![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim.
Yorumlara şöyle bir göz attım. Taraftar haklı, az bile yazmışlar. Ligin 2.yarısı başladığında bu takım 10.olursa iyi demiştim. Sebepleri ise; Refik, Kamil, Abdulkadir gönderildi, yerine alınanlar 3. ve 5.liglerden oyuncular. Yönetim, bu işi beceremediğini görmüyor mu? Ya da başka maksatları mı var. Hoca bir halt bilmiyor. Ligin forvetsiz oynayan tek takımı Sivas. Ara transfer kapanmadan nokta transfer yapın diye yalvardık takan yok. Eğer Korcan olmasaydı en az 6-1 biterdi. Yıllarca bu takımı iyi idare edenlerin üzerinde ölü toprağı mı var. Sahipsiz, kimsesiz, kişiliksiz bir takımın adıdır Sivasspor. Sivaslılar bunu hak etmiyor. Kadiri çıkarsa oyuna Hakan veya Cihanı alsa dedikten 3 dakika sonra Kadir atıldı. Taraftarın gördüğünü hoca göremiyor. Aydın bu formuyla 18'i bile hak etmiyor. Yemin ederim Ziya hiç bir süper lig takımında kadroya giremez biz de banko 11'de.Saymakla bitmez. Taraftarı strese sokanlardan Allah sorsun...
|
takım bıtmıs yonetım bıtmıs borcdan korkarak transfer yamamayan yonetımden ne olur haftaya trabzon ve k ercıyes ve bursa maclarınıda puansız kapatacaklar oaadan sonra ıstıfa edecekler olan sıvasspor ve taraftara olacak hayırlı olsun ve bu kotu gıdıse transfer edemeyen yoetım ve teknık heyete yazıklar olsun
|
Değerlendirecek neyi kalmış ki bu maçın da diğer maçların ve maçlarımızın da... TFF onayı vermiş MHK uyguluyor değerlendiriyor. ALLAH sorsun çalınan emeklerimizi ve haklarımızı. Emek hırsızları... :mad:
|
takım diye bir şey kalmamış nasıl bu takımla 36 puan aldık hayret
|
[QUOTE=tykinik58;902252]Değerlendirecek neyi kalmış ki bu maçın da diğer maçların ve maçlarımızın da... TFF onayı vermiş MHK uyguluyor değerlendiriyor. ALLAH sorsun çalınan emeklerimizi ve haklarımızı. Emek hırsızları... :mad:[/QUOTE]
[B]Yakında kafanıza taş düşse hakemden mhkdan bileceksiniz takım düşüşde olduğunu görmeyecek kadar körmünüz bırakın şu hakem muhabetlerini[/B] |
Roberto Carlosa üzülüyorum daha düne kadar valencıa gibi birçok avrupa takımlarıyla adı anılırken şimdi geldiği ve düştüğü duruma bak...Başlamadan bitti kariyeri bence...Devre arası takımın hedefleri doğrultusunda transferler yapsalardı bu durumlara düşmezlerdi bence sen oyuncu istiyorsun yönetim mi almıyor para mı yok diyorlar istifa et kardeşim murat erdoğana tşk ediyorum gerçekten onurlu gururlu insanmış sonuç olarak önümüzde yeni bir kongre var alternatif olarak bi kaç başkan adayının çıkmasını rica ediyoruz artk taraftarlar olarak bu yönetim misyonunu tamamladı bence...son bi kaç sezondur bu ligde kalmışsak bu bizim yönetimin başarısından değil diğer klüp yöneticilerinin ve taraftarlarının başarısızlığındandır...
|
Ceza sahasına giremiyoruz malubiyetin faturası hakemlere kesiliyor bırakın bu işleri fener maçında Yunus Yıldırım hatalar yaptı 3 puan aldık gençlerbirliği maçında Tolga Özkalfa hatalar yaptı 3 puan kaybettik...Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmeyin arkadaşlar kafaları rahat değil çok büyük stres ve baskı aldında maçlara çıkıyorlar anlayışla karşılayın bence...
