![]() |
Cevap: Yönetim İstifa
[B] Tek merak ettiğim mecnun baskanin istifasını isteyenler sonrasında bu takıma sahip çıkacak mı ya da ne kadar layıkıyla yapacak bu görevi ? Adam 5 TL verip maca gitmez başkan istifa diye ortalığa düşer.
Bu sene yönetimsel hatalar olmuştur elbet ama biraz değer bilin nankorluk etmeyin. Bu takimi bu seviyelere getiren mecnun başkandır. Beraber çalıştıklari bugün var yarın yok. Kulübun arkasında durun destek verin. Dusene bi tekme de siz atmayin. Dune kadar imparator ilan ettiklerinizi bu kadar yerin dibine sokmayin. En son rıza çalımbay a yapılan bu vefasızlığı alıştık sayenizde. Bu takımı orta sınıf futbolcularla şampiyonluk potasına sokan bunu iki sene ust uste yapan Bülent uygun u da aynı vefasızlığı yaptınız. Diyeceğim o dur ki sizden daha iyi Sivassporlu insanları hatalarina rağmen bu kadar acımasızca elestirmeyin. Bjk maçında çoğunlugu dolan stadı Akhisar maçında göreceğiz en az 3/1 i olmayacak. O zaman bende diyorum ki taraftar istifa...[/B] |
[B]artık bu yönetimin miadı dolmuştur yeniden saglam bir listeyle kongreye gidilmeli mecnun bey ve ekibine teşekür edip saglam bir yönetim kurulu iş başına gelmeli vel hasılkelam yönetim son senelerde yaptıgı transferlerle çuvallamıştır[/B]
|
Mecnun başkan bu şehrin en sevilen insanlarındandır.Buna itirazı olan kimse yoktur.Bu tartışılmıyor zaten bu başlıkda.2 senedir dengesini kaybetti belki de.Yönetim kalsın diyenlere de saygım var ama en azından desinler ki
1-Son 2 senenin gelir gider tablosu açıklansın. 2.Medicana dan sponsor anlaşması hangi şartlarda yapılmıştır.Sırf taraftara saygı için açıklansın. 3-Kendisinin de bazı körlüklerimiz oldu diyerek de belirttği gibi kötü yönetiminin düzeltilmesi için neleri değiştireceğinin açıklamasını yapsın Mecnun başkasını çok sevseniz bile bunlar yapılsa kıyamet mi kopar.Biz onu diyoruz. Peki şimdiki tavır ne.Bütün Sivasspor gönüllüleri saf yerine konuluyor ve göz göre göre takım düşürülüyor.2 senelik süreç bu.Ona kızıyor eminim yönetim istifa diyenler. |
[B]Mecnun başkanla ilgili tek sıkıntım, adımızın sık sık fenerbahçe ile anılmasıdır (sitede çoğu kişi bilir ama bilmeyenler için kendisi eskiden fb kongre üyesiydi)
Var sayalım ki ligden düştük. Bizi tekrar Süper Lige çıkaracak tek başkan Mecnun Otyakmazdır. Olası bir istifa durumunda hiç bir adam elini taşın altına koymak istemeyecektir ve biz Orduspor misali her sene düşe düşe kendimizi 3.Ligde buluruz. Senelerdir her defasında ucuz yırttık, 14. veya 15. bitirdik ve bu süreçte çok yıprandık. Belki şimdi ligden düşüp tekrardan yapılanır, üzerimizden ölü toprağını atar tekrardan dirilirsek hakkımızda daha hayırlı olur. Ruhsuz futbolcular ile yolları ayırmak, alt yapıdan oyuncu çıkarmaya önem vermek (ki en son alt yapıdan çıkıp sürekli ilk 11 oynayan futbolcumuz Ziya 28 yaşına geldi (!) ) , Sivas şehrine Süper Lig maçlarını özletmek, halkımızın tekrardan Sivassporun değerini anlaması açısından bakarsak pozitif yönlerini görmüş oluruz. Lakin sezon hedefi olarak şampiyonluğu kararlaştırıp arayı fazla soğutmadan Süper Lige dönmek gerekir. Bülent Uygun yönetimi altında, yeni 4 Eylül Stadyumunda uzun soluklu projelere baş koyup, yarım kalan destanı sonlandırmak gerekir. Hakkımızda hayırlısı olsun.[/B] |
Başarılarda övgünün yanında eleştiriyi de yaptık.Dikkate alınmadığı için değil,haklı çıktığım için üzülüyorum.Mecnun Başkan ve yönetim kurulu istifa etmemeli.Nedeni ise nasıl düşürdülerse öyle çıkaracak ve sonrasında bırakacak olmalıdır.Geçen iki üç sezon boyunca sadece şansa ligde kalırken yaptıkları hataları inadına tekrar etmeleri bu duruma düşmemize neden oldu.çekirge misali sonumuzu getirdi.Şimdi bırakıp giderlerse gelen yönetimin kucağına daha az gelir daha fazla masraf bırakacaklar.Bu ligden nasıl düştüysek öyle de çıkarmalılar.Sonrasında ya tamam der giderler veya biz dersimizi aldık der hatalarından döner görevlerine devam ederler.Bu saatten sonra yapılacak hoca ve oyuncu transferlerini başka konularda paylaşırım
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46811&token=62093][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46811&token=62093[/img][/url]
|
[B]Faruk Tasseten 'den nağmeler [/B]
DİK DUR YİĞİDO.. Sana dik durmak yakışır, unutma gemiyi ilk fareler terk eder. Onurlu bir şekilde savaşacağız , sonuna kadar savaşa devam edeceğiz. Sadece gerçek Sivas aşığı, Sivas sevdalısı kalsın yanımızda. İnanın, güvenin bizimle omuz omuza ONURLU ve DİK sonuna kadar savaşın. Biz bu Sıkıntıları astıgımızda yanımızda olan bir kaç yürekli kardeşimiz ile yine yalnız kutlarız başarımızı. Bu Şehir tüm güzellikleri yasadı, uefa, Şampiyonlar Ligi,inter toto, yine yasayacak bu kutsal Şehir. Sosyal medya üzerinden salya sümük ağlayan klavye kahramanları Sivasspor Onuruyla savaşacak ya sus, ya kalk ayağa bizimle birlikte savaş. SİVAS ın dostu yok, SİVASSPORUN Sivaslıdan baska dostu yoktur. Boşuna YİĞİDO demediler bize, Allah'tan başka kimseye eyvallahımız yoktur. Selam ve sevgilerle YİĞİDOM.... [B]sanırım klavye kahramanları biz oluyoruz sezon ortasında vizyon 58 tv ye cikacaktin ERDAL SARILAR transfer döneminde o konu hala mevcut o gün canlı yayına cikamadin korkundan biz şimdi düştük dusene bir tekmede biz atalım diye açmadık simdi konuyu 2 yıldır konuşuyoruz trasfer döneminde bu.forumda yüzlerce kişi günlerce trasfer bekledi yapmayın etmeyin diye yalvardik agalar ozaman görmezden geldiniz şimdi çıkmış bizleri klavye kahramini ilan ettiniz Asıl klavye kahramanı sizsiniz demogoji yapıyorsunuz hala gerçeklerden kaçıyorsunuz hala milleti uyutmaya çalışıyorsunuz [/B] |
Faruk Taşseten güzel hamaset yapıyor siyasete atılmasını öneririm zira bizim bu laflara karnımız tok şansını başka alanlarda denesin. 2 yıldır sürekli hatalardan ders çıkardık masallarıyla taraftarı uyuttunuz ama kaçınılmaz son geldi artık size karşı olanları düşman ilan ederek bir yere varamayacaksınız çünkü ortadaki başarısızlığın aslan payı size ait ve herkeste bunun farkında.
Taraftarı eleştirmek yerine [B][U]hesap vermek zorundasınız[/U][/B], yıllardır kapalı kapılar ardında babanızın malı gibi at koşturduğunuz kulübün taraftarına tenezzül edip açıklama yapmayı çok görenlerin taraftara söz söyleme hakkı yok. |
[B]ALLAH a şükürler olsun, hiçbir zaman fare gibi olmadım zoru görünce de hiçbiyere kaçmadım. 1975 yılından beri futbol denilince aklıma Sivasspor gelir, gol duasına çıkıldığı zamanını da bilirim, deplasmanlara 302 ile zeytin ekmekle gidildiği zamanı da. Otobüslere mazot toplandığı zamanı da bilirim. Siyah-beyaz TRT zamanında haftanın sonuçlarını spor programında beklerken elim yüreğimde beklerdim, İstanbuldaki her 10 maçın en az 7 tanesine gitmişimdir.
