![]() |
Cevap: Aydın Bursa ile anlaştı
Geçen sene hiç kimse adini bilmezdi ama sonra bize geldi adam oldu malesef simdi havalara girdi.
Elazig'dan geliyorsun Sivasspor'da top kosturmak için sana sans veriliyor ve Roberto Carlos efsanesi ile süper bir antrenörün var ve bunun üzerine seneye Avrupada oynayacaksin. Daha ne olsun gardas ? Erman gibi olursan hiç de üzülmem |
[QUOTE=legolass;909262]hic sasirtmadi.sezon boyunca bencillikleri takima zarar verdi.sezon sonu yklastikca performansini artirdi.son akhisar macinda kart gormek icin herseyi yapti.takimi degil kendini düsndu. sebebi varmis demekki! yonetimn hatasini gozardi edemeyiz.yine yavas davrandi.oyuncu almayi basaramdigi gibi oyuncu satmayida beceremiyr[/QUOTE]
Yönetimi bu konuda bence suçlayamayız?Belki de teknik direktör ve yönetim kurulu gitmek istemesi halinde olur deme kararı aldılar.Adam takımdan gitmeyi kafaya koymuş..Yönetim 6-7 bin ortalama seyirciye oynayan takımı imkansızlıklar içinde Avrupa kupalarına götürüyor( şerefsiz bazı hakemler gördüklerini çalsa bu takım belki şampiyonlar ligine gidecekti) Bu durumda yönetimi eleştirmek haksızlık olur bence |
Bir Sivaslı olarak Sivassporumuza 1 sezon katkı sağladı.Sağolsun.Kaliteli bir futbolcu,takımda kalmasını isterdim ama gitmek istiyorsa yolu açık olsun.Umarım gittiği takımda Sivasspor'u aramaz.Ama takım Avrupa Ligi ne lig dördüncüsü olarak gitmek için son hafta çabalarken takım arakadaşlarının yanında olsa idi daha hoş olurdu.Sivassporumuz Aydın'ın yerini dolduracaktır
|
[QUOTE=dogan5880;909355]bırılerını adam yapıyoruz sonra kaçıp gıdıyorlar..ama carlos onlemını almış ..6 veya 7 tane ust duzey futbolcu gelıcek dedı bu .yeterlı gıden gıtsın[/QUOTE]
Aynen hemserim hocaya güveniyoruz ama gecen sezonda demisti sanirsam Yönetime 40 kisilik oyuncu liste sunduk diye ama yinede Transfer yapamadik bi yandanda bu dezavantaj ama insallah dedigi olur ve takim güclenir |
Turgut dogan şahin anteple sozlesmesini fesetmis bu adami alsak aydini pek aratmaz
|
[B]Sözleşmesi biten her futbolcu istediği yere gidebilir. Buna kimsenin itirazı yok.
Amaaaaaaaaa bu şekilde olmamalıydı aydın. Keşke ermandan, eneramodan biraz fikir alsaydın. Neyse bu olayla birlikte karakter sorunuda olduğunu öğrenmiş olduk. Bu yüzden bir kayıp olarak görmüyorum seni. Sieeeeeeeeee[/B] |
carlos gibi t.d bırakılıp uefaya çıkmıs bır takım oyunuyla zevk veren bır takım bırakılıp hemen satıp başka bırıyle anlasmak kımse kusura bakmasında akılsızlık tır..