|
Hakemler kesinlikle art niyetli, bu konuda size katılmıyorum.Halis Öçkahya, Tolga vb. nasıl iyi niyetli olabilir.Maçları izliyoruz.Masa başı talimatlarını bu ve benzeri tetikçiler çok iyi uyguluyor.
|
[QUOTE=Feni58;902304]Hakemler kesinlikle art niyetli, bu konuda size katılmıyorum.Halis Öçkahya, Tolga vb. nasıl iyi niyetli olabilir.Maçları izliyoruz.Masa başı talimatlarını bu ve benzeri tetikçiler çok iyi uyguluyor.[/QUOTE]
Hakem art niyetli olmuş olsa ilk yarı navratilin pozisyonuna penaltı verir ayrıca gençlerbirliğinin attığı golüde ofsayt gerekçesiyle iptal etmez biraz düşünün hemen yargılamayın bence... |
insanın en çok canını sıkan son 5 haftadır takım o kadar kötükü maçı kazanacak en ufak bir ışık yok.ben Kasımpaşa maçından sonra bu takım bu oyunla daha maç kazanamaz demiştim.keşke yanılsaydım.bu gün durum daha vahim.sanki kasıtlı olarak oynamıyorlar.geriye düşmüşüz en azından beraberlik olsun diyemiyorsun.bir an önce maç bitsede daha fazla gol yemesek diyoruz.bu takım bu hale nasıl geldi birileri açıklasada bizde bilsek.
|
[QUOTE=onur0634;902308]Hakem art niyetli olmuş olsa ilk yarı navratilin pozisyonuna penaltı verir ayrıca gençlerbirliğinin attığı golüde ofsayt gerekçesiyle iptal etmez biraz düşünün hemen yargılamayın bence...[/QUOTE]
[B]Yan hakem golden önce ofsayt bayrağını kaldırdı golü nasıl iptal etmeyecek orayı anlayamadım.? Zannedersem sen sadece maçı izlemişsin hekemi gözden kaçırmışsın ben maçın büyük bölümünde maçı bıraktım hakemi izledim :)[/B] |
[QUOTE=onur0634;902308]Hakem art niyetli olmuş olsa ilk yarı navratilin pozisyonuna penaltı verir ayrıca gençlerbirliğinin attığı golüde ofsayt gerekçesiyle iptal etmez biraz düşünün hemen yargılamayın bence...[/QUOTE]
[b]değerli kardeşim,bu takım iyi oynasada ,kötü oynasada kümede düşşe ben sivaslıyım sivassporluyum diyenlerin takımıdır,elbette takım düşüş içinde olabilir,kötüde oynayabilir,yanlış sistem ve yanlış oyuncularlada oynayabilir,ancak hakemler bu takıma ve lige ayar veremez,maçı izledinmi bilmiyorum ,pozisyonlar tek tek incelendi,ençok süre sivas maçına verildi,bütün yorumcuların o navratilin pozisyonuna ve rakibin golüne geçin buraları dedi tartışması bile olmadı doğru karar dedi ,penaltı pozisyonu içinde çoğunluk ben vermezdim çok ucuz penaltı olmuş dedi,hakem yada hakemler art niyetli,biyerlerden emir almış gibi maç yönetti,yönetiyor ,maçı çığırından çıkarttı,en doğru hareketi,cicinyoya gösterdiği sarı ve kırmızı karttı,ziya 2 sarıdanda atılabilirdi,rakip kırmızı görebilirdi,ümite gösterdiği sarı kart evlere şenlikti,say say bitmez kadirin pozisyonu faul bile değilken sarı vermesi çocuk derdini anlatırken kazayla omzuna eli değdi diye kırmızı göstermesi niyetini açıkça belli etti,ayrıca maç sonu r.carlos rakip oyuncuları ve hakemleri tebrik edip tokalaşırken bu yavşak hakemin elini uzatmayıp has...tir çık dergibi şekil yapması suçluluk piskolojisinin dışa vurumu gibiydi,sadece bu sezon değil son 3 sezondur hakemlerin sivassporun üzerine nasıl oynadığını görmek lazım,takımın yanlışlarını zaten hepimiz dile getiriyoruzda ortada maç filan oynatmayanları görmek lazım ,hakemlerin son 3 sezondaki maçlarımızdaki bariz hatalarının görüntülerini kaset yapsak hakemliğin yüzkaralığı isimli belgesel olur :mad:tüm bu gerçekler ortadayken tüm otorite sayılan hakem emeklileri böyle düşünürken sizin trabzonlu gibi düşünmeniz doğru değil benbunu maçı yada özetleri izlemediğinize yorumluyorum [/b] |
Atif'in forvet başladığı bütün maçlarımız sıkıntılı geçti ve geçmekte bunu herkes gördü ama Roberto Carlos göremedi.Aydın 2.yarının başından beri sahada ölü gibi ama hala oynatmakta ısrarcı.Cihan yada Utaka(iyileşip) forvette başlamalı atifte sol kanatta oynamalı.