Sivassporun hakkını hakemler yerken, sizler asıl göreviniz olan Sivassporun hakkını savunmazken, İstinyede TFF'yi ikaz amaçlı basın açıklamasında bulunan 20 kişiden biriyim. Sivassporla ilgili İstanbuldaki tüm yardım ve gecelere katılmış biriyim, Sivassporun süperlige çıkmasını tam 31 yıl bekledim, Sivasspor Diyarbakırla 2-2 berabere kalıp 3.lige düştüğü gün nasıl ağladığımı bir ALLAH bir de ben bilirim. Sivassporun zorda kaldığı her dönemde, Abdi İpekçi'deki geceye de 3 kuruş fazla katkımız olsun diye ömründe Sivasspor maçına gitmemiş rengini bile bilmeyen adamları da (4-5 kişi) götürdüm. piyango dediler aldık, gece var dediler gittik, sms yollayın dediler defalarca mükerrer şekilde yolladık, maçımız var dediler, İnönü'de 30 bin kişi olduk, Alisamiyen'de 27 bin kişi olduk, Olimpiyatta 35 40 bin kişi olduk, şampiyonluğa oynuyoruz denildi, Ankarayı yol eyledik, Sincan'ı 19 mayısı 4 eylüle çevirdik... Bunları niye diyorum, kendimi reklam için değil, bazı yöneticilerin kendilerini ikaz edenleri klavye taraftarı olarak görmemesi için, gelelim sayın yöneticiye, siz Sivasspor yönetimi olarak yıllarca neden yıllarca küme düşmekten şansa balına kurtulduğumuz halde neden ders almadınız? Taraftarlar olarak iyi 1 sol açık ve forvet almazsanız bu takım düşer diye uyardığımız halde, transferin son gecesine kadar forvet transferi beklerken neden almadınız? lanet olası şike kumpası yüzünden Sivassporun adını şikeye bulaştırdınız, bu takım eğer bu haldeyse, o şike kumpasınında katkı payı var, elbetteki takımımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz, bizim bu işlerde tarağımız olmadığına da inanıyoruz da, sizler "Sivas düşmanı İstanbul basınına" çok malzeme verdiniz, neredeyse tüm Türkiye bize düşman oldu. R. Carlos elindeki küme düşecek takımla bu takıma ligin en iyi futbolunu oynatarak Avrupaya taşıdı, sayenizde gidemedik UEFA almadı, eğer Avrupaya gidilseydi, illaki iyi transferler yapılırdı, transferde Sivasspor tercih edilen takım olurdu. R.Carlos gibi hocanın eline iyi bir sol açık orta saha alacağınıza, forvet alacağınıza, adamı oldoni'yle ,rengifo'yla, crissantus'la oyalayıp yolladınız. Dün abdi ipekçide 13 milyar masraf edilip 9 milyar bağış toplanırken, bugün Sivassporun parasını nerde boş beleş adam varsa, onlara harcayıp çarçur ettiniz, şimdi isimleri saysam en az 50 boş adam çıkar, bunlara ödenen milyonlarca euro Sivassporun kasasından boşyere çıkmış oldu, bunu başka şehirde yapsaydınız, bugün yönetici filan olamazdınız. Hiçkimse sizlerin emeğini inkar etmiyor, ancak bu açıklamalarınız hoş değil, suçunuzu, hatanızı kabul edip özür dileyeceğinize, daha çok milleti suçluyorsunuz ya pess diyorum. Sivasspor ptt lige düşer, daha da düşer, 3.lige bile düşer... Belki hiç süperligden düşmez (ki temennimiz de budur), bunlar futbolun gerçekleri. [U]Düştük diye bu takımdan vazgeçecek değiliz yöneticiler gelip geçer ama camialar kalıcıdır.[/U] [/b] |
Sevgili Yiğidolar. Şu adam Sivasspora sahip çıkar diyebileceğimiz bir kişi var mı? Yani ciddi anlamda bir soru soruyorum. Yönetim değişmeli diyen arkadaşlar? Ya da ben başkan olursam şunu hoca şunu futbolcu olarak getireceğim diyen bir Allahin kulu var mı? Bülent Albayrak hoca vardı 2 lig de iken, bu şehir de herkes teknik direktör bana sormayın diye bir demaç vermişti. Lütfen Bülent Albayrak yine haklı çıkmasın.
|
[QUOTE=34MUAMMER58;973824][B]ALLAH a şükürler olsun ,hiçbir zaman fare gibi olmadım zoru görüncede hiçbiyere kaçmadım,1975 yılından beri futbol denilince aklıma sivasspor gelir,gol duasına çıkıldığı zamanınıda bilirim,deplasmanlara 302 ile zeytin ekmekle gidildiği zamanıda ,otobüse mazot toplandığı zamanıda bilirim ,siyahbeyaz trt zamanında haftanın sonuçlarını spor programında beklerken elim yüreğimde beklerdim,istanbuldaki her 10 maçın enaz 7 tanesine gitmişimdir,sivassporun hakkını hakemler yerken ,sizler asıl göreviniz olan sivassporun hakkını savunmazken ,istinyede tff yi ikaz amaçlı basın açıklamasında bulunan 20 kişiden biriyim,sivassporla ilgili istanbuldaki tüm yardım ve gecelere katılmış biriyim,sivassporun süperelige çıkmasını tam 31 yıl bekledim ,sivasspor diyarbakırla 2-2 berabere kalıp 3.lige düştüğü gün nasıl ağladığımı bir ALLAH bide ben bilirim,sivassporun zorda kaldığı her dönemde,abdi ipekçideki geceyede 3 kuruş fazla katkımız olsun diye ömründe sivasspor maçına gitmemiş rengini bile bilmeyen adamlarıda 4 5 kişi götürdüm,piyango dediler aldık,gece var dediler gittik,piyango satıyoz dediler aldık,sms yollayın dediler defalarca mükerrer şekilde yolladık,maçımız var dediler ,inönüde 30 bin kişi olduk,alisamiyende 27 bin kişi olduk,olimpiyatta 35 40 bin kişi olduk,şampiyonluğa oynuyoruz denildi,ankarayı yol eyledik ,sincanı 19 mayısı 4 eylüle çevirdik ,bunları niye diyorum ,kendimi reklam için değil,bazı yöneticilerin kendilerini ikaz edenleri klavye taraftarı olarak görmemesi için ,gelelim sayın yöneticiye ,siz sivasspor yönetimi olarak yıllarca neden yıllarca küme düşmekten şansa balına kurtulduğumuz halde neden ders almadınız?,taraftarlar olarak iyi 1 sol açık ve forvet almazsanız bu takım düşer diye uyardığımız halde ,transferin son gecesine kadar forvet transferi beklerken neden almadınız?lanet olası şike kumpası yüzünden sivassporun adını şikeye bulaştırdınız,bu takım eğer bu haldeyse o şike kumpasınında katkı payı var,elbetteki takımımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz,bizim bu işlerde tarağımız olmadığınada inanıoyoruzda ,sizler sivas düşmanı İstanbul basınına çok malzeme verdiniz,neredeyse tüm türkiye bize düşman oldu,r.carlos elindeki küme düşecek takımla bu takıma ligin eniyi futbolunu oynatarak avrupaya taşıdı ,sayenizde gidemedik UEFA almadı,eğer avrupaya gidilseydi,illaki iyi transferler yapılırdı ,transferde sivasspor tercih edilen takım olurdu,r.carlos gibi hocanın eline iyi bir sol açık ortasaha alacağınıza ,forvet alacağınıza,adamı oldoniyle ,rengifoyla crissantusla oyalayıp yolladınız,dün abdi ipekçide 13 milyar masraf edilip 9 milyar bağış toplanırken ,bugün sivassporun parasını nerde boş beleş adam varsa ,onlara harcayıp çarçur ettiniz ,şimdi isimleri saysam enaz 50 boş adam çıkar,bunlara ödenen milyonlarca ero sivassporun kasasından boşyere çıkmış oldu,bunu başka şehirde yapsaydınız ,bugün yönetici filan olamazdınız, hiçkimse sizlerin emeğini inkar etmiyor,ancak bu açıklamalarınız hoş değil,suçunuzu,hatanızı kabul edip özür dileyeceğinize daha milleti suçluyorsunuzya pess diyorum,sivasspor ptt lige düşer,dahada düşer,3.lige bile düşer,belki hiç süperligden düşmez ki temennimiz de budur,bunlar futbolun gerçekleri ,düştük diye bu takımdan vazgeçecek değiliz yöneticiler gelip geçer camialar kalıcıdır. [/b][/QUOTE]
Abicim fare derken şunu kastediyor bırakıp gitmeyecegiz demek istiyor |
.Koşa koşa alt lige gidişimizin o kadar çok sebebi var ki alt alta yazsak koca bir liste olur.Futbolcu transferinden tutunda hoca seçimine varıncaya kadar tüm olumsuzluklar bizi buldu.