|
[QUOTE=34yigido34;909378]Turgut dogan şahin anteple sozlesmesini fesetmis bu adami alsak aydini pek aratmaz[/QUOTE]
biz oyuncu aldık mı oldonı gıbı ahmet gıbı 3.lig topçularını alıyoruz öyle turgutmus yasın mıs almayız borcumuz yok çünkü |
bu takıma kimler geldi kimler gitti. gecen sene takımın en onemlı oyuncuları erman gitti enaramo gıttı de ne oldu takım 4. oldu uefayı garantiledik. bize adam gibi adam lazım. Bursa daha cok para vermıs olabılır ama herseyın bır yolu yordamı var. 1 sene emek verdıgın arkadasların son hafta krıtık bı maca cıkacak gıt onlara destek ol yanlarında ol mac bıtsın sonra yıne gıdeceksen yıne git. ayıptır sen henuz Sivassporun sözlesmelı oyuncususun hıc yakısıyormu. bıze gelene kadar senı kımse ıstemıyordu sana sans verıldı hocan guvendı senı tekrar on plana cıkardı hıcmı vefa denen bısey yok hayatta hersey paramı. burda paran gunu gunune odenır . bn yonetıme suc bulmuyorum zaten kafasına koymus gıtmeyı bıze boyle adamlardan hayır gelmez
|
Bu kadar mı paragözsün Aydın?? Belki Avrupa arenasına çıkmak ya da başarı elde etmek ömrün boyunca nasip olmayacak.
Son maçını ADAM gibi oynamadan paraya kaçmak sana yakışmadı. Güle güle ama " Sivas'tan başka Anadolu takımı forması giymem " diyip kendini eskisehire atan Erman gibi sivasta saygı görmeyeceksin. |
Verdigi katkidan dolayi tesekkur ederiz bizi istemeyeni biz sivassporumuzda hic istemeyiz yolu acik olsun...
|
Fazla üzülmedim şahsim adina, aydin Bursaspor taraftarini bizim gibi aklıselim saniyor herhalde :) , gideceği belliydi hal ve hareketlerinden , cici ve costa bir yerr e gitmesinde, kral dahil iyi fiyat olursa herkes transfer edileblir ,izleyecez hacı ..başarılar ne diyelim aydin ,löküsle ararsin valla bizim uşağı...
|
bu hafta oynamamk içn bılerek sarı kart gordu .gıtmesı ıyı oldu .boş verın gıttsın
|
Yeri dolmayacak bir isim degil kendisine kariyerinde basarilar diliyorum. Yasin oztekin, koray altinay, sefa yilmaz gibi turkiyede kaliteli kanat oyunculari var. Yurt disindan da kaliteli isimler bulunabilir sonucta yabanci sorunumuz yok
|
"profesyonelik" iste kaniti memleketinin takimi duruken oda avrupa ligi'ne katilacagimiz zaman...
herkes kendi menfatini dusunur bu dunyada. uzulduk ama hayatinin hatasini yaptigi için çunku biz sensiz de yolumuza devam ederiz, biz sivasspor'uz ! sivasli dedik ama ... |
Ağzıma gelen lafı sayasım var ama bize yakışmaz daha lig bile bitmedi be hey hain ne işin var Bursaspor başkan adayı Karabük maçı öncesi şuan hala sözleşmen bitmedi gitte birazda orada ayağındaki topları öldür.
|
Kalana can feda, Gidene elvada!!! BURHANA BİSEY OLMASIN!
|
Bizden gidipte dikiş tutturabilen kac futbolcu var ? Bence sende onlardan olacaksın be Aydın
|
bulmuşsun mütevazi başkanı,muhteşem yiğidoları,sıcakkanlı sevecen carlosu, paranıda tıkır tıkır alıyorsun avrupayada gideceksin daha ne istiyorsun kardeşim rahatlık battı heralde güle güle demiyorum seni ıslıklıyorum git erman,sezer,eneramo v.s gibi kaybol EN BÜYÜK SİVASSPOR..
|
[QUOTE=34yigido34;909378]Turgut dogan şahin anteple sozlesmesini fesetmis bu adami alsak aydini pek aratmaz[/QUOTE]
Turgut bildiğim kadarıyla sağ kanat oynuyor |
Yönetimi suclamanin bir manasi yok, adam takimdan gitmeyi aklina koymus, sözlesme uzatmaya yanasmiyorsa kimse bisey yapamaz.