|
nasıl bir mucizeyse bizim altımızdaki takımlar puan kaybediyor bizde kaybediyoruz nasıl 4.yüz anlamış değilim.İNŞAALLAH trabzon maçıyla birlikte çıkışa geçeriz.TABİ HAKEM ENGELLEMEZSE.
|
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;902192]Şu anda yönetime ve teknik heyete saydırmanın Sivassporumuza zerre kadar faydası olmaz. Sezon sonuna kadar sabretmek, takımı her koşulda desteklemek durumundayız.
Başkan geçen hafta TVlerde her soruya cevap verdi. Kaldı ki isteyen başkanla ve yönetimdekilerle isterse kendisi konuşabilir, ulaşılmaz değiller ki. Futbolcular istediğiniz gibi oynamıyorlar mı gidin antrenmana desteğinizi verin, beklentinizi anlatın. Zor değil. Yarın büyük ihtimalle Burhan Eşer Nail Abi'ye konuk olur, ona da sorarız . Elimizdeki malzeme belli, sezon sonuna kadar da değişemez. Vay bu niye eksik diye hayıflanmak yerine varolanı en iyi nasıl değerlendiririz ona kafa yoralım.[/QUOTE] Ne yazarsak yazalım sank, aldıran var.Al sana soru.Niye bu takım en çok izin yapan takım kardeşim.Sen sor bari başkanada bize cevap yaz.O sadece bütün maçları şanssız kaybettiğimizi söyleyip niye homurdanıyorsunuz diyor |
kaybedılmış hıç bırsey yok ..farzedın kı 3 haftadır kazanıyoruz rakıplerımızınde kazandını fark edın puan farkı aynı olurdu
|
Bu da geçmiş yazılardan.Müneccim değiliz yani sadece yönetim aymaz.
2 şanssız maç mı kaybetmişiz.Eğer samimi olarak böyle düşünüyorsa bu rezalet devam edecek demektir.Maçları bi daha seyretsin sayın başkan ve saysın hangi takım olursa olsun kaç kere rakip ceza sahasına gidebilmişiz.Diğer takımlar kaç kere 2 e 3 ,2 e 4 kalecimizle karşı karşıya kalmış.Ben kaleci olsam bu takımda oynamam kariyerim biter.Da Costa şanssız atıldı deseydiniz baride tam olsaydı.Takım şansızca günde sadece tek antreman yapıyor o da çift kale oynuyorlar deseydiniz.En çok izin yapan takım olmamız tamamen şansızlık deseydiniz.Şansızcca dünyanın dört bir tarafından amatör futbolcuları topladık deseydiniz.Oldoninin aslında iyi futbolcu olduğunu ama sonra şansızca unuttuğunu söyleseydiniz. Başkan halbuki siz Carlosu çağırıp kardeşim bu takımın aerob kapasitesi ne,futbolcuların antreman kapasitesi ne,niye bizim takım nerdeyse bütün liglerin en az koşan takımı,top kaybı sayısı nasıl böyle rekor seviyede diye sorsanız ya.Efendim niye homurdanıyormuşuz.Sivassporu seviyoruz ve böyle aciz durumda olmasına üzülüyoruz.Siz de üzülün bence.Eğer bu söylediklerinize inanıyorsanız o daha da kötü.Çünkü futboldan hiç anlamadığınızı gösterir bu. Çare,artık bu 'Düğün' filminde bile geçen Roberto Carlos kompleksinden kurtulmamız ve futbole bilimsel olarak yaklasacak aklı başında adamları sorumluluğa yetkili şekilde getirip genç istekli herhangi bir teknik direktörle yola devam etmekdir.Aykut sportif direktör olsun takıma tam yetkili.Ya da futbolden gerçekten anlayan birilerini bulup çıkartın.Başkanlık bunu gerektirir.Sivas halkı sizin değerinizi çok iyi biliyor.O konuda endişeniz yoktur gerçi ama liderlik kendini kandırmadan hatalardan erken dönebilmektedir aslında ki siz bunun örneklerini de göstermiş birisiniz.Umarım yine öyle yaparsınız. |
