![]() |
Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
[QUOTE=Has Sivas`li;899880]Sen arkadasin yazini anlamassin galiba. Ben kisaca özetleyim.
[B]Maci kaybedersek, Kasimpasaya degil Hakemlere yani TFF ye kaybederiz diyor.[/B] Bende ayni fikirdeyim, TFF kendini affettirmek icin yamuk yapabilir.[/QUOTE] O zaman bende size soruyorum TFF bizim maci mi buldu kendini affetirmek icin ??? Gitsin Kasimpasa haftaya idaali olmayan takimla oynayinca affedirsin kendini bizim hedefimiz var.... :mad::mad::mad: |
*** carlos hocamız dışarıı maclara önem vermiyor,oyunu okuyamayıp bazende oyuncu değişikliğini unutabiliyor o nedenle beraberilk iyi sonuc sayarım.
kasım paşa macın 11 miz -----------nihat------------- -apo--Da Costa--navratil--Ziya- -------- - - -Kadir----------------- -cicinho---cihan--i--şeşo--Aydın---- -----------utaka------------ yedek-hakan,umit,adem,mehdi |
[QUOTE=YigidooSivas58;899885]O zaman bende size soruyorum TFF bizim maci mi buldu kendini affetirmek icin ???
Gitsin Kasimpasa haftaya idaali olmayan takimla oynayinca affedirsin kendini bizim hedefimiz var.... :mad::mad::mad:[/QUOTE] [B]Anlamamakta inat ediyorsun, yoksa benmi anlatamadim bilmiyorum. Bize neden soruyorsun kardesim, durma göre mactan sonra tüpcüye sorarsin. Senelerdir hakemler tarafindan bu takimin ligme ligme dograndigini cok cabuk unutmussun. insaallah güzel oyun ve adaletli bir hakem yönetimiyle kazaniriz. [/B] |
[B]üç puanı üç golle alıp Sivasa geliriz. Bolşanslar Yiğidolara[/B]
|
[B]daha maç başlamadan hakemleri bahane etmeye başladınız adam gibi oynasınlar yenilmesinler artık olası bir mağlubiyet aldığımız zaman sanırım millet faturayı hakeme kesecek artık artık bırakın şu hakemlerle ugraşmayıda takımı desteklemeye odaklanın iş tezehurata geldiği zaman kimsenin sesi çıkmaz iş hakeme sövmeye geldiği zaman çok güzel koro şeklinde söversiniz[/B]
|
Aykut u ilk 11 de izleyecegiz hadi hayirlisi .
|
[QUOTE=ready;899891][B]daha maç başlamadan hakemleri bahane etmeye başladınız adam gibi oynasınlar yenilmesinler artık olası bir mağlubiyet aldığımız zaman sanırım millet faturayı hakeme kesecek artık artık bırakın şu hakemlerle ugraşmayıda takımı desteklemeye odaklanın iş tezehurata geldiği zaman kimsenin sesi çıkmaz iş hakeme sövmeye geldiği zaman çok güzel koro şeklinde söversiniz[/B][/QUOTE]
ha aynen gardas agzina saglik :) |
mahmut cicinho da costa ümit ziya kadir adem aykut hakan aydın atıf 11imiz
|
[B]ligtv.com verdigi kadroda Kasimpasa´da 7 yabinci var.
Bir isi dogru yapin be arkadas :mad:[/B] |
[QUOTE=Has Sivas`li;899898][B]ligtv.com verdigi kadroda Kasimpasa´da 7 yabinci var.
Bir isi dogru yapin be arkadas :mad:[/B][/QUOTE] Malki'de Türk pasaportu var |
beraberlik yeterli
|
Mac basladı hayırlısı bakalım İNŞALLAH üç puan bizim olur
|
Cevap: Kasımpaşa 1-0 Sivasspor
***her zamanki gibi defans yapmayı bilmiyoruz ümit ve kaleci hatasın ilk golu yine kalemizde gördük 1-0
|
[B]Fatih Kıran'ı sağ beke koyup Cicinho'yu sağ açıkta oynatmayı akıl edememiş Carlos.Fenerbahçe maçında çok iyi maç çıkaran Nihat da neden yedekte onuda anlamış değilim.[/B]
|
Kasımpaşanın hucumları hep sol tarafimizdan geliyor golüde soldan gelen atakla yedik, çok pas hatası yapıyoruz
|
Cevap: Kasımpaşa 2-0 Sivasspor
Bu takim deplasmanda mac felan kazanamaz hayale kapilmayalim .
|
1-0 YENILIYORUZ SU ana kadar oyunumuz tras yari sahadan bile cikamayioruz cünkü forvert yok kaleci tras dandik goller yiyor nihat bundan iyi tutardi:confused:
|
Dakika 30 kaleye sut atamadik
|
Bir takım bu kadar nasıl hata yapabilir
Hatalar zinciri adam gibi oynayan hiç kimse yok |
Şu ana kadar o kadar çok hata yapıyoruz ki adeta takımı tanıyamadım , hiç bu kadar etkisiz oynadığımızı görmedim kasımpaşa penalti kazandi
|
Taraftarimiza uzuluyorum
|
Cevap: Kasımpaşa 3-0 Sivasspor
Ayiptir ya bu nasil futbol
|
Bu futbolcuların içi geçmiş, öğrenmişler bir yan pas onu da doğru dürüst yapabilseler, tutturmuşlar bir topu çizgiye hapsedip kalabalık grup içinde pas trafiği kime ne faydası olacaksa....