İçimiz acıyor.öfkemiz köpürüyor.Umudumuz mum gibi eriyor.Allah'ım düştüğümüz bu durumdan sen kurtar bizi. |
Özelliklede alt yapı konusunda
Bulent uygun zamanında paf takım şampiyon oldu ve bir tane futbolcuyu alıp as kadroya sokmadılar. O oyuncular çarçur edildi üç senedir. Aynı politika izleyen yönetim takımı düşürmemiş,resmen uçurumdan aşağı yuvarlamıştır |
[QUOTE=çorluluyiğido;973819][url=http://resimzade.com/Show.html?i=46811&token=62093][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46811&token=62093[/img][/url][/QUOTE]
Geçen bizim Faruk yine yürek yemiş ...:) |
İ.akın ve Hasan kabze ilk18e alınmasın son 4maç böyle deneyelim zaten battı balık yan gider
|
[QUOTE=stain;973831]İ.akın ve Hasan kabze ilk18e alınmasın son 4maç böyle deneyelim zaten battı balık yan gider[/QUOTE]
imkan olsa da mesut hocada bunlarla birlikte son 4 maç takımdan uzaklaştırılsa. eleştiri yaparken gerçekten üzülüyorum sıkılıyorum ama bir hoca bu kadar oynanan oyundan bihaber olur. |
[QUOTE=34MUAMMER58;973824][B]ALLAH a şükürler olsun ,hiçbir zaman fare gibi olmadım zoru görüncede hiçbiyere kaçmadım,1975 yılından beri futbol denilince aklıma sivasspor gelir,gol duasına çıkıldığı zamanınıda bilirim,deplasmanlara 302 ile zeytin ekmekle gidildiği zamanıda ,otobüse mazot toplandığı zamanıda bilirim ,siyahbeyaz trt zamanında haftanın sonuçlarını spor programında beklerken elim yüreğimde beklerdim,istanbuldaki her 10 maçın enaz 7 tanesine gitmişimdir,sivassporun hakkını hakemler yerken ,sizler asıl göreviniz olan sivassporun hakkını savunmazken ,istinyede tff yi ikaz amaçlı basın açıklamasında bulunan 20 kişiden biriyim,sivassporla ilgili istanbuldaki tüm yardım ve gecelere katılmış biriyim,sivassporun süperelige çıkmasını tam 31 yıl bekledim ,sivasspor diyarbakırla 2-2 berabere kalıp 3.lige düştüğü gün nasıl ağladığımı bir ALLAH bide ben bilirim,sivassporun zorda kaldığı her dönemde,abdi ipekçideki geceyede 3 kuruş fazla katkımız olsun diye ömründe sivasspor maçına gitmemiş rengini bile bilmeyen adamlarıda 4 5 kişi götürdüm,piyango dediler aldık,gece var dediler gittik,piyango satıyoz dediler aldık,sms yollayın dediler defalarca mükerrer şekilde yolladık,maçımız var dediler ,inönüde 30 bin kişi olduk,alisamiyende 27 bin kişi olduk,olimpiyatta 35 40 bin kişi olduk,şampiyonluğa oynuyoruz denildi,ankarayı yol eyledik ,sincanı 19 mayısı 4 eylüle çevirdik ,bunları niye diyorum ,kendimi reklam için değil,bazı yöneticilerin kendilerini ikaz edenleri klavye taraftarı olarak görmemesi için ,gelelim sayın yöneticiye ,siz sivasspor yönetimi olarak yıllarca neden yıllarca küme düşmekten şansa balına kurtulduğumuz halde neden ders almadınız?,taraftarlar olarak iyi 1 sol açık ve forvet almazsanız bu takım düşer diye uyardığımız halde ,transferin son gecesine kadar forvet transferi beklerken neden almadınız?lanet olası şike kumpası yüzünden sivassporun adını şikeye bulaştırdınız,bu takım eğer bu haldeyse o şike kumpasınında katkı payı var,elbetteki takımımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz,bizim bu işlerde tarağımız olmadığınada inanıoyoruzda ,sizler sivas düşmanı İstanbul basınına çok malzeme verdiniz,neredeyse tüm türkiye bize düşman oldu,r.carlos elindeki küme düşecek takımla bu takıma ligin eniyi futbolunu oynatarak avrupaya taşıdı ,sayenizde gidemedik UEFA almadı,eğer avrupaya gidilseydi,illaki iyi transferler yapılırdı ,transferde sivasspor tercih edilen takım olurdu,r.carlos gibi hocanın eline iyi bir sol açık ortasaha alacağınıza ,forvet alacağınıza,adamı oldoniyle ,rengifoyla crissantusla oyalayıp yolladınız,dün abdi ipekçide 13 milyar masraf edilip 9 milyar bağış toplanırken ,bugün sivassporun parasını nerde boş beleş adam varsa ,onlara harcayıp çarçur ettiniz ,şimdi isimleri saysam enaz 50 boş adam çıkar,bunlara ödenen milyonlarca ero sivassporun kasasından boşyere çıkmış oldu,bunu başka şehirde yapsaydınız ,bugün yönetici filan olamazdınız, hiçkimse sizlerin emeğini inkar etmiyor,ancak bu açıklamalarınız hoş değil,suçunuzu,hatanızı kabul edip özür dileyeceğinize daha milleti suçluyorsunuzya pess diyorum,sivasspor ptt lige düşer,dahada düşer,3.lige bile düşer,belki hiç süperligden düşmez ki temennimiz de budur,bunlar futbolun gerçekleri ,düştük diye bu takımdan vazgeçecek değiliz yöneticiler gelip geçer camialar kalıcıdır. [/b][/QUOTE]
Aday ol destekleyelim reis .. |
[B][I]Yönetime taze kan lazım, Mecnun başkan artık eski heyecanını kaybetti. ALLAH razı olsun Sivasspor'a çok büyük hizmetler yaptı, o bizim efsane başkanımız ama yoruldu, şike davalarında çok yıpratıldı, bu yüzden transferlerde hata üstüne hata yapıldı, kaç sezondur küme düşmekten son anda kurtulduk, her seferinde ders çıkardık dendi ama hep aynı hatalar yapıldı. Ne derler ''çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde...'' misali. Bizde bir kurtulduk, iki kurtulduk, bu kurtuluştan ders çıkarmadığımız içinde, bu sezon düşmemiz matematiksel olarak gerçekleşmese de, artık kurtuluşumuz mucizelere kaldı, onun için başkan ve yönetimde değişim şart. Ha talip çıkar mı, çıkmaz mı derseniz, elbette memleketini seven bir yiğit çıkar. [/I][/B]
|
Başkan gider ayak uyuma bak bir umut son kez uyarıyoruz son 4 maçta ilk11de i.akın korçanve kabze kesinlikle olmasın bak gece gece uyku moral sıfırladı bende ...
|
Taraftarı dinlemeyen yönetim varsın olmasın Sivasspor'un yönetime ait bir kurum olmadığını anlamayan Sivasspor taraftarına sesleniyorum hepimizin amaci bir ifadeleri farklı Sivasspor kurumsal bir kimliğe girmediği surece transferlerin dahil şahıs menfaatlerine göre yapıldığı gelirlerin giderlerin saklandığı taraftara kapılar kapatıldığı surece bir arpa boyu yol almayacağını anlayın lütfen ha şunuda söyleyim eğer sözünüz geçiyorsa Sivasspor yönetimine buyrun yapılmayan transferleri paraların nereden gelip nerelere gittiğini Sivasspor bünyesinde hangi gorevde kimin çalıştığını yapılan hakem hatalarına kimlerin sesini çıkarttığını neden vizyonsuz teknik adamların Sivas'a getirildiğini açıklasınlar bizde eğer ki haklilarsa susup oturalım!!!
|
Bu başlık açılıyor yazılıyor Yönetim İstifa diye ya istifa etse yönetim takım 3.lige kadar geri gidecek sanki sivas ta takıma sahip çıkan her kongrede başkanlık için yarışan 10 tane adam var güldürmeyim beni ya bırakın adamlara laf etmeyi öyle yada böyle destek olup tekrar takımı lige çıkarma zamanı şehir bu kadar ilgisizken yeniden heyacan gelir belki...
|
takım iki sezon şampiyonluğa oynarken, biz şampiyon olmazsak fener olsun diyen hayvanlar yüzünden buraya geldiğini hiç hesaba katmıyorsunuz. o hayvanın hiçmi suçu yok
|
[QUOTE=stain;973830]Geçen bizim Faruk yine yürek yemiş ...:)[/QUOTE]
[B]Bu isim görünce Morelim baya bozuk oldu acikcasi...... yaaaa yöneteci biri Resmi Site de BIR ACIKLLAMA YAPMAZ MI??? Siz niye hala Sivasspor da siniz??? Vallah Faruk mu nesin sen bilmem de ama sana bir örnek var: Gecenhaftaki Adamspor da Taraftar Yöneteciler ne yapti bi bak sana bu durumu gelmesin TÜPCÜ FARUK:) [/B] |
[QUOTE=34MUAMMER58;973824][B]ALLAH a şükürler olsun, hiçbir zaman fare gibi olmadım zoru görünce de hiçbiyere kaçmadım. 1975 yılından beri futbol denilince aklıma Sivasspor gelir, gol duasına çıkıldığı zamanını da bilirim, deplasmanlara 302 ile zeytin ekmekle gidildiği zamanı da. Otobüslere mazot toplandığı zamanı da bilirim. Siyah-beyaz TRT zamanında haftanın sonuçlarını spor programında beklerken elim yüreğimde beklerdim, İstanbuldaki her 10 maçın en az 7 tanesine gitmişimdir.
