![]() |
Cevap: Sivasspor 0-1 İ.Başakşehir
carlos mu istemıyor galıp gelmeyı saçma sapan konuşmayın topçu oynamassa carlos ne yapsın kalecın aptalca goller yerse sonuç bu
|
İlk yarı bitti.Takımın kimyası bozulmuş.Fiziği 2 senedir bozuktu zaten.Matematik dede puan durumu ortada.Hakem hakem diyorlar.Dogru dürüst bir hakem olsa 8 kişiydik sahada şimdi.Ha teknik direktörümüz de tribundeydi.Da Costa nın ki mor kart gerektiriyordu aslında.Adem in bi adamcağızın boğazını sıkmadığı kaldı.Utaka adamın suratını dağıttı.Cici bütün atakları faulle kesti.Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar aslında ama yapamıyorlar.Çünkü çok tatil yaptılar şimdiye kadar.Ağustos böcekleri gibiler.Şimdi eleştiremiyorum artık.Artık yönetime bile laf söylemek gelmiyor içimden.Geçen seneden beri yaptığımız yorumları okuyup ağlama zamanı şimdi.Bu hale gelmek hakemlerden şanssızlıktan falan değil.Basiretsizlikden,beceriksizlikden ve aymazlıktan.Tribünde seyretsinler eserlerini ne diyeyim.
|
[B]"Sahada oynayanından kenarda yönetenine kadar zerre kadar adam gibi çalışıp adam gibi mücadele edemeyen, evinde dahi rakbini boğamayan müsveddeler; ya adam gibi mücadele edin ya da defolun gidin..."[/B]
|
[b]artık uyanın biraz uyanın,mhk istifa ettide noldu, nedeğişti,adamlar memleketi zaptetmişler istediklerini yapıyorlar 1 pislik mhk baskanı gider yenisi gelir,yeni gelen kim ?rizeli mhk baskanı,abdullah avcı kim?rizeli hoca,rizede tehlikeli yerdeyken ,sivasın rizeden üstte kalmasını isterlermi sanıyorsunuz?bu hakem denen aşşağılık ortam çocuğu kesin biyerden talimat alarak maça çıkmıştır,bunu hayal olarak görmüyorum,verdiği vermediği tüm kararlarında hissediyorum,bi hakeme denseki ,gardaş bak sen şu mamaçı yöneteceksin ancak öyle yönetki evsahibi kesinlikle kazanamasın ,işte ancak bu şekilde yönetilir maç sivasa giderken biranda istanbul belediyeye döndü,belediye diyorum,başakşehir paravan isim ,ibb destekli ,devlet destekli takım,ibb ile bu takımın yöneticileri arasında organik ve inorganik bağlantılar mevcut ,millet bilmesin diye adını başakşehir koydular,neticede 2.ligden beri bu lanet takım sivasa çok azap veriyor ,tabiki beni üzen noktada,bunlara o gücü verenlerde benim şehrimin insanları :mad:[/b]
|
Cevap: Sivasspor 0-2 İ.Başakşehir
Bir tane kale direkleri arasına isabet eden şut çekilemez mi ?
Yazıklar olsun... Sivasspor Yönetimi : 0 Başakşehir : 2 İlk yarı maalesef 10 puanda çakılı kalırız. Sivassporu yenemeyecek takım kalmadı.. Birtek Balıkesiri yenebiliriz diyecektim Tuzladanda 3 yiyince o düşüncemde değişti PTT ligi bekle bizi basiretsiz salak bir bir yönetimin transfer politikası yüzünden hem ligden düşüyoruz, hem para kaybediyoruz. Yönetime hint kınası getirmek lazım.. acaba yüzleri kızarıyormu ? utanmadan beyanat verebiliyorlar mı ? Kabahat ı Carlos'amı keseceğiz yine... Zaten yönetim taraftarın dikkatleri bizim üzerimizde olmasın yüzümüz kızarmasın diye Carlos'a bilet kesilmesini bıyık altında gülerek memnuniyetle karşılıyordur... yeter ki onlara bilet kesilmesin.. |
Sivasspor'u ayağa düşüren yönetimden başka hiç bir şey değil. Onca teknik adam geldi geçti, neredeyse hepsi giderken takımı düşme hattında bırakarak gitti. Her seferinde ana sebep neydi? FUTBOLCU TRANSFERİNDE yapılan hatalar ve eksiklikler. Artık bu takımı yeni futbolcular ve teknik heyetten ziyade Yeni Bir YÖNETİM gerekiyor.. Sivas'ı seven hiç mi kimse kalmadı da birisi çıkıp karşılarına bu sefer başkanlık yarışında ben de varım diyemiyor, ben yönetimde olmak istiyorum diyemiyor. Sivasspor küme düşerse, Sivas'ta Sivasspor ile düşer. Bir sene yukarıya bir sene aşağıya oyna böyle rezillik görmedim ben... Yapılmayan oyuncu transferleri şimdi kulübü öyle bir zarara soktu ki iki gün sonra oyuncuların parasını nasıl ödeyecekler merak ediyorum. Bu kafayla bu takım ptt'de duramaz. 2005 ile kıyaslamayın ligleri, hala 10 sene önce nasılsa şimdi de öyle devam edilmeye çalışıyor bu mantık eninde sonunda ptt'de patlar.
|
Yönetimin hesabi bu sefer tutmadi,sezon basinda M.Erdogan´i transferleri yeterli bulmadigi icin sutlayan yönetim,bu transferlerle Carlos´un birikimleri ile biz nasil olsa ligde kaliriz diyen yönetim tek bir seyi unutmustu.
Oda futbolcularin yasi,gecen yil sahada olan oyuncular 1 yil daha yaslanmislardi.Bugün Basaksehir macini gercekten cok üzülerek izledim.Futbolcularimiz sahada kosuyor,fakat gol yollarinda son derece beceriksizler.Basaksehir´e karsi cok acik futbol oynatirsan bu 2-0´lik sonuc gayet dogal. Önümüzde iki mac var.Iknci yarinin ilk maci Trabzon deplasmani.Yönetim Carlos ile yola devam edecekse o vakit onun transferlerini hayata gecirmeli yönetim. Iki kurusluk oyuncularla ancak iki galibiyet alinir Mecnun baskan.Üc cercevenin icinden topu geciremeyenlere futbolcu denilebilirmi. |
kupada yener belediyespor bu mactan daha cok umudum var
|
Carlos futbolcu izlemiyor.. carlos rakipleri izlemiyor.. carlos takimi calistirmiyor.. futbolcu ne kadar yeteneksiz olursa olsun fizik gucu ve kondusyonu yerinde olursa bir takim bu ligde rahat kalir.. o da yok.. carlos'u koruyanlar ptt 1.ligde carlos'un takimi birakip kacacagindan da suphe duymasinlar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:51. |