[QUOTE=34MUAMMER58;902325][b]değerli kardeşim,bu takım iyi oynasada ,kötü oynasada kümede düşşe ben sivaslıyım sivassporluyum diyenlerin takımıdır,elbette takım düşüş içinde olabilir,kötüde oynayabilir,yanlış sistem ve yanlış oyuncularlada oynayabilir,ancak hakemler bu takıma ve lige ayar veremez,maçı izledinmi bilmiyorum ,pozisyonlar tek tek incelendi,ençok süre sivas maçına verildi,bütün yorumcuların o navratilin pozisyonuna ve rakibin golüne geçin buraları dedi tartışması bile olmadı doğru karar dedi ,penaltı pozisyonu içinde çoğunluk ben vermezdim çok ucuz penaltı olmuş dedi,hakem yada hakemler art niyetli,biyerlerden emir almış gibi maç yönetti,yönetiyor ,maçı çığırından çıkarttı,en doğru hareketi,cicinyoya gösterdiği sarı ve kırmızı karttı,ziya 2 sarıdanda atılabilirdi,rakip kırmızı görebilirdi,ümite gösterdiği sarı kart evlere şenlikti,say say bitmez kadirin pozisyonu faul bile değilken sarı vermesi çocuk derdini anlatırken kazayla omzuna eli değdi diye kırmızı göstermesi niyetini açıkça belli etti,ayrıca maç sonu r.carlos rakip oyuncuları ve hakemleri tebrik edip tokalaşırken bu yavşak hakemin elini uzatmayıp has...tir çık dergibi şekil yapması suçluluk piskolojisinin dışa vurumu gibiydi,sadece bu sezon değil son 3 sezondur hakemlerin sivassporun üzerine nasıl oynadığını görmek lazım,takımın yanlışlarını zaten hepimiz dile getiriyoruzda ortada maç filan oynatmayanları görmek lazım ,hakemlerin son 3 sezondaki maçlarımızdaki bariz hatalarının görüntülerini kaset yapsak hakemliğin yüzkaralığı isimli belgesel olur :mad:tüm bu gerçekler ortadayken tüm otorite sayılan hakem emeklileri böyle düşünürken sizin trabzonlu gibi düşünmeniz doğru değil benbunu maçı yada özetleri izlemediğinize yorumluyorum [/b][/QUOTE]
Hemşo sivasspor hepimizin ortak noktasıdır...Hepimiz bu şehrin ve takımın arkasındayız trabzonlu fln da değiliz ayrıca...Hakem hakkındaki yorumlarına gelecek olursakta ewt ben maçı 90 dakika izleyemedim ancak özetlerden gördüğüm kadarıyla hakem ewt kötü bir maç yönetmiş sivassporun canını yakmış ancak hakem tamamem art niyetlidir demekte doğru olmaz maça bakıyorsun korcan iyi gününde olmasa 8-10 -1 bitermiş maç o yüzden sonucu tamamaen hakeme havale etmekte son derece yanlış olur... |
[QUOTE=Salim58;902320][B]Yan hakem golden önce ofsayt bayrağını kaldırdı golü nasıl iptal etmeyecek orayı anlayamadım.?
Zannedersem sen sadece maçı izlemişsin hekemi gözden kaçırmışsın ben maçın büyük bölümünde maçı bıraktım hakemi izledim :)[/B][/QUOTE] Sonuçta asıl geçerli olan orta hakemin verdiği karardır yan hakem istediği kadar bayrak çeksin orta hakem golü verse hiçbişey yapamazsın neyse geçelim bunu belkide sen haklısın ben maçı 90 dk izlemedim sadece özetlerden gördüğümü yazdım ancak haftalardır oynanan kötü oyunuda sadece hakemlere mal etmek takımın kusurunu örtmeye çalışmaktan öteye gitmez sanırım... |
kısaca sorumlu olanların sorumsuzluğu nedeniyle 2-1 yenildik ama yiyip içip kalecimiz korcana dua edelim
|
[B]İkinci yarıdaki Sİvasspor'un durumu bizlere hiç tanıdık geliyor mu arkadaşlar? Bana çok ama çok tanıdık geliyor. Çok uzun bir zaman geriye gitmeden şampiyonlar ligine gittiğimiz sezonu hatırlayalım. Sezon başında hazırlık karşılaşmalarında önümüze gelenden fark yiyoruz oyun olarak ortaya hiçbirşey koymuyorduk.Anderlecht karşısında alınan 3-1 galibiyet takımımız konusunda bize acaba mı dedirtmişti.
Bu döneme baktığımızda kupa maçlarında alınan mağlubiyetlr ardından alınan 3-0'lık Kayseri galibyeti takımımız üzerinde kötü düşünceleri geri çevirmiş Oldoni hakkına iyi düşünmemizi sağlamıştı. Lakin sonra ki maçlarda aldığımız kötü sonuçlar ve oynadığımız kötü futbol takımımızın performansını açıkça ortaya koymuş teknik adamımız vede yönetcilerimizde bence büyük bir yanılgıya sebep olmuştur. Ben bu iki dönemi birbirine çok benzetiyorum. Ne dünki maçdan umudum var nede bundan sonra ki maçlarda umudum var. Hakem dün hata yaptı ya diğer maçlar da suçu kime atacağız. Herkes kendi bacağından asılır malesef bizde devre arası ısrarla yapmadığımız forvet transferi yüzünden tarihi bir hata yaptık. [/B] |
[url=http://hizliresim.com/eW3Ng4][img]http://i.hizliresim.com/eW3Ng4.png[/img][/url]
Takımdaki disiplinsizliğin ispatı |
bu maçta korcan ve burhan harici hepsi bitikti.heleki bu atıfın forvet oynayıp deli dana gibi dolaşıp.hiç bir şey yapmaması ve adem koçak'ın sürekli geri pas vermesi yetti artık ya bu takımda adem koçak gibi emekli olacak oyuncuların işi yoktur.elazığ maçındada ademin hatası gol oldu.gençler maçındada ve bu ademin torpili kimden yeter artık bilelim.son sahibini arıyordu adem koçak ve bizi buldu.artık.yeter.
|
süper maç katli yam yeter olan nedir bu şerefsizlikler sahibi yokmu bu şehrin yazık
|
[B]Ben normal bir sonuç ve futbolda bu tür dönemsel sorunların olabileceğini savunuyorum takımımız şuan çok iyi bir durumda dahada iyiye gidecek buna canı gönülden inanıyorum 4.cü sırada olup anadolu takımlarının liderliğini yapıyoruz her zaman olduğu gibi tek eksiğimiz destek bence dahada destek olmalıyız yılmadan bıkmadan şuan bizim durumumuzda olmak isteyen 50+ il var lütfen duyarlı davranalım ve saygıdeğer Osman SEÇİLMİŞ ve Mecnun ODYAKMAZ'ın yaptığı başarıları unutmayalım iyi gidiyoruz daha iyi olacağız inş. maça gelince iyi bir başlangıç gol ve sonra yaşanan talihsizlikler sonucu alınan bir mağlubiyet...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:41. |