Sivassporun hakkını hakemler yerken, sizler asıl göreviniz olan Sivassporun hakkını savunmazken, İstinyede TFF'yi ikaz amaçlı basın açıklamasında bulunan 20 kişiden biriyim. Sivassporla ilgili İstanbuldaki tüm yardım ve gecelere katılmış biriyim, Sivassporun süperlige çıkmasını tam 31 yıl bekledim, Sivasspor Diyarbakırla 2-2 berabere kalıp 3.lige düştüğü gün nasıl ağladığımı bir ALLAH bir de ben bilirim. Sivassporun zorda kaldığı her dönemde, Abdi İpekçi'deki geceye de 3 kuruş fazla katkımız olsun diye ömründe Sivasspor maçına gitmemiş rengini bile bilmeyen adamları da (4-5 kişi) götürdüm. piyango dediler aldık, gece var dediler gittik, sms yollayın dediler defalarca mükerrer şekilde yolladık, maçımız var dediler, İnönü'de 30 bin kişi olduk, Alisamiyen'de 27 bin kişi olduk, Olimpiyatta 35 40 bin kişi olduk, şampiyonluğa oynuyoruz denildi, Ankarayı yol eyledik, Sincan'ı 19 mayısı 4 eylüle çevirdik... Bunları niye diyorum, kendimi reklam için değil, bazı yöneticilerin kendilerini ikaz edenleri klavye taraftarı olarak görmemesi için, gelelim sayın yöneticiye, siz Sivasspor yönetimi olarak yıllarca neden yıllarca küme düşmekten şansa balına kurtulduğumuz halde neden ders almadınız? Taraftarlar olarak iyi 1 sol açık ve forvet almazsanız bu takım düşer diye uyardığımız halde, transferin son gecesine kadar forvet transferi beklerken neden almadınız? lanet olası şike kumpası yüzünden Sivassporun adını şikeye bulaştırdınız, bu takım eğer bu haldeyse, o şike kumpasınında katkı payı var, elbetteki takımımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz, bizim bu işlerde tarağımız olmadığına da inanıyoruz da, sizler "Sivas düşmanı İstanbul basınına" çok malzeme verdiniz, neredeyse tüm Türkiye bize düşman oldu. R. Carlos elindeki küme düşecek takımla bu takıma ligin en iyi futbolunu oynatarak Avrupaya taşıdı, sayenizde gidemedik UEFA almadı, eğer Avrupaya gidilseydi, illaki iyi transferler yapılırdı, transferde Sivasspor tercih edilen takım olurdu. R.Carlos gibi hocanın eline iyi bir sol açık orta saha alacağınıza, forvet alacağınıza, adamı oldoni'yle ,rengifo'yla, crissantus'la oyalayıp yolladınız. Dün abdi ipekçide 13 milyar masraf edilip 9 milyar bağış toplanırken, bugün Sivassporun parasını nerde boş beleş adam varsa, onlara harcayıp çarçur ettiniz, şimdi isimleri saysam en az 50 boş adam çıkar, bunlara ödenen milyonlarca euro Sivassporun kasasından boşyere çıkmış oldu, bunu başka şehirde yapsaydınız, bugün yönetici filan olamazdınız. Hiçkimse sizlerin emeğini inkar etmiyor, ancak bu açıklamalarınız hoş değil, suçunuzu, hatanızı kabul edip özür dileyeceğinize, daha çok milleti suçluyorsunuz ya pess diyorum. Sivasspor ptt lige düşer, daha da düşer, 3.lige bile düşer... Belki hiç süperligden düşmez (ki temennimiz de budur), bunlar futbolun gerçekleri. [U]Düştük diye bu takımdan vazgeçecek değiliz yöneticiler gelip geçer ama camialar kalıcıdır.[/U] [/b][/QUOTE] Ula gardaş tarih gibi adamsın ha. Ağzına sağlık. |
Başkan, Yönetim ve Avaneleri istifa etmezler. İnsan ekmek teknesini bırakıp gidermi yahuuu...
|
[QUOTE=mamy58;973840]Bu başlık açılıyor yazılıyor Yönetim İstifa diye ya istifa etse yönetim takım 3.lige kadar geri gidecek sanki sivas ta takıma sahip çıkan her kongrede başkanlık için yarışan 10 tane adam var güldürmeyim beni ya bırakın adamlara laf etmeyi öyle yada böyle destek olup tekrar takımı lige çıkarma zamanı şehir bu kadar ilgisizken yeniden heyacan gelir belki...[/QUOTE]
Aynen gardaş diyorum ki bir aday gösterin şu adam Sivassporu daha iyi yönetir diye. Ya da bir Yiğido çıksın başkan adayı geçtiğimiz günlerde başkan seçilirsem Bursaspor'a Sivasspordan aydın Karabulut alacağım diyen bursa başkan adayı gibi |
Mecnun hariç, diğer tüm yöneticiler bu işin asıl sorumlusudur. Adam en kötü oyuncuya bile sevecen, babacan davrandı yıllarca, suistimal yönetimin geri kalan beceriksiz tayfasındadır.
|
[QUOTE=mamy58;973840]Bu başlık açılıyor yazılıyor Yönetim İstifa diye ya istifa etse yönetim takım 3.lige kadar geri gidecek sanki sivas ta takıma sahip çıkan her kongrede başkanlık için yarışan 10 tane adam var güldürmeyim beni ya bırakın adamlara laf etmeyi öyle yada böyle destek olup tekrar takımı lige çıkarma zamanı şehir bu kadar ilgisizken yeniden heyacan gelir belki...[/QUOTE]
bırakırlarsa 3.lige gidermişiz. Sen medyum musun, falcı mısın gelecekten haberler mi alıyorsun? Bu adamlar takımı göz göre göre bitirirken çıkıp ağzını açtın mı da şimdi burada bırakırlarsa 3.lige gideriz hikayesi anlatıyorsun? Madem bu işleri o kadar biliyordun takımın kuyusu kazılırken ağzını açsaydın, burada millete şöyle şahlanıcaz böyle uçuşa geçicez diye umut satanlar bize olumsuz konuşma takıma zarar veriyorsun diyorlardı kimin takıma zarar verdiği ortaya çıktı o yüzden geçin bu işleri yerlerine kim gelirse gelsin bu adamlardan daha kötü yönetemez çünkü bu adamlar yönetmiyorlar İDARE EDİYORLAR. |
Herşey muhasebe yapmayla olmuyor..50bin lira için vazgeçilen, bundan bir cacık olmaz diye alınmayan ama sonra süperlige başka takımlara transfer olarak parmak ısırtan ne futbolcular duyduk...2 yıldır hem burada hem ulusal forum sitelerinde yırtınıyoruz orta saha yok forvet yok diye...Sadece Atıfla bu iş nereye kadar sorduk defalarca...biz amatör bir bakışla bu günleri çok önceden görürken sözüm ona Sivasın profosyonel yöneticileri bedava adam aradılar düşen takımlardan...hiçbirşey bilmiyorsa insan atasözlerinden bir pay çıkarır..UCUZ ETİN YAHNİSİ YENMEZ demişler demi? Sivassporu bedava futbolcular çöplüğüne çevirdiniz...HAYIR Mecnun Başkan bırakamaz..takımı nasıl bugünlere getirdi ve sonra düşürdülerse tekrar süperlige getirmeden öylece bırakıp gidemez!!! Kim ne derse desin bu ne Mecnun başkana nede bir YİĞİDOYA yakışmaz...fakat yapması gereken ucuz transfer modasıyla takımı bu noktalara getirenleri yanından uzaklaştırmaktır..
