![]() |
Cevap: STSL/Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve y
Ben 1-1 biteceğini tahmin ediyorum ama inşallah 2-1 Sivasspor kazanır.. :)
|
Bu maçı Sivassporumuz 2-0 alıcak. Maç sonu görüşelim :)
|
insallah bu mactan 3 puanla ayrilacagiz.
|
***kayseri macına kalede korcan la başlamamız gerekir.korcan daha güven veriyor.
|
şu kayseriyle trabzona yenilmeyelim lütfen ya.
|
[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q79/12685_10152166111723378_328456876_n.jpg[/IMG]
|
tokat dan kayseriye giden yokmu ? şu tokat merkezin yarısı Sivaslı ama hiçbir fanatik yiğido ile 4 sene boyu karşılaşmak nasip olmadı:confused: burdan tokatdaki yiğidolara sesleniyorum :) ben burdayım ya sizler...(konu ile ilgisiz,kusura bakmayın)
|
keşke ilk maç kendi evimizde olsaydı..
|
Hazirlik maclari dedik ciddiye almadik ve bu hususda susmayi yegledik bunu yaparkende tek eksigimizin gol yollarinda oldugunu göre göre sustuk.Bunu taraftar gördü teknik kadro gördü.
Bakalim bu eksik Pazartesi günü Kayserispor´a karsi nasil giderilecek. Roberto Carlos farki ile bu macdan 3 puan alir,Fener galibi Konya´nin fisini Sivas´da cekeriz insallah. Herkes haddini ve yerini bilecek adi KONYA olsa ne yazar....Vahi gitmis ahi kalmis mahalle takimi hüvviyetindeki Fenerbahce´yi dünki haliyle süperligde her takim yenerdi. |
Yeneceğiz inşallah Yiğidolar yüreğinizi ferah tutun
|
Taraftar otobüsünde yer varmı acaba ?? Varsada gidince bilet bulunurmu???
|
[QUOTE=baris58sivas;871966]Taraftar otobüsünde yer varmı acaba ?? Varsada gidince bilet bulunurmu???[/QUOTE]
[B] bileti internet uzerinden alısan sıkıntı olmaz suanda satısta gıttıgın zaman alırsın bileti bilet satış adresi [url]http://www.ticketturk.com/tr[/url] [/B] |
Acaba İlk 11 miz nasıl olacak bi bilgisi olan varmı yazabilirmi??
|
[QUOTE=asdera58;871998]Acaba İlk 11 miz nasıl olacak bi bilgisi olan varmı yazabilirmi??[/QUOTE]
Borjan Ziya Erdal Ümit Kurt Manuel Da Costa Abdurrahman Dereli ( Cihan Özkara) Kadir Bekmezci Adem Kocak (Hakan Arslan) Aatif Grosicki Burhan Ahmet Aras Ben böyle ilk 11 le cikarirdim takimi , ayrica Utaka ilk 18 olursa onu sonradan oyuna alirim. |
[QUOTE=Morten58;872015]Borjan
Ziya Erdal Ümit Kurt Manuel Da Costa Abdurrahman Dereli ( Cihan Özkara) Kadir Bekmezci Adem Kocak (Hakan Arslan) Aatif Grosicki Burhan Ahmet Aras Ben böyle ilk 11 le cikarirdim takimi , ayrica Utaka ilk 18 olursa onu sonradan oyuna alirim.[/QUOTE] Bence Abdurrahman yerine Cicinho gelir ve eğer hazır olursa Utaka yedekte bekler ikinci yarıda duruma göre oyuna alır Carlos |
[QUOTE=Morten58;872015]Borjan
Ziya Erdal Ümit Kurt Manuel Da Costa Abdurrahman Dereli ( Cihan Özkara) Kadir Bekmezci Adem Kocak (Hakan Arslan) Aatif Grosicki Burhan Ahmet Aras Ben böyle ilk 11 le cikarirdim takimi , ayrica Utaka ilk 18 olursa onu sonradan oyuna alirim.[/QUOTE] Borjan Ziya Erdal Manuel Da Costa Ümit Kurt Cicinho Kadir Bekmezci Hakan Arslan Aatıf(Burhan) Mehdi Taouli Grosicki Ahmet Aras(Rengifo) |
Ben galip geleceğimize küçük bir ihtimal veriyorum süper ligde şuana kadar oynanan maçlarda antalya-erciyes (beraberlik) maçı hariç ev sahibi takımlar rakiplerini yenmiş durumda ilk haftalar böyle olacak herhalde fenerbahçede konyaspora yenildi. ;)
|
Roberto carlosun lisansi halledilemedi kayseri macinda tribunde olacak.utaka burhan ve ziyann sakatliklari var oynayamayabilirler.
Bu kadar eksik var en onemlisi carlosun ilk teknik adamlik kariyerinin ilk maci hemde bir derbide takimnn basinda olmayacak. Hazirlik maclarinda iyi bir goruntu cizilmemesi yeni transferlerin uyum sureci vs vs.bu kDar olumsuzluga ragmen insallah puanla doneriz.Bu hafta bir mac haric ev sahibi takimlar galip geldi ! |
Sivassporun adı yetecek.
3 puan bizimdir.. |
[B]Uzatmaya Gerek Yok Bence 1 Fark Bizim İçinde Yeter. 1-0 Yada 2-1 Gibi . Tabiki de Bekleriz 3-4 Gol :)[/B]
|
[B]Sabırsızlıkla kadroların açıklanmasını bekliyorum...[/B]
|
utaka ilk 11 de yok 2 yarı belki..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:04. |