Asil mesele Aydinin Bursaya gitmesi de degil, gidebilir, özel sorunlari olabilir, sivasa alisamamis olabilir v.s. v.s, kararina saygi duymak lazim. Asil sorun bu son kritik mac öncesi ön protokol icin Bursaya gitmesi, takim canla basla calisirken o baska hesaplar icinde olmasi. Karabük macindan sonra bursaya gidip sözlesme imzalasa bizede yolun acik olsun aydin demek düserdi ama böyle olmadi. Verdigi emeklere yazik etti. Yinede emegin icin tesekkürler, sen yakinda yaptigin hatanin farkina varirsin ama ne yazikki is isten gecmis olacak.... |
***aydın sivasspor a cok cok sey borclu para kazandırabilirdi. sonuc olarak aydın yiğidoluğu bırakıp bursalı olmuş, kendi tercihi.yönetim daha iyisini alır derim.
|
Başkan seçilmezse ne yapacak merak ediyorum amatör ruhlu seni
|
aydın a bundan sonra GÜLE GÜLE demek düşer bize, burda kendi kişiliğini insanlara gösterdi yapcak bi şey yok sivasspor kapısı onun için bitmiştir. bu formayı giymek için can atan bir sürü topçular var. bu ne kadar büyük takım olmamıza işarettir.roberto carlos inşallah i.b.b den hemşerisi DOKA yı aldırırsa takıma olaganüstü yararlı olur. hem aydın gibi kendine oynayan topçu değil direk takıma oynayan tip oyuncu DOKA,DOKA,DOKA,DOKA başka bişede demiyorum nediyosunuz arkadaşlar olmazmı sizce;
|
o zaman inş bu adam başkan seçilir de aydın ... olup gider.işte bu aklı fikri parada olan futbolcudan hiçbir şey olmaz.kariyeri türkiye'den dışarıya da çıkmaz.arda turan atletico'ya gitmese gs'den 2 katından fazla para kazanacaktı ama kariyeri için gitti.şimdi neler yaptığı ortada.ama işte böyle futbolcuların vizyonu dar.adam paramı kazanıyım yeter modunda.umarım kendisini daha önceki benzerleri gibi alt liglerde de görürüz. !
|
gardaş bir de yasin öztekin tamam yetenekli falan o adama tamam derim de şu turgut doğan alınsın falan demeyin allah aşkına.antep taraftarının sene boyunca en çok tepki gösterdiği o.ankaragücü'nün ligden düşmeden önce para kazanmak için attığı bir kazıktır.turgut doğan.allah aşkına bir açın da bakın istatistiklerine ne yapmış bu adam.aydın'la yetenek olarak karşılaştırılamaz bile.ama yasin'e katılıyorum.çok seri ve bileklerine çok hakim bir oyuncu
|
[B]İnsan biraz kendisini yücelten, ekmeğini yediği kuruma saygı duyar kardeşim.