|
[COLOR="Blue"][B]Sivasspor efsanesi sonsuza kadar yaşayacaktır.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Sivas, Türkiye, Dünya, Sivasspor ve Efsane Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz, [/B][/COLOR] [B]Kıymetli Yiğidolar,[/B] Hepimiz biricik takımımızın STSL ye veda etmesinin kuvvetli bir olasılık karşımıza gelmiş olması nedeniyle üzgünüz, endişeliyiz, acılıyız, kızgınız, umutluyuz, umutsuzuz, tepkiliyiz, tepkisiziz ve daha bir duyguyu karmakarışık bir şekilde içimizde barındırıyoruz. Buradaki tartışmaya dahil olup olmama konusunda bir iki gündür kendi iç hesaplaşmamı yapıyorum. Ancak yiğido camiasının doğal bir üyesi olarak siz çok kıymetli yiğidoların duygularını görmezden gelemeyeceğim. Buna hakkım yoktur. Önce kuvvetli inancımı arz ederek başlıyayım. [B][COLOR="Red"]1)[/COLOR] [/B][B][COLOR="Navy"]M. Sivasspor bu yıl mucizevi bir biçimde STSL de kalacaktır[/B][/COLOR]. Bunun neden kuvvetli bir olasılık olduğunu forumda M.Sivasspor-Akhisarspor Başlığı altındaki topikte analiz etmeye çalıştım. [B][COLOR="Red"]2)[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]Elbette kurumlar kalıcı kişiler geçicidir[/B].[/COLOR] En azından Cenabı Allahın takdiri olarak insanlar fanidir. Bu anlamda asıl ve kalıcı olan Sivasspordur. Bizden sonraki henüz doğmamış milyonlarca gelecekteki yiğidonun da biricik takımı olacaktır Sivasspor. Yani taraftar hep var olacağına göre taraf (Sivasspor) doğal olarak var olacaktır. [B][COLOR="Red"]3)[/COLOR] [/B][COLOR="Blue"][B]Sayın Mecnun Otyakmaz bence artık Sivassporun sonsuza kadar doğal lideridir[/B][/COLOR], aynen Sayın İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliğinin doğal başkanı olduğu gibi. Sayın Mecnun Otyakmaz dünyadaki ekonomik anlamda orta halli bir ülkenin (Türkiyenin) ekonomik anlamda orta halli (hatta ortanın altında doğrusunu söylemek gerekirse) bir şehrinin futbol takımına hiç aklımıza gelemeyecek efsane başarılarının yaşatılmasına vesile olmuştur. Futbolu çok iyi bilen, Türkçeyi Türkçe öğretmenleri kadar çok düzgün konuşan, yeterince sert yapılı, yeterince yumuşak yapılı, yeterince esprili, yeterince ağırbaşlı ve entellektüel bir kişiliğe sahip bir insandır benim nazarı-dikkatimde. Kendisiyle hiç bir zaman yüzyüze görüşmem olmamıştır. Sadece kişisel (sübjektif) gözlemlerimi aktarıyorum. [B][COLOR="Red"]4)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor yoluna nasıl devam etmeli. Ne yapmalı, nasıl yapmalı. Sivas dünya çapında bir futbol şehri, Sivasspor bir dünya markası olmalıdır. Yiğidoların adı Real Madrid, Bayern Münich, Arsenal vb. ile yanyana anılmalıdır. Bu bir hayaldir, hayal etmek anlamında. Hayal değildir, yapabiliriz, çünkü yapabileceğimizi düşünüyoruz. Yiğidolar bunun tohumlarını çok uzun zaman önce attılar zaten. Şimdi kurumsallaşmayı çok ileri seviyeleri çıkarma zamanıdır. [/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][I]Sayın Başkanımız Mecnun Okyakmaz liderliğinde Sivassporumuzun gelecekteki temel hedefleri şunlar olmalıdır.[/I][/COLOR][/B] Zaten başkanımızın zaten hayalleri hep vardı, hep vardı. Hayaller olmasa genç teknik direktörlerle çalışma isteği olmazdı. Ancak, son beş altı yıldır ortaya çıkan konjüktür bu hayalleri gerçekleştirme yolunda bazı engeller çıkardı. [B][COLOR="Red"]4a)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Yeni yapılan stadyumun adı Sivas 4 Eylül Arena Stadyumu olmalıdır.[/COLOR][/B] Arena adı mutlaka olmalıdır. Arena büyük demektir. Biz de büyüğüz ve en büyük olma iddiasındayız. [B][COLOR="Red"]4b) [/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Şehirden şimdiki tesislerden uzakta Halimin Hanı (Köklüce) civarlarına en son teknolojiyle donatılmış yeni bir devasa Sivasspor tesisleri yapılmalıdır.[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor Köklüce tesisleri. Ya da daha ileride de Sıcak çermik mevkinde olabilir. Ama, şehirden 15-20 km uzak olmalı ve yer adıyla anılan (Kişi adıyla değil) tesisler olmalıdır.[/COLOR][/B] Şimdiki tesisler artık geçmişi temsil etmektedir. Bu anlattığım bölgelerde değerlenecek arazilerim yoktur, Cenabı Allahın verdiği canımız sıhhatte olsun bana yeter. Batıya doğru olması doğal eğilimdir diye düşünmekteyim. [B][COLOR="Red"]4c)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor AŞ. kurulmalı Sivasspor ticari bir şirket olmalıdır. [/COLOR][/B]Sivastaki birçok kurumdan, Yıldızdağı kayak tesisleri, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı, Sıcak çermik, soğuk çermik, Balıklı Çermik, oteller, restoranlar, büyük marketler, hızlı tren, uçaklar,sinemalar, kafeler daha yüzlerce hatta binlerce kalemden çok çok az yüzde bile olsa (Örnek %0.25 yani binde 2,5) Sivası dünya çapında temsil eden Tek Marka olma anlamında katkı payı alınmalıdır. Bu katkı payı geçici değil deavmlı olmalıdır. Hukuki alt yapısı bulunabilir. Neden olmasın? Sonuçta Sivassporumuz dünya çapında bir en tanınmış şirket olarak bu şehre önemli oranda istimdam da sağlayacaktır. [B][COLOR="Red"]4d) [/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Alt yapı çok öncelikli olarak ele alınıp Sivasspordaki futbolcuların önemli bir kısmı alt yapıdan gelen futbolculardan oluşmalıdır.[/COLOR][/B] Bu anlamda futbolcu fabrikası olmalıdır alt yapı. [B][COLOR="Red"]4e)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor futbol okulu (futbol akademisi) kurulmalıdır[/COLOR][/B]. Bunun bağımsız olması mümkün olmayabilir. Belki MEB e bağlı özel okullar gibi olabilir. Bir nevi Sivasspor futbol lisesi gibi. Burada 15-19 yaş arası gençlere Sivasspora gelecekte futbolcu, antrenör, teknik direktör vb. olma potansiyeli ile daha çok anatomi, futbol ve genel kültür konularında eğitim verilmelidir. Bu okul da yeni yapılacak devasa tesislerin içinde olmalıdır. Okulun öğrenci sayısı 150-200 civarında olmalı bu rakamı kesinlikle aşmamalıdır. [B][COLOR="Red"]4f)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]İngilizce ve Türkçe yayın yapan ve uyduda yer alan 'FootballinSivasTurkey' adında bir TV kurulmalıdır. [/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]Aciliyeti olan sekonder (ikincil) hedefler[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]5)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivassporun başına efsane Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcılıklarına Hayrettin Yerlikaya ve Mehmet Yıldız getirilmelidir.[/COLOR][/B] Bülent Uygun ileride ayrılsa bile Harettin Yerlikaya'yı yada Mehmet Yıldız'ı Sivassporun başında yirmi yıl teknik direktör olarak görmeyi istiyor ve hayal ediyorum. Tıpkı bir Alex Ferguson gibi. Artık 3-4 ayda bir TD değiştirmeyeceğiz, çünkü artık büyük bir şirketiz ve kalıcı hedeflerimiz ve kalıcı teknik direktörlerimiz var. [B][COLOR="Red"]6)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivassporun kalıcı bir basın sözcüsü olmasıdır.[/COLOR][/B] Buna en büyük aday son 20 yılda kim Sivasspor için en çok yazıp en çok düşündüyse o olmalıdır. Bu kişi kesinlikle Sivasta yaşayan ve yaşamayı düşünen birisi olmalıdır. Benim adayım yerel ama ulusal bağlantıları çok kuvvetli olan Sayın Abdullah Yiğittir. Sizin de kuşkusuz bir adayınız olabilir. Şimdilik ham düşüncelerim bunlardır. Sivas ellerinde sazım çalınır. Yiğidolar bu sazı sonsuza kadar çalacaktır inşallah. [B][COLOR="Red"]YIL: 2027: DÜNYANIN FUTBOL BAŞKENTİ SİVAS. Welcome to city of Sivas. The capital of football in the World. [/COLOR][/B] Sivasspor her zaman olduğu gibi gelecekte de yiğidoların takımıdır. Bu forumdaki bütün yiğidolara en derin saygılarımla. İyiki varsınız yiğidolar, takımımım biricik gönüldaşları. |
[QUOTE=Sivasspormysoul;973864][COLOR="Blue"][B]Sivasspor efsanesi sonsuza kadar yaşayacaktır.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Sivas, Türkiye, Dünya, Sivasspor ve Efsane Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz, [/B][/COLOR] [B]Kıymetli Yiğidolar,[/B] Hepimiz biricik takımımızın STSL ye veda etmesinin kuvvetli bir olasılık karşımıza gelmiş olması nedeniyle üzgünüz, endişeliyiz, acılıyız, kızgınız, umutluyuz, umutsuzuz, tepkiliyiz, tepkisiziz ve daha bir duyguyu karmakarışık bir şekilde içimizde barındırıyoruz. Buradaki tartışmaya dahil olup olmama konusunda bir iki gündür kendi iç hesaplaşmamı yapıyorum. Ancak yiğido camiasının doğal bir üyesi olarak siz çok kıymetli yiğidoların duygularını görmezden gelemeyeceğim. Buna hakkım yoktur. Önce kuvvetli inancımı arz ederek başlıyayım. [B][COLOR="Red"]1)[/COLOR] [/B][B][COLOR="Navy"]M. Sivasspor bu yıl mucizevi bir biçimde STSL de kalacaktır[/B][/COLOR]. Bunun neden kuvvetli bir olasılık olduğunu forumda M.Sivasspor-Akhisarspor Başlığı altındaki topikte analiz etmeye çalıştım. [B][COLOR="Red"]2)[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]Elbette kurumlar kalıcı kişiler geçicidir[/B].[/COLOR] En azından Cenabı Allahın takdiri olarak insanlar fanidir. Bu anlamda asıl ve kalıcı olan Sivasspordur. Bizden sonraki henüz doğmamış milyonlarca gelecekteki yiğidonun da biricik takımı olacaktır Sivasspor. Yani taraftar hep var olacağına göre taraf (Sivasspor) doğal olarak var olacaktır. [B][COLOR="Red"]3)[/COLOR] [/B][COLOR="Blue"][B]Sayın Mecnun Otyakmaz bence artık Sivassporun sonsuza kadar doğal lideridir[/B][/COLOR], aynen Sayın İlhan Cavcav'ın Gençlerbirliğinin doğal başkanı olduğu gibi. Sayın Mecnun Otyakmaz dünyadaki ekonomik anlamda orta halli bir ülkenin (Türkiyenin) ekonomik anlamda orta halli (hatta ortanın altında doğrusunu söylemek gerekirse) bir şehrinin futbol takımına hiç aklımıza gelemeyecek efsane başarılarının yaşatılmasına vesile olmuştur. Futbolu çok iyi bilen, Türkçeyi Türkçe öğretmenleri kadar çok düzgün konuşan, yeterince sert yapılı, yeterince yumuşak yapılı, yeterince esprili, yeterince ağırbaşlı ve entellektüel bir kişiliğe sahip bir insandır benim nazarı-dikkatimde. Kendisiyle hiç bir zaman yüzyüze görüşmem olmamıştır. Sadece kişisel (sübjektif) gözlemlerimi aktarıyorum. [B][COLOR="Red"]4)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor yoluna nasıl devam etmeli. Ne yapmalı, nasıl yapmalı. Sivas dünya çapında bir futbol şehri, Sivasspor bir dünya markası olmalıdır. Yiğidoların adı Real Madrid, Bayern Münich, Arsenal vb. ile yanyana anılmalıdır. Bu bir hayaldir, hayal etmek anlamında. Hayal değildir, yapabiliriz, çünkü yapabileceğimizi düşünüyoruz. Yiğidolar bunun tohumlarını çok uzun zaman önce attılar zaten. Şimdi kurumsallaşmayı çok ileri seviyeleri çıkarma zamanıdır. [/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][I]Sayın Başkanımız Mecnun Okyakmaz liderliğinde Sivassporumuzun gelecekteki temel hedefleri şunlar olmalıdır.[/I][/COLOR][/B] Zaten başkanımızın zaten hayalleri hep vardı, hep vardı. Hayaller olmasa genç teknik direktörlerle çalışma isteği olmazdı. Ancak, son beş altı yıldır ortaya çıkan konjüktür bu hayalleri gerçekleştirme yolunda bazı engeller çıkardı. [B][COLOR="Red"]4a)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Yeni yapılan stadyumun adı Sivas 4 Eylül Arena Stadyumu olmalıdır.[/COLOR][/B] Arena adı mutlaka olmalıdır. Arena büyük demektir. Biz de büyüğüz ve en büyük olma iddiasındayız. [B][COLOR="Red"]4b) [/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Şehirden şimdiki tesislerden uzakta Halimin Hanı (Köklüce) civarlarına en son teknolojiyle donatılmış yeni bir devasa Sivasspor tesisleri yapılmalıdır.[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor Köklüce tesisleri. Ya da daha ileride de Sıcak çermik mevkinde olabilir. Ama, şehirden 15-20 km uzak olmalı ve yer adıyla anılan (Kişi adıyla değil) tesisler olmalıdır.[/COLOR][/B] Şimdiki tesisler artık geçmişi temsil etmektedir. Bu anlattığım bölgelerde değerlenecek arazilerim yoktur, Cenabı Allahın verdiği canımız sıhhatte olsun bana yeter. Batıya doğru olması doğal eğilimdir diye düşünmekteyim. [B][COLOR="Red"]4c)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor AŞ. kurulmalı Sivasspor ticari bir şirket olmalıdır. [/COLOR][/B]Sivastaki birçok kurumdan, Yıldızdağı kayak tesisleri, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı, Sıcak çermik, soğuk çermik, Balıklı Çermik, oteller, restoranlar, büyük marketler, hızlı tren, uçaklar,sinemalar, kafeler daha yüzlerce hatta binlerce kalemden çok çok az yüzde bile olsa (Örnek %0.25 yani binde 2,5) Sivası dünya çapında temsil eden Tek Marka olma anlamında katkı payı alınmalıdır. Bu katkı payı geçici değil deavmlı olmalıdır. Hukuki alt yapısı bulunabilir. Neden olmasın? Sonuçta Sivassporumuz dünya çapında bir en tanınmış şirket olarak bu şehre önemli oranda istimdam da sağlayacaktır. [B][COLOR="Red"]4d) [/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Alt yapı çok öncelikli olarak ele alınıp Sivasspordaki futbolcuların önemli bir kısmı alt yapıdan gelen futbolculardan oluşmalıdır.[/COLOR][/B] Bu anlamda futbolcu fabrikası olmalıdır alt yapı. [B][COLOR="Red"]4e)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivasspor futbol okulu (futbol akademisi) kurulmalıdır[/COLOR][/B]. Bunun bağımsız olması mümkün olmayabilir. Belki MEB e bağlı özel okullar gibi olabilir. Bir nevi Sivasspor futbol lisesi gibi. Burada 15-19 yaş arası gençlere Sivasspora gelecekte futbolcu, antrenör, teknik direktör vb. olma potansiyeli ile daha çok anatomi, futbol ve genel kültür konularında eğitim verilmelidir. Bu okul da yeni yapılacak devasa tesislerin içinde olmalıdır. Okulun öğrenci sayısı 150-200 civarında olmalı bu rakamı kesinlikle aşmamalıdır. [B][COLOR="Red"]4f)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]İngilizce ve Türkçe yayın yapan ve uyduda yer alan 'FootballinSivasTurkey' adında bir TV kurulmalıdır. [/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]Aciliyeti olan sekonder (ikincil) hedefler[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]5)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivassporun başına efsane Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcılıklarına Hayrettin Yerlikaya ve Mehmet Yıldız getirilmelidir.[/COLOR][/B] Bülent Uygun ileride ayrılsa bile Harettin Yerlikaya'yı yada Mehmet Yıldız'ı Sivassporun başında yirmi yıl teknik direktör olarak görmeyi istiyor ve hayal ediyorum. Tıpkı bir Alex Ferguson gibi. Artık 3-4 ayda bir TD değiştirmeyeceğiz, çünkü artık büyük bir şirketiz ve kalıcı hedeflerimiz ve kalıcı teknik direktörlerimiz var. [B][COLOR="Red"]6)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Sivassporun kalıcı bir basın sözcüsü olmasıdır.[/COLOR][/B] Buna en büyük aday son 20 yılda kim Sivasspor için en çok yazıp en çok düşündüyse o olmalıdır. Bu kişi kesinlikle Sivasta yaşayan ve yaşamayı düşünen birisi olmalıdır. Benim adayım yerel ama ulusal bağlantıları çok kuvvetli olan Sayın Abdullah Yiğittir. Sizin de kuşkusuz bir adayınız olabilir. Şimdilik ham düşüncelerim bunlardır. Sivas ellerinde sazım çalınır. Yiğidolar bu sazı sonsuza kadar çalacaktır inşallah. [B][COLOR="Red"]YIL: 2027: DÜNYANIN FUTBOL BAŞKENTİ SİVAS. Welcome to city of Sivas. The capital of football in the World. [/COLOR][/B] Sivasspor her zaman olduğu gibi gelecekte de yiğidoların takımıdır. Bu forumdaki bütün yiğidolara en derin saygılarımla. İyiki varsınız yiğidolar, takımımım biricik gönüldaşları.[/QUOTE] Kardesim eline emeğine yüreğine sağlık çok güzel ozetlemissin bizlerde bunların olması için dil döküyor ve çabalıyoruz lakin bu dediklerini bu yönetimin yapması imkansız neden mi , daaha doğru dürüst resmi web sitesi olmayan bir basın sözcüsü olmayan, futbolcu izlemeyen teknik direktörü youtube dan bulan, transferleri 2,3 menejerin ve hayatında futboldan anlamayan bir.muhasebeciye bırakan zihniyetin bu dediklerini yapması maalesef imkansız |
[QUOTE=çorluluyiğido;973819][url=http://resimzade.com/Show.html?i=46811&token=62093][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46811&token=62093[/img][/url][/QUOTE]
Faruk efendi eğer klavye kahramanı biz isek sen mertçe tv lere meydanlara çıkaydın da açıklama yapaydın. Klavyeden facebook tan yazmayaydın. Sen bu yönetime gelene kadar kimsenin tanımadığı yolda görse kaale bile almadığı bir adamdın, Allahu alem maçlara bile gelmezdin şimdi çıkıp içi yanmış yiğidolara meydan okuyorsun. Bari sessiz kal da kendine hakaret ettirme. Şu başkan giderse im gelecek diyen sevgili gardaşlarıma sadece bir soru sormak istiyorum. "Osman Başkan, benim de çok sevdiğim Mecnun başkanı rica minnet yönetime alana kadar (Allah için konuşun) kaç kişi tanıyordu? Bu adam Sivasspor'a başkan olacak deselerdi kaçınız inanırdı? " Bir de istirhamım olacak. hepimizin ortak derdi Sivasspor ve hepimizin içi yanıyor. Sen yönetimin gitmemesini istiyorsun ben ise derhal bırakmasını. Fikirlerimiz farklı farklı diye lütfen saçma sapan yakıştırmalar ve hakaretamiz kelimeler kullanmayalım. Topçular gidecek, başkanlar - hocalar gidecek, kah şampiyonluğa kah düşmemeye oynayacak takımımız. Geride sadece Sivasspor ve sevdalıları kalacak. Birbirimizi kırmanın bir anlamı yok. |
[QUOTE=menesakin;973867]Faruk efendi eğer klavye kahramanı biz isek sen mertçe tv lere meydanlara çıkaydın da açıklama yapaydın. Klavyeden facebook tan yazmayaydın. Sen bu yönetime gelene kadar kimsenin tanımadığı yolda görse kaale bile almadığı bir adamdın, Allahu alem maçlara bile gelmezdin şimdi çıkıp içi yanmış yiğidolara meydan okuyorsun. Bari sessiz kal da kendine hakaret ettirme.
Şu başkan giderse im gelecek diyen sevgili gardaşlarıma sadece bir soru sormak istiyorum. "Osman Başkan, benim de çok sevdiğim Mecnun başkanı rica minnet yönetime alana kadar (Allah için konuşun) kaç kişi tanıyordu? Bu adam Sivasspor'a başkan olacak deselerdi kaçınız inanırdı? " Bir de istirhamım olacak. hepimizin ortak derdi Sivasspor ve hepimizin içi yanıyor. Sen yönetimin gitmemesini istiyorsun ben ise derhal bırakmasını. Fikirlerimiz farklı farklı diye lütfen saçma sapan yakıştırmalar ve hakaretamiz kelimeler kullanmayalım. Topçular gidecek, başkanlar - hocalar gidecek, kah şampiyonluğa kah düşmemeye oynayacak takımımız. Geride sadece Sivasspor ve sevdalıları kalacak. Birbirimizi kırmanın bir anlamı yok.[/QUOTE] Gerçek sivaslı lig bitimine 4 hafta kala yönetimi istifaya davet etmez dosta düşmana karşı takımın arkasında durur.sezon sonu ne olacaksa olur ama önümüzde bizi bekleyen 12 puan var ustumuzdeki 3 takımın düşme riski var.tüm takımlar kenetlenmiş bi bizimkiler isyan bayrağını açmış. Ayıp ediyorsunuz gardaslar vallahi yanlış yapıyorsunuz vakit bir olma vakti bakın eskisehire nasıl kenetlendi topçu taraftar yönetim? Bizde bize yakışanı yapmalıyız. Dediğimgibi sezon sonuna kadar başkan mecnun başkan hoca mesut hoca son 4 maçta en avantajlı takım biziz.vakit bir olma vakti hainlerin oyununa gelmeyin !! |
Bu takımı bu hale getiren yönetimin ve başkanın bu kadar destekçisi olduğunu bilmiyordum ...İlginç ki ne ilginç...Takım küme düşüyor hala kalsın diyenler var..
|
[QUOTE=migroArmis;973899]Bu takımı bu hale getiren yönetimin ve başkanın bu kadar destekçisi olduğunu bilmiyordum ...İlginç ki ne ilginç...Takım küme düşüyor hala kalsın diyenler var..[/QUOTE]
Hocam çünkü Sivas sahipsiz bir şehir...herkes Sivasspor'un ortada kalacağından ve daha alt liglere düşeceğinden korkuyor bence..Sivassporu bugünlere taşıyan olan Mecnun Başkanın takım düşse bile tekrar çıkaracağına inanıyor..doğru mu peki? Kısmen..o yüzden hakkımızda hayırlısı.. |
[QUOTE=migroArmis;973899]Bu takımı bu hale getiren yönetimin ve başkanın bu kadar destekçisi olduğunu bilmiyordum ...İlginç ki ne ilginç...Takım küme düşüyor hala kalsın diyenler var..[/QUOTE]
Kimin destekçisi olalım var mı bir babayiğit elini taşın altına koyacak haydi daha güçlü kalkalım diyecek yok..Onu geç takım düşmeye oynuyor 2. yarı kaç maçı dolu tribünler karşısında oynadı takım....Yanılmıyorsam Bülent UYGUN zamanında takıma yardım için kampanya başlatıldı kaç para toplandı..Takıma iyi veya kötü sahip çıkan birileri varken onlarıda küstürüp alt liglerdede mi gezelim Mersin gibi Ordu gibi krize mi girelim Burası Bursa değil burası İstanbul değil burası Trabzon değil bizim her kongremizde en az 3 aday olmuyor güldürmeyin artık Yapılması gereken yönetime takıma seneye destek olup tekrar layık olduğu yere dönmesini sağlamak ..... |
[QUOTE=DoomsDay58;973860]bırakırlarsa 3.lige gidermişiz. Sen medyum musun, falcı mısın gelecekten haberler mi alıyorsun? Bu adamlar takımı göz göre göre bitirirken çıkıp ağzını açtın mı da şimdi burada bırakırlarsa 3.lige gideriz hikayesi anlatıyorsun? Madem bu işleri o kadar biliyordun takımın kuyusu kazılırken ağzını açsaydın, burada millete şöyle şahlanıcaz böyle uçuşa geçicez diye umut satanlar bize olumsuz konuşma takıma zarar veriyorsun diyorlardı kimin takıma zarar verdiği ortaya çıktı o yüzden geçin bu işleri yerlerine kim gelirse gelsin bu adamlardan daha kötü yönetemez çünkü bu adamlar yönetmiyorlar İDARE EDİYORLAR.[/QUOTE]
Medyum yada falcı gelecekten haber vermez ama "perşembenin gelişi çarşambadan belli olur" diye bir söz var... Ayrıca bakalım önümüzde ki zaman muhtemelen bir kongre olacak kaç kişi aday olacak görelim izleyelim.. kimse ligden düşelim diye kadro kurmuyor ... |
[QUOTE=mamy58;973907]Medyum yada falcı gelecekten haber vermez ama "perşembenin gelişi çarşambadan belli olur" diye bir söz var... Ayrıca bakalım önümüzde ki zaman muhtemelen bir kongre olacak kaç kişi aday olacak görelim izleyelim.. kimse ligden düşelim diye kadro kurmuyor ...[/QUOTE]
[B]sivassporda bilmediğiniz şeyler var?[/B] 1- kongre üyesi kaç kişi biliyormusunuz? 2- neden kongre üye sayısını çoğaltmıyorlar? 3- neden zengin ve söz hakkı olacak yöneticileri kongre üyesi yapmıyorlar. 4- neden şirketleşmeye gidip tüm harcamaları şeffaf yapmıyorlar. [B][U]bunların cevaplarını bence iyi arayın? ilerleyen zamanda anlatacağım[/U][/B] |
[B][COLOR="Red"]Biricik takımımız Sivasspor için Düşünmeye Devam.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"][I]Ben bir Polyanna'yım. Herşeyi pozitif tarafından görmek zorundayım. Biz ölümlülerin bunu yapmaktan başka çaresi yoktur çünkü. Bunda da vardır bir Hayır derken iyimserliği istiyoruz aslında. Çünkü nasıl bakarsak beynimiz de öyle düşünüyor. Çünkü bütün duyu organlarımız o yönde mesajları filtrelemek için kodlanmış duruma giriyorlar.[/I][/COLOR] [/B] [B][COLOR="Red"]Temel aksiyomum /temel çıkış noktam şudur:[/COLOR] [/B] İnsanlar nasıl anne babasını seviyorsa Sivassporu da öyle seviyorlar. Çünkü, Sivassporu kendisi gibi görüyor, onun bir parçası olduğunu düşünüyor, ve o nedenle seviyor. O nedenle Sivassporun başarısında mutlu oluyor (çünkü kendisinin başarılı olduğunu düşünüyor) başarısızlığında üzülüyor (çünkü üzülmeyi kimse istemez. Üzülmek negatif enerji, fazladan enerji yükler kaslarımıza buda bizi doğal olarak mutsuz eder). Bütün yiğidolar Sivassporu çok sevdiğine göre yiğidoların hep mutlu olması için Sivassporun çok büyük ve gelişkin olması gerekir. Ne kadar büyük olmalıdır? Dünyada en büyük olmalıdır. Onun için de dünyadaki herkesin kendisinden bir parça bulabileceği duruma gelmek zorundadır. Bu nedenle önce Sivasta , Ankarada, İstanbulda vs. olmak üzere Sivas bazlı bir AŞ olarak yeniden organize olmalıdır. [I][U][COLOR="Red"][B]İğneden ipliğe herşeyden [/B][/COLOR][/U][/I]bu AŞ için zorunlu katkı payı olmalıdır. Eğer [I][COLOR="Navy"][B]Sivassporun başarısı beni mutlu ediyor, rahatlamamı sağlıyor, gurur duyuyorum bana beni hatırlatıyor [/B][/COLOR][/I]diyorsan sen bir Yiğidosun o zaman. Bu katkı payını görünüşte Sivasspor AŞ için veriyorsun; ama aslında kendi parçan için yani kendin için veriyorsun. Bu manevi bir büyümedir, zaten mutluluk, sevinç, üzüntü, şükür vb. gibi kavramlar ve duygular maneviyat dünyasına ait değil midir? Kaldı ki Sivasspor AŞ zaten devasa bir şirket olarak şehirde gün gelecek onbinlerce kişi istihdam edecektir. Dünyanın futbol başkentisinde olacaksın yiğido. O kadar çok ziyaretçi gelecek ki istatistikler bile zorlanacak. Yılda 100 milyon turist rakamı seni heyecanlandırmaz mı? Oteller, restoranlar, havai fişekler, termal kaplıcalar, festivaller daha neler neler. Önce bu şirketimize daha evrensel bir isim bulalım mı kıymetli yiğido? Mesela, [B][COLOR="Red"]1)[/COLOR][/B] 1) SivassporFCinTurkey, 2)SivassporFCofTR 3)SivassporFCinTR 4)SivassporFCofTurkey olabilir diye düşünmekteyim. [B][COLOR="Red"]2)[/COLOR][/B] Sayın Mecnun Otyakmaz bu şirketin yönetim kurulu başkanı olmalıdır, çünkü Efsane Başkan artık Sivasspor adıyla sonsuza kadar ayrılmaz bir bütündür. Doğal bir başkan ve lider olduğu için bu böyledir. [B][COLOR="Red"][I]Sivasspor klubü kimindir diye düşündüğüm de taraftarındır [/I][/COLOR][/B]demiştir bu Sayın Başkan 5-6 yıl önceki bir TV sohbetinde. Bizler büyük yiğido camiasının doğal ve ayrılmaz üyeleri olarak Sayın Başkana bu dünyadaki en büyük futbol şirketi olma yolunda hep destek tam destek vermek için her zaman hazırdık, hazırız ve her zaman hazır olacağız. Sayın Mecnun Otyakmazdan başka şu ana kimse Sivasspor için bu kadar düşünmedi (forumdaki siz çok kıymetli yiğidolar hariç elbette biricik takımımızın büyük korucuyucuları sizler hariç). Sayın Başkana emanet edelim SivassporFCofTurkey (yada daha başka bir isim) adlı dünya şirketini. Biz zaten bu şirketin hep büyümesi için gece gündüz çalışacağız. Efsane başkana sürekli öneri götürüp ondan da öneriler alıp Sivasın adını sonsuza kadar futbol ile anılmasının meşalesini yakacağız. Aslında yaktık yıllar önce zaten. Sadece futbol değil bunun büyük getirisiyle birçok alanda dünya kenti olacağız. Yapabiliriz, yapabileceğimizi düşünüyoruz. Son bir önerim şöyle olacaktır. Unutmayalım bu şirket büyük yiğido camiasının katkılarıyla oluşacak ve yiğidolar Sayın Efsane Başkanı doğal lider olarak bu şirketin başına sonsuza kadar getirecektir. Bence belki de Cenabı Allahın takdiri olarak Sayın Mecnun Otyamaz'ın biricik tarihi misyonu budur. Bunu ben yıllardır böyle düşünmekteyim. Kısacası kıymetli yiğidolar bir başka [B]doğal olmayan [/B]ama geçici olarak maddi anlamda bazı destekleri de klube vaad ederek gelebilecek isimler üzerine düşünmektense şirketimizi kurup doğal liderimizle birlikte Dünyanın futbol başkentini adım adım inşa edelim. Eninde sonunda başarırız Allahın izniyle inşallah. Atalarımızın bazı sözlerini yeniden hatırlayalım. 1) Damlaya damlaya göl olur damlacıktan sel olur. 2) Bir elin nesi var iki elin sesi var. 3) Zora dağlar dayanmaz. 4) Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. 5) Everthing with football, that is where Sivas of Turkey is. (Bu da müsaadenizle benden olsun) (Futbolla ilgili herşey, işte Türkiyedeki Sivas orasıdır). [B][COLOR="Blue"][I]Anadolunun ortasındaki bozkırdan fışkıran bir mucizedir Sivasspor aslında. Bu forumdaki bütün yiğidolar da birer mucizedir aslında. Herşeyin içiçe geçip açık gizli çıkarların hayatımızın her alanını kapsadığı kapitalist dünyada Yiğido olarak anılmakta bir mucize değil mir? [/I][/COLOR][/B] Unutmayalım Mustafa Kemal Atatürk te Çanakkale Savaşından önce tanınmıyordu, ama sonra bütün dünya tanıdı. Şimdi sonsuza kadar kalbimizdedir. Sivasın da Sivassporun başarısıyla Sayın Mecnun Otyakmaz liderliğinde bütün dünyada tanındığı tarihsel bir gerçektir. [B][COLOR="Red"]Dünya futbol başkenti olmak için önceki tarihte bir revizyon yapmak istiyorum izninizle:[/COLOR][/B] 2027 yılı yerine 2032 yılı olarak belirliyorum. Önceki tarih biraz acecilik olur. Tam 17 yılımız var yiğidolar. Tesislerin kurulması (3-3.5 yıl=2020)+ Akademin faaliyete geçmesi=2020+ Mezunlar =2023+Mezunların Avrupa'ya gidip dönmesi=2027+STSL de lig şampiyonluğu=2028, 2029+ Şampiyonlar ligi çeyrek final 2030+Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu=2031,2032,2033 ve devamı artık hep böyle olacaktır inşallah. [B][COLOR="Red"][I]Ve işte böyle düşündü Yiğido Sivasspormysoul.[/I] [/COLOR][/B] Bunları Yiğido Del Piero'un açtığı başlık altında düşündü. Del Pieoru bu başlığı niçin açtı. Çünkü o bir yiğido ve Sivassporunun geleceğine üzülüyor hepimiz gibi. Bana söylemek düşmez ama o da Efsane Başkamız Sayın Mecnun Okyakmazı çok seviyor ve doğal liderimiz olarak görüyor. Cümlelerinin içinde bu düşünceler zaten var, bırak derken bile üzgün üzgün, bırakmasını istemiyor aslında. Cümleler değildir bazen anlatmak istediğimiz, cümlenin içindeki duygulardır. Çünkü yiğidolar kalplerine sorduklarında zaten Sayın Mecnun Okyakmaz'ın doğal lider olduğunu hep biliyorlar. Yiğido Del Piero da konjüktür gereği Sivassporun bu üzücü duruma geldiğini çok iyi biliyor, görüyor ve anlatıyor. Hedefimizin hedefi artık dünya futbol başkentini adım adım inşa etmektir. Doğal liderimiz üzülme. Üzülme desemde üzülüyorsun anlıyorum, görüyorum, hissediyorum. Çünkü ben de aynı duygular içindeyim. Hepimiz biriz ve bütünüz. Desteğimiz tamdı, tamdır ve tam olacaktır Sayın Mecnun Okyakmaz. [B][COLOR="Navy"][I]Düşebiliriz ama geri döneceğiz.[/I][/COLOR][/B] Yine de ben Allahın izniyle mucizevi bir biçimde STSL de kalacağımızı müjdeleyerek bitiriyorum. |
[QUOTE=adres58;973855]Başkan, Yönetim ve Avaneleri istifa etmezler. İnsan ekmek teknesini bırakıp gidermi yahuuu...[/QUOTE]
Bu nasıl laf gardaş.sivasspor yönetimine geçim yerimi kulüb.eğer öyleyse çok vahim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:49. |