Hezimet hezimet... Aydın Aykut Hakan ,Adem sıfır oyuncular sıfır sıfır. Adamlara helal olsun yayılıyorlar sahaya açık alanlara isabetli pas pres üzerine pres sonuç başarı... İkinci yarı doğru dürüst transfer yapmazsan bu duruma düşersin bundan sonra baş aşağı gidersin.. Haa unutmadan bu lakayt ve faydasız oyunculara gamsız oyunculara birini daha ilave edeyim Burhan Eşer bile bile kart görüp cezalı duruma düştüğü için.. |
Zamanida önlem alinmazsa düzgün transfer yapilmazsa olacagi buydu elin adami dagitir gider yuh olsun :mad:
|
Böyle forvetsiz daha ne kadar ezileceğiz. Carlos neden Cihan'ı oynatmazda Aykut'y oynatır? Utaka neden yok? Aydın neden kötü? Hakan neden kötü? Bu gidişle tarihi bir fark yiyeceğiz..
. |
Murat erdogan bosuna gitmedi basina gelecegi biliyordu cünkü istenilen transfer yapilmadi simdiki durumdan yönetim sorumludur yuh olsun yönetime:mad:
|
Nihat Fener macindan sonra niye kizaga cekildi?
Fener macinda gol yemedi, mac sonrasi agladi diye bazi Fener kongre üyesi Sivasspor yönetileri tarafindan cezalandirildi mi? |
[QUOTE=etlidöktürek;899553]bu maç için 3 ihtimalli demekten alıkoyamıyorum kendimi..Bizim takımın deplasman karnesi ve kasımpasanın tam 10 haftadır galip gelememesi tahmin yapmamı zorlaştırıyor.Es ES maçından önce utaka oynarsa umutlanabilirim demiştim ve öyle olmuştu oyuna girdi mağlubiyetten galibiyet çıktı beraberlik ve bir 5 dakka daha olsaydı bizi kimse kurtaramazdı..işin aslı utakanın oynaması ya da alternatif cihanın..görünen köy kılavuz istemez forvetsiz çıkarsak bir puan bile mucize olur carlosa hala bunu anlatamadık..[/QUOTE]
Allah kalbimi biliyor hiç umidim yoktu bu sistemle,mac icin ümitlenen arkadaslara üzuldüm.. |
her sezon böyle olur bize genelde haftalardır kazanamayan takımların umudu oluruz morali oluruz gol atamayanların umudu falan oluruz her sene böyle bir iki maç oynarız
|
Ne olacak devre arasinda uc bes kurus verip te bi adam gibi pivot santrafor almazsan sahandan pasla cikmaya calisirsin. Rakip presi uyguluyunca da kaptirilan top pozisyon olur ve sonuc ortada.
|
bu kadar rezil bir futbol nasıl olur? işin kötüsü kulübede de kimse yok. 2. yarıya da en ufak bir umut ışığı yok maalesef.
|
[QUOTE=H_Turan;899884]Ben Antalya ve Konya Maçı gibi Farktan kokuyorum :([/QUOTE]
Ben Demiştim O değilde Yazık Oraya giden seyircilere fark yemek kötü yenilde fark yeme :mad: |
BIZIM oynamamiz gereken oyunu kasimpasa oynuyor böylemi avrupaya talip oluyoruz elin adamlari takviyelerle güclendi benim adim hidir elimdende gelen budur bizim takimin elinden gelende budur iste yönetim utansin:mad:
|
Bakmayın Ligde bizden kötüsü yok aşağıdakiler bile iyi oynuyor
|
[B] bu takıma forvet almayip bu hale getırenler gurur duyuyorlardır umarım!!! atıftan forvet falan olmaz adam surekli kenarlara, ortaya gelıyor stoberler en kolay maclarını oynuyorlar bize karsi herzaman [/B]
|
Yedek kulübesinde oyunu degistirecek kimsede yok dandik kulübe???????????????
|
***carlos hocadan muthiş atak kupayı bıraktı liğe önem verdi demişti,haftayada derki liği bıraktık ptt liğine önem vereceğiz diyecek.
1-navratil ümit dem daha başarılı olurdu 2-nihat onurdan sonra en cesur oynayan kaleci 3-apo yu sağ bek oynatıp cicinho burhan nın yerini doldurabilirdi. 4-aydın yine aynı aydın değişen bir şey yok her topu öldür ---özetle olarak perşembenin gelişi çarşambada belliydi. |
İkinci yari bir mucize olsada 4-3 kazansak diyorum tabiki çıkmayan canda umut vardır, ama Ziya, Cicinho, Da kosta, Aydın ve kaleci Mahmut çok kötüler
|
Adamlari kesecek kimse yok forvert olmazsa adamlarin defansi bile gool atmaga geliyor yenilen goller yönetime hedeye :confused:
|
Cevap: Kasımpaşa 4-0 Sivasspor
Biz bu takimi cok mu abarttik acaba ?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |