsun Messi Erman...[/QUOTE] [B]Diyetini ödeyip gitse idi sevinirdim ama bu bana sevimli gelmiyor açıkcası[/B] :( |
[QUOTE=babapiton;860119][IMG]https://pbs.twimg.com/media/BL_4UrOCUAEt4rx.jpg[/IMG]
Yolun açık olsun Messi Erman...[/QUOTE] Oğlum ben sana[B] MESSİ[/B] olamazsın demedim, Adam olamazsın dedim.... |
[QUOTE=Rallim58;859974][B]Yiğidoların sevdiği bir futbolcu idin, gün geldi sahada gezdin gün geldi sokakta. Ama bu taraftar hep bağrına bastı. Sivassspora kuruş kazandırmadan gitmen ne kadar vefalıktır, sana ne denli yakışır, sen daha iyi bilirsin.
Emeklerinin karşılığını kat kat aldın ama biz nezaketen yine de teşekkür edelim. GS'a gitmesine üzüldüm. Futbol okulu olarak bilinen, futbol şehrinden gitmesi demek; kendisinin de, futbol hayatının da bitmesi demektir. Bu transferde herşeyi başlık anlatıyor. "GS Erman'ı bitirdi"[/B][/QUOTE] [B]Rallim abi doğru söze nedenir haklısın abim..[/B] |
Hizmetleri için teşşekkürler yolu açık olsun..
|
[QUOTE=adres58;860125]Oğlum
ben sana[B] MESSİ[/B] olamazsın demedim, Adam olamazsın dedim....[/QUOTE] Ağır olmamış mı böyle demeniz? |
[QUOTE=Caner POLAT;860134]Ağır olmamış mı böyle demeniz?[/QUOTE]
Evet belki haklısınız... Şöyle de diyebilirdim... ''Ermancım verdiğin emekler için teşekkür ederiz'' Ama Olmadı, içimden gelmedi. Çünkü sağ gösterip sol vurması beni derinden yaraladı. Hiç kimse ile görüşmedim, Galatasarayla anlaşmam söz konusu değil gibi demeçlerini hem radyoda canlı dinledim hemde basından okumuştum. Demekki bu işler böyle ve bizim gibi Anadolu insanları bu ''işleri'' kaldıramıyor. -Diye de anektodumu da düzeltme yapalım.... |
yolu açık olsun... bu sayede belki milli takıma çagrılır.
|
yapacak bir şey yok. fazla eleştirmekte haksızlık olur arkadaşlar. Hizmetleri için teşekkür ederiz.Yolun açık olsun erman
|
Gitmesi bizim hayirimiza.Ferformansi zaten alt düzeydeydi.Bu adam nasil ilk onbire girecek cok merak ediyorum.Öyle bir mac oyna 5 mac yat bunu Galatasaray´da yaptirmazlar.Kosmadigindan kemikleri paslanmistir.Daha beter olsun.Belediyedeki perfonmansin yarisini Sivas´da göstermedi.
|
adam doğuştan SİVASLI değilki adamlık bekleyek!
hiçbiriniz bi MUHAMMED ALİ bi MEHMET YILDIZ bi HAKKI bi HAYRETTİN bi PETKOVİÇ bi BALİLİ O-LA-MAZ-SI-NIZ |
Galatasaray Kulübü, Sivasspor Kulübü'yle sözleşmesi sona eren Erman Kılıç ile 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2 1 sezonluk sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.
KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Profesyonel futbolcu Erman Kılıç ile 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezonluk (son sezon opsiyonlu) sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmış olup, oyuncuya her sezon için 950.000 TL sabit transfer ücreti ve 20.000 TL maçbaşı ücreti ödenecektir." :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
En iyi ihtimalle kulübede oturur.tahminimce de başka bir takıma kiralanır.
|
Ermanin hakkini yemiyelim sivasssporda elinden geleni yapti bize emegi gecmistir yolu acik olsun bol sanslar sivasa biraz para kazandirip gitse iyi olurdu bu ermanin degil yönetimin pazarlamayi beceremedigi icin para kazanamadik:confused:
|
yolu açik olsun bizim carlos'umuz var artik
|
[B]Helal olsun! Erman Kilic Galatasaray'da 58 numarali formayi giyecekmis! :)[/B]
|
[QUOTE=adres58;860125]Oğlum
ben sana[B] MESSİ[/B] olamazsın demedim, Adam olamazsın dedim....[/QUOTE] Süper yorum Atilla abi !!!!! anlayana tabi.. |
[B]gidene dur demeyiz
emegine ve hizmetlerine cok tesekkür ederiz, yolu acik olsun [/B] |
SUPERMANIMIZ gitti BETMENBURHAN geldi. Bizde kahraman bitmez :D
|
erman kendini bitirdin geçmiş olsun seneye bank asyaya yolcu olursun sizin gibi topçuları anlamak mümkün değil amrabat gibi adamı 8 milyona alıp çürüttüler seni gs napsın kulübede çürürsün...bu 3 BÜYÜTÜLMÜŞ hAyranlığınızı anlamıorum
|
Yiğdolar Erman'a kızmak gerçekten yersiz çünkü 3 büyük denilen kulüplerden başka teklif alsa gitmeyecekti ve Bir futbolcu için 3 büykler denilen 3 İstanbul takımına gitmek her zaman amaçtır. Belki onu orda bizim kadar sevmez ve el üstünde tutmazlar hatta ve hatta bizim verdiğimiz parayı bile vermezler (ki vermiyorlar) Ama adam futbolu bıraktığında çocuklarına, belki torunlarına 2 sene üst üste şampiyon olmuş şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış bir takım beni transfer ettim diye anlatmak ister, gerçeklerden uzaklaşmayalım bence 58 numarayı giymesi ve 3-4 sezon bize varıyla yoğuyla hizmet etmesi Erman'ı seneye Sivas'a geldiği maçta alkışlamamız için yeterlidir bence
|
yolu bahtı açık olsun verdiği hizmetlerden ötürü tşk..Allah işini gücünü rest getirsin
|
[QUOTE=58SİVASIM BENİM;860145]adam doğuştan SİVASLI değilki adamlık bekleyek!
hiçbiriniz bi MUHAMMED ALİ bi MEHMET YILDIZ bi HAKKI bi HAYRETTİN bi PETKOVİÇ bi BALİLİ O-LA-MAZ-SI-NIZ[/QUOTE] baliliyi çok özlüyorum gerçekten.. israilli ve yahudi olup ülkemizi seven, müslümanlara son derece saygı duyan başka bir insan yoktur dünyada. onun yeri her zaman ayrıdır |
her fırsatta kendilerini bjk ye pazarlayan rıza ve erman gitti bize inanmıyan kişilerin gitmesi iyi oldu geçen sene zaten performansı baya düşüktü verdiği emekler için teşekkür ederiz yeni takımında tribünde başarılar dileriz
|
[QUOTE=Kokomo;860037]Hani yalandı söylenenler Erman ?
Gitmene hiçbir şey demem, (hatta sevindim bile - inanmıyorum senin iyi bir futbolcu olduğuna) ama bizlere yani Sivas halkına yalan söylemeseydin bari ? G.Saray'da Çağlar gibi, Aydın gibi, ya 2-3 maç oynarsın ya da devre arasında kiralık verilirsin. Yalan söylemekle yanlış yaptın ..[/QUOTE] Yalan söylemediki. İstanbul Takımlarının dışında teklif alırsam gitmem Sivassporda mutluyum Ama İstanbul takımlarından teklif alırsam giderim demişti. Saygı duymak lazım. Yaşı kemale erdi. Bunca sene futbola emek harcamış son yıllarında büyük bir camianın içinde oynamak o fırsatı değerlendirmek istemesi normal. herkes bir üst seviyeye çıkmak ister örneğin Arda Turan GS yi bırakıp Avrupaya gitti. Şimdi ne var bu takımlarda diyen olacak ama kabul etmek lazım adamlar statlarında 40-50 bin kişiye oynuyor her sene avrupaya çıkıyor gazetelerin %95 i onlardan bahsediyor. Çoğu futbolcu o atmosferi tatmak ister. Bunca sene bize hizmet etti. çoğu zaman canla başla mücadele etti. Hizmetlerine teşekkür eder Başarılarının devamını dilerim. |
hayirli Ugurlu olsun insallah basarili olursun.
sadece aciklanan ücret senin gibi 10 numara futbolcu icin gazoz parasi olacak cinsten bir kapidan Güclü girersen sana verilen yerde gösterilen saygida büyük olur egerki bir kapidan ezilerek büzülerek girersen kicina tekmeyi vurmalarida kolay olur senin yol alisinda hizli olur. Süperman a bu gidis yakismadi insallah basarili olursun sen bizim icin önemli birisin seni seviyoruz. |
bekle yedekte erman bitir kendini üzüldüm şimdi. ..
|
sivası 3 büyütülmüş ugruna hemen sattı erman bey seni gsde bıtirecekler
|
sivası satan bizden degildir isterse 58 numarayı giysin sahtekar erman
|
[B]bu zamana kadar yaptığı transferlerin %90'ı bonervisi elinde olan isimler olan bir takım taraftarının , bonservisi elinde olan bir oyuncusunun başka bir takımla anlaşmasına kinlenmesi çok abes !
Erman Sivasspor forması giydiği dönemlerde çatır çatır topunu oynamış ve hizmetini vermiştir..Bundan sonrası için kendisine başarılar dilemekten başka yapacak bir şey yok..[/B] |
Erman i özellikle Erzincanli oldugu icin cok seviyorum. Sivasspor da iken hic Milli Takima cagirilmadi simdi otomatikman cagrilir yolun bahtin acik olsun. Kücümsememek lazim kendini iyi gelistirdi Sivassporda fakat bizdeki o serbestligi bulamaz. Ve kesinlikle snejderi kesemez:D
|
[QUOTE=cılgınsivas58;860211]sivası satan bizden degildir isterse 58 numarayı giysin sahtekar erman[/QUOTE]
öfke dolu yazilari birakalim Mirac kandiliniz mübarek olsun. Erman dan kurtulduk sükür et. ama kulübe para kazandirsaydi , o kendini düsündü yanildi fakat onu Erman kilic yapan Sivasspordur bazen gezindi bazen hicbirsey yapmadi ama hep banko oynadi birde bakmissin PTT de. |
Yedek kulübesinde başarılar Erman'a... İyi oldu hiç değilse hayalini kulubeden yaşar.
|
[QUOTE=Rallim58;859974][B]
........................................... Bu transferde herşeyi başlık anlatıyor. "GS Erman'ı bitirdi"[/B][/QUOTE] Yiğido seni unutmayacak... Kendin ettin kendin buldun denilmemesini çok istiyorum... Özel birlikteliklerde mikrofonu eline alıp "Sivas'ın yollarına" türküsünü bundan sonra daha içten okuyacağına inanıyorum. Şen ve sempatik tavrınla inşaallah ebedi gülersin, ama şunu unutma "Sivas'tan giden futbolcuların tamamına yakını, Sivas hasreti çekmektedir", yolunda bahtında şansında açık olsun. İstanbul Takımlarını ([B]İT[/B]) cazip kılan, milli takım sevdası bir değerini daha kaybetti diye bakmak lazım. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:01. |