Tamam kiminle anlaşırsan anlaş ama bunu bu kadar aleni bir şekilde, fütursuzca sırıtarak yapma.Sen de o kadar insanlık yok mu Aydın efendi. Bir çuval inciri berbat edip gidiyorsun, efendice gitmek dururken. Nereye gidersen git, ne halin varsa gör, seni bu şekilde alanları da bu şekilde satarsın, tabi onlar uyanıp seni satmazsa. Bir sözüm de Mestan Efendi'ye; Nasıl bir insaniyetin olduğu bu harketinle belli oluyor, senden değil başkan böyle kuluplere malzemeci bile olmaz. [/B] |
Ilhan Cavcav Aydin Karabulut örnegini verdi, peki bu bahsedilen 1.7 mio avro kimin cebine gidiyor çünkü sözleşmesi bitiyor. . Ya Cavcav yanlis biliyor yada bizden habersiz biseyler oluyor
Ama galiba Aydinin kazanacagi parayi kastediyordur.. BU KARAR, KULÜPLERİ ZARAR ETTİRİR Yabancı kararının futbol kulüplerini her geçen gün biraz daha zarara sokacağının altını çizen Cavcav, "Yerli futbolcun fiyatları almış başına gidiyor, yabancıların fiyatı da ortada. Bunun ortasını bulmamız ve durumu netleiştirmemiz gerekir. Aydın Karabulut'u 1.7 milyon avroya Bursa alıyor, böyle bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı. Haziran ayında Kulüpler Birliği başkanlığını bıracağını ifade eden Cavcav, "Allah fırsat ederse Haziran ayında yapacağımız genel kurulda kim isterse o başkan olacak, ben Haziran ayında yokum. Artık benim yaşım ve sağlığım müsade etmiyor, kulüplerin de duruşları hiç hoşuma gitmiyor." şeklinde konuştu. |
aydın ne kadar karaktersiz olduğunu herkese kanıtladın helal olsun .takım 4'üncü olup play off oynama maçına çıkacakken ucuz kart görüp kendini cezalı durumu düşürdün yazıklar olsun sana. senin gibi ne yıldızlar gitti bu takımdan hallerine bak şimdi burayı mumla arayacaksın...
|
aydın hayatının imzasını yanlış yere attı aydına yolun açık olsun diyor bir kaç tavsiyede bulunuyorum
bak aydıncım burhan 29 yaşında hayatının istatistiği bir tarafa sivas istatistiği bir tarafa atıf aynı ciciye laf yok bide geçen sene bizde olan erman ve eneramoya bak yüzde 70 düşüş var yani keramet ne ermanda ne eneramoda ... imzanı atmışken sana bir kaç soru soralım sen bursada ozan ipeğimi yoksa ferhat kirazınmı yada sestağınmı yedeği olacaksın :D neysede imzanı atmışken sanada geçmiş olsun diyorum sözleşmende yazılı olan parayı kuruşu kuruşuna almanı tavsiye ediyorum sözleşmeni iyi yap çünkü 2. veya 3. ligde futbolcular para kazanamıyor :) |
Sevildigin yerde kacar gibi gidilir mi, sana duyulan bir saygi ve sevgi vardi bu taraftarda. Valla ben basarilar filan dilemiyorum. Bir lig bitseydi once bari, sonra imza atsaydin. Erkek arkadasini terkedip ertesi gun sevgili yapmak gibi o bicim istir Aydinin yaptigi.
|
Bizi en önemli macta bırakıp giden adamın ardından fazla konusmanin manası da yok karakteri ortaya çıkmış oldu
|
Aydın tesislere koyulmamalıdır.
Şimdide çıkmışlar Aydın bizim futbolcumuz diyorlar. Boy boy çekilen resimleri atılan imzaları ne yapacaz. Hadi bir haber sitesini kaçırdınız diyelim diğer haber sitelerini ne yapacaz. Bakıldıki ağır tepkiler var hemen kendi başınıza sahipleniyorsunuz. [url]http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/bursaspor-ilk-transferini-yapti-192320.html[/url] [url]http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=13727[/url] Aydın Sivası kafasından silmiş. O tarafını bu tarafını "dövdüren dövmeli" bize artık yaramaz. |
Iyi yapmis sivasda napsin Bursa daha Iyi takim
|
[QUOTE=jonny;909569]Iyi yapmis sivasda napsin Bursa daha Iyi takim[/QUOTE]
Güzel espri yapmışsın kardeş... |
Aydın milli takıma davet edilmiş
|
aydın gitti Gökhan Karadeniz i alalım onun yerine daha faydalı olur bence hem daha teknik hemde topla kalabalığın ortasına dalmıyor.
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;909570]Güzel espri yapmışsın kardeş...[/QUOTE]
galiba ironi yapmis kardesim |
gerçek mi yalan mi simdi :confused:
|
Gidene güle güle ne oyuncular geçti sivastan seneye bursada Sivassporun UEFA maclarini izler televizyondan..bu haber doğruysa.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:20. |